İnşallah sağolÇok geçmiş olsun canım Rabbim benzerinden beterinden korusun inşaAllah
Çift koyuldu 27 yaşındayımçok geçmiş olsun sanırım memorial yaş 35 üstüde olsa riski olduğu için 2 tane emberiyo koymaktan yana değil
Merhaba yenimi yaptirdiniz bu testiGünayidn kizlar
Mthfr A1298C Homozigot polimorfizm önemli mi arkadaşlar
Homosistein normal çıktı
Protoin s protoin c onlarda normal
Bu şekilde olan var mı kan sulandırıcı iğne gerekli mi
Burdaki doktorum her ihtimale karşı kullan dedi
Memorial daha önceden ilaç kullanmana Gerek yok dedi
Ne yapacağımı sasirdim
Cnm o aşılamada değil başarısız tüp bebek denemesinde indirim yapıyorlar .Merhaba S sinkar B BiYesilBiKahve
Topigi elimden geldigince eskilerden itibaren okurken mesajlarinizda memorial da asilama raporu indirimi oluyor diye okudum.
Bende sali gunu basliyorum memorial a.oncesinde medipolde asilama olmustum 1 kere ve asilama raporu cikartmistik.
Eger ki boyle indirim gibi bi hakkim varsa bende yararlanmak isterim.
Lutfen nasil yapacagim konusunda yardimci olurmusunuz ?
3 gün rapor veriyorlar cnmkızlar bilen var mı transferden sonra kaç gün rapor veriyorlar yada ne kadar dinlenmek gerekiyor
Hayır tedaviye baslamadan önce yaptirmistikMerhaba yenimi yaptirdiniz bu testi
Canım bana 2 yıl önce indirim yaptılar aşılama yaptırdım diye. Hastaneden alduğım ilk ilaç raporunu kaybettiğim için tekrar çıkarmalarını istemiştim medipolden. Bana verdikleri aynı raporuu ve üzerinde sadece düzeltme diye ek bir satır vardı ve orada tüp bebrk yapabikir yazıyordu. Onu görünce tmm bu yeterli diyip indiriö yapmıştı Menekşe hanım. Ben sana memorial a verdiğim raporun fotosunu atayımMerhaba S sinkar B BiYesilBiKahve
Topigi elimden geldigince eskilerden itibaren okurken mesajlarinizda memorial da asilama raporu indirimi oluyor diye okudum.
Bende sali gunu basliyorum memorial a.oncesinde medipolde asilama olmustum 1 kere ve asilama raporu cikartmistik.
Eger ki boyle indirim gibi bi hakkim varsa bende yararlanmak isterim.
Lutfen nasil yapacagim konusunda yardimci olurmusunuz ?
İnşallah sağol
Çift koyuldu 27 yaşındayım
Bence içme nar ve ananas çok önerilmiyor tüp bebekte nar rahim kasıyor diye biliyorum zaten verdikleri ilaçlar rahimi kalınlaştırmak içinMerhaba arkadaşlar adetimin 8 ci günü pazttesi günü konturol var sizce ne zaman trasfer olur birde nar suyu iç deniliyor Cevremden sizce içiyimmi
Çok şükür cnm :))Selamınaleyküm arkadaşlar .. çok şükür bebişimi gördüm kalbini duydum .. Allahıma şükürler olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin ..
Merhaba. Ben de çift istiyorum ama koymamakta çok ısrarcılar :)) nasıl ikna ettiniz? Doktorunuz kimdi acaba? Daha önce başarısız denemeniz olmuş muydu?
Düşüğe sebep ne söylediler cnm benimde öyle olduİlk başarısız deneme
Tuttu kese oluştu ama düştü
Doktorumuz önerdi biz kabul ettik
Doktor Mehmet öztürkmen
Çok memnunum doktorumdan
Antalya memorial hastanesi
Düşüğe sebep ne söylediler cnm benimde öyle oldu
Gözün aydın... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tek gebelik mi?Selamınaleyküm arkadaşlar .. çok şükür bebişimi gördüm kalbini duydum .. Allahıma şükürler olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin ..
Amin sağolasın inşallah .. Evet canım tekmiş belirtilerim erken başlamış :))Gözün aydın... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tek gebelik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?