Sübyan nedir?Tab
Tabiki inanıyorum ilmi var o kadar sıradan bir hoca değil sübyan dinimizdede olan bişey
Aminnn gözü yolda olan herkesin kucağı dolsun bizim 8 hafta bitti bileİnşallah Cnm dün battı biraz agrım vardı ama bugün Yok gayet iyiyim sonucumuz hepimizin pozitif olur inşallah
Canım ümmü sıbyan deniliyormuş ve hamile kadınlara musallat olup çocuklarını düşüren bir cinmiş .. varlığı ve yokluğu arasında ikiye bölünülmüş .. varsa da yoksada Allahım kötülerin şerrinden bizleri korusun ..Sübyan nedir?
Valla o bayana çok kızıyorum ha şu mesajlar nasıl siliniyo acaba şimdi herkes kafasına takacakCanım ümmü sıbyan deniliyormuş ve hamile kadınlara musallat olup çocuklarını düşüren bir cinmiş .. varlığı ve yokluğu arasında ikiye bölünülmüş .. varsa da yoksada Allahım kötülerin şerrinden bizleri korusun ..
Merhaba arkadaşım. Benim tedavim 1 yılı aşkın zamandır devam ediyor. 2 tedavi 3 transfer 1 negatıf 1 düşük 1 dış gebelik yaşadım. Bunlara rağmen başka bir yere gitmek aklımın ucundan geçmiyor. Genel olarak sağlık sektörünü çok güvensiz görüyorum. Hele konu böyle hassas bir durum olunca doktora merkeze labaratuara güvenmek çok önemli. Semra Hanım dünya çapında bir bilim kadını. Bilimsel yayınları sitedeki öz geçmişinde var dünya tüp bebek literatürüne katkıları çok fazla. Sağlık bakanlığının eğitim merkezi ayrıca yurt dışından da doktor ve embriyologlara eğitim veriliyor. Bi çok isim yapmış merkezin yurt dışında yaptırdığı embriyolardaki genetik incelemeyi kendi bünyesinde yapıyor. Çok fazla uzatmayayım. Yine sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden hayırlı olsun.Merhaba,
Bende yeni katıldım aranıza bana yardımcı olur musunuz? Çok kararsızım şişli memoraile de gittim muayeneye Kalamış Jinemed'e de. Daha önceden 2 kez başarısız tüp bebek denemem var. PGT'den bahsetti 2 doktorda karar veremiyorumTeksen Bey direkt kendisi ilgileniyor süreçle memorial de Semra hoca muayene bile etmedi. Sadece doktorun anlattığı ile durum değerlendirmesi yaptı. Ancak laboratuvar anlamında sanırım memorial iyi değil mi?
Siz olsanız ne yapardınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler,
Allah bu yolda emek veren herkesi ve dileyen herkesi yavrusu ile taçlandırsın inşallah
Sanırım silinmiyor canım .. tam emin değilim ama görünüşe göre öyleValla o bayana çok kızıyorum ha şu mesajlar nasıl siliniyo acaba şimdi herkes kafasına takacak
Evet bende şimdi baktım silemedim neyse takılmayalım duamızı edelim ayetel kürsi nazar duası tespih çekelim bir şey olmaz inşallahSanırım silinmiyor canım .. tam emin değilim ama görünüşe göre öyle
Histereskopi hsg nin bir tık üstünde bir görüntüleme diye biliyorum. Doktorla görüşürsün yine de gerek var derlerse ertesi gün çektirip merkeze birakabilirsin.Kızlar birşey soracağım benim çarşamba günü on görüşme için randevum var hsgyide o gün cektirecektim echomari aramıştım adet olunca randevu icin arayin o gün icin ayarlamaya çalışırız dediler ancak benim adetim bekledigimden bir iki gün gec geldi carsamba gunu son günü olacak sanirim o gunde hsg cekmezler. Aslinda sormak istediğim 27 eylülde bana histeroskopi yapılmıştı yani daha üç ay bile olmadi bunu memorialden randevu alirken soyledim ama doktorunuz yinede isteyebilir dedi hsg yi. Sizlerde aranizda hic hsg ye gerek görülmeyen oldumu. Memorialde randevu günümü degistermem beni zorlar ailemin yanina gelmistim buradan gececegim istanbula son güne birakmak istemiyorum
MerhabaMerhaba arkadaşım. Benim tedavim 1 yılı aşkın zamandır devam ediyor. 2 tedavi 3 transfer 1 negatıf 1 düşük 1 dış gebelik yaşadım. Bunlara rağmen başka bir yere gitmek aklımın ucundan geçmiyor. Genel olarak sağlık sektörünü çok güvensiz görüyorum. Hele konu böyle hassas bir durum olunca doktora merkeze labaratuara güvenmek çok önemli. Semra Hanım dünya çapında bir bilim kadını. Bilimsel yayınları sitedeki öz geçmişinde var dünya tüp bebek literatürüne katkıları çok fazla. Sağlık bakanlığının eğitim merkezi ayrıca yurt dışından da doktor ve embriyologlara eğitim veriliyor. Bi çok isim yapmış merkezin yurt dışında yaptırdığı embriyolardaki genetik incelemeyi kendi bünyesinde yapıyor. Çok fazla uzatmayayım. Yine sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden hayırlı olsun.
Ne diyorsun ya şaka msn sen ? Sen inanmıyorsun diye böyle şeyler yok mu oluyor kendi doğrunu söyle çekil muhalefet olma ya varsa öyle bişey o zaman napıcaksin aa ben inanmıyorum sizde inanmayın diyip insanların vebaline mi giriceksinValla o bayana çok kızıyorum ha şu mesajlar nasıl siliniyo acaba şimdi herkes kafasına takacak
Hanımlar kendinize gelin ve üslubunuza dikkat edin. Burası tartışma yeri değil. Uzatmayın artık lütfen.
Ins sagliklada kucagna alirsn cnm emek verip eli bos basa donmek cok zor. Kndimi toparlaynca bnde yeniden baslarm nasibimizde vrsa olur blki bu seferBende 7 yılımda gördüm 8 yılımızda da kucağımıza alıcaz hayırlısıyla seni çok iyi anlıyordun bizim hiç sorunumuz yoktu her ay test yapardim iki yıldan sonra bir daha test yapmadım ama ilk denemem de bende üzülmüştüm olmayınca bu ikinci denemem oldu çok sevindik kendisi çok nazlı ama inşallah sonunu görmeyi nasip edecek allah sizlere de bu duyguyu tattırsın
131 den 105 e dustu dunDeğerin şu an kaç cnm
Semra hocayla gorusme yaptgmda soracagm cnmBende öyle düşündüm acaba oluyor mu böyle bir şey
Aynen canım ben de ikinci denemeye 8 ay sonra başlamıştım oldu inşallah seninde olur güzel haber veririsin. Bir şey soracam ben embirio kalitesini sormamıştım öyle bir şey bilmiyordum daha doğrusu burda yazıyorlar ya 6aa 4aa sen sordunmu denerkenIns sagliklada kucagna alirsn cnm emek verip eli bos basa donmek cok zor. Kndimi toparlaynca bnde yeniden baslarm nasibimizde vrsa olur blki bu sefer
Yavaş düşüypr cnm benimde 36dan 31e düşmüştü yavaş yavaş düştü ama sıfırlandı korkma ama sıfırlandığını gör131 den 105 e dustu dun
Transfer gunu elimizd fotgrafini ve bilgo kagidini verdiler 5aa yaziyordu cnm aslind iyi bir embriyoyduAynen canım ben de ikinci denemeye 8 ay sonra başlamıştım oldu inşallah seninde olur güzel haber veririsin. Bir şey soracam ben embirio kalitesini sormamıştım öyle bir şey bilmiyordum daha doğrusu burda yazıyorlar ya 6aa 4aa sen sordunmu denerken
Nekdr surdu adet olmanYavaş düşüypr cnm benimde 36dan 31e düşmüştü yavaş yavaş düştü ama sıfırlandı korkma ama sıfırlandığını gör
Bendr şu an bakyım yazmıyor. Üzme kendini kısmet şimdi değilmiş bak tanıdığım biri var 15 yıl sonra normal hamile kalmıştı belli mi olur belki sende gitmeden hamile kalırsınTransfer gunu elimizd fotgrafini ve bilgo kagidini verdiler 5aa yaziyordu cnm aslind iyi bir embriyoydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?