Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Progesterona basılmasının sebebi eger yumurtaniz 18 mm veya yakin olculduyse catlamismi diye bakiliyor kızlar

zaguda merhaba. öncelikle üzüldüm senin adına. benim de başlangıçta 7-8 yumurta vardı ancak bir türlü büyümüyorlar. 6 gündür 300 doz kullanıyordum biliyorsun. bugün 325'e çıkardık ve cetrotide başladık. zaten 2 gün önce luveris de yapmaya başlamıştım. bugün semra hocaya muayene oldum. genetik test hem ben istemiştim hem de emre hoca tavsiye etmişti ama bugün semra hoca genetiğe embriyo kalmayabilir dedi. çünkü yumurta büyümüyor pazartesi tekrar gideceğim. umarım yumurtlayabilirim :) lütfen moralini bozma. tutma oranı benim bildiğim kadarıyla %55. yani yarı yarıya neredeyse. tüp bebek mutlaka oluyor diye bir genelleme yok. bizde de genetik bir sorun yok ancak 1 kez düşük yapınca neden onun düştüğünü düşünüyoruz. sağlıklı olsa zaten tutunurdu. veya ben sağlıklı olsam normal yollarla hamile kalabilirdim diye düşünüyorum. normalde çok gamsız bir insanımdır ama ben de gerilmeye başladım.

Hayırlı olsun tedaviniz . Malesef hormonlar kistleri besleyebiliyor özellikle çikolata kistleri ni inşallah daha buyumezler. İnşallah bol bol kaliteli embriyolariniz olur[/QUOTE]
teşekkür ederim. galiba büyüyorlar. rakamları hatırlamıyorum ancak ultrasonda gördüğüm şekillere bakarak ben de bunu anlayabiliyorum. allahtan bu kistler tek tarafta 2 tane. sağ yumurtalık çalışıyor ama yeterli yumurta oluşacak mı göreceğiz pazartesi günü.

benim 35 yaş üstü parametresi tutuyor sanırım ama ilk tüp bebek denemem olduğundan sanırım çift embriyo koymazlar mı :) ya ben de hiç sormuyorum böyle şeyleri allahın gücüne gitmesin. benim isteğim sağlıklı bir evlat. kız ya da erkek, ikiz veya üçüz farketmez doğrusu. ama ikiz de olursa düğün bayram olur bana.

Yo bilgi vermiyorlar birinde kromozn fazla birinde azmış.

Gemetik bozukluğumuz da yok bildiğimiz kadarıyla yüzde 2 de normal insanlarda da olabiliyormuşmuş !?!??
Bakalım bir de genetik tanı yaptıralım.
Merhaba ben 6 tedavi gordum 2 tedavimde pgt giden embriyolarim oldu ve sagliksiz geldi. Bize kagit verdiler orda hangi kromozomlarda sorun var yaziyordu size de verirler. Benim ilk denemem acibademde idi 27 yum top. 16 olgun cikmisti ve 5.gune sadece 2 tane kalmıştı ben kadere inanan biriyim. Nasipte anne olmak varsa o bir gun olacak. Allah hepimize nasip etsin..

Allah onunda şifasını versin inşallah .. evet bazen istediğimiz gibi olmuyor söylemek zorunda kalıyoruz .. şu günü de bi atlatayım hayırlısıyla inşallah ..
Amin canım inşâAllah
Keseyi gördüm ertesi gün düştü
İlk deneme hüsran
Ya canım benim üzülme hayırlısı olsun dicem başka söyleyecek hiç bir kelime yok

İşte aynı benim kafa :)) valla ben de yaşı tutuyorum ama ilk denememiz olacak. Memorial çift embriyo konusunda çok katıymış, 2 ve üstü olumsuz denemeniz varsa koyuyormuş. Gercekten doktorlar sizi vazgecirmek için bütün komplikasyonları sayıyorlar. Çok katılar bu konuda. Yasal hakkım diyorsunuz evet hakkınız istersiniz diyorlar :)) ama koymuyorlar :)) Onlar da haklı ama ne biliyim insan çok istiyor ikiz olsun diye :))
Bu sebeple Bahceciyle görüşüp çift transfer yapıyolarsa tedaviye orada başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…