Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

cnm artık naturel transfer devri başladı eğer sizi de uygun görürse semra hanım folik asit dışında transfer sürecinde hiçbir ilaç kullanmıyorsunuz adetin 2. günü, 10. günü gidiliyor sizin durumunuzua göre belkı birkez daha çağırabilirler... Rahim kalınlığı ölçülüyor ve yumurta belli bir büyüklüğe geldiği zaman çatlatma iğnesi vuruluyor ve iğne vurulduktan 6 gün sonrada transfer oluyorsun

Benim de son randevumu yücel beye vermişlerdi. Aklıma takılan her şeyi sordum, çok güzel açıkladı. Pozitif biri. Güven verdi bana. Bugün yumurta toplanacak. Bakalım hayırlısı.

Bu hastanede 4 yıl önce de tedavi görmüştüm. Bu sefer çalışanların iletişim problemleri çok açıkçası. Kimsenin umrunda değil kim gelmiş kim gitmiş niye gitmiş. Gerekli yerlere şikayetlerimi bildirmeden gitmeyeceğim buradan.

Zehra hanıma özellikle şikayetlerinizi bildirin gerekeni yapıyor

arkadaşlar naçizane bir tavsiyem olacak; pgt yaptırın.
yaşım 35 üstü olmasına ve bizim istememize rağmen embriyolarımın pgt'ye gitmesine gerek yok demişti semra hanım. risk görmüyorum demişti. biz de kabul ettik pgt'ye gitmeden dondurulmuş transferi oldum. çok şükür ve maşallah ki başarılı olduk. ancak gebelik sürecinde 33 yaşından sonraki gebeliklerde kromozom bozukluğu riskinin çok artması nedeniyle gittiğim her doktor ikili testin yeterli olmadığını ve nifty test gerektiğini söylediler. biz de yaptırdık tabii. çok şükür ve maşallah ki sonuç sorunsuz geldi ama o 15 günlük bekleme süreci ömrümüzden ömür götürdü. o zaman dedim keşke vaktiyle pgt yaptırsaydık diye. gerçi semra hoca çok şükür ve maşallah haklı çıktı ama yine de aksi durumun ne kadar zor olacağını düşünmek bile istemiyorum.
allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Herkese merhaba ben Çarşamba gunu naturel transfer oldum. Adet olmakmış gibi karnım ağrıyor. Daha çok erken gerçi ama insan tedirgin oluyor. Naturel olup pozitif sonuç alan arkadaşlar neler yaptılar ne belirti hissettiler paylaşabilirler mi

Bende dün natural oldum benimde belim çok ağrıyor

Evet canım anestezili bir işlem küçük olanları toplamıyorlar kaç yumurta toplandığını aynı gün söylüyorlar odana çıktığın zaman kaç tanesi olgun ve döllendi ertesi gün söylüyorlar ben yücel beyi çok sevdim çok ilgili ve bilgili onunla devam edeceğim inşâAllah
Kızlar birşey daha sormak istiyorum yumurta toplamada tüm yumurtalar aynı boyutta olmuyor, belli boyutun altındakileri almıyorlar mı yada işe mi yaramıyor onlar? Belli boyutun üstünde mi olması gerekli?
evet canım küçükleri almıyorlar çünkü bana 15 sağda 6-7 solda yumurtan var dediler toplam 12 adet toplamdı

Bende dün natural oldum benimde belim çok ağrıyor
Hayırlı olsun ins B nımde belim ara ara agrıyor ama ben uzanmaya bağlıyorum onu izin Almiştım iş yerinde evde uzanarak geçiriyorum belimi ona bağlıyorum . Başkana bi belirtim yok , transferden dolayı da bel agrısı olabilirmiş

Benimde hiç yok aramakta istemiyorum şiddetli bel ağrım var o kadar :)

benim 2. günden itibaren sol kasığımda hafif hafif batmalar olmuştu. onun dışında hiç belirti yaşamadım sadece normalde adet olacağım gün sanki olacakmışım gibi hissettim. çok şükür ve maşallah olmadım tabii.
allah hayırlı ve güzel haberler almanızı nasip etsin.
bu arada etkisi oldumu bilmem ama her gün avokado yedim ben o dönemde ve öncesinde.

Canım ilk seferde düsük yoksa pek gerek duyulmuyor. Ben 3 kez düsük yasadım malesef. Dondurulmustan transfer nebilim iyi diyorlar rahim dinleniyormus. Bende de düsük nedenleri bulunamadığından bu reglle histeroskopi yapıp rahime nakacaklar. Allah yar ve yardımcımız olsun.

P Pamukprensali canım hayırlı olsun tekrardan inşallah güzel haberini de alırız .. ben yatağa bağlı gibi kaldım bian önce ayaklanmak istiyorum :)) hiç bana göre değil yatmak duramıyorum kalkıyorum ama ayaktada duramıyorum geri yatıyorum :))) sayfada bi tek ben tırtladım herhalde

Benim ilk hamileleğim öyleydi sürekli uyurdum kalkar kusar geri uyurdum :) ama 4.ayda tamamen bitiyor genelde cnm sık dışını inş güzel haberlerle dönerim :))

canım çok geçmiş olsun geçicek inş. tekrar kontrole ne zaman gidiceksin hala bişey yememeğe devam ediyormusun

canım çok geçmiş olsun geçicek inş. tekrar kontrole ne zaman gidiceksin hala bişey yememeğe devam ediyormusun
Sağol canım .. bugün bir kase çorba içtim bir tane portakal yedim su içemiyorum en kötüsü de o .. çubuk ve leblebi yiyorum iki üç tane birazcık rahatlatıyo ağzımın hiç tadı yok çok kötü acı bi tat var diş fırçalamaktan macundn da midem bulandı .. ben şimdi kendi evime geldim bugün 7+2 haftaya 8+2 olacak inşallah o zaman gitmeyi düşünüyorum .. takip doktoru bakıyorum şuan

ay canım zamanlar herşey yer içersin . Allahın izniyle inş. istanbulda mı bakıyorsun takip doktoru iyi bir doktor bulursan burayada yaz olur mu belki faydalanıcak arkadaşlar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…