Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba hayırlı olsun.. dr. Degistirebilirsin tabiki yarin ara ve ben gönül hn. Istemiyorum de sevinc hn. Yoksa emre bey varsa ona iste gercekten pozitif biri ve sabirla her soruyu cevapliyor...
Şimdi ben Emre beyi isteyeceğim de nasıl muayene edecek üstten mi alttan mı

Kızlar bnde yrn kntrole gidiyrm opuya yaklasıyorum birkaç gune yumlar toplanr herhlde. Bizler zor bir sürecten gectgmz için daha fazla hassasiyet beklıyrz belkıde. Cok ciddi bir sıkıntı aksaklık yasamadıkca cok takılmamak lazım tavırlara. Hemsireden ziyade doktr tutumu daha önemli işini iyi yapsn sorularına cvp versin yuzu gülmesede olur. Gülse tabi tercihim ama siz sürecinize odaklanın cok beklenti içinde olmayın türkiyedeki en iyi merkezlerdn birindeyz diye umuyrz tıbbı olrk gerekeni yapsınlar da en önemlisi o. Bu arada kalabalık diyenler olmus ama bn sunu söyleyeyim daha önceki tedavini bahceci fulyada yapmıstm bazı gunler oturacak yer bulmakta zorlanyrdık. İlk gittigmz zmn o kalablıpı görünce şok oldk devlet hastanesi acili gbi demiştik. Bana memorial sakin geldi. Amerikan hastanesine de görüşmeye gttm orası daha bir boştu. Memorial bnce olması gerektiği kdr kalablık.

okaliptus ; sizin acaba tedavi hangi gün başlamıştı yumurtalar benimde sanırım bi kaç gün içinde toplanıcak en son kontrode sevinç hanım öyle söylemişti

okaliptus ; sizin acaba tedavi hangi gün başlamıştı yumurtalar benimde sanırım bi kaç gün içinde toplanıcak en son kontrode sevinç hanım öyle söylemişti
Gecen hafta persembe iğneye basladm cnm bgn 8. Günüm yani. Bnm arkadan gelen büyümeye calısan birkaç yumurtam var belki onları bekleyeblrz dedi doktr. Yarın belli olacak bakalım nekdr büyüdüler. Ama bnce pazara kdr iğne olblrim. Pazar catlatma iğnemi verirse salı opu olurum. Daha önceki tedavmde de bu sekilde ilerlemişti. Sende durum ne cnm kacıncı gündesn

canım benim tedavim de senden bir gün önce 8.11. de başladı çarşamba günü yani benimde yarın randevum var gönül hanıma :) Bende merakta bekliyorum ne diyecek en son çarşamba günü sevinç hanıma kontrole gittigimde işlemi pazar günü yapabiliriz belki demişti eğer yarın bana çatlama iğnesi verirse pazar günü toplar herhalde

Bnmde yrn gönül hanıma muayenm var cnm banada belkı yrn catlatma verirler ama bnce diğer yumları bekleyeblrler oZmn bnm 2 gün daha ignem süreblr. Senin kac yum var? Bnm toplam 7 ama bunun 4 ü daha hızlı gelişyr diğerleri yetişirmi bakacgz

sağda 5 solda 5 toplam 10 yumurta var bende benimkilerde 1 tanesi önden gidiyor diğerleri aynı gidiyormuş bakalım hayırsılı olsun ikimiz içinde

Kızlar selam beni hatırlayanlar vardır sanırım 4.tüp bebeğe başlıycam ve inşallah sonuncusu olur.yarın histereskopim yapılacak sonraki ayda transfer ama ben çok korkuyorum lütfen banada dua edin olur mu
İnşallah iyi olur bu kez canım ve sonuna kadar gider. Korkma, çokça dua et. Vakti zamanı gelmiştir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…