Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aslında baktığında aynen öylee herkesin belirtisi farklı oluyo sağ kasığımda batmam devam ediyo onun varlığını hissettiricek her belirtiye razıyım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnn canım bu arada nerdesin sen istanbuldamı? Memorialamı devam ediyosun

Merhaba hanımlar, ben de geçen hafta şişli memorialda tüp bebeğe başladım, umarım sonuö alırım. Sizler memnun kaldınız mı? İlk denemede gebelik elde eden var mı? Tecrübelerinizi paylaşmak isterim

Şuan İstanbuldayım ama memoriale gitmiyorum canım .. annemdeyim ona yakın medigold var oraya gidiyorum .. kendi evime geçince de medicalpark a devam edeceğim inşallah

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun .. benim ilk denemem .. memnunum ..

Arkadaşlar tüp bebek tedavi süresinde insülğn dirinci işin şeker ilacı yanş glifor kullandınızmı bana memorial verdi 3 aydır kullanıyorum trasfere hazırlanıyorum hala kullanıyorum

Arkadaşlar tüp bebek tedavi süresinde insülğn dirinci işin şeker ilacı yanş glifor kullandınızmı bana memorial verdi 3 aydır kullanıyorum trasfere hazırlanıyorum hala kullanıyorum
Ben opu olduktan sonra bıraktım zaten çok midemi bulandırıyordu .. içmesem olur mu dedim Gönül hanıma tahlillerime baktı tamam gerek yok daha içmene içmeyebilirsin dedi ..

6 aydır içiyorum gebe kalırsam 3 ay daha içicem

Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum, şişli memorialda emre bey ile tüp bebek tedavime başladık. Emre beye muayene olan var mı, memnun kaldınız mı?
Emre bey benim tedavimi yaptı. Ben memnundum. Transferimide o yaptı ilk deneme pozitif sonuç bin şükür. Hakkında hayırlısı oldun

Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum, şişli memorialda emre bey ile tüp bebek tedavime başladık. Emre beye muayene olan var mı, memnun kaldınız mı?
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz. Emre bey benim opumu yaptı çok tatlı şen şakrak eğlenceli ve pozitif bir doktordur ve bence başarılıda.

Bende Emre beyi seçmiştim ama yumurta gelistirmeye başladığımızda sadece ilk muayenemi o yapti sonrasıda o hafta opuda oldugu icin bi daha hic göremedim Yücel beye verildi hep randevularım birde opudan sonra bir kez gördüm birsey sormak icin inşallah transfer zamani musait olur gercekten enerjisi yüksek biri

Emre bey benim tedavimi yaptı. Ben memnundum. Transferimide o yaptı ilk deneme pozitif sonuç bin şükür. Hakkında hayırlısı oldun
Ayhh darısı başıma inş canım ya sizde problem neydi? İğnelerin başlangıcından yumurta toplamaya kadar kaç gün sürüyor?

kızlar aranızda transferden sonra kahverengi lekelenme olan var mı acaba çok değil ama insan yinede korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…