Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kızlar simdi kendi yazdıklarıma baktim da 2014 ten beri tedavi... tedavi... ve 2017 bitiyor elde var sıfır. ....
Ah canım hepimiz aynı durumdayız ama umudumuzu kesmeyeceğiz .. ne olursa olsun şöyle düşün bu bizim sınavımız isyan etmeyeceğiz .. hayrıda şerri de Allah bilir biz bilemeyiz ne evlatlar var ana babasını dövüyor sokağa atıyor belki bizim için hayırlısı budur zamanı gelmemiştir .. doğru bir duamıdır bilmiyorum ama Allahım hayırlı eyleyip bize de sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben ayni gün dönmüştüm imkanın varsa dinlen yoksa da birsey olmaz bence

Ne güzel y
azmşsın arkadaşım Rabbim hepimizin muradını nasip etsin sağlıkla hayırla

Canım Allah tamamına erdirsin

Sağol canım inşallah Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın

Benim de 5.gün blast olmamışlardı. Zaten embriyolog pek şans vermemişti. İnşallah bir sonrakinde evlatlarımıza kavuşuruz

Hadi hayirlisi insallah sonu guzel olur.

Kızlar merhaba opudan sonra 5. Gün adet olmuştum. Geçen ayın 25i idi. Ben hala adet olmadım opudan sonra ki 5 gün embriyo gelişiminde ve pgt ye giden embriyolar için aşırı strese girmiştim geceleri uyuyamıyordum.. yaklaşık 20 günde onu bekledim acaba doktorumu arasam mı ters giden bişeyler olabilir mi yoksa stresten mi?

Bu aslında birazda senin anesteziye karşı verdigin tepkiye bagli degisir agridan ziyade ben 27 eylulde baska bi merkezde histerokopi oldum izin alio gitmistim ama aksam nobete gitmem gerekiyordu hemsireler olmaz dedi ama ben daha onceki anestezilere karsi tepkimi bildigik icin onlari dinlemedim calismam gerekiyordu çalıştım

Amin canım Allah sanada sabır versin üzülüyoruz ama elimizden başka bişeyde gelmiyor maalesef nasip

Opudan sonraki adet benim geçen sefer 5 gün gecikmişti. Şimdi yine 1 gün geçti adet olmadım. Gecikmesi normal diyorlardı

İrenbe mağdurların

bende aynı arkadaşım ama pes etmek yok buna şükür diiicez bakalım
İrenbe Kaan mağdurları olarak Semra hocaya geldik ve arkadaşlarımın çoğu hamile çok şükür sarısı başımıza şnşallah doğru yerdesin arkadaşım içini ferah tut ben daha yeni negatifi aldım ama merkeze Semra hocaya ve diğer doktorlara güveniyorum allahım nasip edene kadar burdayım inşallah

Ben ayni gün dönmüştüm imkanın varsa dinlen yoksa da birsey olmaz bence

Gece 24.00 uçağına bilet aldım artık mecburen

Bir çok anestezi aldım hepsinde de toparlanma kolay oldu hayırlısi bakalim teşekkür ederim bilgilerinize

Benim de opudan sonraki 2. adetim 5 gün gecikti normal bu merak etme

Yani ne kadar süre dinlenmek gerekli
Valla test gününe kadar ondan sonrada hep dikkatli olacan kontrol doktorum şu an yatak istirahati verdi 1.5hafta oldu ağır kaldırmak yasak gezmek yasak iş yapmak yasak ama kanamam bir daha olmadı dikkat etmeyenlerin devam edebiliyormuş tabi kısmet de düşüğe kadar gider allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…