Bende transfer için geleceğim ve tek duam ya sonuna kadar hamilelik olsun yada hiç tutmasın bu şekil insan daha çok yıpranır diye düşünüyorum.Ins kendilgnden duser cnm bunun icin dua etmek bile aci veriyor ama basa gelen cekiliyor gercktn
Merhaba benim bildigim havuz yapmiyorlar.. kotuyu dusunme insallah bundan sonra iyi olur...Yok cnm yapilmadi ztn bnm bir tane embrym transfer asamasina ulasti dondrlcak kalmadi. Pgt olsa o bir taneye mi yapacklar cok riskli geliyor. Memorialda havuz yontemi uyguluyorlarmi? Bnm daha onceki tedavmdede 1 tane blastosist klmisti. Her tedavide bir kaliyor. Birkac tedavi olsam biriktrseler onlari pgt ye mi yollasalar acaba?
Hamileyim mutlulugunj yasayip dibe vurmak tabiki cok kotu cnm ama bir kere bile poztf gorebldgmize sukrettik direkt negatf alsaydm hic gebe kalamyrm psikolojisi olusacakti.Bende transfer için geleceğim ve tek duam ya sonuna kadar hamilelik olsun yada hiç tutmasın bu şekil insan daha çok yıpranır diye düşünüyorum.
Adet olunca semra hocaylada gorusecegz bakalim ne onerecek rezerv az olunca birkac kez toplayip onlari pgtye yollamak sansi arttirablr belki. Transfer edilen embriyom 5aa idi ama demekki kromozomlari bozuktu.Merhaba benim bildigim havuz yapmiyorlar.. kotuyu dusunme insallah bundan sonra iyi olur...
Fakat benim 1 dondurulmusum kaldiginda semra hoca bana istersen tekrar yapalim birlikte pgt ye yollayalim demisti ben kabul etmemistim belki bizim gibi vakalarda yapiyorlardir.
Sevgili arkadaşım bu topiğin tamamını (4075 sayfa olmuş) okudum. O kadar çok insan burda hamile kaldı evladına kavuştu ki. Hamile kalan sonrasında pek buraya uğramıyor ya siteye girmiyor ya da diğer topiklere takılıyor. Sorun yaşayanlar sorunlarını yazıyor daha çok burda. Öyle olunca da farklı algılanabiliyor. Sen kendine dikkat et. Tamamen hareketsiz de kalma. Kendini yorma. Psikoloji de çok önemli pozitif enerji gönder yavruna. İnşallah her şey yolunda gider sonuç da güzel olur.Kızlar yazılanları hep okuyorum da pozitif sonuç alanlar genelde hep kanama yaşıyor. Mucize olup gebeliği devam eden de var düşükle sonuçlanan da. Bunlari okudukça benim cok kafam karışıyor. Memorial de transfer olup da kanama yaşamayan normal gebelik geciren kimse yok mu.
Genetiği ben de tavsiye ederim sana. İnşallah daha fazla blast embriyon olur sonraki tedavinde. Olmasa da ardarda opu yapılabilir. Adına havuz demeseler de yapılır. Bizim görüşmelerimizde geçmişti konusu.Yok cnm yapilmadi ztn bnm bir tane embrym transfer asamasina ulasti dondrlcak kalmadi. Pgt olsa o bir taneye mi yapacklar cok riskli geliyor. Memorialda havuz yontemi uyguluyorlarmi? Bnm daha onceki tedavmdede 1 tane blastosist klmisti. Her tedavide bir kaliyor. Birkac tedavi olsam biriktrseler onlari pgt ye mi yollasalar acaba?
Hamileyim mutlulugunj yasayip dibe vurmak tabiki cok kotu cnm ama bir kere bile poztf gorebldgmize sukrettik direkt negatf alsaydm hic gebe kalamyrm psikolojisi olusacakti.
kendince tabiki haklısın insan hamile kalabildiğini hissetmesi inanması güzel bir şeydir. beni korkutan operasyon işin aslı tuttu sonra düşükle sonuçlandı yada bir aksilik oldu bebeğin alınması gerek o korkunç geliyor bana. düşünmemek en iyisi belki. ymarım bundan sonraki denemeniz çok başarılı olur ve kucaklarsın bebeğini
Hatta ilacsiz yum gelistrmeyi de soracagm semra hocaya naturel siklusta gelisen yumurtayi alsak daha mi verimli olur acaba cnku ilac kullansamda sadece bir tanesi blast oluyorGenetiği ben de tavsiye ederim sana. İnşallah daha fazla blast embriyon olur sonraki tedavinde. Olmasa da ardarda opu yapılabilir. Adına havuz demeseler de yapılır. Bizim görüşmelerimizde geçmişti konusu.
Öyle bi algı oluşmasın benceKızlar yazılanları hep okuyorum da pozitif sonuç alanlar genelde hep kanama yaşıyor. Mucize olup gebeliği devam eden de var düşükle sonuçlanan da. Bunlari okudukça benim cok kafam karışıyor. Memorial de transfer 9olup da kanama yaşamayan normal gebelik geciren kimse yok mu.
Adetle duser ins cnm diger ihtimaller benide endiselendryr ins operasyona gerek kalmaz.
Kızlar kimse cevap vermiycekmi?
Bilgi verdiler canım ama yanlış yapmamak için size soruyım dedim elimizi diklemesine göbek deliğinin yanına koyup 4 parmak kalınlığı olucak dimi? Sondaki parmağın yanına bi yere yapıcaz dimi sağ veya solaHemsireler bu konuda bilgi vermedi mi tatlim göbek deligine 3 parmak kala sag veya sola soylenen dozu uyguluyorsun
Bilgi verdiler canım ama yanlış yapmamak için size soruyım dedim elimizi diklemesine göbek deliğinin yanına koyup 4 parmak kalınlığı olucak dimi? Sondaki parmağın yanına bi yere yapıcaz dimi sağ veya sola
Cnm senin yasadiklarnda cok zormus bnde dusecekse eger bebegimi hissetmeden kaybedeyim diger turlu dayanmasi daha zor olur diye dua ettm. Demen gbi devam edip mucadele etmek zorundyz ins cok yorulmadan cok ugrasmadan bzmde yuzumuz guler. Gerci bukdri bile baya zor seyler hissettrdi bizlere ama evlat istegi bitebilecek brsey degil o yuzdn elimzden geleni sonuna kdr yapmaya hazrz. Brz toparlanip bzim icin planlanan tedaviyi degerlndrip tekrar baslrz cnm. Senin kacinci tup bebegndi?Canim benim rabbim sabir versin cok üzüldüm ama tek diyecegim iyi ki daha geç bir zamanda olmadi ben 4.5 aylik kaybettim hala karnimda sanki cok zor onun hareketlerini görüp esyalarini alip sonra kaybetmek o yüzden bende bu ay saglikli embriyo ile hamile kalamadim ve inan üzülemedim hep dua ettim rabbim bir daha yasatma diye insallah seninde son olur... ben suna inaniyorum rabbim bize 1 tane yumurta bile verip anne olmamiza imkan veriyorsa demekki bizde mucadele etmeliyiz elimizden geldigince o yuzden 10
Tup bebegim ve yumurtam oldukca rabbimden isteyecegim elimden geleni yapacagim hepimiz ayni durumdayiz birbirimize yaslanip dua edip paylasmaya devam edelim
türkiyede cinsiyet olayı yasak canım. ama doktorlar az çok biliyormuş fakat söylemiyormuş diye duydum.Bi merkezde embriyoları 3.günde pgt ye yolluyorlarmış az önce okudum birde cinsiyetide belirleniyormuş pgt de bizim merkezde böyle birşey duydunuz mu .. varsa tabiki seçim yapmayacağım Allah hayırlısını sağlıklısını versin cinsiyet çok önemli değilde merak ettim ..
3.gün yapılan ilk pgt metodu. Artık neredeyse kullanılmıyor. 3.gün embriyo 8 hücreli ve ondan 1 hücre alındığında o 1 hücrenin embriyonun hangi kısmından alındığı bilinemiyor ve embriyoya zarar verme olasılığı yüksek bir durum.Bi merkezde embriyoları 3.günde pgt ye yolluyorlarmış az önce okudum birde cinsiyetide belirleniyormuş pgt de bizim merkezde böyle birşey duydunuz mu .. varsa tabiki seçim yapmayacağım Allah hayırlısını sağlıklısını versin cinsiyet çok önemli değilde merak ettim ..
Doktorlar derken bizleri muayene eden dr larmı biliyormuştürkiyede cinsiyet olayı yasak canım. ama doktorlar az çok biliyormuş fakat söylemiyormuş diye duydum.üçüncü gün hakkında bilgim yok öyle olsa bizim altıncı gün beklenmezdi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?