Evet şimdi senin yazdiklari okudum insallah kalan spermler kalitelidir. Ben yumurta kalitesinede çok inaniyorum. Bizde erkek fak.diye basladik. Bizde de hic hareketli yok ve normal morfolojiye sahip sperm de yok o sebepten 3. Gunden sonra embriyoda bozulma oluyor dendi. Kaan hocaya gittik oda duzelmez doğuştan dedi kalite icin esime vitamin verdi yolladi. Ama hocaya ben dedim ki. Hocam siz olmaz deseniz bile biz gene denicez cunku umutsuz yasanmiyor. ALLAH ol deyince hersey olur. Tasin icinden çiçek cikartan Allahim bir gun insallah o cicek bizdede yeserecek.
Çok şükür o bir tane sana evlat olsun inşallah hayırla sağlıklaKızlar aşırı mutluyum, sizlerle de paylaşmak istedim. 26 tane 5. embriyosu ile başlayan testler ve testleeeeer yolculuğumuzu tek sağlıklı embriyo ile tamamladık. Hiç kalmayacak diye o kadar korkmuştum ki, bin şükür! Şimdi transfer ve sonrasındaki süreci sağlıkla tamamlayabilmek için dualarınızı rica ediyorum. Ben bugün ne kadar mutlu olduysam, Allah sizi kat ve kat güldürsün, tüm kalbimle diliyorum!!
CNım 26 embriyo mu oluşmuştu anlayamadım,kusura bakma, bir de testler dediğin pgt mi,anlatır mısınKızlar aşırı mutluyum, sizlerle de paylaşmak istedim. 26 tane 5. embriyosu ile başlayan testler ve testleeeeer yolculuğumuzu tek sağlıklı embriyo ile tamamladık. Hiç kalmayacak diye o kadar korkmuştum ki, bin şükür! Şimdi transfer ve sonrasındaki süreci sağlıkla tamamlayabilmek için dualarınızı rica ediyorum. Ben bugün ne kadar mutlu olduysam, Allah sizi kat ve kat güldürsün, tüm kalbimle diliyorum!!
Canım tamamenn strestendir, hiç üzülme,ben de taktım kafama bu tüp bebek işlerini,20 yıldır günü sekmez nerdeyse 4-5 gün geçti öyle Regl oldum,bir de sen ilaç kullandın o kadar opu bilmem ne,ama yine de için rahat etsin ara sor,belki söktürücü bişeyler verirler rahatlarsın,ama Benin için de sıkma canını,kaç embriyo gitti pgt yeKızlar merhaba opudan sonra 5. Gün adet olmuştum. Geçen ayın 25i idi. Ben hala adet olmadım opudan sonra ki 5 gün embriyo gelişiminde ve pgt ye giden embriyolar için aşırı strese girmiştim geceleri uyuyamıyordum.. yaklaşık 20 günde onu bekledim acaba doktorumu arasam mı ters giden bişeyler olabilir mi yoksa stresten mi?
Biz Emre beyle görüşmüştük,pozitif neşeli biri,ama yücel bey de çok çok iyi diyorlar seçim seninmerhaba biz İzmir'de 3 başarısız deneme yaşadık. ön görüşme için gitmek istiyoruz ancak çalıştığımız için hafta sonu gideceğiz. ön görüşme için hangi doktoru tavsiye edersiniz? semra hanım hafta sonları çalışmıyor o yüzden diğer doktorlardan birine alacağız
6aa cnm ama 5.günde bu kaliteye gelmesi lazımmışKızlar 5. Güne gelmiş en kaliteli embriyo 6aa mi 5aa mi bu konuda bilgisi olan varmi
Ben hepsini zeynep kamilde yaptırdım ordaki dosyamızda yazan testler var ya benim yaptırmadığıö hiç bi test kalmadı hatta istemedi benden gerek yok dedi büyün seçenekleri eleyeyim diye yaptırdımDiğerleri de b2 glikoprotein İgm ve igg. Bunları da yapmış mıydın? Neden isteniyor bilgin var mı?
İmsi yapılmıştır cnm büyük ihtimalle size spetm hareketlliliğinde sorun var demiştin sanırım yanliş hatırlamıyorsam.imsi son teknoloji spermi direk kendileri büyütüp mikroskoplarla yumurtanın içine koyuyorlar en iisi bu.Arkadaşlar normal döllenme oldu dedi bana bir de mikroenjeksiyon mu vardı .. bilgisi olan var mı kendimi rahatlatmıştım ama strese giriyorum yavaştan 3.gün ve 5.güne çıkarlar inşallah
Evet canım hareket yok yerinde hareketli 10 du sadece cvbın için teşekkür ederim şuan 5. Güne gitmeyecek diye korkuyorum nedense strese girdim pgt yapılacak .. 3.gün embriyosunun transferine neye göre karar veriyorlar yani bu embriyolar teste kadar dayanmazsa en azından 3.günde bir tane taze transfer olmaz mı ya ben allak bullak oldum hemenİmsi yapılmıştır cnm büyük ihtimalle size spetm hareketlliliğinde sorun var demiştin sanırım yanliş hatırlamıyorsam.imsi son teknoloji spermi direk kendileri büyütüp mikroskoplarla yumurtanın içine koyuyorlar en iisi bu.
Kadın Doğum yapar heralfe Di mi herhangi bir devlet hastanesi?Ben hepsini zeynep kamilde yaptırdım ordaki dosyamızda yazan testler var ya benim yaptırmadığıö hiç bi test kalmadı hatta istemedi benden gerek yok dedi büyün seçenekleri eleyeyim diye yaptırdım
Ohh bugün adet oldum rahatladım yarın kontrolüm var 2 embriyo gitti biri geriden gelen 4bc diğeri 6aa idi. 6aa olan mozaik şekilde döndü.. kromozomsal bozukluğu var ama %20 şans var denildi isterseniz yeni tedaviye başlayalım dediler umudum yok hiç kendimi umutlandırıp boşuna üzüntülere girmek istemiyorum olursa büyük bir mutluluk olur ama olmazsa hiç üzülmeyeceğim.Canım tamamenn strestendir, hiç üzülme,ben de taktım kafama bu tüp bebek işlerini,20 yıldır günü sekmez nerdeyse 4-5 gün geçti öyle Regl oldum,bir de sen ilaç kullandın o kadar opu bilmem ne,ama yine de için rahat etsin ara sor,belki söktürücü bişeyler verirler rahatlarsın,ama Benin için de sıkma canını,kaç embriyo gitti pgt ye
6aa 6.gun embriyosu 1.kalite 5aa 5.gun embriyosu 1.kalite demek. 4aa ise 5.gun embriyosu ama dış ceperi 4.gün boyutunda 1.kalite embriyo demekKızlar 5. Güne gelmiş en kaliteli embriyo 6aa mi 5aa mi bu konuda bilgisi olan varmi
Maşallah mutlulugun devami gelsin insallah hep mutlu olKızlar aşırı mutluyum, sizlerle de paylaşmak istedim. 26 tane 5. embriyosu ile başlayan testler ve testleeeeer yolculuğumuzu tek sağlıklı embriyo ile tamamladık. Hiç kalmayacak diye o kadar korkmuştum ki, bin şükür! Şimdi transfer ve sonrasındaki süreci sağlıkla tamamlayabilmek için dualarınızı rica ediyorum. Ben bugün ne kadar mutlu olduysam, Allah sizi kat ve kat güldürsün, tüm kalbimle diliyorum!!
Hayır henüz görmedim hiç bişey. Cumartesi randevum var kese için kalp atışı için ayrı ayrı gitmek istemediğim için bekledim. Cumartesi 6+5 olacak inşallah duyubiliriz kalp atışını. Evimin ordaki bir hastaneye gidicem ama sadece kalp atışı için. Takip için ise hizmet hastanesi ve koç ünv. Hastanelerinden randevu aldım artık hangisine ısınırsam onla devam ederim. Mide bulantım çok yok şükür. Sadece inanılmaz bir göğüs ağrısı ve böyle gaz şişkinliği gibi bişey var rahatsız ediyor gerçekten. Çok şükür kanama falan da olmadı. Hcg ölçtürmeyi 800 lerdeyken bıraktım. Ama sanırım kalp atışına kadar inanamıcam bende. Sen ne yaptın? Değerin sıfırlandı mı? Yeniden tedaviye başladın mı?Kediligelin asıl sen ne yaptın nasıl gidiyor hamilelik ne kadarlık oldun keseyi kalp atışını gördün mü doktor buldun mu keyfin yerinde mi :)
Hayırlısı olsun. Ay çok heyecanlı cumartesiyi beklemek. İnşallah sağlıcakla duyarsın pıt pıtları:) Aslında 800 den 2 gün sonra kese görünebilirdi iyi beklemişsin maşallah sana :)Hayır henüz görmedim hiç bişey. Cumartesi randevum var kese için kalp atışı için ayrı ayrı gitmek istemediğim için bekledim. Cumartesi 6+5 olacak inşallah duyubiliriz kalp atışını. Evimin ordaki bir hastaneye gidicem ama sadece kalp atışı için. Takip için ise hizmet hastanesi ve koç ünv. Hastanelerinden randevu aldım artık hangisine ısınırsam onla devam ederim. Mide bulantım çok yok şükür. Sadece inanılmaz bir göğüs ağrısı ve böyle gaz şişkinliği gibi bişey var rahatsız ediyor gerçekten. Çok şükür kanama falan da olmadı. Hcg ölçtürmeyi 800 lerdeyken bıraktım. Ama sanırım kalp atışına kadar inanamıcam bende. Sen ne yaptın? Değerin sıfırlandı mı? Yeniden tedaviye başladın mı?
Teşekkür ederim. Aslında memorial 29 kasıma randevu vermişti. Yarın gidecektim ama ben sanıyordum ki kalp atışınıda duyup öyle bırakıyorlar takibi oysa pozitif değerden sonra normal gebelik ücret tarifi uygulanıyormuş. Takibi de orda yaptırmayacağım için açıkçası o kadar muayne ücreti ödemek istemedim. Randevuyu iptal ettirdim. Beklemem biraz bu yüzden oldu. Sağlık olsun, geç olsunda güç olmasın. Bende çok heyecanlıyım gerçekten aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Seninde hakkında hayırlısı olsun arkdaşım Allah'ım inşallah tez zamanda yüzünü güldürür.Hayırlısı olsun. Ay çok heyecanlı cumartesiyi beklemek. İnşallah sağlıcakla duyarsın pıt pıtları:) Aslında 800 den 2 gün sonra kese görünebilirdi iyi beklemişsin maşallah sana :)
Ben kötü örnek olduğum için burda yazmak istemiyorum durumun ayrıntılarını. Mecburi bekleyiş sürecindeyim diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?