Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selamınaleyküm arkadaşlar .. çok şükür bebişimi gördüm kalbini duydum .. Allahıma şükürler olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin ..
canım seni bayadır takip ediyordum çok çok sevindim çok şükür allah inş. bizlere de nasip eder. bişey sorucam acaba jel kullanıyormusun transferden sonra jel verdiler mi sana

canım seni bayadır takip ediyordum çok çok sevindim çok şükür allah inş. bizlere de nasip eder. bişey sorucam acaba jel kullanıyormusun transferden sonra jel verdiler mi sana
Amin inşallah canım isteyen herkese duacıyım .. jel vermediler sadece folikasit kullanıyorum canım

Malesef canım öğlen yemeğinden sonra daha kötü oluyorum ilaç yazdı bugün doktorum ama gerekli gördüğünde iç dedi bende öyle diyince hemen içmek istemedim
Cnm ben gebeliğimde bulantı ve kurmaktan başımı bile kaldıramazdım ama hiç ilaç almadım sende sık dişini salatalık çubuk kraker ekmek içi çok iyi geliyordu

Yok canım hala belirsiz :/ haftaya randevum var bebis ne kadar oldu bilbilmiyorum üç hafta geçti

Hmm peki kaçıncı gün belirtilerin başladı? Bide nelerdi belirtilerin?
Valla bu bi tek bana oldu herhalde zaten ben transfer oldum ertesi gün belirti başladı :)) yani 2.günden itibaren kasık batmalarım bel ağrısı 3.gün gece göğüste ara ara karıncalanma 4.gün daha belirgin oldu karıncalanmalar 8.gün de evde erken gebelik testi yapım silik çıkmıştı .. ben şuanda da herşeyi erken yaşıyorum mide bulantım ve halsizlikte çabuk başladı bende anlamadım yani :))

Anladımm baya bayaa yaşamışsın ne güzel :) benimde bugün 4.günüm dün sabah saatlerinde adet sancısı gibi belime ve kasıklarıma vuran ağrım oldu sonra geçti bugünde sağ kasığımda 3-4 kere batmalar oldu anlık ama geldi geçti hatta 2’si namaz esnasında oldu ne yapıcağımı şaşırdım :)) göğüslerde de aman aman bi belirti yok yada var ben anlamıyorum

He bide ellerim ayaklarım çok şiş vücut ısım öncelere göre daha yüksek
İnşallah tutunmuştur yavrun sana canım .. her yerde bakardım hamile olan biriyle aynı belirtim var mı diye anladım ki herkeste farklı oluyor .. Allahım isteyen herkese nasip etsin hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin içlerinde de bana .. çok zor gerçekten .. fazla birşey kalmamış güzel haberini alıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…