Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Korkma hiç yumurta sayın fazla inşallah olur Allahın izniyle.eğer 5.güne gitmezse hücre sayısı ve gelişim hızına bakıp karar veriyorlar galiba .belli bir günde belli bir hücre sayısına erişip bölünmesi gerekiyor sanırım

6aa 6.gun embriyosu 1.kalite 5aa 5.gun embriyosu 1.kalite demek. 4aa ise 5.gun embriyosu ama dış ceperi 4.gün boyutunda 1.kalite embriyo demek
Diil malesef hatta geçenlerde de bi arkadaş netten kopyalayıp atmıştı grade leri 5. Gününde 6aa olmuş embriyo top grade diye geçiyor

Teşekkür ederim moral oldu çok zormuş bu süreçler gerçektende

Benim transferim pazar günü oldu Emre bey yapti odada iki arkadas vardi biri Bursa dan digeri Bilecik sanirim degilsin olmasan da ayni yollarda sayiliriz
Bnm cmtsi oldu cnm transfer. Sen 3. Günüm diyince aynı gün oldk sandm transfer günü sayılmıyormus. Senın 2. Günün oluyor ozmn. İnş arka arkaya güzel hbrler alırız cnm

Canım çok sevndm inşallah pozitif sonuç da alırsın

CNım 26 embriyo mu oluşmuştu anlayamadım,kusura bakma, bir de testler dediğin pgt mi,anlatır mısın

Canım benim süreç biraz dğeişik, üreme ile ilgili sorun yoktu ama ailede genetik bir meme konseri öyküsü var. Benim de genetik olarak meme kanseri genine sebep olan bir mutasyon taşıdığım netleşti Mart ayında. Ben koruyucu mastektomi ameliyatı ile kendi adıma elimden geleni yaptım tedbir için şu an risk %3 lerde, Allah bilir tabi. Ama çocuğum bu geni taşısın, hayatı boyunca bu endişeyi yaşasın istemedim. Genetik dr um tüp bebek önerdi bu sebeple, sağlkıklı embriyo seçilebileceği için. 34 yumurta toplantı benden, 30 u döllendi. 26'sı 5. güne yüksek kalitede geldi, sonrasında testler testler. öncelikle embriyoda brca2 gen taraması yapıldı bu aşamada 24 ü elendi, tamamı benim gibi bu geni taşıyordu. 2 tanesi sağlıklıydı. Bu iki tane için de kapsamlı kromozom testi yapıldı, sonuç bugün geldi 1 i sağlıklı çok şükür. Şimdi yeni heyecanlar başlayacak allahın izniyle:)İnşallah hepimizin mutlu sonu olsun. benim hikayem böule işte:)

Bnm cmtsi oldu cnm transfer. Sen 3. Günüm diyince aynı gün oldk sandm transfer günü sayılmıyormus. Senın 2. Günün oluyor ozmn. İnş arka arkaya güzel hbrler alırız cnm

Dondurulmus embriyolar icin transfer günü ilk gün sayiliyormus hemsire öyle dedigi icin bende 3.gün diyorum bilemedim test tarihim bile 5 aralik 26 si transfer yanlis mi anladim neyse 1 gün önce 1 gün sonra olsunda

Dondurulmus embriyolar icin transfer günü ilk gün sayiliyormus hemsire öyle dedigi icin bende 3.gün diyorum bilemedim test tarihim bile 5 aralik 26 si transfer yanlis mi anladim neyse 1 gün önce 1 gün sonra olsunda
Bilmem cnm öyle dedilerse dogrudr hep bir sınraki günü sayıyoruz diye biliyrm bn bnmde test tarhm 4 aralık. İnş sonuclarımız güzel olsnda gerisi teferruat varmı hiç hissetiğin birşey daha cok erken ama

Biliyor musun süreçlerimiz çok çok benziyor;bizde de glikolizasyon defekti tip 2b diye bir enerji mutasyon taşıyıclığı var, 2 yaşında kızımı kaybettim ben bu mutasyondan ,normal yolla hamile kalmak yine aynı riski göze almak demek...o nedenle aynı sebepten tüp bebek yapma kararı aldık; ben ön görüşme ve ön muayeneye gittim 14 yumurtan var dedi Emre bey, gelecek ay set up için kan vereceğiz,sende de böyle bir set up yapıldı mı acaba,senin tecrübelerin benim için şu an çok önemli,paylaşırsan çok sevinirim; çünkü bizde de önce taşıdığımız mutasyon için genetik tarama yapılacak embriyolara; sonra da işte kromozamal tarama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…