- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Canım hayırlı olsun inş. hepsi 5. güne gider sağlıklı hayırlı bir evlat olurKızlar beni aradılar şimdi 15 yumurtadan 12 tanesi olgun gelmiş 9 tanesi normal döllenmiş Allahım inşallah bir tane si bana hayırlı sağlıklı evlat olur
Amin inşallaaahhh sağol canımCanım hayırlı olsun inş. hepsi 5. güne gider sağlıklı hayırlı bir evlat olur
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla tutunur sanaOldu cnm bugün 3.günüm bir belirtim yok hayirlisi hakkimizda
Korkma hiç yumurta sayın fazla inşallah olur Allahın izniyle.eğer 5.güne gitmezse hücre sayısı ve gelişim hızına bakıp karar veriyorlar galiba .belli bir günde belli bir hücre sayısına erişip bölünmesi gerekiyor sanırımEvet canım hareket yok yerinde hareketli 10 du sadece cvbın için teşekkür ederim şuan 5. Güne gitmeyecek diye korkuyorum nedense strese girdim pgt yapılacak .. 3.gün embriyosunun transferine neye göre karar veriyorlar yani bu embriyolar teste kadar dayanmazsa en azından 3.günde bir tane taze transfer olmaz mı ya ben allak bullak oldum hemen
Hatırlamıyorum tam ama yapıyodu sanırım istek kağıdınla gidinceİ
Kadın Doğum yapar heralfe Di mi herhangi bir devlet hastanesi?
Diil malesef hatta geçenlerde de bi arkadaş netten kopyalayıp atmıştı grade leri 5. Gününde 6aa olmuş embriyo top grade diye geçiyor6aa 6.gun embriyosu 1.kalite 5aa 5.gun embriyosu 1.kalite demek. 4aa ise 5.gun embriyosu ama dış ceperi 4.gün boyutunda 1.kalite embriyo demek
Teşekkür ederim moral oldu çok zormuş bu süreçler gerçektendeKorkma hiç yumurta sayın fazla inşallah olur Allahın izniyle.eğer 5.güne gitmezse hücre sayısı ve gelişim hızına bakıp karar veriyorlar galiba .belli bir günde belli bir hücre sayısına erişip bölünmesi gerekiyor sanırım
Bnmde 3. Günüm cnm cmtsi transfer oldm. Acaba odada sohbet ettiklerimden birimisinOldu cnm bugün 3.günüm bir belirtim yok hayirlisi hakkimizda
Bnmde 3. Günüm cnm cmtsi transfer oldm. Acaba odada sohbet ettiklerimden birimisin
Bana çift embriyo transfer ettiler. Ama yaşım 37 ondan olabilirArkadaşlar Semra hanımın hiç çift embriyo transfer etti kimse oldu mu yapıyor mu ayni çift embriyo transferi?
Bnm cmtsi oldu cnm transfer. Sen 3. Günüm diyince aynı gün oldk sandm transfer günü sayılmıyormus. Senın 2. Günün oluyor ozmn. İnş arka arkaya güzel hbrler alırız cnmBenim transferim pazar günü oldu Emre bey yapti odada iki arkadas vardi biri Bursa dan digeri Bilecik sanirim degilsin olmasan da ayni yollarda sayiliriz
Canım çok sevndm inşallah pozitif sonuç da alırsınKızlar aşırı mutluyum, sizlerle de paylaşmak istedim. 26 tane 5. embriyosu ile başlayan testler ve testleeeeer yolculuğumuzu tek sağlıklı embriyo ile tamamladık. Hiç kalmayacak diye o kadar korkmuştum ki, bin şükür! Şimdi transfer ve sonrasındaki süreci sağlıkla tamamlayabilmek için dualarınızı rica ediyorum. Ben bugün ne kadar mutlu olduysam, Allah sizi kat ve kat güldürsün, tüm kalbimle diliyorum!!
Evet cnm bunları sanırım herkesten istiorlr bende yaptırdmDiğerleri de b2 glikoprotein İgm ve igg. Bunları da yapmış mıydın? Neden isteniyor bilgin var mı?
CNım 26 embriyo mu oluşmuştu anlayamadım,kusura bakma, bir de testler dediğin pgt mi,anlatır mısın
Canım senin embriyolarin kalitesi neydi biliyirmusunBana çift embriyo transfer ettiler. Ama yaşım 37 ondan olabilir
Bnm cmtsi oldu cnm transfer. Sen 3. Günüm diyince aynı gün oldk sandm transfer günü sayılmıyormus. Senın 2. Günün oluyor ozmn. İnş arka arkaya güzel hbrler alırız cnm
Bilmem cnm öyle dedilerse dogrudr hep bir sınraki günü sayıyoruz diye biliyrm bn bnmde test tarhm 4 aralık. İnş sonuclarımız güzel olsnda gerisi teferruatDondurulmus embriyolar icin transfer günü ilk gün sayiliyormus hemsire öyle dedigi icin bende 3.gün diyorum bilemedim test tarihim bile 5 aralik 26 si transfer yanlis mi anladim neyse 1 gün önce 1 gün sonra olsunda
Biliyor musun süreçlerimiz çok çok benziyor;bizde de glikolizasyon defekti tip 2b diye bir enerji mutasyon taşıyıclığı var, 2 yaşında kızımı kaybettim ben bu mutasyondanCanım benim süreç biraz dğeişik, üreme ile ilgili sorun yoktu ama ailede genetik bir meme konseri öyküsü var. Benim de genetik olarak meme kanseri genine sebep olan bir mutasyon taşıdığım netleşti Mart ayında. Ben koruyucu mastektomi ameliyatı ile kendi adıma elimden geleni yaptım tedbir için şu an risk %3 lerde, Allah bilir tabi. Ama çocuğum bu geni taşısın, hayatı boyunca bu endişeyi yaşasın istemedim. Genetik dr um tüp bebek önerdi bu sebeple, sağlkıklı embriyo seçilebileceği için. 34 yumurta toplantı benden, 30 u döllendi. 26'sı 5. güne yüksek kalitede geldi, sonrasında testler testler. öncelikle embriyoda brca2 gen taraması yapıldı bu aşamada 24 ü elendi, tamamı benim gibi bu geni taşıyordu.2 tanesi sağlıklıydı. Bu iki tane için de kapsamlı kromozom testi yapıldı, sonuç bugün geldi 1 i sağlıklı çok şükür. Şimdi yeni heyecanlar başlayacak allahın izniyle:)İnşallah hepimizin mutlu sonu olsun. benim hikayem böule işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?