- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 40
Arkadaslar benimde 3.transferim olucak 2.natureldi negatif aldim yine naturel diyorlar yalniz ben istemiyorum korkuyorum
Kızlar benimde natureldi fakat progesteronada bakıldı kişiye göre değişiyo bence
Kızlar benimde natureldi fakat progesteronada bakıldı kişiye göre değişiyo bence
Rahim kalınlığından dolayı bakılıyordur belki cnmKızlar benimde natureldi fakat progesteronada bakıldı kişiye göre değişiyo bence
İnşaAllah canımİnşallah sizde güzel haberler verirsiniz .
Olabilir canımRa
Rahim kalınlığından dolayı bakılıyordur belki cnm
Pgt ye giden 6AA 5AA 4AB yumurtalarım ( 15 toplanmıştı) elene elene kalanlardan bunlar. Hepsi bozuk çıktı ben 34 eşim 36.
Eşimde hızında problem var ama doğal da olabilir demiştiler.toplamı yüksek.
Ben de 2 cm çikolata kisti var diğer tüpler amh fsh lh hepsi iyi.
Bildiğim Genetik sorunumuz rahatsızlığımız yok. Zaten niye pgt gitti onu da bilmiyorum.
Şimdi başka bir yerde mi tedavi denemem gerekiyor?
Neden genetik sorun çıktı sorun kimde diye sordum cevap yok. Bilmiyoruz şans diyor.
Şansına o ilaçları kullandım o paraları döktüm zaten şansına günlerce otelde kaldım.
Canım çok sıkıldı. Yani bunun testi şusu busu yok mu? Sorun nerden kaynaklanıyor diyor.
Ayrıca toplanan 15 yumurtam nerde ben nerden emin oluyorum benimkilerin olmadığını embiryolarımın başkalarına transfer olmadığını.
Sinirlerim çok bozuldu.
Zaguda bu arada ben pazar günü tekrar gittim. Yumurtaların büyüklüklerini görmek için östrojen sonrasında. 1 tane bildiğim 2 cm çapında çikolata kistim vardı zaten 1 tane de daha küçük bir kist gördü günseli hanıma muayene oldum bu defa. ama semra hanım ameliyatla ilgili bir şey söylemedi. aslında bende birazcık da rahim içi düzensizlikler varmış. ama ihmal edilebilir dedi. yarın tekrar gidiyorum. eksik testlerim vardı onları da yaptırdım. göbekten iğnelerimi yapıyorum 2 gündür 300 doz olarak. bugün de yapacağım toplam 3 günde 900 doz almış olarak yarın sabah muayeneye gidiyorum yeniden.
Merhaba ben 6 tedavi gordum 2 tedavimde pgt giden embriyolarim oldu ve sagliksiz geldi. Bize kagit verdiler orda hangi kromozomlarda sorun var yaziyordu size de verirler. Benim ilk denemem acibademde idi 27 yum top. 16 olgun cikmisti ve 5.gune sadece 2 tane kalmıştı ben kadere inanan biriyim. Nasipte anne olmak varsa o bir gun olacak. Allah hepimize nasip etsin..Yo bilgi vermiyorlar birinde kromozn fazla birinde azmış.
Gemetik bozukluğumuz da yok bildiğimiz kadarıyla yüzde 2 de normal insanlarda da olabiliyormuşmuş !?!??
Bakalım bir de genetik tanı yaptıralım.
Amin canım inşâAllahAllah onunda şifasını versin inşallah .. evet bazen istediğimiz gibi olmuyor söylemek zorunda kalıyoruz .. şu günü de bi atlatayım hayırlısıyla inşallah ..
YaKeseyi gördüm ertesi gün düştü
İlk deneme hüsran
Amin canım inşâAllah
Yacanım benim üzülme hayırlısı olsun dicem başka söyleyecek hiç bir kelime yok
Çok geçmiş olsun canım Rabbim benzerinden beterinden korusun inşaAllahSağol canım
İşte aynı benim kafa :)) valla ben de yaşı tutuyorum ama ilk denememiz olacak. Memorial çift embriyo konusunda çok katıymış, 2 ve üstü olumsuz denemeniz varsa koyuyormuş. Gercekten doktorlar sizi vazgecirmek için bütün komplikasyonları sayıyorlar. Çok katılar bu konuda. Yasal hakkım diyorsunuz evet hakkınız istersiniz diyorlar :)) ama koymuyorlar :)) Onlar da haklı ama ne biliyim insan çok istiyor ikiz olsun diye :))benim 35 yaş üstü parametresi tutuyor sanırım ama ilk tüp bebek denemem olduğundan sanırım çift embriyo koymazlar mı :) ya ben de hiç sormuyorum böyle şeyleri allahın gücüne gitmesin. benim isteğim sağlıklı bir evlat. kız ya da erkek, ikiz veya üçüz farketmez doğrusu. ama ikiz de olursa düğün bayram olur bana.
çok geçmiş olsun sanırım memorial yaş 35 üstüde olsa riski olduğu için 2 tane emberiyo koymaktan yana değilSağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?