- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Amin amin inşAllah Allah herkese de bize d3 nasip etsin :)Canım hayırlı olsunn Allah pozitif sonuç alıp sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle.
Gözünaydın:) hastaneden de çıkınn mı? Başlasın heyecanlı 9 gün. Sabırla bekle Emi testtyapmadanÇıktım kızlar :)
Şimdi çıktım yola:) şimdiden eve stokladım testleriGözünaydın:) hastaneden de çıkınn mı? Başlasın heyecanlı 9 gün. Sabırla bekle Emi testtyapmadan
Lavaboya falan ne zaman kalktın?Şimdi çıktım yola:) şimdiden eve stokladım testleri
40 dk sonra kalktım cnm Çok evham yapmak istemiyorum ya inş yapmam da sağ salim alırım kucağıma:)Lavaboya falan ne zaman kalktın?
Testler için maşallah diyorum :))
İnşallah sen hayırlısıyla atlat bu sureçleri sonra bize de yol gösterici olacaksın, dualarımız seninle40 dk sonra kalktım cnm Çok evham yapmak istemiyorum ya inş yapmam da sağ salim alırım kucağıma:)
İnşallah canım arkadaşım inşAllahİnşallah sen hayırlısıyla atlat bu sureçleri sonra bize de yol gösterici olacaksın, dualarımız seninle
Ihlamur iç portakal mandalina ye bende olmuştum öyle yaptımTedaviye başladım 3. Gün ve 3 gündür gribim ilaç içmiyorum korkudan resmen ne yapıcam bilemez haldeyim tedaviyi etkiler mi ilaç
3 gündür öyle yaptım ama şimdi bir tane nurofen içtim inşallah herşey güzel olurIhlamur iç portakal mandalina ye bende olmuştum öyle yaptım
Geçmiş olsun arkadaşım. 1 greyfurt 1 portakal 1 limon iyice sık içine varsa zencefil at günde iki üç kere yap böyle birebir antibiyotik gibi oluyor geibe çok iyi geliyor nurofenden etkili. Eğer zencefili yaş bulursan çok daha iyi olur3 gündür öyle yaptım ama şimdi bir tane nurofen içtim inşallah herşey güzel olur
Histereskopi ücreti nekadar acaba[/QUOTM
Merhabalar, pgt ortalama kaç hafta sürdü sizin acaba
3500 du tüp bebek hastalarınaHistereskopi ücreti nekadar acaba
İlaçtan sonra az da olsa gözüm açıldı sağol Cnm. Alanya’dan tedaviye git gel günü birlik hava değişimi direk çarptı en önemli zaman bu günler bir de bizeGeçmiş olsun arkadaşım. 1 greyfurt 1 portakal 1 limon iyice sık içine varsa zencefil at günde iki üç kere yap böyle birebir antibiyotik gibi oluyor geibe çok iyi geliyor nurofenden etkili. Eğer zencefili yaş bulursan çok daha iyi olur
Canm biz yaptırdık ama bir ay sürmemisti diye hatırlıyorum.Arayıp sorun bi ne zaman çıkar diye.arkadaşlar pgt için genetik laboratuvarında set up işlemi yaptıran var mı acaba? 10 hafta oldu halen olumlu bir cevap yok; 8 hafta sürer demişlerdi mart ayının 10 u gibi regl olucam mart ayında başlamak istiyorum artık tüp bebek tedavisine.. yaptıran varsa ne kadar sürede tamamlanır bu set up işlemi yazarsanız çok sevinirim
Memorial de iki embriyo yüklenmiyor mu arkadaşlar,sebebi nedir acaba bilen var mı; diğer tüm merkezler iki embriyo transferini yapıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?