Amin canım inşâAllah
Yacanım benim üzülme hayırlısı olsun dicem başka söyleyecek hiç bir kelime yok
Canım çok sevindim hayırlısyla kucağına al inşSelamınaleyküm arkadaşlar .. çok şükür bebişimi gördüm kalbini duydum .. Allahıma şükürler olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin ..
Amin inşallah canım sağolasın Rabbim herkese nasip etsinCanım çok sevindim hayırlısyla kucağına al inş
Haliyle Fırat Erden vefaat ettiembriyo kalitesi ya sperm ya da yumurtadan kaynaklı oluyor ya.Bu konuda halit fırat erden tedavi uyguluyor.Arkadaşıma faydalı olmuştu.Mesela onda insülin direnci vardı.Bi görüş istersen canım..
canım seni bayadır takip ediyordum çok çok sevindim çok şükür allah inş. bizlere de nasip eder. bişey sorucam acaba jel kullanıyormusun transferden sonra jel verdiler mi sanaSelamınaleyküm arkadaşlar .. çok şükür bebişimi gördüm kalbini duydum .. Allahıma şükürler olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin ..
Amin inşallah canım isteyen herkese duacıyım .. jel vermediler sadece folikasit kullanıyorum canımcanım seni bayadır takip ediyordum çok çok sevindim çok şükür allah inş. bizlere de nasip eder. bişey sorucam acaba jel kullanıyormusun transferden sonra jel verdiler mi sana
tamam canım mide bulantıların vardı nasıl biraz daha iyimisinAmin inşallah canım isteyen herkese duacıyım .. jel vermediler sadece folikasit kullanıyorum canım
Malesef canım öğlen yemeğinden sonra daha kötü oluyorum ilaç yazdı bugün doktorum ama gerekli gördüğünde iç dedi bende öyle diyince hemen içmek istemedimtamam canım mide bulantıların vardı nasıl biraz daha iyimisin
Cnm ben gebeliğimde bulantı ve kurmaktan başımı bile kaldıramazdım ama hiç ilaç almadım sende sık dişini salatalık çubuk kraker ekmek içi çok iyi geliyorduMalesef canım öğlen yemeğinden sonra daha kötü oluyorum ilaç yazdı bugün doktorum ama gerekli gördüğünde iç dedi bende öyle diyince hemen içmek istemedim
Bende çubuk kraker ve limonla dolaşıyorum :)) inşallah bende dayanabilirim ..Cnm ben gebeliğimde bulantı ve kurmaktan başımı bile kaldıramazdım ama hiç ilaç almadım sende sık dişini salatalık çubuk kraker ekmek içi çok iyi geliyordu
Yok canım hala belirsiz :/ haftaya randevum var bebis ne kadar oldu bilbilmiyorum üç hafta geçtiBenim de pazartesi 5+3 oluyor görürüm inş bende. Ne bileyim cnm filmlerdeki gibi hamile kalır kalmaz midem bulanıp wc ye koşucağımı sanıyordum :) hiç öyle değil mişsen nasılsın. ? Bebeğin adını belli mi? Biz şimdiden düşündük kız olursa ece, erkek olursa can olacak inş :)
Dayanırsın cmm zorlanınca o bulantıları yaşamak için çektiğin zorlukları hatırla hemencecik geçer :)Bende çubuk kraker ve limonla dolaşıyorum :)) inşallah bende dayanabilirim ..
Canım senin kaçıncı gün embriyosuydu?Aslm Gönül Özer tavsiye ederim transferimi de kontrollerimide kendisi yaptı
Canım memorialamı gidiyosun gebelik takiplerinde?Cnm ben çok iyiyim hiç gebe oldugumu hissetmiyorum belirttim yok. Keseyi görmek için pazartesine randevu aldım. Kalp için sanırım erken ama keseyi görebilirim inş
6AA canımCanım senin kaçıncı gün embriyosuydu?
Hmm peki kaçıncı gün belirtilerin başladı? Bide nelerdi belirtilerin?6AA canım
Valla bu bi tek bana oldu herhalde zaten ben transfer oldum ertesi gün belirti başladı :)) yani 2.günden itibaren kasık batmalarım bel ağrısı 3.gün gece göğüste ara ara karıncalanma 4.gün daha belirgin oldu karıncalanmalar 8.gün de evde erken gebelik testi yapım silik çıkmıştı .. ben şuanda da herşeyi erken yaşıyorum mide bulantım ve halsizlikte çabuk başladı bende anlamadım yani :))Hmm peki kaçıncı gün belirtilerin başladı? Bide nelerdi belirtilerin?
Anladımm baya bayaa yaşamışsın ne güzel :) benimde bugün 4.günüm dün sabah saatlerinde adet sancısı gibi belime ve kasıklarıma vuran ağrım oldu sonra geçti bugünde sağ kasığımda 3-4 kere batmalar oldu anlık ama geldi geçti hatta 2’si namaz esnasında oldu ne yapıcağımı şaşırdım :)) göğüslerde de aman aman bi belirti yok yada var ben anlamıyorumValla bu bi tek bana oldu herhalde zaten ben transfer oldum ertesi gün belirti başladı :)) yani 2.günden itibaren kasık batmalarım bel ağrısı 3.gün gece göğüste ara ara karıncalanma 4.gün daha belirgin oldu karıncalanmalar 8.gün de evde erken gebelik testi yapım silik çıkmıştı .. ben şuanda da herşeyi erken yaşıyorum mide bulantım ve halsizlikte çabuk başladı bende anlamadım yani :))
He bide ellerim ayaklarım çok şiş vücut ısım öncelere göre daha yüksekBide ayaklarım yanıyodu fazlasıyla
İnşallah tutunmuştur yavrun sana canım .. her yerde bakardım hamile olan biriyle aynı belirtim var mı diye anladım ki herkeste farklı oluyor .. Allahım isteyen herkese nasip etsin hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin içlerinde de bana .. çok zor gerçekten .. fazla birşey kalmamış güzel haberini alıcaz inşallahHe bide ellerim ayaklarım çok şiş vücut ısım öncelere göre daha yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?