cnm kusura bakma seni üzdüysemTatlım kim sorsa başlıyorum anlatmayaeşimin para bulmasını bekliyoruz kv ye dedi eşim çok zenginler ama telefonlarımı isterim diye engellemişler halbuki gururum daha büyük istemen eşim bulacak cnm bu ara biraz sıkıştık o bulur bulmaz başlayacağım inş
cnm yaa ne diyecegımı bilemıyorum tekrar çok geçmiş olsunDüşük başladığında 5 bindi
Sonra akşam 4 bine düştü
Canım benim Allah sabırını versin benim de 2 denemede öyle oldu. Peki bir neden söylemediler mi düşük için?
cnm yaa ne diyecegımı bilemıyorum tekrar çok geçmiş olsun
geçer cnmSağol canım
İnşallah geçer
Amin inşallah canımgeçer cnm
tekrar hamile kalacaksın ve bebeğini kucagına alacaksın
düşük riski hepimiz için var Rabbim hayırlı kapılar açsın
Aradılar şimdi 5te iğnemi yapcam perşembe inşAllah transfer olcam 6 gün sonra oluyor normal dmi :)Ben kontrol olmadım canım transfere gittim
Evet canım hayırlı olsun şimdiden .. bende 6 gün sonra transfer oldum ..Aradılar şimdi 5te iğnemi yapcam perşembe inşAllah transfer olcam 6 gün sonra oluyor normal dmi :)
cnm kusura bakma seni üzdüysem
nasıl insanlar , verse ne olur sonuçta hayırlı bir yola çıkıyorsunuz
ama hiç merak etme Rabbim yardım edecek ve siz bulacaksınız o parayı, tez zamanda tedaviye başlarsın inş cnm üzülme lütfen
Sağol cnmEvet canım hayırlı olsun şimdiden .. bende 6 gün sonra transfer oldum ..
Canım rahim kalınlığını kaç ölçtülerö ilaçlı dan farklı mı? Bir de progesteron bakıyorlar mi naturel de tahlil olarak merak ettim.Aradılar şimdi 5te iğnemi yapcam perşembe inşAllah transfer olcam 6 gün sonra oluyor normal dmi :)
Cnm söyledi ama unuttum kalınlığı gerçekten hiç progesteron bakmadılar bugün lh bakıldı sadece eğer pozitifi görürsem beta ile progesteronda baktıracağim cnm inşAllah :) ilaçlıdan farkı hormon vermediler sürekli o jel stresi yok üstümde :)Canım rahim kalınlığını kaç ölçtülerö ilaçlı dan farklı mı? Bir de progesteron bakıyorlar mi naturel de tahlil olarak merak ettim.
Son olarak dualarım seninle diyorum canım, inşallah bu kez yüzün güler, doğuma kadar seninle kalır miniğin:)
Umutla huzurla pozitif enerjiyle gir inşallsh perşembeye arkadaşım, heyecanlandım senin adına çok
Ya canım hayırlı olsun çok az kaldı miniğine kavuşmana inşallah bu kez çok çok umutluyum senden :)Cnm söyledi ama unuttum kalınlığı gerçekten hiç progesteron bakmadılar bugün lh bakıldı sadece eğer pozitifi görürsem beta ile progesteronda baktıracağim cnm inşAllah :) ilaçlıdan farkı hormon vermediler sürekli o jel stresi yok üstümde :)
cnm çok geçmiş olsun gerçekten şansızlık olmuş, ama embriyoların başkalarına transferi gibi birsey söz konusu olamaz
sen bizzat embriyoların da hangi kromozom bozukmuş detaylı bilgi aldın mı?
Desteğin pozitifliğin için çok teşekkür ederim canım :)) Ay valla şu jel beni çok strese sokmuştu bu da ilaçlı olsaydı iğnenin acısına katlanmayı göze almıştım sürekli jelin kahverengi gelmesi beni çok strese sokmuştu o yüzden sevemedmYa canım hayırlı olsun çok az kaldı miniğine kavuşmana inşallah bu kez çok çok umutluyum senden :)
Yahu bu jel neymiş onun yerine kullanılacak bir şey yok mu herkes jelden müzdarip:)
Cnm söyledi ama unuttum kalınlığı gerçekten hiç progesteron bakmadılar bugün lh bakıldı sadece eğer pozitifi görürsem beta ile progesteronda baktıracağim cnm inşAllah :) ilaçlıdan farkı hormon vermediler sürekli o jel stresi yok üstümde :)
Güzel duaların için çok sağol arkadaşım Rabbim isteyen herkese de bizlere da nasip etsin tez zamanda sağlıkla Allahım bu defa bize bağışlar inşAllah:)Canım hayırlısı olsun şimdiden . İnşallah herşey çok güzel olacak . Her transfere kendim gibi heyecanlanıyorum . Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?