Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

mesele orda zaten talasemi tespit edilemeyecekse neden yapılıyor. pgt ye karşı biraz antipatim var. inşallah pgt yapılan embriyom tutar sağlıklı ilerler ve ben olumsuz düşüncelerimden utanırım

mesele orda zaten talasemi tespit edilemeyecekse neden yapılıyor. pgt ye karşı biraz antipatim var. inşallah pgt yapılan embriyom tutar sağlıklı ilerler ve ben olumsuz düşüncelerimden utanırım
Canım bize mecburen yapılıyor tranklasyon taşıyıcı eşim demiş ya benim eşimde taşıyıcı pgt ye enpati duyulacak bişey yok alsında benim açtığım topicten paylaşım yapayım sana pgt yi anlaşılır anlatmış orda
Şimdi arkadaşın sadece tranklasyon değişimi olan kromozomlarına bakıldıysa talesemiyi bulamazlar tüm kromozomlar tarandıysa sorun yok tabi yüzde iki gibi yanılma payı var
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ile-basarili-gebelik-elde-eden-var-mi.309848/

Doktora sormayınca söylemiyor gidince sorun o zaman bilgi veriyor

Canım diyecek söz bulamıyorum. İnşallah sonuç iyi çıkar ve bebeğin sağlıklı bir şekilde doğar

O
O topikte baya gezindim canım :) özel durumlarda tabiki yapılmalı. Bizde özel bir durum yok. Yaş olayını neden olarak gösterdiler. Ben bir çok yazı okudum ikna oldum gibi. Sonra burda bir kaç tane pgt yapılıp düşük yaşayanları okuyunca. Yeniden başa döndüm. Şayet tutmazsa benim tekrar denemek zorunda kalırsam pgt istemeyeceğim. Kararlıyım.

Pgt de illa tutacak diye bir durum yok rahimin içi bilinmezlik
İşte belli bir yaştan sonra kadınların sağlıklı yumurta üretmesi çok az oluyormuş eğer durumun elverişli ise sen bilirsin dr lar ne diyor Semra hanım senin için pgt konusunda ne dedi

pgt de translokasyona bakmislar.soyleseydiniz talasemiye de bakardik dediler.

Hastaneyle gorustum biz sadece translokasyon acisindan inceledik.soyleseydiniz talasemiye de bakardik dediler.

pgt de translokasyona bakmislar.soyleseydiniz talasemiye de bakardik dediler.
Canım kaçıncı gün embriyosuydu senin Benim eşiminde 2 ve 3 de tranklasyon var benim yaşım Ocak ta 36 ben ngs istiyorum sadece pgt yapıyorsa kötü olmuş kırılmalar çok mu küçüktü cnm iyi bir perinatoloji uzmanına git o zmn Cerrahpaşa ve
Prof Süleyman Akhan iyi bu konuda inş bişey çıkmaz başkalarına ngs yaparken sadece o kromozom lara acaba kırılma çok mu küçüktü ben de Memorial i istiyorum ama sadece pgt işime gelmez
Bende 20 haftalık kaybımdan ötürü perinatoloji ye gideceğim eğer hamile kalırsam cnm

5.gun embriyosuydu.sagolasin.

cnm biz bir kaç arkadaş daha konuşuyoruz sürekli benim eşimde de aynı kromozomlarda sıkıntı var benim embriyolarım 5. Güne gitmedi bile başka merkezde seni de çok takip ettim aynı sorun olduğundan ama sıkma canını içini rahat tut cnm Süleyman Engin Akhan çok iyi biraz pahalı ama İstanbul da mısın ?
Eğer bütçen sıkışıksa Cerrahpaşa da iyi orda Prof dr Rıza madazlı bakıyor diye biliyorum baba daha gitmek nasip olmadı

Cerrahpaşada öyle direk rıza madazlıya ya da cihat şene gidilmiyor cnm maalesef onun öğrencileri bakıyo gerekli görürse hocaya çıkarıyolar bende 27 haftalık kaybımdan dolayı perinatolog takibindw olmam gerekiyormuş benim doktorum özelde ama rıza hocanın yada cihat hocanın özel muayenehanesine gidebilirsin ordan direk hastanede devam edebiliyor hocalar özel olarak ilgileniyolarmiş

Onu tam bilmiyorum tabi dediğim gibi nasip olmadı ilk kaybımda rahim ağzı yetmezliği neden şüphelendik perinatoloji yi çok araştırdım yeniyüZyıl ünv Prof dr Ayşe Kafkaslı da var unutmadan onuda diyeyim
Tranklasyon u sonradan öğrendim tabi her türlü hamile kalırsam perinatoloji uzmanına gitmem gerek saol cnm bu arada ilk muayene sine giderim

Cnm benim doktorum da Arda lembet harika bir adam bu işte çok iyi onu da arşator istersen birde acıbadem maslakta ibrahim bildirici var ama benim özel sağlık sigortaso ile anlaşması yok diye 7.500 lira fark istiyolar doğumda o yüzden ona gidemiyorum ama Arda hoca da harika biri

Evet Arda bey de var onla da görüşmüştüm Arda hocada çok yoğunmuş. Artık cnm hamile kalayım da bakacağım benim erken Doğum olunca korkuyorum da inanırmısın o kayıptan sonra evden pek çıkmaz oldum hamile kalır yatarsam diye kendimi hazırladım psikolojik olarak sonra bu tranklasyon çıktı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…