Arkadaşlar sonuç negatif maalesef
Canım benim, bazen insan kendini kuyunun dibinde boşa cırpınıyormuş gibi hissediyor seni cok iyi anlıyorum ben 2012 den beri bu mücadelenin icindeyim kolay değil ama zor olucakki imtihan olsun değil mi? Allah büyük canım ben inanıyorum hepimiz bir gün anne olucaz en zoru sabretmek ama biz sabretikce daha cok yaklaşıcaz mucizemise Allahım sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasib etsin. Gönlünü ferah tut bitanemüMerhaba kızlar simdi kendi yazdıklarıma baktim da 2014 ten beri tedavi... tedavi... ve 2017 bitiyor elde var sıfır. ....
Profilinize girin oradan iletişim detaylarına tıklayın mail almak istemiyorum yapınBayanlar
Bu siteden mail adresime mail gelmesini istemiyorum
Ayarları çok inceledim ama bulamadım bana yardımcı olabilecek varmı içinizde?
Ekranımda sürekli tüp bebek kadınlar kulubü yazıları var çevre faktöründen etkileniyorum,bu mail bildiriminin gelmemesi için ne yapmalıyım?
Birde kişisel bilgilerinize gireceksiniz oradanda bildirim almak istemiyorum yapın tüp bebek ve bebek konularına gelmez bir dahaBayanlar
Ekranımda sürekli tüp bebek kadınlar kulubü yazıları var çevre faktöründen etkileniyorum,bu mail bildiriminin gelmemesi için ne yapmalıyım?
Öncelikle adinizin uzerine tiklayip hesabimdan bildirim seceneklerinden maille ilgili olanlari kaldirin ama.buradan heosi kalmis olmayacak özel konusmlar icin yani özel mesajlar icin gelen mailler icinse iletisim bilgileri kismindaki gerekli tikleri kaldirin sanirim bu sekilde bir daha mail gelmez insallah faydali olurBayanlar
Cnm çok sağol dediğin gibi 4 yumurta büyümüş diğerleri küçükDuruma göre değişebilir canım ama herşey normalse 3. Gün embriyosunu da transfer ediyorlar. Ve 6. Olduğu icin henüz erken embriyoların cupalabilir. Dualarım seninle
İnatla çift embriyo trasfer etmiyorlar tabi sizin için diyorlar ama oysaki sanirim ben basta olmak üzere herkes çift embriyo istiyorArkadaşlar Semra hanımın hiç çift embriyo transfer etti kimse oldu mu yapıyor mu ayni çift embriyo transferi?
Canımm cook sevindim inan :) inşAllah embriyolardan biri sımsıkı tutunur sanaCnm çok sağol dediğin gibi 4 yumurta büyümüş diğerleri küçük
5AA diye biliyorum ben. Top quality.Kızlar 5. Güne gelmiş en kaliteli embriyo 6aa mi 5aa mi bu konuda bilgisi olan varmi
Blastosist olmuş embriyolarda kolay kolay yapmıyor. Hele ilk tedavi ise imkansız. Ama taze transferlerde dondurulacak kalitede olmayan embriyoların varlığında çift transfer olan örnekler gördüm.Arkadaşlar Semra hanımın hiç çift embriyo transfer etti kimse oldu mu yapıyor mu ayni çift embriyo transferi?
Günaydın canım .. benden istenmedi ama ben bu testi romatizmayla alakalı bişey diye okumuştum bi ara forumda neden istedi ki acabaGünaydın, son tedavimde gönül hanım benden bazı testler istemişti. Bunlardan biri Ana antinükleer antikor.. Bu testi daha önce sizden istediler mi, yaptıran var mı?
Yanlış hatırlıyorda olabilirim tabiGünaydın, son tedavimde gönül hanım benden bazı testler istemişti. Bunlardan biri Ana antinükleer antikor.. Bu testi daha önce sizden istediler mi, yaptıran var mı?
Evet cnm bende yaptırmştm o testleri devlet hastanesi yapıor bilgin olsunGünaydın, son tedavimde gönül hanım benden bazı testler istemişti. Bunlardan biri Ana antinükleer antikor.. Bu testi daha önce sizden istediler mi, yaptıran var mı?
Diğerleri de b2 glikoprotein İgm ve igg. Bunları da yapmış mıydın? Neden isteniyor bilgin var mı?Evet cnm bende yaptırmştm o testleri devlet hastanesi yapıor bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?