Nasıl bir ilgi bekliyorsunuz tam olarak peki ?bence gayet başarılılar hemşireler de doktorlar da karşılıklı bazen Güleryüz’le yaklaşırsanız onlarda mutlu olur onların da işi İnan’ın zor siZ bence tedavinize odaklanın emin ellerde olduğunuzun rahatlığını yaşayınmerhaba ya bende ohastaneden çalışanlardan hemşirelerden hiç memnun kalmadım burada yazılanları okuyup gitmiştim artık tedaviye başladığım için de yarım bırakmaz olmaz diye devam ediyorum bide ne zaman gitsem çok kalabalık acaba ondan mı bu ilgisiz tavır
Teşekkür ederim rabbim inşallah nasip etmiştir hayırlı sağlıklı bir evladın olur .. inan biz oraya güle oynaya şarkı türkü söyleyerek gittik eşim stres olmayım diye herşeyi yaptı gidene kadar gayet eğlenceli pozitif mutlu ve umutluydum :)) gittim hemşireler sıkıntılı odaya girdim gönül hanım sıkıntılı eğitime girdim ora ayrı sıkıntı kan aldırdım ordaki ayrı haliyle gerildim tabi ben testleri yaptırana kadar 5 araştırma hastanesi gezdim bir tanesinde sorun oldu ona da hastaya güleryüzlü olmak zorundasın insanlar keyfinden gelmiyor zaten sıkıntılarımız var birde sizin sıfatınızı mı çekeceğiz dedim diğer hemşire gelip işimi halletti sağolsun kaldı ki burası özel bi yer ve biz çok zorlu bir sürecin içindeyiz ne bileyim Allah iyi insanlarla karşılaştırsınCanım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda yavrunu alırsın kucağına ama yazılarını okudum sen biraz çok gerginsin sanırım hemşireye falan çok takılma onlar artık duygusal bakmıyorlar işi anlatmak yada müdahale etmek takip etmek .ama senin duygusallığını anlayamayabilirler.doktor konusunda da gönğl hanım sormuş sanırım sormak istediğiniz birşey var mı die.sakın kendini doldurma hep pozitif düşün güzel bir şeye başladın allah sonunu hayır etsin de hiç takılma yanı .eğer hemşire yada doktorlarla ilgili bir problem yaşarsan da halklailişkilet müdür Zehra hanım var Semra hanımın kız kardeşi onunla görüşebilirsin her konuda yardımcı oluyor.bende yenş transfer oldum kısmetse pazar günü sonucumu öğreneceğim
Genetik testleri yaptırdım 16. Gün bugün kağıdı 2 ay sonra sonuç yazmışlar o yüzden beklemek istemedimgenetik testlerini eah genetik tıbbı bölümü var oradan yaptırabilirsiniz ben şişli etfalde yaptırmıştım 3 haftada sonuçlar çıkmıştı
Bilmiyorum canım ama yani ben gayet güleç bir insanım orda eğitimdeki suratı 5 karış mahkeme duvarına bile güle güle tepki verdim ettim en son patladım denemeye gerek yok atalım imzaları dedim aldım çıktımmerhaba ya bende ohastaneden çalışanlardan hemşirelerden hiç memnun kalmadım burada yazılanları okuyup gitmiştim artık tedaviye başladığım için de yarım bırakmaz olmaz diye devam ediyorum bide ne zaman gitsem çok kalabalık acaba ondan mı bu ilgisiz tavır
canım ben de çok güler yüzlü bir insanım belki ondan bu kadar suratsız ve ilgisiz geldi oradakiler ay eğitim veren bayan tam bir kabus zaten :) ben şu anda bunları düşünmemeye çalışıyorum tedavimin bitmesine az kaldı yarın tekrar randevum var büyük ihtimal yumurta toplama günüm belirlenir yarınBilmiyorum canım ama yani ben gayet güleç bir insanım orda eğitimdeki suratı 5 karış mahkeme duvarına bile güle güle tepki verdim ettim en son patladım denemeye gerek yok atalım imzaları dedim aldım çıktım
Aynen moralimizi bozmalarına izin vermeyelim :)))) hadi hayırlısı bakalım Allahım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallahcanım ben de çok güler yüzlü bir insanım belki ondan bu kadar suratsız ve ilgisiz geldi oradakiler ay eğitim veren bayan tam bir kabus zaten :) ben şu anda bunları düşünmemeye çalışıyorum tedavimin bitmesine az kaldı yarın tekrar randevum var büyük ihtimal yumurta toplama günüm belirlenir yarın
Şimdi ben birşey daha soracağım glifor hap verdi bana ne için olduğuna baktım şeker diyabet tedavisinde kullanılırmış şeker hastalığım mı varmış ben anlayamadım :)))[/QUOTE
glofer i ben de kullanıyorum sabah akşam yarım tablet dr hapı verirken şeker hastası olduğun için değil biraz kilo vermen için biraz da yumurta kalitesini artırmak için veriyorum demişti zaten senden insilun testi alırlar için rahat olsun şeker hastalığı için değil yani
He iyi bari bana onu bile söylemedi :))) iyi ki burayı buldum da kafam rahatlıyor en azından bilenler yardımcı oluyr ..glifer i ben de kullanıyorum sabah akşam yarım tablet dr hapı verirken şeker hastası olduğun için değil biraz kilo vermen için biraz da yumurta kalitesini artırmak için veriyorum demişti zaten senden insilun testi alırlar için rahat olsun şeker hastalığı için değil yani
Ben ilk gittiğimde gayet memnun ayrılmıştım başka merkezlerle görüşme gereği bile duymadım ilk orayla görüştüm ilk tedavim orada başladım .. bu ikinci gidişim yaşadıklarımda bunlar ilk görüşmeden sonra bende burayı tavsiye ettim ve çok memnun kaldığımı hatta bir önceki yorumlarda arkadaşlar hemşirelerden yakınıyordu bir sorun yaşamayan ben varım galiba çok iyi davrandılar motive ettiler dedim bu yorumlarımda bu sayfada bulunuyor telde gayet iyiler yüzyüze gelice de öyle olsalar burda neden böyle bir yorum yapayım ki her neyse bundan sonra da aynısı oluraa kesinlikle gerekli yere bildircem zaten demekki ayrımcılık yapıyorlar başka da bişey diyemicemArkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca yazamadan edemedim benim burada ikinci tedavim o saydığınız hemşireler ailem gibi oldular yazdıklarınızı okuyunca şok oldum aynı kişilerden mi bahsediyoruz diye benim eşim Tese oldu sperm bulununca hepsi bizim kadar mutlu oldular orada suratsız tek bir kişi bile yok herkes işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor kötü bir gün geçirmiş olabilirsiniz ama lütfen bundan sonra ön yargılı yaklaşmayın siz de en az diğer memnun kalanlar kadar mutlu ayrılacaksınız
Merhaba hayırlı olsun.. dr. Degistirebilirsin tabiki yarin ara ve ben gönül hn. Istemiyorum de sevinc hn. Yoksa emre bey varsa ona iste gercekten pozitif biri ve sabirla her soruyu cevapliyor...Şimdi msj attılar gonalf 150 işk ilaç başlayın 18 ine gönül hanıma randevu yazmışlar bu randevuyu değiştirebiliyor muyum birde bu 150 ilaç dozu mu oluyor acaba
Emin ol kimsenin kimseyle bir sorunu yok herkes yaşadığını paylaşıyor ön yargı gitmeden yaşamadan edinilen bir duygudur. Çok tatlı hemşirelerde var. Gerginliklerini gereksiz yansıtanlarda var.Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca yazamadan edemedim benim burada ikinci tedavim o saydığınız hemşireler ailem gibi oldular yazdıklarınızı okuyunca şok oldum aynı kişilerden mi bahsediyoruz diye benim eşim Tese oldu sperm bulununca hepsi bizim kadar mutlu oldular orada suratsız tek bir kişi bile yok herkes işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor kötü bir gün geçirmiş olabilirsiniz ama lütfen bundan sonra ön yargılı yaklaşmayın siz de en az diğer memnun kalanlar kadar mutlu ayrılacaksınız
Yarın arayım o zaman bana pozitif enerjili güler yüzlü doktor lazımMerhaba hayırlı olsun.. dr. Degistirebilirsin tabiki yarin ara ve ben gönül hn. Istemiyorum de sevinc hn. Yoksa emre bey varsa ona iste gercekten pozitif biri ve sabirla her soruyu cevapliyor...
Arkadaslar merhaba benim 6. Tedavime baslamak icin dun ordayim gayet guleryuzlu insanlar ben gonul hn. Hic muayene olmadim banada soğuk gelmisti aynen katılıyorum o ilaç anlatan hemsire çok uyuz sinir biri ama mizaci öyle demek ki yanda kan alan hemsireler çok iyiler ben anlamadım siz anlatirmisiniz derseniz size yardimci olurlarMerhaba hayırlı olsun.. dr. Degistirebilirsin tabiki yarin ara ve ben gönül hn. Istemiyorum de sevinc hn. Yoksa emre bey varsa ona iste gercekten pozitif biri ve sabirla her soruyu cevapliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?