Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun o kucağına allah inşallah iki taneyle doldursun hemde bu günleri unutursunIns cnm bir an once kucagmz dolsnda yasadgnmiz skintilara merhem olsn
Ins. Bu sefer olur cnm bir daha tedaviyle ugrasmazsn bana da dogru saglikli embriyoyu bulana kdr deneyecksnz dendgnde bi kastedildi ins cok surmeden dgrusu sagliklisi nasip olur.
Banada kimyasal gbi geliyor cnm ins oyledr yrn bir daha kan verecgm dusus dvm edyrsa icim daha rahat eder.Cnm geçmiş olsun büyük ihtimal kimyasak oldu benimde 2 sene önce değerim yükseldi sonra düştü yavaş yavaş sıfırlandı dış gebelik diye kendini sıkma inşAllah müdahalesiz kurtulursun
Ins cnm ilk defa hamile kalabldm kimyasalda olsa kanda pozitfi goreblmk bile guzelmis ins devamida gelecek ama Rabbm bilir nezmn?Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun o kucağına allah inşallah iki taneyle doldursun hemde bu günleri unutursun
Cnm nekdr guzel dusunuyrsn mucadele gucune hayran kaldm kusup ben oynamiyirum denenilebecek bir mesele degil bu. Sifasinj cozumunu ariyoruz bedenimiz uretime devam ettigi surecede umut kesilmeZ. Ins bu emeklerinin sonunda cok guzel hayrli bir evlAt da nasip olacakHakkimizda hayirlisi bana da saglikli olan embriyo tutmayinca 4aa di bu yeniden deneyelim dediler daha kaliteli olani bulmaya calisalim 5aa 6aa cok isterim de kolay degil maddi manevi ok hadi yapalim demek simdi 2 tane mozaik var onlari da degerlendirecegim rabbimden ümit kesilmez alan da o veren de o ... bana diyorlar ki daha ne kadar deneyeceksin ee rabbim beni hala yumurtlatarak annelik vasvimi devam ettiriyorsa ben de yılmayacağım seninde en kisa zamanda yavruna kavusmani dilerim
Ins cnm ilk defa hamile kalabldm kimyasalda olsa kanda pozitfi goreblmk bile guzelmis ins devamida gelecek ama Rabbm bilir nezmn?
Değerin şu an kaç cnmBanada kimyasal gbi geliyor cnm ins oyledr yrn bir daha kan verecgm dusus dvm edyrsa icim daha rahat eder.
Canım yanlış anlama lütfen bu konuda da ikiye bölünme var malesefki bazıları var bazıları yok diyor .. bir kaç örnek var tanıdığım üstünde felak nas ayetini taşıdıktan sonra düşük yapmadı sağlıkla kucağına aldı bebeğini o yüzden de var kısmına inandım .. yoksa amacım fetva vermek değil tabiki o mertebem yok zaten yanlış bildiklerimizde birbirimizi uyarabiliriz tabii bana yanlış bildiğim şeyin doprusunu öğretebilirsin memnun olurum hayıırr bu doğru diye direnmem :))Elhamdülillah dini bilgim sizden fazladır die düşünüyorum düşünceleriniz okuyup şaşırıp susuyorum
Canım mozaik embriyoda risk nedirHakkimizda hayirlisi bana da saglikli olan embriyo tutmayinca 4aa di bu yeniden deneyelim dediler daha kaliteli olani bulmaya calisalim 5aa 6aa cok isterim de kolay degil maddi manevi ok hadi yapalim demek simdi 2 tane mozaik var onlari da degerlendirecegim rabbimden ümit kesilmez alan da o veren de o ... bana diyorlar ki daha ne kadar deneyeceksin ee rabbim beni hala yumurtlatarak annelik vasvimi devam ettiriyorsa ben de yılmayacağım seninde en kisa zamanda yavruna kavusmani dilerim
Ben memorialle görüştüğüm gün önce başka bi yer ile görüştüm dedim burda denicem çok iyiler ordan çıktım memoriale gittim ilk bsşta çok iyi dediğim yerin aslında iyi olmadığını kapıdan ilk girdiğimde anladım herkes herşey sistematik çok güzel bi düzen içerisinde semra hocayla görüştüğümde dahada içime sindi evet semra hoca girmiyor ama o sizden haberdar buna gönül rahatlığı ile inanın yücel beyi şiddetle tavsiye ederimMerhaba,
Bende yeni katıldım aranıza bana yardımcı olur musunuz? Çok kararsızım şişli memoraile de gittim muayeneye Kalamış Jinemed'e de. Daha önceden 2 kez başarısız tüp bebek denemem var. PGT'den bahsetti 2 doktorda karar veremiyorumTeksen Bey direkt kendisi ilgileniyor süreçle memorial de Semra hoca muayene bile etmedi. Sadece doktorun anlattığı ile durum değerlendirmesi yaptı. Ancak laboratuvar anlamında sanırım memorial iyi değil mi?
Siz olsanız ne yapardınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler,
Allah bu yolda emek veren herkesi ve dileyen herkesi yavrusu ile taçlandırsın inşallah
İnşallah Cnm dün battı biraz agrım vardı ama bugün Yok gayet iyiyim sonucumuz hepimizin pozitif olur inşallahCanım onlar çok normal gebelik belirtileri bel ağrısı ani bir saniyelik baş dönmesi halsizlik
Canım mozaik embriyoda risk nedir
Canım yanlış anlama lütfen bu konuda da ikiye bölünme var malesefki bazıları var bazıları yok diyor .. bir kaç örnek var tanıdığım üstünde felak nas ayetini taşıdıktan sonra düşük yapmadı sağlıkla kucağına aldı bebeğini o yüzden de var kısmına inandım .. yoksa amacım fetva vermek değil tabiki o mertebem yok zaten yanlış bildiklerimizde birbirimizi uyarabiliriz tabii bana yanlış bildiğim şeyin doprusunu öğretebilirsin memnun olurum hayıırr bu doğru diye direnmem :))
P Pamukprensali cevabın için çok teşekkür ederimBen memorialle görüştüğüm gün önce başka bi yer ile görüştüm dedim burda denicem çok iyiler ordan çıktım memoriale gittim ilk bsşta çok iyi dediğim yerin aslında iyi olmadığını kapıdan ilk girdiğimde anladım herkes herşey sistematik çok güzel bi düzen içerisinde semra hocayla görüştüğümde dahada içime sindi evet semra hoca girmiyor ama o sizden haberdar buna gönül rahatlığı ile inanın yücel beyi şiddetle tavsiye ederim
Canım memorial Türkiyede bir numara Semra hanım dünya da pgt cemiyeti başkanı seçildi yurt dışı hastaları da çok fazla diğer merkezlerle kıyas bile etmedim ben direkt buraya geldim ve başka yere gitme gereği duymadım .. hakkınızda hayırlısı olsun inşallahP Pamukprensali cevabın için çok teşekkür ederimBenimde içimden geçen orası ancak eşim teksen beyi istiyor bakalım ne karar vereceğiz
Çok teşekkür ederim B Bir mucize inşallah tez zamanda hepimiz yavrularımıza kavuşuruz ve diğer insanlar için bu yazılar da umut olurCanım memorial Türkiyede bir numara Semra hanım dünya da pgt cemiyeti başkanı seçildi yurt dışı hastaları da çok fazla diğer merkezlerle kıyas bile etmedim ben direkt buraya geldim ve başka yere gitme gereği duymadım .. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bende öyle düşündüm acaba oluyor mu böyle bir şeyYok cnm yapilmadi ztn bnm bir tane embrym transfer asamasina ulasti dondrlcak kalmadi. Pgt olsa o bir taneye mi yapacklar cok riskli geliyor. Memorialda havuz yontemi uyguluyorlarmi? Bnm daha onceki tedavmdede 1 tane blastosist klmisti. Her tedavide bir kaliyor. Birkac tedavi olsam biriktrseler onlari pgt ye mi yollasalar acaba?
Yok canım ne demek herkesin doğrusu kendine ablam 8 düşük yaptı biz hep onlar melek oldu dedik diğer dünyada şefaatçin olacak dedik hem ben düşüklere öyle bir şey demek istemiyorum allah yazmışsa elbet görecez düşükleri bence öyle adlandırmak doğru değil yoksa neden şefaatçiniz olacak diorlar ki dimi bayanın yazdıklarından sonra bende internete bakyım çok bilgi kirliliği var bence bu süreçte sadece dua başka bir şeylere inanamamak daha doğru die düşünüyorum benCanım yanlış anlama lütfen bu konuda da ikiye bölünme var malesefki bazıları var bazıları yok diyor .. bir kaç örnek var tanıdığım üstünde felak nas ayetini taşıdıktan sonra düşük yapmadı sağlıkla kucağına aldı bebeğini o yüzden de var kısmına inandım .. yoksa amacım fetva vermek değil tabiki o mertebem yok zaten yanlış bildiklerimizde birbirimizi uyarabiliriz tabii bana yanlış bildiğim şeyin doprusunu öğretebilirsin memnun olurum hayıırr bu doğru diye direnmem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?