Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hmm bak bunu bilmiyordum çok sağol aynı saatte yaparım hep inşallah .. yeni tedavin hayırlı ve son olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olsun

Kızlar normalde ben Zeynep Kamilde aşılama yaptıracaktım öncesinde rapor çıkartıp daha sonra tüp bebek yaptıracaktık. Fakat Z. Kamilde süreç çok yavaş ilerliyor. O yüzden iptal ettik. Direkt tüp bebeğe karar verdik. Süreç nasıl işliyor anlatabilir misiniz? Benim normalde bugün adetim başladı. Hemen tedaviye başlıyorlar mı? Yoksa öncesinde testler falan mı yapıyorlar. Çok acemiyim Benim önceki muayenelerime göre her şeyim normal. Eşimde de hareket ve morfoloji biraz düşüktü. Onu da yükselttik fakat hiç gebelik oluşmadı malesef. Bi akıl verin nolur :)

Şimdi bir video izledim göbeğini sıkıp yapıyor bu önemli mi direkt olarak iğneyi batırsam olmaz mı birde neyle sildi göbeğini ya ben çok soru soruyorum ama yanlış bişe yapmayım diye korkuyorum
Evet sık ilacı enjekte edince bırak ben kolonya kullandım pamukla hiç bir sorun yaşamadım

Merhaba ben de tedavinin başındayım bugün ilk iğnemi vurulacağım inşallah ön görüşmeye gidiyorsunuz ücretsiz size bilgi veriyorlar sonrasında testler isteniyor senden ve eşinden test sonuçlarını alınca mail atıyorsunuz ya da sonuçlarla hastaneye gidiyorsunuz adetin 2. Günü muayene ve tahlil yapılıyor o gün ilaçlara başlıyorsunuz atladığım konu varsa tecrübeli arkadaşlar düzeltsin lütfen

B BiYesilBiKahve tatlimmmm nasilsin?ne kadar kaldı histereskopiye.bende olmuştum yapisikliktan dolayı.hiç korkma.çok faydası var .ondan sonra gelsin küçük biyesilbikahvemiz:)
Yaa inşallah gelsin, özlemle bekliyorum. Ay sonu gibi adet olcam, biraz daha vaktim var, transfer olursa inşallah yeni yılda gibi duruyor. Sem nasılsın belli oldu mu cinsiyeti miniğin?

Canım testleri dışarda mıo yaptırıyoruz?

Ya kızlar çok soru soruyorum ama ben daha yeni smear servikal kültür testi falan yaptırmıştım. Bunlar geçerli olur mu ? Yoksa tekrardan isterler mi?

Ya kızlar çok soru soruyorum ama ben daha yeni smear servikal kültür testi falan yaptırmıştım. Bunlar geçerli olur mu ? Yoksa tekrardan isterler mi?
Ben testleri ayrı ayrı hastanelerde yaptırdım hepsi bi hastanede yoktu sistemde yok şuan dediler .. aynı testleri devlette yazdırıp orda yaptırdım

İnşallah teşekkür ederim .. bugün orda amh Lh E2 yapıldı amh 110 tl miş .. extra insülin , açlık kan şekeri , total testesteron, 17-OH progesteron, DHFA-SO4, kortizol, bu testleri istedi şimdi
Kızlar bu testleri kadın doğumda mı yazdırcam şimdi randevu alacağım ona göre yardım lütfen

Ben testleri ayrı ayrı hastanelerde yaptırdım hepsi bi hastanede yoktu sistemde yok şuan dediler .. aynı testleri devlette yazdırıp orda yaptırdım
Genetik testleri
Genetik test trombofili hormon testleri falan istiyorlar

Çok iyi

bütün doktorlar çok iyi ilk defa duydum sizden böyle bir yorum bilhassa ki gönğl hanım çok tatlı bir doktordur neden sevmediniz
Negatif bir enerjisi vardı suratsızdı ve benim bütün enerjimi aldı götürdü .. kötü gününe denk geldim sanırım burda güzel yorumları görünce gönül rahatlığıyla onu istedim ama uyuşamadık malesefki bi dahaki randevumda ona bakalım bu sefer nasıl geçecek

İlk iğnemi vurdum hayırlısıyla bişecikte olmadı on saat kıvrandım :) tam bitti mi diye baktım iğnenin ucunu çıkarmışım bile geri saplayım dedim baktım sıfırlanmış zaten inşallah hepsi içine akmıştır :)

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda yavrunu alırsın kucağına ama yazılarını okudum sen biraz çok gerginsin sanırım hemşireye falan çok takılma onlar artık duygusal bakmıyorlar işi anlatmak yada müdahale etmek takip etmek .ama senin duygusallığını anlayamayabilirler.doktor konusunda da gönğl hanım sormuş sanırım sormak istediğiniz birşey var mı die.sakın kendini doldurma hep pozitif düşün güzel bir şeye başladın allah sonunu hayır etsin de hiç takılma yanı .eğer hemşire yada doktorlarla ilgili bir problem yaşarsan da halklailişkilet müdür Zehra hanım var Semra hanımın kız kardeşi onunla görüşebilirsin her konuda yardımcı oluyor.bende yenş transfer oldum kısmetse pazar günü sonucumu öğreneceğim

merhaba ya bende ohastaneden çalışanlardan hemşirelerden hiç memnun kalmadım burada yazılanları okuyup gitmiştim artık tedaviye başladığım için de yarım bırakmaz olmaz diye devam ediyorum bide ne zaman gitsem çok kalabalık acaba ondan mı bu ilgisiz tavır

Akmıştır canım sakin ol rahatlat kendini :) herşey güzel olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…