Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynı fikirdeyim bende senin gibi

Bnde 5 gündür kullanyrm cnm seninkiler daha orantılı büyüyormus bnmkıler arasnda daha fazla fark var. İnş opuya kdr hepsi büyür de bol bol embriyo olur
evet canım önemli olan sağlıklı güzel kaliteli yumurta vermek bakalım onlardan kaçı sağlıklı çıkıcak umarım herşey güzel olur hem maddi hem manevi bir suru zorluk çekiyoruz hepimiz

evet canım önemli olan sağlıklı güzel kaliteli yumurta vermek bakalım onlardan kaçı sağlıklı çıkıcak umarım herşey güzel olur hem maddi hem manevi bir suru zorluk çekiyoruz hepimiz
Seninde taze transfer mi olacak cnm? Öyle olacksa seninle yakın zmnlarda sonuc alacagz

hayır canım sevinç hoca dedi ki yaşım 37 benim pgt ye gönderelim daha sonra bir sonraki ay tranfer yapalım bende peki dedim
Hayırlısı nasılsa oyle olan cnm. Bnm pgt uygulanmayacak bir snraki hafta transferm yapılmıs olur inş hayrlı sonuclar almak da nasip olur hepimize

Kızlar günaydın .. dün gece çok kötü oldum toparlayamadım kendimi bugünde ilacı içmeye korkuyorum açıkcası inşallah aynısı olmaz gerçi saat 10.40 randevu aldım kadın doğuma tahlilleri yazdırıp onları yaptıracağım aç karna olması gerekiyormuş .. inşallah yine 5 6 tüp almazlar o zaman tansiyonum düşüyor ( siz de ne var ne yok var mı bugün işlemi olan opu muayene transfer olan var mı :))

Günaydın evet o ilaç gaz miğde bulantısı cırcır yapıyor ama alışıyorsun telaşlanma.kan aldırmayı da çok stres yapma kendine canım vişne suyu falan al yanında bişey olmaz sen rahatlat bence kendini.

Sağol canım aç karna 2 den fazla tüp olunca tansiyon gidiyor benim tok olunca sıkıntı yok :)) birşey olmaz Allahın izniyle 2 dkka sonra toparlıyorsun zaten

Ya kızlar çok soru soruyorum ama ben daha yeni smear servikal kültür testi falan yaptırmıştım. Bunlar geçerli olur mu ? Yoksa tekrardan isterler mi?
canım sen hastaneyi ara istersen senden istenilen testlerimesaj olarak atıyorlar eğer testler son 6 ay içerisinde yapıldıysa geçerli... Amh ve sperm testini memoril kendi labaratuvarında istiyor diğerlerini dışarda kendin yaptırabilirsin

kızlar taze transfer yapılacagı zmn opudan sonra hangı ilaçları veriyorlar? bunların buyuk kısmını recete yazdırıp alabılıyoruz diye biliyorum. bugun yazdırayım istyrm mesai bitmeden ıkı üç güne opum var cunku. bilgisi olanlar kullanılacak ilaçları soylerse cok memnun olurum. jel bant iğne vs ne varsa:)

Rulid 300, prednol, crinone jel. Ben bant kullanmadım hiç bilmiyorum.

Rulid 300, prednol, crinone jel. Ben bant kullanmadım hiç bilmiyorum.
çok sağol cnm taze transferde rahım kalınlaşması ıcın birşey kullanılıyormu? bnm bugun 11.4 mm gbi ölçüldü. transfere daha 7-8 gün var en az. 13 mm den fazla olmasını istemıyorlar kalınlıgın bnmkı sankı aşacak gbi geldi.
daha öncekı tüp bebek denememde dondurulmus transfer olmuştum rahım kalınlasması ıcın bant vermıslerdı

Hayır kullanmıyorlar. Daha fazla kalınlaşmaz sanmıyorum ya, sonuçta vücudun doğal hali bi engel oluşturmaz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…