Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim 10 ama 5 deneme de transfer yok genetikten saglikli dönmedi 2 sinde gebelik 1 iptal 2 tane de genetikten donen 3 embriyo 1 tanesini denedik en saglikli olaniydi olmadi 2 tane kaldi transfer hazirligindayim carsamba 2.kontrol var

Cinsiyet hiç düşünmediğim bir şey nasibimde ne varsa o olsun öncelikle sağlıklı hayırlı olması. kızımda olsa ben anne olcam oğlumda olsa ben anne olacağım. isteyen herkese hem kız hem erkek sahibi olmak nasip olsun.

Düşük yapan arkadaşlar biliyorsunuz 3 hafta önce pgtli embriyomu 6 haftalık iken düşürdüm ve yücel bey hiç bi açıklama yapamadı tıbben düşmesi için bi sebep yok herşey bakıldı herşey yapıldı dedi 27 haftalık kaybın üstüne böyle deyince doktor bizde bi hocaya gittik ve sübyan olduğunu söylediler kızlar bir baktırın derim

Ya canım hoca ne ya onun dediğinemi inanıyorsun kısmette yokmuş sen allah bilir en güzel zamanı bence vaktini öyle şeylerle geçirme psikolojini etkiler

Tab
Ya canım hoca ne ya onun dediğinemi inanıyorsun kısmette yokmuş sen allah bilir en güzel zamanı bence vaktini öyle şeylerle geçirme psikolojini etkiler
Tabiki inanıyorum ilmi var o kadar sıradan bir hoca değil sübyan dinimizdede olan bişey

Hocaya inandığına da ben üzüldüm dinimizde hocalara inanmamız gerektiğini sadece allaha sığınmamızı buyurmyşlar. Tartışmaya girmek için yazmadım sadece bana doğru gelmediğini kendini daha güzel şeylere verirsen daha iyi olur şu an arayış yolun o olmamalı
Tab

Tabiki inanıyorum ilmi var o kadar sıradan bir hoca değil sübyan dinimizdede olan bişey

Hocaya inanmamamı düşündüren şey nedir hocanın bana tavsiyesini biliyor musun? Sübyan denilen şey dişi bir şeytandir keşke biraz bu tarz şeylere inancınız olsa inanmıyorsunuz diye bu tarz şeylerin yok olduğunu sanmayın eğer doğurupta kaybetseydiniz inanın herşeye inanırdınız ki bu zaten var olan bişey siz her ne kadar yok desenizde.

Canım sübyan diye bir şey dinimizde var .. o bildiğiniz üfürükçü hocalarla ilmi olan hocaları bir tutmayın lütfen ..

Elhamdülillah dini bilgim sizden fazladır die düşünüyorum düşünceleriniz okuyup şaşırıp susuyorum

Benim 10 ama 5 deneme de transfer yok genetikten saglikli dönmedi 2 sinde gebelik 1 iptal 2 tane de genetikten donen 3 embriyo 1 tanesini denedik en saglikli olaniydi olmadi 2 tane kaldi transfer hazirligindayim carsamba 2.kontrol var
Ins. Bu sefer olur cnm bir daha tedaviyle ugrasmazsn bana da dogru saglikli embriyoyu bulana kdr deneyecksnz dendgnde bi kastedildi ins cok surmeden dgrusu sagliklisi nasip olur.

Ins cnm bir an once kucagmz dolsnda yasadgnmiz skintilara merhem olsn
Cnm geçmiş olsun büyük ihtimal kimyasak oldu benimde 2 sene önce değerim yükseldi sonra düştü yavaş yavaş sıfırlandı dış gebelik diye kendini sıkma inşAllah müdahalesiz kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…