o önden giden çatlamasın diye 3 gündür cetrotide kullanıyorum ben sanada verdi misağda 5 solda 5 toplam 10 yumurta var bende benimkilerde 1 tanesi önden gidiyor diğerleri aynı gidiyormuş bakalım hayırsılı olsun ikimiz içinde
Aynı fikirdeyim bende senin gibiArkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca yazamadan edemedim benim burada ikinci tedavim o saydığınız hemşireler ailem gibi oldular yazdıklarınızı okuyunca şok oldum aynı kişilerden mi bahsediyoruz diye benim eşim Tese oldu sperm bulununca hepsi bizim kadar mutlu oldular orada suratsız tek bir kişi bile yok herkes işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor kötü bir gün geçirmiş olabilirsiniz ama lütfen bundan sonra ön yargılı yaklaşmayın siz de en az diğer memnun kalanlar kadar mutlu ayrılacaksınız
Bnde 5 gündür kullanyrm cnm seninkiler daha orantılı büyüyormus bnmkıler arasnda daha fazla fark var. İnş opuya kdr hepsi büyür de bol bol embriyo oluro önden giden çatlamasın diye 3 gündür cetrotide kullanıyorum ben sanada verdi mi
evet canım önemli olan sağlıklı güzel kaliteli yumurta vermek bakalım onlardan kaçı sağlıklı çıkıcak umarım herşey güzel olur hem maddi hem manevi bir suru zorluk çekiyoruz hepimizBnde 5 gündür kullanyrm cnm seninkiler daha orantılı büyüyormus bnmkıler arasnda daha fazla fark var. İnş opuya kdr hepsi büyür de bol bol embriyo olur
Seninde taze transfer mi olacak cnm? Öyle olacksa seninle yakın zmnlarda sonuc alacagzevet canım önemli olan sağlıklı güzel kaliteli yumurta vermek bakalım onlardan kaçı sağlıklı çıkıcak umarım herşey güzel olur hem maddi hem manevi bir suru zorluk çekiyoruz hepimiz
hayır canım sevinç hoca dedi ki yaşım 37 benim pgt ye gönderelim daha sonra bir sonraki ay tranfer yapalım bende peki dedimSeninde taze transfer mi olacak cnm? Öyle olacksa seninle yakın zmnlarda sonuc alacagz
Hayırlısı nasılsa oyle olan cnm. Bnm pgt uygulanmayacak bir snraki hafta transferm yapılmıs olur inş hayrlı sonuclar almak da nasip olur hepimizehayır canım sevinç hoca dedi ki yaşım 37 benim pgt ye gönderelim daha sonra bir sonraki ay tranfer yapalım bende peki dedim
pgt olup olmayacağına neye göre karar veriyorlar acaba senin yaşın kaçtı 35 altımıHayırlısı nasılsa oyle olan cnm. Bnm pgt uygulanmayacak bir snraki hafta transferm yapılmıs olur inş hayrlı sonuclar almak da nasip olur hepimize
30 yasındym cnm biZde hiç gebelık olmadı tekrarlayan düşük yada tüp bebek başarısızlıgı fln yaşayınca da istyrlarmışpgt olup olmayacağına neye göre karar veriyorlar acaba senin yaşın kaçtı 35 altımı
Yaş fktöründen dolayıda istemiş olblrler cnmanladım canım benim bir tane kimyasal gebeliğimde olmuştu
Günaydın evet o ilaç gaz miğde bulantısı cırcır yapıyor ama alışıyorsun telaşlanma.kan aldırmayı da çok stres yapma kendine canım vişne suyu falan al yanında bişey olmaz sen rahatlat bence kendini.Kızlar günaydın .. dün gece çok kötü oldum toparlayamadım kendimi bugünde ilacı içmeye korkuyorum açıkcası inşallah aynısı olmaz gerçi saat 10.40 randevu aldım kadın doğuma tahlilleri yazdırıp onları yaptıracağım aç karna olması gerekiyormuş .. inşallah yine 5 6 tüp almazlar o zaman tansiyonum düşüyor( siz de ne var ne yok var mı bugün işlemi olan opu muayene transfer olan var mı :))
Sağol canım aç karna 2 den fazla tüp olunca tansiyon gidiyor benim tok olunca sıkıntı yok :)) birşey olmaz Allahın izniyle 2 dkka sonra toparlıyorsun zatenGünaydın evet o ilaç gaz miğde bulantısı cırcır yapıyor ama alışıyorsun telaşlanma.kan aldırmayı da çok stres yapma kendine canım vişne suyu falan al yanında bişey olmaz sen rahatlat bence kendini.
canım sen hastaneyi ara istersen senden istenilen testlerimesaj olarak atıyorlar eğer testler son 6 ay içerisinde yapıldıysa geçerli... Amh ve sperm testini memoril kendi labaratuvarında istiyor diğerlerini dışarda kendin yaptırabilirsinYa kızlar çok soru soruyorum ama ben daha yeni smear servikal kültür testi falan yaptırmıştım. Bunlar geçerli olur mu ? Yoksa tekrardan isterler mi?
Rulid 300, prednol, crinone jel. Ben bant kullanmadım hiç bilmiyorum.kızlar taze transfer yapılacagı zmn opudan sonra hangı ilaçları veriyorlar? bunların buyuk kısmını recete yazdırıp alabılıyoruz diye biliyorum. bugun yazdırayım istyrm mesai bitmeden ıkı üç güne opum var cunku. bilgisi olanlar kullanılacak ilaçları soylerse cok memnun olurum. jel bant iğne vs ne varsa:)
çok sağol cnm taze transferde rahım kalınlaşması ıcın birşey kullanılıyormu? bnm bugun 11.4 mm gbi ölçüldü. transfere daha 7-8 gün var en az. 13 mm den fazla olmasını istemıyorlar kalınlıgın bnmkı sankı aşacak gbi geldi.Rulid 300, prednol, crinone jel. Ben bant kullanmadım hiç bilmiyorum.
Hayır kullanmıyorlar. Daha fazla kalınlaşmaz sanmıyorum ya, sonuçta vücudun doğal hali bi engel oluşturmaz korkmaçok sağol cnm taze transferde rahım kalınlaşması ıcın birşey kullanılıyormu? bnm bugun 11.4 mm gbi ölçüldü. transfere daha 7-8 gün var en az. 13 mm den fazla olmasını istemıyorlar kalınlıgın bnmkı sankı aşacak gbi geldi.
daha öncekı tüp bebek denememde dondurulmus transfer olmuştum rahım kalınlasması ıcın bant vermıslerdı
inş cnm doktora bir sonraki kontrolde sorarım aklımda soru işareti kalmasın rahat rahat bekleyeyım :)Hayır kullanmıyorlar. Daha fazla kalınlaşmaz sanmıyorum ya, sonuçta vücudun doğal hali bi engel oluşturmaz korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?