Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

cnm kusura bakma seni üzdüysem
nasıl insanlar , verse ne olur sonuçta hayırlı bir yola çıkıyorsunuz
ama hiç merak etme Rabbim yardım edecek ve siz bulacaksınız o parayı, tez zamanda tedaviye başlarsın inş cnm üzülme lütfen

amin inşallah cnm eşim bulur zaten öyle demiş işte keşke demeseydi

Aradılar şimdi 5te iğnemi yapcam perşembe inşAllah transfer olcam 6 gün sonra oluyor normal dmi :)
Canım rahim kalınlığını kaç ölçtülerö ilaçlı dan farklı mı? Bir de progesteron bakıyorlar mi naturel de tahlil olarak merak ettim.
Son olarak dualarım seninle diyorum canım, inşallah bu kez yüzün güler, doğuma kadar seninle kalır miniğin:)
Umutla huzurla pozitif enerjiyle gir inşallsh perşembeye arkadaşım, heyecanlandım senin adına çok

Cnm söyledi ama unuttum kalınlığı gerçekten hiç progesteron bakmadılar bugün lh bakıldı sadece eğer pozitifi görürsem beta ile progesteronda baktıracağim cnm inşAllah :) ilaçlıdan farkı hormon vermediler sürekli o jel stresi yok üstümde :)

Ya canım hayırlı olsun çok az kaldı miniğine kavuşmana inşallah bu kez çok çok umutluyum senden :)
Yahu bu jel neymiş onun yerine kullanılacak bir şey yok mu herkes jelden müzdarip:)

Yo bilgi vermiyorlar birinde kromozn fazla birinde azmış.

Gemetik bozukluğumuz da yok bildiğimiz kadarıyla yüzde 2 de normal insanlarda da olabiliyormuşmuş !?!??
Bakalım bir de genetik tanı yaptıralım.

cnm çok geçmiş olsun gerçekten şansızlık olmuş, ama embriyoların başkalarına transferi gibi birsey söz konusu olamaz
sen bizzat embriyoların da hangi kromozom bozukmuş detaylı bilgi aldın mı?

Ya canım hayırlı olsun çok az kaldı miniğine kavuşmana inşallah bu kez çok çok umutluyum senden :)
Yahu bu jel neymiş onun yerine kullanılacak bir şey yok mu herkes jelden müzdarip:)
Desteğin pozitifliğin için çok teşekkür ederim canım :)) Ay valla şu jel beni çok strese sokmuştu bu da ilaçlı olsaydı iğnenin acısına katlanmayı göze almıştım sürekli jelin kahverengi gelmesi beni çok strese sokmuştu o yüzden sevemedm

Canım hayırlısı olsun şimdiden . İnşallah herşey çok güzel olacak . Her transfere kendim gibi heyecanlanıyorum . Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah .

Canım hayırlısı olsun şimdiden . İnşallah herşey çok güzel olacak . Her transfere kendim gibi heyecanlanıyorum . Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah .
Güzel duaların için çok sağol arkadaşım Rabbim isteyen herkese de bizlere da nasip etsin tez zamanda sağlıkla Allahım bu defa bize bağışlar inşAllah:)

B BiYesilBiKahve

Canım naturel de lh değerine bakıyorlar sadece iğne vurulma ya yakın zamanda . Rahim kalınlığı yeterli olunca bakmıyorlar progesteron a sanırım . Benim rahim kalınlığı 11.buçuktu son rendevuda . 1 hafta sonra transfer oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…