İlk günlerde hiç belirti olmuyo ama son günlere doğru benim aşırı belim ağırmıştı sürekli uzanman daha iyi temizlik ve üyü kesinlikle yapmaTransferimin 2. Günü nasıl geçecek bu günler bilmiyorum içimde kocaman bir boşluk. İlk başlarda hiç bir belirti olmuyor dimi arkadaşlar
Semra Hanım hareketsiz kalma dedi evde yürüyorum oturuyorum normal vakit geçiyor asagı inip bir tur attım hatta hava almak için yarın da uçakla evime gidicem kismet olursa Antalya umarım birşey olmazİlk günlerde hiç belirti olmuyo ama son günlere doğru benim aşırı belim ağırmıştı sürekli uzanman daha iyi temizlik ve üyü kesinlikle yapma
Benim ay sonu ya da ay başına denk gelecek. Benim transferde sen güzel haber verirsin inşallah :))cnm bat ne zaman benım 18 aralıkk sanırım aynı zamanda tedaviye başlıyacagız:))
Semra Hanım hareketsiz kalma dedi evde yürüyorum oturuyorum normal vakit geçiyor asagı inip bir tur attım hatta hava almak için yarın da uçakla evime gidicem kismet olursa Antalya umarım birşey olmaz
Canım çok üzgünümKIZlar bnm sonucm 131 den 105 e dustu. Kimyasal olacak sanrm dis gebelik riski olurmu diye de takip edilecek
Bir umutla bekledim ama nasip değilmiş demekki. Her olumsuz haberde acılarımız tazeleniyor. Çok üzgünüm.KIZlar bnm sonucm 131 den 105 e dustu. Kimyasal olacak sanrm dis gebelik riski olurmu diye de takip edilecek
Ins cnn muhtemeln degerler dusmeye devm eder gbi geliyor dis gebelik olusmaz insCanım çok üzgünüminşallah bi operasyona gerek kalmadan atlatırsın.
Muayne ettiler suan gozuken birsey yok dedi 2 gun snra yeniden beta hcg ve progestoren testi istedi. Takip edilecekmis ilaclari kesince beta da dusunce adet olurmusum suan bi kanama yok. Nasip degilmis cnm cok uzuldm ilk defa poZitf gormustum cabuk kaybettimBir umutla bekledim ama nasip değilmiş demekki. Her olumsuz haberde acılarımız tazeleniyor. Çok üzgünüm.
İnşallah dış gebelik değildir ve müdahaleye gerek kalmadan kendiliğinden düşer değerin.
Muayene oldun mu rahim kalınlığı falan nasıl kanama durumun var mı?
Merhaba cpk uzuldum degicek bir kelime yok insallah bundan sonrasi pozitif olur .Ins cnn muhtemeln degerler dusmeye devm eder gbi geliyor dis gebelik olusmaz ins
Muayne ettiler suan gozuken birsey yok dedi 2 gun snra yeniden beta hcg ve progestoren testi istedi. Takip edilecekmis ilaclari kesince beta da dusunce adet olurmusum suan bi kanama yok. Nasip degilmis cnm cok uzuldm ilk defa poZitf gormustum cabuk kaybettimadet oldgm zmn negatf gorusmesi icin semra hocayida isteyecgm bakalim bir snraki tedavi icin ne onereckler
Ins cnm en kisa surede acimizi unutturacak guzel hrbler aliriz insMerhaba cpk uzuldum degicek bir kelime yok insallah bundan sonrasi pozitif olur .
Üzüldüm canım inşallah bundan sonraki bebeğin sana tutunurIns cnn muhtemeln degerler dusmeye devm eder gbi geliyor dis gebelik olusmaz ins
Muayne ettiler suan gozuken birsey yok dedi 2 gun snra yeniden beta hcg ve progestoren testi istedi. Takip edilecekmis ilaclari kesince beta da dusunce adet olurmusum suan bi kanama yok. Nasip degilmis cnm cok uzuldm ilk defa poZitf gormustum cabuk kaybettimadet oldgm zmn negatf gorusmesi icin semra hocayida isteyecgm bakalim bir snraki tedavi icin ne onereckler
Ins cnm artik benj birakmayacak bir melek istyrmÜzüldüm canım inşallah bundan sonraki bebeğin sana tutunur
Canım pgt yapılmış mıydı, belki bir sonrakine onu önerirlerIns cnm artik benj birakmayacak bir melek istyrm
Yok cnm yapilmadi ztn bnm bir tane embrym transfer asamasina ulasti dondrlcak kalmadi. Pgt olsa o bir taneye mi yapacklar cok riskli geliyor. Memorialda havuz yontemi uyguluyorlarmi? Bnm daha onceki tedavmdede 1 tane blastosist klmisti. Her tedavide bir kaliyor. Birkac tedavi olsam biriktrseler onlari pgt ye mi yollasalar acaba?Canım pgt yapılmış mıydı, belki bir sonrakine onu önerirler
Üzücü bir durum allah iç ferahlığı versin inşallah çabuk atlatırsın. Operasyon gerekmeden herşey normale döner umarım.KIZlar bnm sonucm 131 den 105 e dustu. Kimyasal olacak sanrm dis gebelik riski olurmu diye de takip edilecek
Ins kendilgnden duser cnm bunun icin dua etmek bile aci veriyor ama basa gelen cekiliyor gercktnÜzücü bir durum allah iç ferahlığı versin inşallah çabuk atlatırsın. Operasyon gerekmeden herşey normale döner umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?