Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

sagolasin cok tesekkurler universite hastanesinden bir hocaya randevu aldim.dediklerini de bir arastirayim.
Tamam canım inş herşey yolunda gider Sağlıcakla bebeğini kollarına alırsın dualarım seninle

Cnm pgt de cinsiyet belirleniyor sonuçta xx veya xy bu çok kolay ama Türkiye de açıklanması yasak bir de Memorial de ngs mi chg mi yapılıyor acaba? Sana ne yapılmıştı
Bana birsey yapılmadı cnm. belirlendiğini biliyorum ama bende yasak demek istemiştim

Semra hanım ilk muayeneye girdi ben üzgün ve mutsuzdum üzülme dedi yaşına göre her şey çok iyi olmaması için neden Yok dedi eşinin sonuçlarına bakalım dedi 41 yaş için yumurta durumun çok iyi durumda dedi ben bile duyduklarımla hamilelik haberi almış kadar sevinmiştim. Pgt için bir şey söylemedi. Yaş dolayısı ile yapılacağını diğer doktor söylemişti. Sonrasında eşimin sonuçlarında iyi çıktı. Ben sormuştum yücel beye. Herşey iyi neden bebek olmuyor güldü çevresel etkiler yaşdan dolayı olabilir dedi.

Sonuçta çok maliyetli cnm Semra Hnm derdi

Benim 77 li tanıdığım Amerika’ya gidecekti o ay hamile kaldı
Stres te etken inş herşey yolunda olur
Bebeğini kısa zamanda kucağına alırsın

Benim 77 li tanıdığım Amerika’ya gidecekti o ay hamile kaldı
Stres te etken inş herşey yolunda olur
Bebeğini kısa zamanda kucağına alırsın
Bende 76 lıyım evlilik dolayısı ile Londra’ya geldim. Bi anda tüm hayatım değişti haliyle stresim çoktu. İnşallah herşey güzel olur sadece kendim için değil herkes için herşey güzel olsun zor aşamalar umarım sende tez zamanda mucizene kavuşursun

Amin canım

Memorial de tanıştığım bi arkadaş 42 yaşında gebe kaldı çok şükür ama kızlar semra hoca ona pgt önerdi yaşından dolayı 10 embriyodan 8inde bozukluk çıktı 2si sağlıklı 1 transfer edildi şu an hamile :)

İlk denemedemi hamile kaldı acaba. Yumurta olması önemli

Aynen bende pgt yolladım ama çok kararsızdım bu pgt konusunda hiç net olamadım hala da değilim

benimde okuduklarımdan sonra pgt ye çok olumlu bakamıyordum ama sonunda ikna olup pgt ye 4 tane yolladım... 2 tanesi bozuk çıktı 1 tanesi normal 1 taneside normale yakın çıktı... giden enbiriyolar great seviye dedikleri kalitedeydi... genetik lab. arayıp bilgi aldım sonuçları bana mail atmalarını söyledim.. dr sizi arıcak dediler 5 gün oldu ne arayan var ne soran daha sonra ben aradım tekrar mail adresime istedim. atacaklarını söylediler hala bekliyorum....

Transfer ne zaman acaba bir de pgt sonucunu kaç günde öğrendin embriyonun 5.günü testin ilk günü sayılıyorsa benim bugün 9.günü

transfer tarihi belli değil reglin 2. günü gidicem gün belirleyecekler.. pgt sonucumu 20 gün demişlerdi burdan arkadaşlara 12 gün demişler pgt ye gittikten 12. gün sonra arayarak öğrendim öle işte

transfer tarihi belli değil reglin 2. günü gidicem gün belirleyecekler.. pgt sonucumu 20 gün demişlerdi burdan arkadaşlara 12 gün demişler pgt ye gittikten 12. gün sonra arayarak öğrendim öle işte
Hmm teşekkür ederim canım bende 12.gün arayım o zaman :) hakkında hayırlısı olsun

Bende hiç olumlu bakamıyorım pgtli embriyom var diye denicem yoksa bi daha dener miydim bilmiyorum ilk görüşmede semra hoca pgtli embriyonun düşük riski erken doğum riski daha az diyordu ama hiç öyle olmadı her hafta kanama geçirdin sonunda düştü sözde düşük riski azdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…