- 14 Kasım 2017
- 301
- 521
- 33
- 36
Canım ağlayarak okudum yazdıklarını ne zor şeyler yaşamışsın. Cok etkilendim yazdiklarindan. Allah tez vakitte kucağını doldursun inş.Hep kötüyü düşünerek teselli ol cnm bak ben 27.haftaya kadar geldim son güne kadar herşey çpk güzeldi hatta doğum yapcağım gün kızıma alışveriş yaptım elimde poşetlerle doktora gittim doktor elime bi kağıt tutuşturdu hemen kanuniye gidiyorsun diye kanuniye gidene kadar 3 hastane gezdim aynı gün en son kanuniye gittim küvez yoktu son dk özele geçtim orda doğurdum küveze aldılar 2 gün sonra sabah 9 aradılar gelin çabuk kötüleşti sezeryanlıyım 2 gün olmuş o dikişler bana misin demiyorum koşarak hastaneye gittim kimse zapt edemedi sonra aldılar kızımın yanına küvezin ışığını kapatmışlar son dakikaları anladım onu öyle gördüm dizlerimin bağı çözüldü fenalaştım gözümü açtım bi odadayım eşim tepemde kızımız melek oldu dedi sonrasını yine hatırlamıyorum sonra cansız bedenini kucağıma verdiler inan çok zor yaşadıklarım ama hep daha kötüsünü düşündüm hâlâ da düşünüyorum düşük yaptım 5 dk bi şoka girdim keseyi görünce sonra dedim sakin ol büyütüp toprağa koymaktan iyidir dedim kendim dik bi şekilde çıktım odadan üstümü giyindim evime geldim 1 damla yaş dökmedim hep teselli ettim kendimi kzım kadar acı olamaz diye sende hep daha zorları düşün acını atlat Allah elbet vericek inanıyorum
Canım allah senden razı olsun. Seni takip ediyorum. Yasadiklarina ragmen hep pozitif seyler yaziyorsun herkese yardimci olmaya çalışıyorsun. Allah tez vakitte muradini versin ins. Doğru söylüyorsun problem yasamayan burda devam etmiyor. Kalanları gördükçe de hep pozitif sonuc alanlar sorun yaşıyor gibi düşündüm.Sevgili arkadaşım bu topiğin tamamını (4075 sayfa olmuş) okudum. O kadar çok insan burda hamile kaldı evladına kavuştu ki. Hamile kalan sonrasında pek buraya uğramıyor ya siteye girmiyor ya da diğer topiklere takılıyor. Sorun yaşayanlar sorunlarını yazıyor daha çok burda. Öyle olunca da farklı algılanabiliyor. Sen kendine dikkat et. Tamamen hareketsiz de kalma. Kendini yorma. Psikoloji de çok önemli pozitif enerji gönder yavruna. İnşallah her şey yolunda gider sonuç da güzel olur.
İnşAllah cnm Allah acısını yaşamayacağımız sağlıklı evlatlar verir yukarıda sübyanı araştırın dedim saçma sapan muhalefet oldu bazı kişiler insam evlat acısı yaşayınca herşeye sarılıyo ama anlamıyolar ama inş anlamazlarda Allah kmseye evlat acısı vermesinCanım ağlayarak okudum yazdıklarını ne zor şeyler yaşamışsın. Cok etkilendim yazdiklarindan. Allah tez vakitte kucağını doldursun inş.
6aa kalite embriyo transferiyle alakalı bilgi almaya çalışıyorum ama kimse de Yok sadece sanki bu kalite değeri memorial Şişli de var hiç kimse yazmamış 6aa kalite embriyo transfer edildi diye bilgi olan var mı?
arkadaslar canim cok sıkkın. 14 kasimda transferim yapilmisti.esimdeki translokasyondan dolayi pgt yapildi.tek embriyo kaldi ve cok sukur pozitif sonuç aldik. Daha bunun sevincini yasayamadan bebegimin alinma ihtimali oldugunu ogrendim.
Soyle ki aile hekimimiz son 1 yildir saglik ocaginda kan tahlili yaptirdigimizda sizde talasemi tasiyiciligi mi var.degerleriniz cok dusuk diyip duruyordu.bende evlenirken mecburi bakiliyor buna.olsa soylerlerdi diyordum.fakat aklima takildi.tupbebek tedavisine baslamadan once adana numune hastanesinde genetik bolumune gidip durumu anlattim ve kan tahlili yapildi.bunun sonucunu da pozitif sonuc aldiktan birkac gun sonra aldik. meger esimde bende talasemi tasiyicisiymisiz. hemen solugu hematoloji profoser yaninda aldim.o da bir kac arkadasiyla gorustu.bebek yuzde 25 ihtimal talasemi hastaligiyla dogabilirmis.
Cnm sen transferini oldun artık embriyo kalitesine hiç takılma ki takılsan da 5. Günde eğer embriyon 6aa kalitesine ulaştıysa çok ii çünkü grade olarak ondan daha iisi yok diye biliyorum ben hatta bi hafta önce falan bu konuyu tartışmıştık burda da emin ol sen embriyona güven şüphe duyma o artık senin içinde olacağına inan ktfn o kadar güçlü olmasa bi tek o kalıp o dereceye gelip zaten sana transfer edilmezdi maşallah Allah hayırlısını versin hepimiz için inşallh6aa kalite embriyo transferiyle alakalı bilgi almaya çalışıyorum ama kimse de Yok sadece sanki bu kalite değeri memorial Şişli de var hiç kimse yazmamış 6aa kalite embriyo transfer edildi diye bilgi olan var mı?
Görüşme snrası ne önerdiklerini bizimlede paylaş cnm blkı banada önerirler histeroskopıiDondurulmuş embriyom var cnm pko var bende semra hocada yücel beyin dediklerini dicek biliyorum ama bu sefer farkli bi yöntem isticem yücel bey belki histeroskopi yaparız dedi rahim filminden sonra karar vericek ama film temiz olursa histeroskopi yaptırmak istemiyorum pek korkuyorum bakalım Allah işimizi kolaylaştırsın
İnşAllah cnm Allah acısını yaşamayacağımız sağlıklı evlatlar verir yukarıda sübyanı araştırın dedim saçma sapan muhalefet oldu bazı kişiler insam evlat acısı yaşayınca herşeye sarılıyo ama anlamıyolar ama inş anlamazlarda Allah kmseye evlat acısı vermesin
İnş cnm kanamam daha yeni bitti adeti beklicem sonra film çekilio gideceğim inş gerek kalmadan Allah hepimize nssip etsinGörüşme snrası ne önerdiklerini bizimlede paylaş cnm blkı banada önerirler histeroskopıi
İnş bu sefer Allah en büyük kolaylıgı saglar sana cnm yasadgn sıkıntıları unuttracak bir evlat nasip eder tez zmndaİnş cnm kanamam daha yeni bitti adeti beklicem sonra film çekilio gideceğim inş gerek kalmadan Allah hepimize nssip etsin
Amin inşAllah Rabbim hepimize versinİnş bu sefer Allah en büyük kolaylıgı saglar sana cnm yasadgn sıkıntıları unuttracak bir evlat nasip eder tez zmnda
Canım Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah. Çok geçmiş olsun. Allah benzerinden beterinden korusun. Yeni tedavinde mi pgt istiyor tekrardan yücel beyHep kötüyü düşünerek teselli ol cnm bak ben 27.haftaya kadar geldim son güne kadar herşey çpk güzeldi hatta doğum yapcağım gün kızıma alışveriş yaptım elimde poşetlerle doktora gittim doktor elime bi kağıt tutuşturdu hemen kanuniye gidiyorsun diye kanuniye gidene kadar 3 hastane gezdim aynı gün en son kanuniye gittim küvez yoktu son dk özele geçtim orda doğurdum küveze aldılar 2 gün sonra sabah 9 aradılar gelin çabuk kötüleşti sezeryanlıyım 2 gün olmuş o dikişler bana misin demiyorum koşarak hastaneye gittim kimse zapt edemedi sonra aldılar kızımın yanına küvezin ışığını kapatmışlar son dakikaları anladım onu öyle gördüm dizlerimin bağı çözüldü fenalaştım gözümü açtım bi odadayım eşim tepemde kızımız melek oldu dedi sonrasını yine hatırlamıyorum sonra cansız bedenini kucağıma verdiler inan çok zor yaşadıklarım ama hep daha kötüsünü düşündüm hâlâ da düşünüyorum düşük yaptım 5 dk bi şoka girdim keseyi görünce sonra dedim sakin ol büyütüp toprağa koymaktan iyidir dedim kendim dik bi şekilde çıktım odadan üstümü giyindim evime geldim 1 damla yaş dökmedim hep teselli ettim kendimi kzım kadar acı olamaz diye sende hep daha zorları düşün acını atlat Allah elbet vericek inanıyorum
şifalar versin Balım dilerim hayırla güzel çıkar sonuçlararkadaslar canim cok sıkkın. 14 kasimda transferim yapilmisti.esimdeki translokasyondan dolayi pgt yapildi.tek embriyo kaldi ve cok sukur pozitif sonuç aldik. Daha bunun sevincini yasayamadan bebegimin alinma ihtimali oldugunu ogrendim.
Soyle ki aile hekimimiz son 1 yildir saglik ocaginda kan tahlili yaptirdigimizda sizde talasemi tasiyiciligi mi var.degerleriniz cok dusuk diyip duruyordu.bende evlenirken mecburi bakiliyor buna.olsa soylerlerdi diyordum.fakat aklima takildi.tupbebek tedavisine baslamadan once adana numune hastanesinde genetik bolumune gidip durumu anlattim ve kan tahlili yapildi.bunun sonucunu da pozitif sonuc aldiktan birkac gun sonra aldik. meger esimde bende talasemi tasiyicisiymisiz. hemen solugu hematoloji profoser yaninda aldim.o da bir kac arkadasiyla gorustu.bebek yuzde 25 ihtimal talasemi hastaligiyla dogabilirmis.
Amin inş cnm zaten pgtli embriyoydu cnm düşük yaptığım şimdi 2. İçinde pgt yapılcak çünkü kızımı kaybetme sebebim belli değil bu yüzden ben pgt istemiştim şimdi güvenmiyorum pgtye diyorum yücel hocama gülüyo gebelikte rahat ediceksin için ferah olcak diyor 2.de pgtli olcamCanım Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah. Çok geçmiş olsun. Allah benzerinden beterinden korusun. Yeni tedavinde mi pgt istiyor tekrardan yücel bey
Amin cnm inşallahO okaliptus_ canım Allah sana da hepimize de tez zamanda hayırla sağlıklı evlatlar nasip eylesin
anladım balımm Allah tez zamanda hayırlısıyla yaşadıklarını unutturacak mutluluklar yaşatsın. Bizi de haberdar et. Sen ismini mi değiştirdin sanki farklı bir ismin vardı melekannesi diye yanlış mı hatırlıyorum yoksaAmin inş cnm zaten pgtli embriyoydu cnm düşük yaptığım şimdi 2. İçinde pgt yapılcak çünkü kızımı kaybetme sebebim belli değil bu yüzden ben pgt istemiştim şimdi güvenmiyorum pgtye diyorum yücel hocama gülüyo gebelikte rahat ediceksin için ferah olcak diyor 2.de pgtli olcam
Arkadaşım çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıklıdır bebeğin ve bu aşamaya da geldiktn sonra sağlıkla devam eder. Aslında bu durum önceden tespit edilse idi embriyolarda bu hastalık taranabilirdi. Tam bilmiyorum ama ngs tekniği ile 24 kromozom ile beraber bazı hastalıklar da taranıyor gibi bişeyler vardı. Hastaneyi arayıp embriyologlarla bi görüş sor istersen. Allah yardımcın olsun.arkadaslar canim cok sıkkın. 14 kasimda transferim yapilmisti.esimdeki translokasyondan dolayi pgt yapildi.tek embriyo kaldi ve cok sukur pozitif sonuç aldik. Daha bunun sevincini yasayamadan bebegimin alinma ihtimali oldugunu ogrendim.
Evet evet o benim :) artık bebek annesi olmak istiyorum :))An
anladım balımm Allah tez zamanda hayırlısıyla yaşadıklarını unutturacak mutluluklar yaşatsın. Bizi de haberdar et. Sen ismini mi değiştirdin sanki farklı bir ismin vardı melekannesi diye yanlış mı hatırlıyorum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?