Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım sadece opu günü için rapor veriyorlar. Ertesi gun işe gidebiliyorsun sıkıntı yaşamazsın merak etme. Benim embriyolar donduruldu henüz transfer olmadım. Ay sonu gibi histereskopi yapılacak. O yüzden transfer sonrasi rapor veriyorlar mı kaç gün veriyorlar bende merak ediyorum acikcasi

anladım canım benim pazar günü olucak o zaman gerek kalmıcak rapora onlara göre :) benimkilerde dondurulucakmış histereskopi için şimdiden geçmiş olsun senin doktorun kimdi bana tam 3 dr baktı opuyu da sanırım emre bey yapıcakmış

Benim muayenelerime gönül hanım yücel bey semra hanım sevinç hanım hepsi girdi. Bir tek emre bey girmemişti oda opuyu yaptı ama emre beyden elektirik aldım. Pozitif enerji veriyor opu öncesi çok korkmuştum beni baya rahatlattı sagolsun

Devlette çalışıyorum. Daha önceki yorumlarda semra hanım transfer sonrası uzun süreli rapor vermiyor diye okumuştum sanki
ben de devletteyim çok yoğun bir kurumda çalışıyorum günde 150 vatandaşa bakıyorum inş. verirler vermezlerse bana işyerinden yıllık izinde vermezler yoğunuz diye

Arkadaşlar maalesef rapor vermiyolar.Ertesi gün günlük hayatınıza dönebilirsiniz diyolar.Öncelikle biz hemşirelerle konuştuk belki 1 gün verebilirler dediler.Daha sonra şehir dışından geldiğimiz için çok sıķıntı olur bizim için diye,eşim Emre beyle görüştü.Transferim cuma günüydü pzt siyi içine alması için 3 günlük rapor yazdı.Salı Allahtan dersim yoktu.Salı okuldaydım.Ayrıca pazar akşami 12 saatlik otobüs yolculuğu yaptım.Ama Rabbime binlerce şükür bana tutundu bebeğim.Rabbim kucağımızada aldırsın sağlıcakla.Hepiniz duamdasınız arkadaşlar.

Çarşamba okuldaydım,pardon.

Aslında otobüste çok korktum.Onca saat oturmak ve sürekli sarsılmak.Ama neyseki bir sıkıntı olmadi.Okulda da çok şükür ağrım sancim olmadı. Ama hareketlerime dikkatettim.Biraz ağır hareket ettim.Evde de sürekli dinlendim

Hayırlı olsun allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım. Darısı başımıza. Cok sacma ama ya kesinlikle rapor vermeleri lazım. Herkesin işi aynı değil ne yazıkki. Bütün gün ayakta çalışanlar var. Hem istirahat önemli diyorlar. Belki bir şey olmaz ama kimse riske atmak istemiyor sonuçta. O kadar emek harcıyoruz yani.[/QUOTE]

[QUOTE="abraxass01,
Amin canım InşaAllah darısıda size.Kesinlikle katılıyorum sana.Bişey olsa hep insan dinlenemedim de ondan oldu diye kendini suçlar.Gerçekten o kadar zorlu bir süreçten geçiyoruzki.O kadar emek masraf umut.....
Güya bizde o haftayi raporla geçiririz diye düşünmüştük ama bakanlık sıkıştırıyo felan dediler.

Kürleri kendime uyguladm canım eşimde sorun olmadığıniçin. Canım şişelim bebğimz olsunda artık kiloya takılmayız verriz bir şekilde diye düşünüorm hakkımzda hayrlısı

Kızlar ben düşük yaptım kesem pat diye düştü inş kürtaja gerek kalmaz bana dua eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…