Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tövbe tövbe o nerden çıktı şimdi deseydin nasıl lüzumsuz insanlar var sen sıkma canını ben kimseye söylemeyi düşünmüyorum
Bende kimseye söylemedim annemde kaldığım için arkadaşlarıma söyledim bana gelmek istediklerinde ya da beni davet ettiklerinde hep annemdeyim diyince eşimle bi sıkıntı var sanmasınlar diye ona da pişman oldum ya .. Allahım inşallah cmtsi yavrumu görür kalbini duyarım baya gerildim

O zaman 7 martta sen tekrar adet mi olacaksın bu durumda

Oy kuzum ya bizim sıkıntımız da bi başka kimse anlamıyor Rabbim beterinden korusun tabi ki de benim ailem şehir dışında onlarda sık sık gelemiyor bende sık sık gidemiyorum opu işlemini falan söyledim ama transferi söylemicem dedim ama eşimin kardeşi kemoterapiye başladı hasta şuanda evden çıkmazsam yani yanlarına uğramasam anlarlar yine söylemek zorunda kalcam hayırlısı bakalım

Allah onunda şifasını versin inşallah .. evet bazen istediğimiz gibi olmuyor söylemek zorunda kalıyoruz .. şu günü de bi atlatayım hayırlısıyla inşallah ..

Çok takılma ağzı olan konuşur bildiklerinden değil bilmediklerinden. Bilmediklerinin farkında değiller boş boş konuşurlar içini rahat tut. Her çevrede var. Kalbini duyarsın merak etme. Sorular bitmez. Rahat ol

Morali vereceklerine strese sokup üzüyorlar nasıl arkadaş bunlar . Hadi akrabası tanıdığı kendince bilgili ama dünyadan haberi olmayan teyzeleri geçtim de insana arkadaşları bunu niye yapar ki .

Sinirini bozan sınırını bilmeyen insanlardan uzak dur güzelim .zaten yeterince heyecanlı ve streslisin ekstra ya gerek yok .

Hiçç moralini de bozma herşey yolunda gidecek Allahın izniyle . Kan değerlerinde çok güzeldi unutma büyüyordur bebisin güzel güzel . Ne yaptın geçirebilir mi bulantilarini benimde bulanmaya başladı

Doğru diyorsun canım mesafemi koydum artık daha çok bunalttılar beni .. bulantılarım malesef ki geçmedi ama hafifletiyorum suyu dolaba koydum soğuk içiyorum arada yarım dilim olarak limon yiyorum bu arada elimde çubuk krakerle oturuyorum bunlar biraz hafifletti .. suyu hiç içemedim bi kaç gündür netten gördüm soğuk suyu denedim şimdi 1 lt içebiliyorum en azından önceden 3 lt içiyordum ne güzel iştahımda kesildi meyve ile idare ediyorum bir de yoğurt inşallah geçer çok uzun sürmez

İyi yapmışsın canım gerek yok oylelerine.

Bende açken sıkıntı yok bişeyler yiyince başlıyor . Bütün gün öyle artık geçmiyor alıştım sanki .

Merhaba arkadaşlar tekrardan mesajımı cevap vermişsiiniz teşekkür ederim naturel siklus yöntemiylede hamile kalan vamıl baya rabbim kucagınıza almayı nasip eder inşallah rabbim bizlerede isteyen herkeze nasio etsin adetimin adetimin 6 cı günü rabbim nasip ederse trasfer için beklıyoruz

Sende kendimi gördüm bi an. Bulantılar, kusmlar, çubuk krakerler.... inşallah yakın zamanda atlatırsın hamileliğin en zor tarafı bence. Ben 18 e doğru gidiyorum eskisi gibi olmamakla birlike hala devam ediyor. Ama olsun bize varlıklarını hatırlatıyorlar bebeklerimiz.

Benimde bugün 7. Günüm Naturel olucak inşallah..Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.. İlacsiz transfere hazırlanmak da ayrı bir keyifli bakalım inşallah sonuda güzel olur

Çok şükür evet şimdi annemdeyim evime gidince ne yapacağım diye düşünüyorum inşallah çok uzun sürmez

Günayidn kizlar
Mthfr A1298C Homozigot polimorfizm önemli mi arkadaşlar
Homosistein normal çıktı
Protoin s protoin c onlarda normal
Bu şekilde olan var mı kan sulandırıcı iğne gerekli mi
Burdaki doktorum her ihtimale karşı kullan dedi
Memorial daha önceden ilaç kullanmana Gerek yok dedi
Ne yapacağımı sasirdim

vallahi bende şu an hiçbir belirti yok hamile olduğumu unutuyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…