Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tedaviye başladım 3. Gün ve 3 gündür gribim ilaç içmiyorum korkudan resmen ne yapıcam bilemez haldeyim tedaviyi etkiler mi ilaç

3 gündür öyle yaptım ama şimdi bir tane nurofen içtim inşallah herşey güzel olur
Geçmiş olsun arkadaşım. 1 greyfurt 1 portakal 1 limon iyice sık içine varsa zencefil at günde iki üç kere yap böyle birebir antibiyotik gibi oluyor geibe çok iyi geliyor nurofenden etkili. Eğer zencefili yaş bulursan çok daha iyi olur

arkadaşlar pgt için genetik laboratuvarında set up işlemi yaptıran var mı acaba? 10 hafta oldu halen olumlu bir cevap yok; 8 hafta sürer demişlerdi mart ayının 10 u gibi regl olucam mart ayında başlamak istiyorum artık tüp bebek tedavisine.. yaptıran varsa ne kadar sürede tamamlanır bu set up işlemi yazarsanız çok sevinirim

Bir de pzaettsi günü Yücel beyle görüşme ve sonrasında Semra hanıma muayene randevusu aldım, tavsiye edeceğiniz bir şey var mı,çok korkuyorum Semra hanım olumsuz bir şey söyler diye... şu genetikten haber gelse de artık başlasak Allah ım

İlaçtan sonra az da olsa gözüm açıldı sağol Cnm. Alanya’dan tedaviye git gel günü birlik hava değişimi direk çarptı en önemli zaman bu günler bir de bize

Memorial de iki embriyo yüklenmiyor mu arkadaşlar,sebebi nedir acaba bilen var mı; diğer tüm merkezler iki embriyo transferini yapıyor diye biliyorum

Canm biz yaptırdık ama bir ay sürmemisti diye hatırlıyorum.Arayıp sorun bi ne zaman çıkar diye.

Kızlar merhaba ben 2016 yılında memorial şişli de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 2016 aralık ayında Allah şükürler olsun sağlıklı sıhhatli oğlumu kucağıma aldım oğlum şimdi 14 aylık benim dondurulmuş embriyom var nasipse Haziran yada Temmuz gibi dondurulmuş embriyo için tekrar İstanbul a gideceğim ben İstanbul dışındayım şimdi dondurulmuş tedaviye başlayan arkadaşlar var ise ilaç ne veriyorlar tedavi kaç gün sürüyor kaç günde bir muayene olmak için hastane ye gidiyorsunuz bana bilgi verirseniz çok sevinirim inşallah Allah burdaki arkadaşların ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın cevaplarınızı bekliyorum kızlar

Memorial de iki embriyo yüklenmiyor mu arkadaşlar,sebebi nedir acaba bilen var mı; diğer tüm merkezler iki embriyo transferini yapıyor diye biliyorum

hayır yapmıyorlar. tek embriyo transferi tercih ediyorlar. ama eğer belli kalitenin altındaysa embriyolar ancak o zaman 1 den fazla transfer edeceklerini söylemişti bana semra hanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…