- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Hmm bak bunu bilmiyordum çok sağol aynı saatte yaparım hep inşallah .. yeni tedavin hayırlı ve son olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olsunAlkollü pamukla siliyo cnm.biz idil eczanesinden ilaçları alırken eczacı sağolsun ücretsiz vermişti ewet göbeğini sıkıyosun ve öyle yapıyosun yapılacak yerler videoda göstermiştir ve unutma gonal f i her gün aynı saatte yapman lazım bu çok önemli.Allah hepimixin yardımcısı olsun inşallah
Evet sık ilacı enjekte edince bırak ben kolonya kullandım pamukla hiç bir sorun yaşamadımŞimdi bir video izledim göbeğini sıkıp yapıyor bu önemli mi direkt olarak iğneyi batırsam olmaz mı birde neyle sildi göbeğini ya ben çok soru soruyorum ama yanlış bişe yapmayım diye korkuyorum
Merhaba ben de tedavinin başındayım bugün ilk iğnemi vurulacağım inşallah ön görüşmeye gidiyorsunuz ücretsiz size bilgi veriyorlar sonrasında testler isteniyor senden ve eşinden test sonuçlarını alınca mail atıyorsunuz ya da sonuçlarla hastaneye gidiyorsunuz adetin 2. Günü muayene ve tahlil yapılıyor o gün ilaçlara başlıyorsunuz atladığım konu varsa tecrübeli arkadaşlar düzeltsin lütfenKızlar normalde ben Zeynep Kamilde aşılama yaptıracaktım öncesinde rapor çıkartıp daha sonra tüp bebek yaptıracaktık. Fakat Z. Kamilde süreç çok yavaş ilerliyor. O yüzden iptal ettik. Direkt tüp bebeğe karar verdik. Süreç nasıl işliyor anlatabilir misiniz? Benim normalde bugün adetim başladı. Hemen tedaviye başlıyorlar mı? Yoksa öncesinde testler falan mı yapıyorlar. Çok acemiyimBenim önceki muayenelerime göre her şeyim normal. Eşimde de hareket ve morfoloji biraz düşüktü. Onu da yükselttik fakat hiç gebelik oluşmadı malesef. Bi akıl verin nolur :)
İlac komple bitince mi bırakayım yoksa düğmeye basınca mıEvet sık ilacı enjekte edince bırak ben kolonya kullandım pamukla hiç bir sorun yaşamadım
Düğmeye basınca göstergeye bak sıfırı görünceye kadar basılı tut sıfırı görünce tamamdıtİlac komple bitince mi bırakayım yoksa düğmeye basınca mı
Teşekkür ettim heyecanla iğnemi bekliyorum :)Düğmeye basınca göstergeye bak sıfırı görünceye kadar basılı tut sıfırı görünce tamamdıt
Yaa inşallah gelsin, özlemle bekliyorum. Ay sonu gibi adet olcam, biraz daha vaktim var, transfer olursa inşallah yeni yılda gibi duruyor. Sem nasılsın belli oldu mu cinsiyeti miniğin?B BiYesilBiKahve tatlimmmm nasilsin?ne kadar kaldı histereskopiye.bende olmuştum yapisikliktan dolayı.hiç korkma.çok faydası var .ondan sonra gelsin küçük biyesilbikahvemiz:)
Canım testleri dışarda mıo yaptırıyoruz?Merhaba ben de tedavinin başındayım bugün ilk iğnemi vurulacağım inşallah ön görüşmeye gidiyorsunuz ücretsiz size bilgi veriyorlar sonrasında testler isteniyor senden ve eşinden test sonuçlarını alınca mail atıyorsunuz ya da sonuçlarla hastaneye gidiyorsunuz adetin 2. Günü muayene ve tahlil yapılıyor o gün ilaçlara başlıyorsunuz atladığım konu varsa tecrübeli arkadaşlar düzeltsin lütfen
Ben testleri ayrı ayrı hastanelerde yaptırdım hepsi bi hastanede yoktu sistemde yok şuan dediler .. aynı testleri devlette yazdırıp orda yaptırdımYa kızlar çok soru soruyorum ama ben daha yeni smear servikal kültür testi falan yaptırmıştım. Bunlar geçerli olur mu ? Yoksa tekrardan isterler mi?
Kızlar bu testleri kadın doğumda mı yazdırcam şimdi randevu alacağım ona göre yardım lütfenİnşallah teşekkür ederim .. bugün orda amh Lh E2 yapıldı amh 110 tl miş .. extra insülin , açlık kan şekeri , total testesteron, 17-OH progesteron, DHFA-SO4, kortizol, bu testleri istedi şimdi
Genetik testleriBen testleri ayrı ayrı hastanelerde yaptırdım hepsi bi hastanede yoktu sistemde yok şuan dediler .. aynı testleri devlette yazdırıp orda yaptırdım
Genetik test trombofili hormon testleri falan istiyorlarYa kızlar çok soru soruyorum ama ben daha yeni smear servikal kültür testi falan yaptırmıştım. Bunlar geçerli olur mu ? Yoksa tekrardan isterler mi?
bütün doktorlar çok iyi ilk defa duydum sizden böyle bir yorum bilhassa ki gönğl hanım çok tatlı bir doktordur neden sevmedinizGönül hanımı istemicem bi daha kesinlikle hiç pozitif enerji vermedi bana
Negatif bir enerjisi vardı suratsızdı ve benim bütün enerjimi aldı götürdü .. kötü gününe denk geldim sanırım burda güzel yorumları görünce gönül rahatlığıyla onu istedim ama uyuşamadık malesefki bi dahaki randevumda ona bakalım bu sefer nasıl geçecekÇok iyi
bütün doktorlar çok iyi ilk defa duydum sizden böyle bir yorum bilhassa ki gönğl hanım çok tatlı bir doktordur neden sevmediniz
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda yavrunu alırsın kucağına ama yazılarını okudum sen biraz çok gerginsin sanırım hemşireye falan çok takılma onlar artık duygusal bakmıyorlar işi anlatmak yada müdahale etmek takip etmek .ama senin duygusallığını anlayamayabilirler.doktor konusunda da gönğl hanım sormuş sanırım sormak istediğiniz birşey var mı die.sakın kendini doldurma hep pozitif düşün güzel bir şeye başladın allah sonunu hayır etsin de hiç takılma yanı .eğer hemşire yada doktorlarla ilgili bir problem yaşarsan da halklailişkilet müdür Zehra hanım var Semra hanımın kız kardeşi onunla görüşebilirsin her konuda yardımcı oluyor.bende yenş transfer oldum kısmetse pazar günü sonucumu öğreneceğimNegatif bir enerjisi vardı suratsızdı ve benim bütün enerjimi aldı götürdü .. kötü gününe denk geldim sanırım burda güzel yorumları görünce gönül rahatlığıyla onu istedim ama uyuşamadık malesefki bi dahaki randevumda ona bakalım bu sefer nasıl geçecek
merhaba ya bende ohastaneden çalışanlardan hemşirelerden hiç memnun kalmadım burada yazılanları okuyup gitmiştim artık tedaviye başladığım için de yarım bırakmaz olmaz diye devam ediyorum bide ne zaman gitsem çok kalabalık acaba ondan mı bu ilgisiz tavırNegatif bir enerjisi vardı suratsızdı ve benim bütün enerjimi aldı götürdü .. kötü gününe denk geldim sanırım burda güzel yorumları görünce gönül rahatlığıyla onu istedim ama uyuşamadık malesefki bi dahaki randevumda ona bakalım bu sefer nasıl geçecek
Akmıştır canım sakin ol rahatlat kendini :) herşey güzel olucak inşallahİlk iğnemi vurdum hayırlısıyla bişecikte olmadı on saat kıvrandım :) tam bitti mi diye baktım iğnenin ucunu çıkarmışım bile geri saplayım dedim baktım sıfırlanmış zaten inşallah hepsi içine akmıştır :)
genetik testlerini eah genetik tıbbı bölümü var oradan yaptırabilirsiniz ben şişli etfalde yaptırmıştım 3 haftada sonuçlar çıkmıştıGenetik testleri
Genetik test trombofili hormon testleri falan istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?