ewt var cnmMemorial de IMSI spermi 7000 kat büyütme işlemi var mı arkadaşlar?
Tesekkurlerewt var cnm
tesekkur ederım darısı isteyen herkesın başına :)Tesekkurler
Bebişiniz hayırlı olsun saglıcakla kucsklayın inşallah
Canım benim Allah sabırını versin benim de 2 denemede öyle oldu. Peki bir neden söylemediler mi düşük için?Keseyi gördüm ertesi gün düştü
İlk deneme hüsran
Sağol canım. Ben 6+5 te karından duydum. Duyabilirsin bence. Duymasan bile doktor gösterir kalbiçok geçmiş olsun cnm
ben ilk kontrole pazartesi günü gidecegım o zaman 6+3 oluyorum keseyi görürüm ama kalp için sanırım erken
cnm ben sanırım 5+3 oluyorum yanlış hesapladım bakalım inş güzel haberler veririmSağol canım. Ben 6+5 te karından duydum. Duyabilirsin bence. Duymasan bile doktor gösterir kalbi
Yanıp sönüyor sinyal verir gibi. Duymadım diye endişelenme. Güzel haberler alırsın inşallah.
3 tane sağlıklı embriyonuz mu kaldı pgt ye 3 tane embriyo mu gitti ?Pgt ye giden 6AA 5AA 4AB yumurtalarım ( 15 toplanmıştı) elene elene kalanlardan bunlar. Hepsi bozuk çıktı ben 34 eşim 36.
Eşimde hızında problem var ama doğal da olabilir demiştiler.toplamı yüksek.
Ben de 2 cm çikolata kisti var diğer tüpler amh fsh lh hepsi iyi.
Bildiğim Genetik sorunumuz rahatsızlığımız yok. Zaten niye pgt gitti onu da bilmiyorum.
Şimdi başka bir yerde mi tedavi denemem gerekiyor?
Neden genetik sorun çıktı sorun kimde diye sordum cevap yok. Bilmiyoruz şans diyor.
Şansına o ilaçları kullandım o paraları döktüm zaten şansına günlerce otelde kaldım.
Canım çok sıkıldı. Yani bunun testi şusu busu yok mu? Sorun nerden kaynaklanıyor diyor.
Ayrıca toplanan 15 yumurtam nerde ben nerden emin oluyorum benimkilerin olmadığını embiryolarımın başkalarına transfer olmadığını.
Sinirlerim çok bozuldu.
cnm çok geçmiş olsun gerçekten şansızlık olmuş, ama embriyoların başkalarına transferi gibi birsey söz konusu olamazPgt ye giden 6AA 5AA 4AB yumurtalarım ( 15 toplanmıştı) elene elene kalanlardan bunlar. Hepsi bozuk çıktı ben 34 eşim 36.
Bildiğim Genetik sorunumuz rahatsızlığımız yok. Zaten niye pgt gitti onu da bilmiyorum.
Neden genetik sorun çıktı sorun kimde diye sordum cevap yok. Bilmiyoruz şans diyor.
Şansına o ilaçları kullandım o paraları döktüm zaten şansına günlerce otelde kaldım.
Canım çok sıkıldı. Yani bunun testi şusu busu yok mu? Sorun nerden kaynaklanıyor diyor.
Ayrıca toplanan 15 yumurtam nerde ben nerden emin oluyorum benimkilerin olmadığını embiryolarımın başkalarına transfer olmadığını.
Sinirlerim çok bozuldu.
Canım sakın ol lütfen memorial iyi genetik koca bir delhiz belki genetik bir problem veya sağlıksız sperm veya yumurta vs sebep olabiliyor evet kabullenmek zor ama onlar transfer edilse de tutmazdı tatlım genetik test yaptırdınız mı?Pgt ye giden 6AA 5AA 4AB yumurtalarım ( 15 toplanmıştı) elene elene kalanlardan bunlar. Hepsi bozuk çıktı ben 34 eşim 36.
Sinirlerim çok bozuldu.
cnmsen nez aman başlıyorsun tedaviyeCanım sakın ol lütfen memorial iyi genetik koca bir delhiz belki genetik bir problem veya sağlıksız sperm veya yumurta vs sebep olabiliyor evet kabullenmek zor ama onlar transfer edilse de tutmazdı tatlım genetik test yaptırdınız mı?
Genetik dr unu ara sor cnm pes etme üzülme hırsına yenilme cnm
Tatlım kim sorsa başlıyorum anlatmayacnmsen nez aman başlıyorsun tedaviye
[/QUOTE]3 tane pgt gitti üçü de bozuk
QUOTE="Bir mucize, post: 54876923, member: 645722"]3 tane sağlıklı embriyonuz mu kaldı pgt ye 3 tane embriyo mu gitti ?
off yaa cnm ne diyecegımı bilemıyorum
benım de ilk deneme hiç ttumamıştı, üzülmüüştüm ama sanırım bulup kaybetmek daha acı
ama Rabbim en iyisini bilir olacak inş daha dondurulmuş embriyon var birisi sana evlat olacak
ben de dün akşam rüyamda kanamam olduğunu gördüm eşim hastaneye götürüyor doktor falan benle ilgilenmiyor kötü bir rüyada sonra saat çaldı uyandım
tekrar geçmiş olsun cnm
senın ilk beta-hcg değerin kaçtı hatırlıyormusun?
Var dondurulmuşAaa canım ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm Allah sabır versin var mı dondurulmuşun
Ben kontrol olmadım canım transfere gittimKızlar bugün ovitrelle mi aldım telefon bekliyorum vurulmak için bu iğneden sonra da kontrole gidicek miyim yoksa direk transfere mi gidicem
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm çok zor gerçekten. İnşallah bir daha böyle bişey yaşamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?