Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim tahliller yine yarım yamalak oldu 3 tanesi 15 gün sonra çıkar dediler hemşireyi aradım olmaz dedi diğerlerini yaptırdım 3 ü kaldı onları da artık yarın merkezde yaptırırım umarım çok yüksek fiyat çıkmaz

Hamile kalan anneler nasılsınız kontrole giden ağrısı sızısı olan ve ya sorunsuz geçen Benim bu gün ilk defa jelim tabaka halinde düştü lavaboda korkuttu beni biraz sizlerde oldumu

Hamile kalan anneler nasılsınız kontrole giden ağrısı sızısı olan ve ya sorunsuz geçen Benim bu gün ilk defa jelim tabaka halinde düştü lavaboda korkuttu beni biraz sizlerde oldumu
Jelden sonra devamlı yürümen lazım canım yoksa emmiyor ve topaklaşıyor eğer birikim çok olursa rahim ağzında bebek için tehlikeli olabilirmiş mutlaka yürü dikkat et

Kızlar merhaba ben Kasım 25 e Gönül Hanım'a randevu aldım ön görüşme için. Testlerinizi yaptırıp gelin size mesaj atacağız dediler neler olduğunu ama mesaj falan gelmedi. Size sorum bu testler hangileri oluyor? Ve ne kadar tutar tahminen ?

Yumurta rezervinin azalması hamile kalamama falan yazıyo tüp bebek içinde bu sayı yüksekmiş
Devlette yaptırırsan ücretsiz

Yumurta rezervinin azalması hamile kalamama falan yazıyo tüp bebek içinde bu sayı yüksekmiş

Devlette yaptırırsan ücretsiz
Anladım canım ama testlerin hangi testler olduğunu bilmiyorum malesef. Bana mesaj atacaklaarını söylediler ama mesaj gelmedi

Anladım canım ama testlerin hangi testler olduğunu bilmiyorum malesef. Bana mesaj atacaklaarını söylediler ama mesaj gelmedi
Atarlar bugün atmazlarsa yarın atarlar msj gelmezse arayıp söylersin tekrardan hemşireler yardımcı olur 3110 hemşire odası bu dahili numarayı tuşla direkt olarak konuşursun

Jelden sonra devamlı yürümen lazım canım yoksa emmiyor ve topaklaşıyor eğer birikim çok olursa rahim ağzında bebek için tehlikeli olabilirmiş mutlaka yürü dikkat et
Yürüyorum genelde hiç akma bile olmadı bende bu gün öyle olunca korktum hastane ayın 28 de kontrole git demişti biz yarın gidecez böyle olunca

Canım öncelikl gönül hanım benimde kontrollerimi yaptı sonuna kadar çok seviyorum onu çok iyi biri tetslerin çoğunu sağlık ocağı yapıyo oraya git diğerlerinide küçük polikiliniklerde yaptır özel hastanelerin 3 de 1 ne yapıyorlar çok uygun oluyor sen ara hastaneyi ama onlar mutlaka ararlar içine siner ararsan

Canım şimdi ben aslında Zeynep Kamilde aşılama tedavisine başlamıştım normalde. Bu testlerin çoğu bende mevcut. Olmayan tek test Amh ve rahim filmi. Aslında rahim filmim de var ama iki kere histereskopi oldum perde ameliyatı oldum rahimden detaylı tetkiklerim kağıtlarım falan da var acaba isterler mi tekrardan rahim filmi. Çünkü histereskopiyi olalı 6 ayı geçti.

Merhaba. İstenen Tetkikler Kadın:Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayımı, Anti hbs, Rubella Igg, AMH.Erkek ve Kadın: Kan grubu,Hbsag,Anti hcv,Anti hiv 1/2 . Ayrıca, varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Herhangi jinekolojik operasyon geçirdiyseniz, 2 ve daha fazla düşük öykünüz varsa yeni çekilmiş bir rahim filminizle birlikte gelmenizi öneririz (rahim filmi adet bitiminden 2-3gün sonra çekilebilir). EVLİLİK CÜZDANINIZ OLMADAN İŞLEMLERİNİZ BAŞLAMAYACAKTIR. Evlilik cüzdanınız, eşiniz ve kendinize ait vesikalık fotoğraflarınız ile birlikte kimliklerinizi yanınızda getirmenizi rica ederiz. Memorial Sağlık Grubu B016

ladcry bu telefonuna gelen msjla sağlık ocağına aç karnına git bir çoğunu zaten orası yapıcak diğer orada yapılmayanaları herhangi bir devlet hastanesinin kadın doğum bölümününden yaptırabilirsin zaten tüp bebek yaptırıcam bu testlere ihtiyaçım var dediğinde hem sağlık ocağı hem gidecğin kadın doğum uzmanı yardımcı oluyor

benim de pazar günü toplama işlemi yapılıcak çok heyecanlıyım toplama işleminden sonra kullanacağımız ilaç vs var mı pazar günü olucağı için çıkıp nöbetçi eczane peşine düşmeyelim bilen tecrübeli arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim

Hayırlı olsun canım. Hiç stres yapma çok kolay oluyor zaten anestezi aldığın için hiçbirşey anlamıyorsun. Islemden sonra hafif kasık ağrıların olabilir ama çok değil
Bana opudan sonra crinone jel, prednol ve rulid 300 mg vermislerdi

Canım ben çok tecrübeli değilim sadece tüp bebek denedim ve rahim filmi çektim aşılama veya diğer şeyleri hiç bilmiyorum uzun süre evliydim ve çocuğum olmadı die direk gönül hanıma gitmiştik biz oda tüp bebek denemesini uygun görmüştü ama herhangi bir sorunumuz yoktu ilk tutmadı ikincisi çok şükür tuttu sen doktorunla görüş daha iyi olacak biz sana detaylı bilgi veremeyiz doğruda olmaz çünkü herkesin tedavisi farklı oluyor

çok saol çok teşekkür ederim ben onları yarın temin edeyim abraxasso01 bişey daha sorayım :) hemen transfer yapılmışmıydı yoksa dondurdular mı ve çalışıyorsanız kaç gün istirahat rapor verdiler

Bebeğin hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…