Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar doktorum bugün mide bulantısı için dramamine hap verdi merkezi arayıp sorayım mı içsem bişey olur mu ki

Sağol canım çok kötü oldum yine yemek yediğimede pişman oldum .. aç karna iç dedi açmıyım tokmuyum onuda anlamıyorum mide bulantısından bir saat sonra içeyim bari ..
Ben erken kalkıp işe gittiğim için geceden suyumu ve hapımı hazırlıyordum. Hiç yataktan kalkmadan içip bi süre daha uzanıyordum benim sabah bulantılarım çok fenaydı. Ama ben kusuyordum canım bulantı ve kusma eş zamanlıydı. Zatenn bi süre sonra koyverdim gitti kabullendim artık ben böyle doğurucam.

Ben hayatımda hiç kusmadım ya şimdi de kusamıyorum yani kusmayım diye kendimi sıkıyorum iyice kötü oluyorum .. bide tam tersi akşama doğru daha çok bastırıyor bulantı .. bir de folikasiti sabah mı akşam mı içiyorsun

Cnm ben çok iyiyim hiç gebe oldugumu hissetmiyorum belirttim yok. Keseyi görmek için pazartesine randevu aldım. Kalp için sanırım erken ama keseyi görebilirim inş
Canım zaten bir şey hissetmek için çok erken :) ben de öyleydim 7/8 hafta gibi bulantım başlamıştı öyle hamile olduğum u anlamıştım . Ben 5+2 de keseyi gördüm 6+2de kalp atışı ekranda gözüktü ama doktor dinletmedi erken bebeğe zarar verir diye 8.haftada dinletti

Kahvaltıdan sonra içtim hep. 12 haftam bittiğinde bıraktım.

Herkese merhaba tekrar tekrar temmuz ayındaki dondurulmuş denememizin düşükle sonuçlanmasindan sonra siteye pek giremedim..umarım herkes iyidir.yeni hamileler var Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah..
Bu temmuzda yeniden deneme yapacağız sıfırdan kısmetse maddi olarak toparlanmaya çalışıyoruz..yemeklerimiz boşa çıkmaz inşallah

Dondurulmuşlarınız var mı

Benim de pazartesi 5+3 oluyor görürüm inş bende. Ne bileyim cnm filmlerdeki gibi hamile kalır kalmaz midem bulanıp wc ye koşucağımı sanıyordum :) hiç öyle değil miş sen nasılsın. ? Bebeğin adını belli mi? Biz şimdiden düşündük kız olursa ece, erkek olursa can olacak inş :)

bizde de aynı sorun halen çözüm bulamadık ve bize çözüm bulunamadı
embriyo kalitesi ya sperm ya da yumurtadan kaynaklı oluyor ya.Bu konuda halit fırat erden tedavi uyguluyor.Arkadaşıma faydalı olmuştu.Mesela onda insülin direnci vardı.Bi görüş istersen canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…