Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transferimin 2. Günü nasıl geçecek bu günler bilmiyorum içimde kocaman bir boşluk. İlk başlarda hiç bir belirti olmuyor dimi arkadaşlar
İlk günlerde hiç belirti olmuyo ama son günlere doğru benim aşırı belim ağırmıştı sürekli uzanman daha iyi temizlik ve üyü kesinlikle yapma

İlk günlerde hiç belirti olmuyo ama son günlere doğru benim aşırı belim ağırmıştı sürekli uzanman daha iyi temizlik ve üyü kesinlikle yapma
Semra Hanım hareketsiz kalma dedi evde yürüyorum oturuyorum normal vakit geçiyor asagı inip bir tur attım hatta hava almak için yarın da uçakla evime gidicem kismet olursa Antalya umarım birşey olmaz

Olmaz inşallah. Ama kalkma sen yine de fazla ben de öyle tapmıştım kanamam olmuştu eğer çalışmıyorsan hep uzan
Semra Hanım hareketsiz kalma dedi evde yürüyorum oturuyorum normal vakit geçiyor asagı inip bir tur attım hatta hava almak için yarın da uçakla evime gidicem kismet olursa Antalya umarım birşey olmaz

KIZlar bnm sonucm 131 den 105 e dustu. Kimyasal olacak sanrm dis gebelik riski olurmu diye de takip edilecek
Bir umutla bekledim ama nasip değilmiş demekki. Her olumsuz haberde acılarımız tazeleniyor. Çok üzgünüm.
İnşallah dış gebelik değildir ve müdahaleye gerek kalmadan kendiliğinden düşer değerin.
Muayene oldun mu rahim kalınlığı falan nasıl kanama durumun var mı?

Canım çok üzgünüm inşallah bi operasyona gerek kalmadan atlatırsın.
Ins cnn muhtemeln degerler dusmeye devm eder gbi geliyor dis gebelik olusmaz ins
Muayne ettiler suan gozuken birsey yok dedi 2 gun snra yeniden beta hcg ve progestoren testi istedi. Takip edilecekmis ilaclari kesince beta da dusunce adet olurmusum suan bi kanama yok. Nasip degilmis cnm cok uzuldm ilk defa poZitf gormustum cabuk kaybettim adet oldgm zmn negatf gorusmesi icin semra hocayida isteyecgm bakalim bir snraki tedavi icin ne onereckler

Merhaba cpk uzuldum degicek bir kelime yok insallah bundan sonrasi pozitif olur .

Üzüldüm canım inşallah bundan sonraki bebeğin sana tutunur

Kızlar benimde tedavim bugün başladı ilaçlara başladım yalnız gonal-f siz ne şekilde uyguluyosunuz anlatır mısınız yanlış yapmıyım

Kızlar yazılanları hep okuyorum da pozitif sonuç alanlar genelde hep kanama yaşıyor. Mucize olup gebeliği devam eden de var düşükle sonuçlanan da. Bunlari okudukça benim cok kafam karışıyor. Memorial de transfer olup da kanama yaşamayan normal gebelik geciren kimse yok mu.

Canım pgt yapılmış mıydı, belki bir sonrakine onu önerirler
Yok cnm yapilmadi ztn bnm bir tane embrym transfer asamasina ulasti dondrlcak kalmadi. Pgt olsa o bir taneye mi yapacklar cok riskli geliyor. Memorialda havuz yontemi uyguluyorlarmi? Bnm daha onceki tedavmdede 1 tane blastosist klmisti. Her tedavide bir kaliyor. Birkac tedavi olsam biriktrseler onlari pgt ye mi yollasalar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…