Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Nekdr surdu adet olman
1 hafta gecikmeli oldu cnm kimyasalda. 3 hafta öncede 6 haftalık düşük yaptım en son beta baktığımda 74tü bi daha da vermedim kan bi iki gün içinde yine vereceğim kürtaj olmadım ama hsg çekileceğim yeniden kurtuluş yok

Bendr şu an bakyım yazmıyor. Üzme kendini kısmet şimdi değilmiş bak tanıdığım biri var 15 yıl sonra normal hamile kalmıştı belli mi olur belki sende gitmeden hamile kalırsın
Nasibimiz gelene kdr olmayacak ztn ıns nasibimizde cok uzak zmnlarda değildir hep boyle acılar yasamak cok zor gercktn

Tüp bebekle mi oldu bu en son düşüğün cmm?

Nasibimiz gelene kdr olmayacak ztn ıns nasibimizde cok uzak zmnlarda değildir hep boyle acılar yasamak cok zor gercktn
Seni anlıyorum . Bunu atlattıktan sonra bir süre dinlenmene bak acını tamamen unutamazsın ama daha rahat ettiğin zaman tedavine başla bu defa olur inşallah

Histereskopi hsg nin bir tık üstünde bir görüntüleme diye biliyorum. Doktorla görüşürsün yine de gerek var derlerse ertesi gün çektirip merkeze birakabilirsin.
Çok teşekkür ederim canim bende oyle biliyorum histeroskopide olmayan sanirim bir tek tuplerin tıkalı olup olmamasi zaten oda tüp bebekte cok onemli degil sıvı akisi olmadikca

Acıklamaları ne oldu peki bnmde bir snraki tedavmde yine bir embryom kalırsa pgtye yollmayı düşünmuyrm direkt trabsfer ettiririm birkaç embrym olursa ancak ozmn yollarm
Cnm açıklama yapamıyor işte tıbben düşmemesi lazım düşmesi için bi sebebi yok dedi adam da şaşırdı bi anda kese yere düşünce zaten yücel bey öyle deyince bende nazar filan mi var diye ilmi çok bi hocaya gittim sübyan var dedi kızımı kaybedince pıhtılaşma olsun genetik olsun bağısıklık sistemi ile alakalı ne kadar test varsa yaptırdım kan sulandırıcı kullandık ama olmadı yücel beyde çok şaşkındı semra hanıma randevu al gel bi görsün dedi

Cok zor birşey senin yaşadığın kucagımıza alana kdr hiç ohh diyemeyecgz anlasılan. Embriyoya bile güvenip içinz rahat beklemeyemıyoruz. Semra hocayla görüşebldnmi peki

İnş olacak birgün cnm şimdi üzüntm cok taze bir süre snra kendime gelrm güçlenrm ozmn yeni umutlarla yeni tedaviye odaklanrm
Hep kötüyü düşünerek teselli ol cnm bak ben 27.haftaya kadar geldim son güne kadar herşey çpk güzeldi hatta doğum yapcağım gün kızıma alışveriş yaptım elimde poşetlerle doktora gittim doktor elime bi kağıt tutuşturdu hemen kanuniye gidiyorsun diye kanuniye gidene kadar 3 hastane gezdim aynı gün en son kanuniye gittim küvez yoktu son dk özele geçtim orda doğurdum küveze aldılar 2 gün sonra sabah 9 aradılar gelin çabuk kötüleşti sezeryanlıyım 2 gün olmuş o dikişler bana misin demiyorum koşarak hastaneye gittim kimse zapt edemedi sonra aldılar kızımın yanına küvezin ışığını kapatmışlar son dakikaları anladım onu öyle gördüm dizlerimin bağı çözüldü fenalaştım gözümü açtım bi odadayım eşim tepemde kızımız melek oldu dedi sonrasını yine hatırlamıyorum sonra cansız bedenini kucağıma verdiler inan çok zor yaşadıklarım ama hep daha kötüsünü düşündüm hâlâ da düşünüyorum düşük yaptım 5 dk bi şoka girdim keseyi görünce sonra dedim sakin ol büyütüp toprağa koymaktan iyidir dedim kendim dik bi şekilde çıktım odadan üstümü giyindim evime geldim 1 damla yaş dökmedim hep teselli ettim kendimi kzım kadar acı olamaz diye sende hep daha zorları düşün acını atlat Allah elbet vericek inanıyorum

Cok zor birşey senin yaşadığın kucagımıza alana kdr hiç ohh diyemeyecgz anlasılan. Embriyoya bile güvenip içinz rahat beklemeyemıyoruz. Semra hocayla görüşebldnmi peki
Yok cnm yücel bey düşük sonrası rahim filmi istedi bi daha filmi çekilip semra hanıma gideceğim ama bi sebebi yok dicek biliyorum ama belki tedavi şeklini değiştirir diye görüşeceğiz

Pgt ye güvenmiyorum dedim yücel beye o da olur mu pgtli embriyo olursa için rahat edicek dedi diğer kaybımdan dolayı

Gecmişte daha bile zor seyler yaşamıssın cnm Allah sabrını vermiş sana nekdr güçlü ve olgun anlatyrsn. Tabi o acı hiç gecmez hep cızlatır insanın içini. Tıp ve doktorlarda bir yere kdr acıklama yapabiliyor onların bilgisnin de ötesinde kalıyor bazı durumlar. İşte ozmn insan daha bir çaresiz çözümsüz hissediyr. Bakalım rahım filminden snra ne yorum yapacklar. Dondrulmus embriyon kaldımı sıfırdan mı tedavi olacaksnZ? Birde sebepsiz infertilite mi sizin tanınız?

Dondurulmuş embriyom var cnm pko var bende semra hocada yücel beyin dediklerini dicek biliyorum ama bu sefer farkli bi yöntem isticem yücel bey belki histeroskopi yaparız dedi rahim filminden sonra karar vericek ama film temiz olursa histeroskopi yaptırmak istemiyorum pek korkuyorum bakalım Allah işimizi kolaylaştırsın

6aa kalite embriyo transferiyle alakalı bilgi almaya çalışıyorum ama kimse de Yok sadece sanki bu kalite değeri memorial Şişli de var hiç kimse yazmamış 6aa kalite embriyo transfer edildi diye bilgi olan var mı?

arkadaslar canim cok sıkkın. 14 kasimda transferim yapilmisti.esimdeki translokasyondan dolayi pgt yapildi.tek embriyo kaldi ve cok sukur pozitif sonuç aldik. Daha bunun sevincini yasayamadan bebegimin alinma ihtimali oldugunu ogrendim.
Soyle ki aile hekimimiz son 1 yildir saglik ocaginda kan tahlili yaptirdigimizda sizde talasemi tasiyiciligi mi var.degerleriniz cok dusuk diyip duruyordu.bende evlenirken mecburi bakiliyor buna.olsa soylerlerdi diyordum.fakat aklima takildi.tupbebek tedavisine baslamadan once adana numune hastanesinde genetik bolumune gidip durumu anlattim ve kan tahlili yapildi.bunun sonucunu da pozitif sonuc aldiktan birkac gun sonra aldik. meger esimde bende talasemi tasiyicisiymisiz. hemen solugu hematoloji profoser yaninda aldim.o da bir kac arkadasiyla gorustu.bebek yuzde 25 ihtimal talasemi hastaligiyla dogabilirmis.

Bunu anlamak icin 12. haftada cvs yapilacak. talasemili ise alacaklar. 10 yildir bulmak icin ugrastigim bebegim su an benimle fakat benden ayirma ihtimalleri var. 2 haftadir moralim alt ust. nefes bile alamiyorum. kalp atisini bile duymaya gidemedim. ne olur dua edin bana bebegim saglikli ciksin cvs sonucunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…