Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah razı olsun İnan fotosunu çektim yazdıklarını canım sıkıldıkça bakıp kendimi rahatlıcam. Dün batmalar bugün yolculuk uçakla şimdi eşimle bir hotel gidelim kafamız dağılsın dedik 2 gün oraya geldik ama hiç belirti Yok deli gibi oldum ama birbirimizi anlayabiliriz Allah’tan

Canım test günün ne zaman

Sübyan dişi şeytan demek değil çocuk demektir ve ümmü sıbyan dişi şeytanın ismidir bunların duası var onu mutlaka yazdır mesela bende dış gebelik yaşadım ve hoca banada nazardan olduğunu söylemişti ki yıldızım çok düşüktür dua yazdırdım ama o duadan sonra çok şükür rahatım Rabbim korusun

Korkma cnm sizin embriyolara ngs yapılmadı mı ? Cnm onda çıkardı inş sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar inanın yazılanları okudukça kafam karıştı yani embriyolarım gelişirse pgt’ye göndermek istemiyorum yani sonuçta işlem görücek belki sağlıklıyken sağlıksız olucak bide şu yönden düşünüyorum eğer ki annede veya babada genetik bi problem yoksa Rabbim bize öyle nasip edicekse biz sanki buna karşı geliyoruz gibi hissediyorum sonuçta tüp bebek yaptırmasak nerden bilicez ki evladımızın ne olucağını? O yüzden ben istemiyorum ya Rabbime teslim oluyorum tamamen

Yazdılar cnm inş onu kaplatıp takacağım bende nazar diye gittim ama sübyan olduğunu belirttiler zaten hiç bi ücrette talep etmediler bana dua yazdı bir de her gece yatmadan 7 ayetel kürsi felak nas okumamı abdestli uyumamızı ve 1 de her gece yatmadan 1 yasin suresi okumamı belirtti yazan kişi

Cnm ben pgt için tüpe geçtim semra hoca beni hastanedeki genetik doktoruna gönderdi görüştük bana kızımda bişey varsa bi daha tekrarlıcağını sanmam dedi ama garantisi de yok dedi ben genetik ve kromozom testlerini yaptırmıştım bunlar temiz ama bebek oluşurken sorun olabiliyor kromozomlarda demişti o zamam içimden şey geçmişti o zamam neden bu testleri yaptırdım :) ama negatif ya da düşüğün yoksa pgt mantıklı değil

pgt de çıkmıyormu bu sonuçta genetik araştırma ve akdeniz anemisi genetik bir hastalık. en azından ben öyle biliyorum. yada pgt de neye bakıyorlar anlayamadım. kafam karıştı yeniden umarım bebeğin seninle kalır

Saol cnm Ne demek hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yardımcı olucaz tabi birbirimize bu arada belirti arama hiç kendini dinleme ben 3 kere transfer yaşadım ilk ikisi tutmadı 3.tuttu.üçü arasında belirti olarak arıyoruz ya kendimizde hiç bi fark yok vücut aldığı ilaçlara tepki veriyoo sadece bu arada ilk ikisinde yattım üçüncüde ilk beş gün hiç yatamadım çünkü bayramdı sonrasında bi iki gün yatabildim tuttu fakat sonrasında kanama oldu ve gelişimi durdu sonuç kürtaj.yani demek istediğim belirti diye bişe yok arama okuma hiç belirtileri falan zaten belirtiler sen test sonucu öğrendikten sonra 8-9.haftada falan çıkıyoo o da bazen sen mutlu olacağın şeyleri yap kendini çok kasmadan çok ayakta durma eğilme uzanma ağır kaldırma çok sıcak suyla duş alma ılık suyla o da ayakta duş al.çok baharatlı yeme salam sosis sucuk maydanoz ve hurma yeme.protein ağırlıklı süt ve ürünlerini tüket meyve ve sebze ye.sakatat yeme ve çiğ ete çıplak elle tutma.benim duyduklarım ve bildiklerim bu kadar cnm Allahım sanada bizede en yakın zaman da inşallah kucağımızda sewdirsin sonuna kadar ii oluruz inşallahAllahım evladımızla ewimize dönmeyi nasip etsin inşallah.bu arada eksik ya da yanlış yazdığım varsa arkadaşlar yardımcı olur cnm

Cnm cinsiyet yok senin okuduğun merkez Kıbrıs'ta olabilir mi

Acaba sadece tranklasyon lu kromozomlara mı bakıldı

Cnm cinsiyet yok senin okuduğun merkez Kıbrıs'ta olabilir mi
Cnm pgt de cinsiyet belirleniyor sonuçta xx veya xy bu çok kolay ama Türkiye de açıklanması yasak bir de Memorial de ngs mi chg mi yapılıyor acaba? Sana ne yapılmıştı

Acaba sadece tranklasyon lu kromozomlara mı bakıldı
Neye bakılıyor hiç bilmiyorum. Benimde eşiminde ailesinde genetik bir hastalık yok. Babamı kalp krizinden kaybettim. Aynı şekil babamın babası dedemde kalp krizinden rahmetli oldu. Üçüncü krizde hakka yürüdüler. Sadece bu var. Ama bizim yaş faktöründen yapılması gerekli dendi. Üç embriyonun ikisinde sıkıntı varmış. 18 inde transfer için gittiğimde soracağım. Sıkıntı neydi diye. Allah’a bin şükür tek embriyomuz kaldı. Oda tutarsa çok güzel olacak artık nasip kısmet.

Transfer günü veriyolar kağıt sıkıntılı olan hamgi kromozmlarda problem çıktıysa belgeli şekilde elinize veriyolar

Transfer günü veriyolar kağıt sıkıntılı olan hamgi kromozmlarda problem çıktıysa belgeli şekilde elinize veriyolar
Çok sağol bilgi için. İlk denemem. Dolayısıyla ben hiç bir şey sormadım. Ne soracağımıda çok bilemedim. Embriyo kalitemi bile bilmiyorum hala. A mı B mi bildiğim tek sağlıklı pgt olmuş embriyom var. İnşallah benim olarak kalır.

Ngs yapılıyoo cnm bana gönderilen raporda öle yazıyoduu ama bilemem tabi
Canım E eylul_eylul dede Talasemi olsa ngs de çıkardı bence Memorial in genetikcisi ile görüşsün
Tabi sadece tranklasyon lara bakıldıysa ayrı tabi
canım bu tür genetik geçişli hastalıklar şeker kalp şizofreni gibi olanlar pgt ile tespit edilemiyor kromozomsal hastalıklar trizomi tranklasyon talesemi down gibi hastalıklar bulunuyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…