canım bana jel vermediler kiAğrı eşlik etmiyorsa jel yapıyor cnm
O zaman doktoruna yaz progesterone içeren ilaç başlayabilircanım bana jel vermediler ki
tamam canım çok teşekkür ederimO zaman doktoruna yaz progesterone içeren ilaç başlayabilir
Bizde citti bir şey yoktu. Eşimin ileri hareketi düşüktü. Ama normal yolla bir hamileliğim oldu kimyasalla sonuçlandı. Yaş faktörümüz vardı.Ayhh darısı başıma inş canım ya sizde problem neydi? İğnelerin başlangıcından yumurta toplamaya kadar kaç gün sürüyor?
tamam canım çok teşekkür ederim
Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum, şişli memorialda emre bey ile tüp bebek tedavime başladık. Emre beye muayene olan var mı, memnun kaldınız mı?
Ben şuan trasfere hazırlanıyorum devam et dedi gönül hanım ilk ilacı verdiğinde sevinç hanımın hastasıydım biraz zayıflatır seni dedi ama kılo veremedim pek 75 tim 72 oldum sadece6 aydır içiyorum gebe kalırsam 3 ay daha içicem
Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek getçi daha iğnelere başlayalı 4 gün oldu. İlk kontrolüm olacak. 125 ıu ile başladık bende polikistikover var, inş olumlu sonuçlanırEmre bey çok tatlı komik biri. Gercekten insanı çok rahatlatıyor, içiniz rahat olsun
Canım senin dondurulmuş mu transfer olacak?Ben şuan trasfere hazırlanıyorum devam et dedi gönül hanım ilk ilacı verdiğinde sevinç hanımın hastasıydım biraz zayıflatır seni dedi ama kılo veremedim pek 75 tim 72 oldum sadece
Hmm anladım canım iyi bakalım inşaAllah herşey yolunda giderŞuan İstanbuldayım ama memoriale gitmiyorum canım .. annemdeyim ona yakın medigold var oraya gidiyorum .. kendi evime geçince de medicalpark a devam edeceğim inşallah
Anladım canım iyi bakalımYok cnm başka hastaneye gidecegim
Benide pek zayıflatmadı ama içiyorumBen şuan trasfere hazırlanıyorum devam et dedi gönül hanım ilk ilacı verdiğinde sevinç hanımın hastasıydım biraz zayıflatır seni dedi ama kılo veremedim pek 75 tim 72 oldum sadece
Ne çok zayıf ne çok kilolu olmamak lazımKızlar ya az kiloda olmak da iyi değil diyorlar biraz kilolu olmak daha iyi oluyormuş. Katılıyor musunuz buna
Şuan transfer için adeti bekliyorum canım. Son aşamaya geldim ama günler geçmek bilmiyor sankiCanım şu an senin tedavin ne aşamada?
Ewt canım dondurulmuş yarın konturol varCanım senin dondurulmuş mu transfer olacak?
Vucut kitle indeksinin üstünde olmaması gerekliymiş benimki biraz üstünde amaKızlar ya az kiloda olmak da iyi değil diyorlar biraz kilolu olmak daha iyi oluyormuş. Katılıyor musunuz buna
Peki sizde kılo sorunu varmı balık etlimisiniz yanii :)Benide pek zayıflatmadı ama içiyorum
Yok cnm kilo problemim :)Peki sizde kılo sorunu varmı balık etlimisiniz yanii :)
Yok canım dondurulmulari yazın denedik 1tane 5ab 1tane 6aa embriyon vardı 2side transfer edildi ama düşükle sonuçlandıDondurulmuşlarınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?