Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gözünüz aydın. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah. 2. tüp bebek ile bir oğlum var hamdolsun. O zaman çift embriyo transfer edilmişti. Biri tutmuştu. Şimdi ise tek olur dedi emre bey. Tedirginim açıkçası. Allah a sığındım.

nasip kısmet bu işler. allahın verdiğine şükürler olsun. Bende çok istedim ikiz olsun. Ama nasipte yokmuş. Eğer çift embriyom olsaydı ikisinide transfer etmeleri için çok ısrarcı olacaktım. Tek embriyodada bazen ikiz gebelik olabiliyor. Eğer nasipte varsa allah veriyo kısacası. Bakın çift koymuşlar size ama tek tutunmuş. belki emre bey tek koyar o bölünerek ikiz olur. En güzeli allahın takdiri ve nasip. hakkınızda hayırlısu olsun.

Kızlar transfer sonrası birinin size bakması şart mı ilkinde annemler bende kalmıştı ben daha çok stres oldum tuttu ama düştü şimdi perşembe transferim var kimseyi istemiyorum yanımda pişman olur muyum ya yemeği eşim bi şekilde halledicem dedi babamda çok ısrar ediyor bizde kal diye tek olan var mı transfer sonrası

kendini nasıl rahat ve huzurlu hisedeceksen öyle yap. stres olmaman önemli. Ben tranafersınrası iki gün annemle istanbulda otelde kaldım. Kayınvalidemler istanbulda yaşıyor ama ben stres olmak istemedim. İki gün sonra 4 saatlik yçak yolculuğum oldu ve yanlızdım evimde. Ağır işlerden kaçtım. yemek falan kendim yaptım dinlene dinlene. Sen öncelikle sters olmayacağın şekilde karar ver. Stres işten güçten daha ağır bir durum. bana göre. inşallah bu sefer herşey gönlüne göre olur tüm sıkıntıların gerise kalır bebeğinle güzel günlerin olur. Hakkında hayorlısı olsun

Canım ben herşeyi tek başıma hallettim ve 5 yaşında kızım var ilk hafta eşim izin aldı sonrası hep bendeydi.hatta orta seviye ohss oldum onu bile atlattım.stres yapma hayırlısı olsun.

Canım ben tektim kimseye söylememiştik çünkü bu sefer. Ben de düşük yaptım biliyorsun ama onun yalnız kalmakla ilgili olduğunu sanmıyorum. Evimi temizlemiştimt yemek de hazırladım birkaç günlük. Kahvalyılıklar vs de hazırdı dolapta. Zaten biraz da hareket etmek lazım, bir de çok su içince habite tuvalet için kalkıyordum. Her kalkışta hazır bi yemeği ısıtacak kadar ayakta kalmakta da sıkıntı yok.
Önemli olan kendini nasıl iyi hissedeceğin. Bir de ilk 2-3 gün çok yormaman yeterli kendini. Eşin de destekçiyse bence evde kalabilirsin. Ama ailen sürekli arayıp baskı yapacaksa haftasonu eşin evde oluyorsa transferden sonra onlarda kalıp haftasonu evine de dönebilirsin.
Ama soruna cevaben özellikle bize bakacak birine ihtiyacımız olmuyor.

Bir de Kuran okudum gönlümce dua ettim tesbih çektim. Vakit çabuk geçti hemen akşam oldu.. İlk iki transferimde annem vardı yanımda çok rahat ettirdi sağolsun ama yalnızken kafam daha rahattı daha huzurluydum. Yine yalnız kalmayı tercih edicem muhtemelen

Bende ilk 2 gün eşimle evde kalıp sonra kendimi çok yormadan normal yaşantıma dönmek istiyorum ailemde onlarda kalmamı istiyor ama demekki tek olunca da bu iş oluyor :)

Canım ben herşeyi tek başıma hallettim ve 5 yaşında kızım var ilk hafta eşim izin aldı sonrası hep bendeydi.hatta orta seviye ohss oldum onu bile atlattım.stres yapma hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim canım Allah bağışlasın :)

Bende kendimce önceden dolaba yemekleri yapıp atayım dedim ısıtıp yerim ilk 3 gün daha sonra eşim ben sana ev yemeği bulurum dedi bizim düşüncemiz bu açıkçası bende evde tek kendimi daha huzurlu hissederim diye düşünüyorum insan yalnızken dua etme isteği daha farklı oluyor

Arkadaşlar 4. Tedavim için bekliyordum 3 gün erken regli oldum yarın tekrar gidicem inanılmaz dolular resmen randevu vermekte zorlandılar hakkım da hayırlısı olur inşallah kendimi çok yorgun hissediyorum

Arkadaşlar 4. Tedavim için bekliyordum 3 gün erken regli oldum yarın tekrar gidicem inanılmaz dolular resmen randevu vermekte zorlandılar hakkım da hayırlısı olur inşallah kendimi çok yorgun hissediyorum
Sanırım bugunlerde gercekten cok yogunlar ben 7 mart icin randevu almaya çalışıyorum persembe aradim onlar geri aradilar o dk vermediler randevuyu sonra tekrar arayacagiz dediler 4 gun oldu henuz arayan olmayinca ben aradim ili kez aradim en son cagri merkezi oluşturdu ama birime ulasamadim tegit etmek icin arayacakmisim tekrar

Bu arada hayırlısı olsun hakkinda insallah bu kez yavrunu saglikla kucagina alirsin

Arkadaşlar trasferinizi kim yaptı özellikle secmeme gerek varmı şuan gönül hanımda tedavi görüyorum 1 haftansonra trasferim var

hanımlar merhaba. 9 gündür iğnelere devam ediyorum. yumurtalar eşit derecede büyümüyor. farklı büyüyorlarmış. bugün günceli hocaya muayene gittim tekrar. 2 gün içinde tekrar gideceğim ve çatlatma iğnesi yapacaklar. yaşım yüzünden genetik test yapılacaktı ama böyle olursa fresh yani taze nakil yapabiliriz dedi hoca. bunun freshi ile dondurulmuşu arasında fark yok değil mi? bana psikolojik olarak sanki taze nakil daha sağlıklı gibi geliyor. aranızda taze emriyo nakli olan var mı? ihtimal nedir acaba?

Dondurulmuşta rahim dinlenmiş oluyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…