Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ağlayarak okudum yazdıklarını ne zor şeyler yaşamışsın. Cok etkilendim yazdiklarindan. Allah tez vakitte kucağını doldursun inş.

Canım allah senden razı olsun. Seni takip ediyorum. Yasadiklarina ragmen hep pozitif seyler yaziyorsun herkese yardimci olmaya çalışıyorsun. Allah tez vakitte muradini versin ins. Doğru söylüyorsun problem yasamayan burda devam etmiyor. Kalanları gördükçe de hep pozitif sonuc alanlar sorun yaşıyor gibi düşündüm.

Canım ağlayarak okudum yazdıklarını ne zor şeyler yaşamışsın. Cok etkilendim yazdiklarindan. Allah tez vakitte kucağını doldursun inş.
İnşAllah cnm Allah acısını yaşamayacağımız sağlıklı evlatlar verir yukarıda sübyanı araştırın dedim saçma sapan muhalefet oldu bazı kişiler insam evlat acısı yaşayınca herşeye sarılıyo ama anlamıyolar ama inş anlamazlarda Allah kmseye evlat acısı vermesin

Canım var daha geçen gün bir arkadaş yazmıştı sen görmedin sanırım
6aa kalite embriyo transferiyle alakalı bilgi almaya çalışıyorum ama kimse de Yok sadece sanki bu kalite değeri memorial Şişli de var hiç kimse yazmamış 6aa kalite embriyo transfer edildi diye bilgi olan var mı?

Canım ya su sağlık ocağları çok patavatsız bana da yükselmes falan diyip çok canımı sıktılar çok şükür çok iyiyiz biz takma sen kafanı ona kontrol doktorunla iletişime geç eğer yoksa normal bi kadın doğum doktoruna gidip konuş

6aa kalite embriyo transferiyle alakalı bilgi almaya çalışıyorum ama kimse de Yok sadece sanki bu kalite değeri memorial Şişli de var hiç kimse yazmamış 6aa kalite embriyo transfer edildi diye bilgi olan var mı?
Cnm sen transferini oldun artık embriyo kalitesine hiç takılma ki takılsan da 5. Günde eğer embriyon 6aa kalitesine ulaştıysa çok ii çünkü grade olarak ondan daha iisi yok diye biliyorum ben hatta bi hafta önce falan bu konuyu tartışmıştık burda da emin ol sen embriyona güven şüphe duyma o artık senin içinde olacağına inan ktfn o kadar güçlü olmasa bi tek o kalıp o dereceye gelip zaten sana transfer edilmezdi maşallah Allah hayırlısını versin hepimiz için inşallh

Görüşme snrası ne önerdiklerini bizimlede paylaş cnm blkı banada önerirler histeroskopıi

Ya ben sana muhalefet olmadım sen beni yalnış anlamakta ısrarcısın bunlar senin psikolojini etkileye bilir yazdıklarını okuyup sana dua ettim iyi düşün hep die tabiki allah kimseye yaşatmasın hamileyim ve böyle yazdın die çok üzüldüm şu an yoksa cevap vermiyecektim ben sadece düşüklerin melek demek istedim sadece bu

Canım Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah. Çok geçmiş olsun. Allah benzerinden beterinden korusun. Yeni tedavinde mi pgt istiyor tekrardan yücel bey

Allah
şifalar versin Balım dilerim hayırla güzel çıkar sonuçlar

Canım Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah. Çok geçmiş olsun. Allah benzerinden beterinden korusun. Yeni tedavinde mi pgt istiyor tekrardan yücel bey
Amin inş cnm zaten pgtli embriyoydu cnm düşük yaptığım şimdi 2. İçinde pgt yapılcak çünkü kızımı kaybetme sebebim belli değil bu yüzden ben pgt istemiştim şimdi güvenmiyorum pgtye diyorum yücel hocama gülüyo gebelikte rahat ediceksin için ferah olcak diyor 2.de pgtli olcam

An
anladım balımm Allah tez zamanda hayırlısıyla yaşadıklarını unutturacak mutluluklar yaşatsın. Bizi de haberdar et. Sen ismini mi değiştirdin sanki farklı bir ismin vardı melekannesi diye yanlış mı hatırlıyorum yoksa

Arkadaşım çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıklıdır bebeğin ve bu aşamaya da geldiktn sonra sağlıkla devam eder. Aslında bu durum önceden tespit edilse idi embriyolarda bu hastalık taranabilirdi. Tam bilmiyorum ama ngs tekniği ile 24 kromozom ile beraber bazı hastalıklar da taranıyor gibi bişeyler vardı. Hastaneyi arayıp embriyologlarla bi görüş sor istersen. Allah yardımcın olsun.

Evet evet o benim :) artık bebek annesi olmak istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…