cnm inş yakın zamanda geçer mide bulantısı 7. yada 8. haftada başlar diyorlar benım için sanırım erken ama senin sankı daha erken mide bulantın başlamıştıNe güzel :)) ben sabah kendimi lavobaya zor attım yani afedersin kusamıyorumda mahvoldum kahvaltımı zor yaptım o da bir dilim tost yedim yerlerde sürünüyorum :))
inş cnm benım de öyle olur... Çalısıyorum miidem falan bulanırsa çok zorluk çekerimMaaşallah canım nazar değmesin. Benim akrabam var 9 ay bir kez mide bulantısı olmadı. Şükret canım
Herşeyim erken başladı erkende biter inşallah geri kalan aylarımı rahat geçiririm :) yarın evime gidicem bende tek olacağım böyle devam ederse çok zorlanıcamcnm inş yakın zamanda geçer mide bulantısı 7. yada 8. haftada başlar diyorlar benım için sanırım erken ama senin sankı daha erken mide bulantın başlamıştı
Amin inşallah canım sağolAllah
kolaylık versin
Allah yardımcın olur cnm sen hiç endişelenme bir şekılde idare edersin zaten ilk 3 ay bebek annenin deposundan beslenır yane yemek yiyemezsen bile üzülme :)Herşeyim erken başladı erkende biter inşallah geri kalan aylarımı rahat geçiririm :) yarın evime gidicem bende tek olacağım böyle devam ederse çok zorlanıcam
cnm çok geçmiş olsun nasıl oldu kanaman nı geldıKeseyi gördüm ertesi gün düştü
İlk deneme hüsran
cnm çok geçmiş olsun nasıl oldu kanaman nı geldı
off yaa cnm ne diyecegımı bilemıyorumHemde ne kanama
Hala devam ediyor
Aaa canım ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm Allah sabır versin var mı dondurulmuşunHemde ne kanama
Hala devam ediyor
Geçmiş olsun canim Allah sabır versin inşallah bir sonraki denemende kucağına alırsınHemde ne kanama
Hala devam ediyor
Geçmiş olsun cnm Allah sabır versin inşallah bi dahaki denemende bebeğin seninle olurKeseyi gördüm ertesi gün düştü
İlk deneme hüsran
Keseyi gördüm ertesi gün düştü
İlk deneme hüsran
7. HAftaya kadar bende öyledim canım. Bu nasıl hamilelik diyordum. Azaldı çok şükür ama bu seferde diş başladı kanal tedavisi oluyorum. Offff . Sen ne yaptın ne zaman gidicen kalp atışına?vallahi bende şu an hiçbir belirti yokhamile olduğumu unutuyorum bazen
çok geçmiş olsun cnm7. HAftaya kadar bende öyledim canım. Bu nasıl hamilelik diyordum. Azaldı çok şükür ama bu seferde diş başladı kanal tedavisi oluyorum. Offff . Sen ne yaptın ne zaman gidicen kalp atışına?
Ben geçen hafta cuma gittim keseyi gördüm 5+2 desin dedi haftaya gel kalp atışını da duyalım dedi yarın 6+3 oluyor yarın gideceğim inşallah .. sende duyarsın sanırımçok geçmiş olsun cnm
ben ilk kontrole pazartesi günü gidecegım o zaman 6+3 oluyorum keseyi görürüm ama kalp için sanırım erken
cnm sen benden öndesn o zaman benım 5+3 oluyor inş keseyi görürüm bendeBen geçen hafta cuma gittim keseyi gördüm 5+2 desin dedi haftaya gel kalp atışını da duyalım dedi yarın 6+3 oluyor yarın gideceğim inşallah .. sende duyarsın sanırım
İnşallah canım valla keseyi görene kadar onun stresi vardı şimdi kalp atışı :) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızcnm sen benden öndesn o zaman benım 5+3 oluyor inş keseyi görürüm bende
stresiimiz bitmez doğuma kadar devam ederİnşallah canım valla keseyi görene kadar onun stresi vardı şimdi kalp atışı :) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?