Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Valla o bayana çok kızıyorum ha şu mesajlar nasıl siliniyo acaba şimdi herkes kafasına takacak

Merhaba arkadaşım. Benim tedavim 1 yılı aşkın zamandır devam ediyor. 2 tedavi 3 transfer 1 negatıf 1 düşük 1 dış gebelik yaşadım. Bunlara rağmen başka bir yere gitmek aklımın ucundan geçmiyor. Genel olarak sağlık sektörünü çok güvensiz görüyorum. Hele konu böyle hassas bir durum olunca doktora merkeze labaratuara güvenmek çok önemli. Semra Hanım dünya çapında bir bilim kadını. Bilimsel yayınları sitedeki öz geçmişinde var dünya tüp bebek literatürüne katkıları çok fazla. Sağlık bakanlığının eğitim merkezi ayrıca yurt dışından da doktor ve embriyologlara eğitim veriliyor. Bi çok isim yapmış merkezin yurt dışında yaptırdığı embriyolardaki genetik incelemeyi kendi bünyesinde yapıyor. Çok fazla uzatmayayım. Yine sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden hayırlı olsun.

Histereskopi hsg nin bir tık üstünde bir görüntüleme diye biliyorum. Doktorla görüşürsün yine de gerek var derlerse ertesi gün çektirip merkeze birakabilirsin.

Merhaba Jalapenoo cevabın için çok teşekkür ederim. Benim ilk ikisi farklı merkezlerde oldu. 5.güne gelen her iki yerde de 2 tane blastokist embriyomuz oldu ve ikisi de transfer edildi. Sonuç negatif. Geriye dondurulacak embriyomuz kalmadığı için ve sonrasında görüşmeye gittiğimizde de açıkçası sanki onları yargılıyormuşuz gibi davrandıkları için bir daha oralara gitmeyi düşünmedik.

2 yer vardı aklımızda biri Memorial Semra Hoca diğeri de Teksen Bey (tanıdık olduğu için arada) idi. Ben açıkçası memoriali istiyorum. Bu yazışmaları eşime de göstereceğim. Sizlerin cevaplarını. Umarım sonuç güzel olur.
Dua edelim birbirimize Allah tez zamanda kucaklarımızı yavrularımızla doldursun

Valla o bayana çok kızıyorum ha şu mesajlar nasıl siliniyo acaba şimdi herkes kafasına takacak
Ne diyorsun ya şaka msn sen ? Sen inanmıyorsun diye böyle şeyler yok mu oluyor kendi doğrunu söyle çekil muhalefet olma ya varsa öyle bişey o zaman napıcaksin aa ben inanmıyorum sizde inanmayın diyip insanların vebaline mi giriceksin

Ins sagliklada kucagna alirsn cnm emek verip eli bos basa donmek cok zor. Kndimi toparlaynca bnde yeniden baslarm nasibimizde vrsa olur blki bu sefer

Ins sagliklada kucagna alirsn cnm emek verip eli bos basa donmek cok zor. Kndimi toparlaynca bnde yeniden baslarm nasibimizde vrsa olur blki bu sefer
Aynen canım ben de ikinci denemeye 8 ay sonra başlamıştım oldu inşallah seninde olur güzel haber veririsin. Bir şey soracam ben embirio kalitesini sormamıştım öyle bir şey bilmiyordum daha doğrusu burda yazıyorlar ya 6aa 4aa sen sordunmu denerken

Transfer gunu elimizd fotgrafini ve bilgo kagidini verdiler 5aa yaziyordu cnm aslind iyi bir embriyoydu

Transfer gunu elimizd fotgrafini ve bilgo kagidini verdiler 5aa yaziyordu cnm aslind iyi bir embriyoydu
Bendr şu an bakyım yazmıyor. Üzme kendini kısmet şimdi değilmiş bak tanıdığım biri var 15 yıl sonra normal hamile kalmıştı belli mi olur belki sende gitmeden hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…