Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba S sinkar B BiYesilBiKahve
Topigi elimden geldigince eskilerden itibaren okurken mesajlarinizda memorial da asilama raporu indirimi oluyor diye okudum.
Bende sali gunu basliyorum memorial a.oncesinde medipolde asilama olmustum 1 kere ve asilama raporu cikartmistik.
Eger ki boyle indirim gibi bi hakkim varsa bende yararlanmak isterim.
Lutfen nasil yapacagim konusunda yardimci olurmusunuz ?

Merhaba yenimi yaptirdiniz bu testi

Cnm o aşılamada değil başarısız tüp bebek denemesinde indirim yapıyorlar .

[öyle bir şey yok sormuştum ben de aşılama olmuştum

QUOTE="Missaslan, post: 54887260, member: 705628"]Merhaba S sinkar B BiYesilBiKahve
Topigi elimden geldigince eskilerden itibaren okurken mesajlarinizda memorial da asilama raporu indirimi oluyor diye okudum.
Bende sali gunu basliyorum memorial a.oncesinde medipolde asilama olmustum 1 kere ve asilama raporu cikartmistik.
Eger ki boyle indirim gibi bi hakkim varsa bende yararlanmak isterim.
Lutfen nasil yapacagim konusunda yardimci olurmusunuz ?[/QUOTE]

Canım bana 2 yıl önce indirim yaptılar aşılama yaptırdım diye. Hastaneden alduğım ilk ilaç raporunu kaybettiğim için tekrar çıkarmalarını istemiştim medipolden. Bana verdikleri aynı raporuu ve üzerinde sadece düzeltme diye ek bir satır vardı ve orada tüp bebrk yapabikir yazıyordu. Onu görünce tmm bu yeterli diyip indiriö yapmıştı Menekşe hanım. Ben sana memorial a verdiğim raporun fotosunu atayım

Merhaba arkadaşlar adetimin 8 ci günü pazttesi günü konturol var sizce ne zaman trasfer olur birde nar suyu iç deniliyor Cevremden sizce içiyimmi

Merhaba arkadaşlar adetimin 8 ci günü pazttesi günü konturol var sizce ne zaman trasfer olur birde nar suyu iç deniliyor Cevremden sizce içiyimmi
Bence içme nar ve ananas çok önerilmiyor tüp bebekte nar rahim kasıyor diye biliyorum zaten verdikleri ilaçlar rahimi kalınlaştırmak için

Merhaba. Ben de çift istiyorum ama koymamakta çok ısrarcılar :)) nasıl ikna ettiniz? Doktorunuz kimdi acaba? Daha önce başarısız denemeniz olmuş muydu?

İlk başarısız deneme
Tuttu kese oluştu ama düştü
Doktorumuz önerdi biz kabul ettik
Doktor Mehmet öztürkmen
Çok memnunum doktorumdan
Antalya memorial hastanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…