Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kızlar simdi kendi yazdıklarıma baktim da 2014 ten beri tedavi... tedavi... ve 2017 bitiyor elde var sıfır. ....
Canım benim, bazen insan kendini kuyunun dibinde boşa cırpınıyormuş gibi hissediyor seni cok iyi anlıyorum ben 2012 den beri bu mücadelenin icindeyim kolay değil ama zor olucakki imtihan olsun değil mi? Allah büyük canım ben inanıyorum hepimiz bir gün anne olucaz en zoru sabretmek ama biz sabretikce daha cok yaklaşıcaz mucizemise Allahım sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasib etsin. Gönlünü ferah tut bitanemü

Bayanlar
Bu siteden mail adresime mail gelmesini istemiyorum
Ayarları çok inceledim ama bulamadım bana yardımcı olabilecek varmı içinizde?
Ekranımda sürekli tüp bebek kadınlar kulubü yazıları var çevre faktöründen etkileniyorum,bu mail bildiriminin gelmemesi için ne yapmalıyım?

Pro
Profilinize girin oradan iletişim detaylarına tıklayın mail almak istemiyorum yapın

Birde kişisel bilgilerinize gireceksiniz oradanda bildirim almak istemiyorum yapın tüp bebek ve bebek konularına gelmez bir daha

Öncelikle adinizin uzerine tiklayip hesabimdan bildirim seceneklerinden maille ilgili olanlari kaldirin ama.buradan heosi kalmis olmayacak özel konusmlar icin yani özel mesajlar icin gelen mailler icinse iletisim bilgileri kismindaki gerekli tikleri kaldirin sanirim bu sekilde bir daha mail gelmez insallah faydali olur

Kızlar 5. Güne gelmiş en kaliteli embriyo 6aa mi 5aa mi bu konuda bilgisi olan varmi

Arkadaşlar Semra hanımın hiç çift embriyo transfer etti kimse oldu mu yapıyor mu ayni çift embriyo transferi?
Blastosist olmuş embriyolarda kolay kolay yapmıyor. Hele ilk tedavi ise imkansız. Ama taze transferlerde dondurulacak kalitede olmayan embriyoların varlığında çift transfer olan örnekler gördüm.

Günaydın, son tedavimde gönül hanım benden bazı testler istemişti. Bunlardan biri Ana antinükleer antikor.. Bu testi daha önce sizden istediler mi, yaptıran var mı?

Günaydın, son tedavimde gönül hanım benden bazı testler istemişti. Bunlardan biri Ana antinükleer antikor.. Bu testi daha önce sizden istediler mi, yaptıran var mı?
Günaydın canım .. benden istenmedi ama ben bu testi romatizmayla alakalı bişey diye okumuştum bi ara forumda neden istedi ki acaba

Kızlar aşırı mutluyum, sizlerle de paylaşmak istedim. 26 tane 5. embriyosu ile başlayan testler ve testleeeeer yolculuğumuzu tek sağlıklı embriyo ile tamamladık. Hiç kalmayacak diye o kadar korkmuştum ki, bin şükür! Şimdi transfer ve sonrasındaki süreci sağlıkla tamamlayabilmek için dualarınızı rica ediyorum. Ben bugün ne kadar mutlu olduysam, Allah sizi kat ve kat güldürsün, tüm kalbimle diliyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…