Gözün aydın cnm çok sevindim amin inşallah darısı biz bekleyenlerin başınaSelamınaleyküm arkadaşlar .. çok şükür bebişimi gördüm kalbini duydum .. Allahıma şükürler olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin ..
Aslında baktığında aynen öylee herkesin belirtisi farklı oluyo sağ kasığımda batmam devam ediyo onun varlığını hissettiricek her belirtiye razıyım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnn canım bu arada nerdesin sen istanbuldamı? Memorialamı devam ediyosunİnşallah tutunmuştur yavrun sana canım .. her yerde bakardım hamile olan biriyle aynı belirtim var mı diye anladım ki herkeste farklı oluyor .. Allahım isteyen herkese nasip etsin hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin içlerinde de bana .. çok zor gerçekten .. fazla birşey kalmamış güzel haberini alıcaz inşallah
Şuan İstanbuldayım ama memoriale gitmiyorum canım .. annemdeyim ona yakın medigold var oraya gidiyorum .. kendi evime geçince de medicalpark a devam edeceğim inşallahAslında baktığında aynen öylee herkesin belirtisi farklı oluyo sağ kasığımda batmam devam ediyo onun varlığını hissettiricek her belirtiye razıyım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnn canım bu arada nerdesin sen istanbuldamı? Memorialamı devam ediyosun
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun .. benim ilk denemem .. memnunum ..Merhaba hanımlar, ben de geçen hafta şişli memorialda tüp bebeğe başladım, umarım sonuö alırım. Sizler memnun kaldınız mı? İlk denemede gebelik elde eden var mı? Tecrübelerinizi paylaşmak isterim
Sağol canım amin inşallahGözün aydın cnm çok sevindim amin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına
Ben opu olduktan sonra bıraktım zaten çok midemi bulandırıyordu .. içmesem olur mu dedim Gönül hanıma tahlillerime baktı tamam gerek yok daha içmene içmeyebilirsin dedi ..Arkadaşlar tüp bebek tedavi süresinde insülğn dirinci işin şeker ilacı yanş glifor kullandınızmı bana memorial verdi 3 aydır kullanıyorum trasfere hazırlanıyorum hala kullanıyorum
Arkadaşlar tüp bebek tedavi süresinde insülğn dirinci işin şeker ilacı yanş glifor kullandınızmı bana memorial verdi 3 aydır kullanıyorum trasfere hazırlanıyorum hala kullanıyorum
6 aydır içiyorum gebe kalırsam 3 ay daha içicemArkadaşlar tüp bebek tedavi süresinde insülğn dirinci işin şeker ilacı yanş glifor kullandınızmı bana memorial verdi 3 aydır kullanıyorum trasfere hazırlanıyorum hala kullanıyorum
Emre bey benim tedavimi yaptı. Ben memnundum. Transferimide o yaptı ilk deneme pozitif sonuç bin şükür. Hakkında hayırlısı oldunArkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum, şişli memorialda emre bey ile tüp bebek tedavime başladık. Emre beye muayene olan var mı, memnun kaldınız mı?
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz. Emre bey benim opumu yaptı çok tatlı şen şakrak eğlenceli ve pozitif bir doktordur ve bence başarılıda.Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum, şişli memorialda emre bey ile tüp bebek tedavime başladık. Emre beye muayene olan var mı, memnun kaldınız mı?
Bende onunla tedavi görüyorum şuana kadar çok memnunum.Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum, şişli memorialda emre bey ile tüp bebek tedavime başladık. Emre beye muayene olan var mı, memnun kaldınız mı?
Ayhh darısı başıma inş canım ya sizde problem neydi? İğnelerin başlangıcından yumurta toplamaya kadar kaç gün sürüyor?Emre bey benim tedavimi yaptı. Ben memnundum. Transferimide o yaptı ilk deneme pozitif sonuç bin şükür. Hakkında hayırlısı oldun
Canım şu an senin tedavin ne aşamada?Bende onunla tedavi görüyorum şuana kadar çok memnunum.
kızlar aranızda transferden sonra kahverengi lekelenme olan var mı acaba çok değil ama insan yinede korkuyorİnşallah tutunmuştur yavrun sana canım .. her yerde bakardım hamile olan biriyle aynı belirtim var mı diye anladım ki herkeste farklı oluyor .. Allahım isteyen herkese nasip etsin hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin içlerinde de bana .. çok zor gerçekten .. fazla birşey kalmamış güzel haberini alıcaz inşallah
Benim olmadı canım ama olabilir demişti hemşirekızlar aranızda transferden sonra kahverengi lekelenme olan var mı acaba çok değil ama insan yinede korkuyor
Yok cnm başka hastaneye gidecegimCanım memorialamı gidiyosun gebelik takiplerinde?
Ağrı eşlik etmiyorsa jel yapıyor cnmkızlar aranızda transferden sonra kahverengi lekelenme olan var mı acaba çok değil ama insan yinede korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?