Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Tamam canım inş herşey yolunda gider Sağlıcakla bebeğini kollarına alırsın dualarım seninlesagolasin cok tesekkurler universite hastanesinden bir hocaya randevu aldim.dediklerini de bir arastirayim.
Bana birsey yapılmadı cnm. belirlendiğini biliyorum ama bende yasak demek istemiştimCnm pgt de cinsiyet belirleniyor sonuçta xx veya xy bu çok kolay ama Türkiye de açıklanması yasak bir de Memorial de ngs mi chg mi yapılıyor acaba? Sana ne yapılmıştı
Semra hanım ilk muayeneye girdi ben üzgün ve mutsuzdum üzülme dedi yaşına göre her şey çok iyi olmaması için neden Yok dedi eşinin sonuçlarına bakalım dedi 41 yaş için yumurta durumun çok iyi durumda dedi ben bile duyduklarımla hamilelik haberi almış kadar sevinmiştim. Pgt için bir şey söylemedi. Yaş dolayısı ile yapılacağını diğer doktor söylemişti. Sonrasında eşimin sonuçlarında iyi çıktı. Ben sormuştum yücel beye. Herşey iyi neden bebek olmuyor güldü çevresel etkiler yaşdan dolayı olabilir dedi.Pgt de illa tutacak diye bir durum yok rahimin içi bilinmezlik
İşte belli bir yaştan sonra kadınların sağlıklı yumurta üretmesi çok az oluyormuş eğer durumun elverişli ise sen bilirsin dr lar ne diyor Semra hanım senin için pgt konusunda ne dedi
Sonuçta çok maliyetli cnm Semra Hnm derdiSemra hanım ilk muayeneye girdi ben üzgün ve mutsuzdum üzülme dedi yaşına göre her şey çok iyi olmaması için neden Yok dedi eşinin sonuçlarına bakalım dedi 41 yaş için yumurta durumun çok iyi durumda dedi ben bile duyduklarımla hamilelik haberi almış kadar sevinmiştim. Pgt için bir şey söylemedi. Yaş dolayısı ile yapılacağını diğer doktor söylemişti. Sonrasında eşimin sonuçlarında iyi çıktı. Ben sormuştum yücel beye. Herşey iyi neden bebek olmuyor güldü çevresel etkiler yaşdan dolayı olabilir dedi.
İnan yaşdan dolayı biz hiç mali durum hesabı yapmadık sonuçta önemli olan zaman benim için. Bu ay takip için gittiğim doktor 9 yumurta gördü neden tüp bebek sesi gayet rezervin iyi yaşım kötü dedim güldü hayırlısı olsun dediSonuçta çok maliyetli cnm Semra Hnm derdi
Benim 77 li tanıdığım Amerika’ya gidecekti o ay hamile kaldıİnan yaşdan dolayı biz hiç mali durum hesabı yapmadık sonuçta önemli olan zaman benim için. Bu ay takip için gittiğim doktor 9 yumurta gördü neden tüp bebek sesi gayet rezervin iyi yaşım kötü dedim güldü hayırlısı olsun dedi
Bende 76 lıyım evlilik dolayısı ile Londra’ya geldim. Bi anda tüm hayatım değişti haliyle stresim çoktu. İnşallah herşey güzel olur sadece kendim için değil herkes için herşey güzel olsun zor aşamalar umarım sende tez zamanda mucizene kavuşursunBenim 77 li tanıdığım Amerika’ya gidecekti o ay hamile kaldı
Stres te etken inş herşey yolunda olur
Bebeğini kısa zamanda kucağına alırsın
Amin canımBende 76 lıyım evlilik dolayısı ile Londra’ya geldim. Bi anda tüm hayatım değişti haliyle stresim çoktu. İnşallah herşey güzel olur sadece kendim için değil herkes için herşey güzel olsun zor aşamalar umarım sende tez zamanda mucizene kavuşursun
İlk denemedemi hamile kaldı acaba. Yumurta olması önemliMemorial de tanıştığım bi arkadaş 42 yaşında gebe kaldı çok şükür ama kızlar semra hoca ona pgt önerdi yaşından dolayı 10 embriyodan 8inde bozukluk çıktı 2si sağlıklı 1 transfer edildi şu an hamile :)
Başka merkezlerde 2 defa denemiş maalesef negatif olmuş memorialde ilk denemesiİlk denemedemi hamile kaldı acaba. Yumurta olması önemli
Aynen bende pgt yolladım ama çok kararsızdım bu pgt konusunda hiç net olamadım hala da değilimO
O topikte baya gezindim canım :) özel durumlarda tabiki yapılmalı. Bizde özel bir durum yok. Yaş olayını neden olarak gösterdiler. Ben bir çok yazı okudum ikna oldum gibi. Sonra burda bir kaç tane pgt yapılıp düşük yaşayanları okuyunca. Yeniden başa döndüm. Şayet tutmazsa benim tekrar denemek zorunda kalırsam pgt istemeyeceğim. Kararlıyım.
Transfer ne zaman acaba bir de pgt sonucunu kaç günde öğrendin embriyonun 5.günü testin ilk günü sayılıyorsa benim bugün 9.günübenimde okuduklarımdan sonra pgt ye çok olumlu bakamıyordum ama sonunda ikna olup pgt ye 4 tane yolladım... 2 tanesi bozuk çıktı 1 tanesi normal 1 taneside normale yakın çıktı... giden enbiriyolar great seviye dedikleri kalitedeydi... genetik lab. arayıp bilgi aldım sonuçları bana mail atmalarını söyledim.. dr sizi arıcak dediler 5 gün oldu ne arayan var ne soran daha sonra ben aradım tekrar mail adresime istedim. atacaklarını söylediler hala bekliyorum....
Hmm teşekkür ederim canım bende 12.gün arayım o zaman :) hakkında hayırlısı olsuntransfer tarihi belli değil reglin 2. günü gidicem gün belirleyecekler.. pgt sonucumu 20 gün demişlerdi burdan arkadaşlara 12 gün demişler pgt ye gittikten 12. gün sonra arayarak öğrendim öle işte
Bende hiç olumlu bakamıyorım pgtli embriyom var diye denicem yoksa bi daha dener miydim bilmiyorum ilk görüşmede semra hoca pgtli embriyonun düşük riski erken doğum riski daha az diyordu ama hiç öyle olmadı her hafta kanama geçirdin sonunda düştü sözde düşük riski azdıbenimde okuduklarımdan sonra pgt ye çok olumlu bakamıyordum ama sonunda ikna olup pgt ye 4 tane yolladım... 2 tanesi bozuk çıktı 1 tanesi normal 1 taneside normale yakın çıktı... giden enbiriyolar great seviye dedikleri kalitedeydi... genetik lab. arayıp bilgi aldım sonuçları bana mail atmalarını söyledim.. dr sizi arıcak dediler 5 gün oldu ne arayan var ne soran daha sonra ben aradım tekrar mail adresime istedim. atacaklarını söylediler hala bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?