- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Ah canım hepimiz aynı durumdayız ama umudumuzu kesmeyeceğiz .. ne olursa olsun şöyle düşün bu bizim sınavımız isyan etmeyeceğiz .. hayrıda şerri de Allah bilir biz bilemeyiz ne evlatlar var ana babasını dövüyor sokağa atıyor belki bizim için hayırlısı budur zamanı gelmemiştir .. doğru bir duamıdır bilmiyorum ama Allahım hayırlı eyleyip bize de sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba kızlar simdi kendi yazdıklarıma baktim da 2014 ten beri tedavi... tedavi... ve 2017 bitiyor elde var sıfır. ....
Ben ayni gün dönmüştüm imkanın varsa dinlen yoksa da birsey olmaz benceMerhaba kizlar haftaya sali günü histeroskopi olucam şehir dışından uçakla gelip aynı gün 17.00 ucaği ile dönmeyi düşünüyordum ama Feyza hemşire aynı gün dönmeyi önermiyoruz dedi
Histeroskopi olanlar aynı gün geri döndünüz mü nasıl yapayım karar veremedim ağrı sizi oluyormu histo sonrasi
azmşsın arkadaşım Rabbim hepimizin muradını nasip etsin sağlıkla hayırlaEvet şimdi senin yazdiklari okudum insallah kalan spermler kalitelidir. Ben yumurta kalitesinede çok inaniyorum. Bizde erkek fak.diye basladik. Bizde de hic hareketli yok ve normal morfolojiye sahip sperm de yok o sebepten 3. Gunden sonra embriyoda bozulma oluyor dendi. Kaan hocaya gittik oda duzelmez doğuştan dedi kalite icin esime vitamin verdi yolladi. Ama hocaya ben dedim ki. Hocam siz olmaz deseniz bile biz gene denicez cunku umutsuz yasanmiyor. ALLAH ol deyince hersey olur. Tasin icinden çiçek cikartan Allahim bir gun insallah o cicek bizdede yeserecek.
Canım Allah tamamına erdirsinAh canım hepimiz aynı durumdayız ama umudumuzu kesmeyeceğiz .. ne olursa olsun şöyle düşün bu bizim sınavımız isyan etmeyeceğiz .. hayrıda şerri de Allah bilir biz bilemeyiz ne evlatlar var ana babasını dövüyor sokağa atıyor belki bizim için hayırlısı budur zamanı gelmemiştir .. doğru bir duamıdır bilmiyorum ama Allahım hayırlı eyleyip bize de sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah
Sağol canım inşallah Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsınCanım içini ferah tut. Allah isterse her koşulda çocuk sahibi yapabilir. Tek yumurtayla hamile kalan çok var burada.. Nasipte yoksa 30-40 yumurta çıksa da pozitif sonuç alınamayabiliyor. Benim de rezervim çok iyi değil, ama ümit kesmek yok, gücümüz yettiğince deneyeceğiz. Allah nasip eder tez zamanda inşallah, sen korkulara kapılma sakın
Canım dilerim sonraki denemen sana evladını getirir sağlıkla hayırlaCnm bizim spermler Tese spermi dondurulmuş kullanıyorlar dolayısıyla vitamin kullansa da değişiklik olmaz üç tüp sperm kaldı inşallah içinden kaliteli çıkar
Üzüldüm canım seni çok iyi anlıyorumArkadaşlar sonuç negatif maalesef
Benim de 5.gün blast olmamışlardı. Zaten embriyolog pek şans vermemişti. İnşallah bir sonrakinde evlatlarımıza kavuşuruzArkadaşlar benim embriyolar 5. Gün Blast olamamışlardı kaliteleri iyi değildi dondurulmuş embriyo da yok maalesef hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah sizler pozitif sonuç alırsınız rabbim her isteyene nasip etsin inşallah
Hadi hayirlisi insallah sonu guzel olur.Önceki denemem bahceci fulyadaydı. Bu tedavide iyi kalite de bir embrıyo olustu 3. Gün grade 2 dediler 4-5. Günlerde grade 1 e cıktı. Sperm devreye giriyor diyorşarya o gunlerde herhlde spermın kalıtesi 1. Kaliteye cıkmasına vesile oldu diye düşündk. Tabi bu eşimle kendi yorumumuz cnm eger sonucta poztf olursa bunu etkileyen 2 sebepten biri sperm tedavisi diğeri de embriyolarn direkt 5. Güne gönderilmesi olacak. Diğer merkezde 3. Gün dondrldu snra transfer zmnı 5. Güne gittiler o da embriyo gelişmini olumsz etkilemiş olblr demişti semra hoca
Amin sağol canımCanım Allah tamamına erdirsin
Bu aslında birazda senin anesteziye karşı verdigin tepkiye bagli degisir agridan ziyade ben 27 eylulde baska bi merkezde histerokopi oldum izin alio gitmistim ama aksam nobete gitmem gerekiyordu hemsireler olmaz dedi ama ben daha onceki anestezilere karsi tepkimi bildigik icin onlari dinlemedim calismam gerekiyordu çalıştımMerhaba kizlar haftaya sali günü histeroskopi olucam şehir dışından uçakla gelip aynı gün 17.00 ucaği ile dönmeyi düşünüyordum ama Feyza hemşire aynı gün dönmeyi önermiyoruz dedi
Histeroskopi olanlar aynı gün geri döndünüz mü nasıl yapayım karar veremedim ağrı sizi oluyormu histo sonrasi
Amin canım Allah sanada sabır versin üzülüyoruz ama elimizden başka bişeyde gelmiyor maalesef nasipArkadaşlar benim embriyolar 5. Gün Blast olamamışlardı kaliteleri iyi değildi dondurulmuş embriyo da yok maalesef hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah sizler pozitif sonuç alırsınız rabbim her isteyene nasip etsin inşallah
Opudan sonraki adet benim geçen sefer 5 gün gecikmişti. Şimdi yine 1 gün geçti adet olmadım. Gecikmesi normal diyorlardıKızlar merhaba opudan sonra 5. Gün adet olmuştum. Geçen ayın 25i idi. Ben hala adet olmadım opudan sonra ki 5 gün embriyo gelişiminde ve pgt ye giden embriyolar için aşırı strese girmiştim geceleri uyuyamıyordum.. yaklaşık 20 günde onu bekledim acaba doktorumu arasam mı ters giden bişeyler olabilir mi yoksa stresten mi?
İrenbe mağdurlarınIrenbe maalesef
bende aynı arkadaşım ama pes etmek yok buna şükür diiicez bakalımMerhaba kızlar simdi kendi yazdıklarıma baktim da 2014 ten beri tedavi... tedavi... ve 2017 bitiyor elde var sıfır. ....
İrenbe Kaan mağdurları olarak Semra hocaya geldik ve arkadaşlarımın çoğu hamile çok şükür sarısı başımıza şnşallah doğru yerdesin arkadaşım içini ferah tut ben daha yeni negatifi aldım ama merkeze Semra hocaya ve diğer doktorlara güveniyorum allahım nasip edene kadar burdayım inşallahİrenbe mağdurların
bende aynı arkadaşım ama pes etmek yok buna şükür diiicez bakalım
Ben ayni gün dönmüştüm imkanın varsa dinlen yoksa da birsey olmaz bence
Bir çok anestezi aldım hepsinde de toparlanma kolay oldu hayırlısi bakalim teşekkür ederim bilgilerinizeBu aslında birazda senin anesteziye karşı verdigin tepkiye bagli degisir agridan ziyade ben 27 eylulde baska bi merkezde histerokopi oldum izin alio gitmistim ama aksam nobete gitmem gerekiyordu hemsireler olmaz dedi ama ben daha onceki anestezilere karsi tepkimi bildigik icin onlari dinlemedim calismam gerekiyordu çalıştım
Benim de opudan sonraki 2. adetim 5 gün gecikti normal bu merak etmeKızlar merhaba opudan sonra 5. Gün adet olmuştum. Geçen ayın 25i idi. Ben hala adet olmadım opudan sonra ki 5 gün embriyo gelişiminde ve pgt ye giden embriyolar için aşırı strese girmiştim geceleri uyuyamıyordum.. yaklaşık 20 günde onu bekledim acaba doktorumu arasam mı ters giden bişeyler olabilir mi yoksa stresten mi?
Opudan sonraki adet benim geçen sefer 5 gün gecikmişti. Şimdi yine 1 gün geçti adet olmadım. Gecikmesi normal diyorlardı
Benim de opudan sonraki 2. adetim 5 gün gecikti normal bu merak etme
Valla test gününe kadar ondan sonrada hep dikkatli olacan kontrol doktorum şu an yatak istirahati verdi 1.5hafta oldu ağır kaldırmak yasak gezmek yasak iş yapmak yasak ama kanamam bir daha olmadı dikkat etmeyenlerin devam edebiliyormuş tabi kısmet de düşüğe kadar gider allah korusunYani ne kadar süre dinlenmek gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?