Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ne güzel :)) ben sabah kendimi lavobaya zor attım yani afedersin kusamıyorumda mahvoldum kahvaltımı zor yaptım o da bir dilim tost yedim yerlerde sürünüyorum :))
cnm inş yakın zamanda geçer mide bulantısı 7. yada 8. haftada başlar diyorlar benım için sanırım erken ama senin sankı daha erken mide bulantın başlamıştı

cnm inş yakın zamanda geçer mide bulantısı 7. yada 8. haftada başlar diyorlar benım için sanırım erken ama senin sankı daha erken mide bulantın başlamıştı
Herşeyim erken başladı erkende biter inşallah geri kalan aylarımı rahat geçiririm :) yarın evime gidicem bende tek olacağım böyle devam ederse çok zorlanıcam

Herşeyim erken başladı erkende biter inşallah geri kalan aylarımı rahat geçiririm :) yarın evime gidicem bende tek olacağım böyle devam ederse çok zorlanıcam
Allah yardımcın olur cnm sen hiç endişelenme bir şekılde idare edersin zaten ilk 3 ay bebek annenin deposundan beslenır yane yemek yiyemezsen bile üzülme :)

Hemde ne kanama
Hala devam ediyor
off yaa cnm ne diyecegımı bilemıyorum
benım de ilk deneme hiç ttumamıştı, üzülmüüştüm ama sanırım bulup kaybetmek daha acı
ama Rabbim en iyisini bilir olacak inş daha dondurulmuş embriyon var birisi sana evlat olacak
ben de dün akşam rüyamda kanamam olduğunu gördüm eşim hastaneye götürüyor doktor falan benle ilgilenmiyor kötü bir rüyada sonra saat çaldı uyandım
tekrar geçmiş olsun cnm
senın ilk beta-hcg değerin kaçtı hatırlıyormusun?

vallahi bende şu an hiçbir belirti yok hamile olduğumu unutuyorum bazen
7. HAftaya kadar bende öyledim canım. Bu nasıl hamilelik diyordum. Azaldı çok şükür ama bu seferde diş başladı kanal tedavisi oluyorum. Offff . Sen ne yaptın ne zaman gidicen kalp atışına?

7. HAftaya kadar bende öyledim canım. Bu nasıl hamilelik diyordum. Azaldı çok şükür ama bu seferde diş başladı kanal tedavisi oluyorum. Offff . Sen ne yaptın ne zaman gidicen kalp atışına?
çok geçmiş olsun cnm
ben ilk kontrole pazartesi günü gidecegım o zaman 6+3 oluyorum keseyi görürüm ama kalp için sanırım erken

çok geçmiş olsun cnm
ben ilk kontrole pazartesi günü gidecegım o zaman 6+3 oluyorum keseyi görürüm ama kalp için sanırım erken
Ben geçen hafta cuma gittim keseyi gördüm 5+2 desin dedi haftaya gel kalp atışını da duyalım dedi yarın 6+3 oluyor yarın gideceğim inşallah .. sende duyarsın sanırım

Ben geçen hafta cuma gittim keseyi gördüm 5+2 desin dedi haftaya gel kalp atışını da duyalım dedi yarın 6+3 oluyor yarın gideceğim inşallah .. sende duyarsın sanırım
cnm sen benden öndesn o zaman benım 5+3 oluyor inş keseyi görürüm bende

İnşallah canım valla keseyi görene kadar onun stresi vardı şimdi kalp atışı :) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
stresiimiz bitmez doğuma kadar devam eder ... Anne olduktan sonra daha stresli günlerimiz başlıyacak sağ salim doğsunlar da varsın günlerimiz yorucu ve stresli geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…