Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

çok geçmiş olsun cnm
ben ilk kontrole pazartesi günü gidecegım o zaman 6+3 oluyorum keseyi görürüm ama kalp için sanırım erken
Sağol canım. Ben 6+5 te karından duydum. Duyabilirsin bence. Duymasan bile doktor gösterir kalbi
Yanıp sönüyor sinyal verir gibi. Duymadım diye endişelenme. Güzel haberler alırsın inşallah.

Sağol canım. Ben 6+5 te karından duydum. Duyabilirsin bence. Duymasan bile doktor gösterir kalbi
Yanıp sönüyor sinyal verir gibi. Duymadım diye endişelenme. Güzel haberler alırsın inşallah.
cnm ben sanırım 5+3 oluyorum yanlış hesapladım bakalım inş güzel haberler veririm

Pgt ye giden 6AA 5AA 4AB yumurtalarım ( 15 toplanmıştı) elene elene kalanlardan bunlar. Hepsi bozuk çıktı ben 34 eşim 36.
Eşimde hızında problem var ama doğal da olabilir demiştiler.toplamı yüksek.
Ben de 2 cm çikolata kisti var diğer tüpler amh fsh lh hepsi iyi.

Bildiğim Genetik sorunumuz rahatsızlığımız yok. Zaten niye pgt gitti onu da bilmiyorum.
Şimdi başka bir yerde mi tedavi denemem gerekiyor?
Neden genetik sorun çıktı sorun kimde diye sordum cevap yok. Bilmiyoruz şans diyor.
Şansına o ilaçları kullandım o paraları döktüm zaten şansına günlerce otelde kaldım.

Canım çok sıkıldı. Yani bunun testi şusu busu yok mu? Sorun nerden kaynaklanıyor diyor.
Ayrıca toplanan 15 yumurtam nerde ben nerden emin oluyorum benimkilerin olmadığını embiryolarımın başkalarına transfer olmadığını.
Sinirlerim çok bozuldu.

3 tane sağlıklı embriyonuz mu kaldı pgt ye 3 tane embriyo mu gitti ?

cnm çok geçmiş olsun gerçekten şansızlık olmuş, ama embriyoların başkalarına transferi gibi birsey söz konusu olamaz
sen bizzat embriyoların da hangi kromozom bozukmuş detaylı bilgi aldın mı?

Ben 3 tane sağlıklı kaldı anladım bian .. benimde 12 toplanmıştı elene elene 3 kaldı .. başkasına transfer söz konusu olamaz bence kromozomsal bozukluk çıkmıştır ..

Canım sakın ol lütfen memorial iyi genetik koca bir delhiz belki genetik bir problem veya sağlıksız sperm veya yumurta vs sebep olabiliyor evet kabullenmek zor ama onlar transfer edilse de tutmazdı tatlım genetik test yaptırdınız mı?
Genetik dr unu ara sor cnm pes etme üzülme hırsına yenilme cnm

cnmsen nez aman başlıyorsun tedaviye

3 tane pgt gitti üçü de bozuk

QUOTE="Bir mucize, post: 54876923, member: 645722"]3 tane sağlıklı embriyonuz mu kaldı pgt ye 3 tane embriyo mu gitti ?[/QUOTE]

cnmsen nez aman başlıyorsun tedaviye
Tatlım kim sorsa başlıyorum anlatmaya eşimin para bulmasını bekliyoruz kv ye dedi eşim çok zenginler ama telefonlarımı isterim diye engellemişler halbuki gururum daha büyük istemen eşim bulacak cnm bu ara biraz sıkıştık o bulur bulmaz başlayacağım inş

3 tane pgt gitti üçü de bozuk

QUOTE="Bir mucize, post: 54876923, member: 645722"]3 tane sağlıklı embriyonuz mu kaldı pgt ye 3 tane embriyo mu gitti ?
[/QUOTE]
Canım aynı durumu yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Hastaneye doktorlara çok kızıyorsun çok üzülüyorsun ama geçecek inşallah.temmuz ayındaki ikinci tedavide 3de0 sağlıklı geldi bizim de. Herhalde yolun sonuna geldim demiştim, yapacak bir şeyimis kalmadı, sağlıjlı embriyo bile bulamıyoruz. Yaşlarımız 30du ve genetil test lerde de sıkıntı yoktu.
Sonra toparlanıp Kasım da tekrardan tedavi oldumo onda 6 tane pgt ye yolladık, 3 sağlıjlı geldi.
Ümidini kaybetme diye yazdım, tesadüf fer tedavi farklı olur diyorlar gerçekten de öyle oldu bizde.

Kızlar bugün ovitrelle mi aldım telefon bekliyorum vurulmak için bu iğneden sonra da kontrole gidicek miyim yoksa direk transfere mi gidicem

Düşük başladığında 5 bindi
Sonra akşam 4 bine düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…