cnm artık naturel transfer devri başladı eğer sizi de uygun görürse semra hanım folik asit dışında transfer sürecinde hiçbir ilaç kullanmıyorsunuz adetin 2. günü, 10. günü gidiliyor sizin durumunuzua göre belkı birkez daha çağırabilirler... Rahim kalınlığı ölçülüyor ve yumurta belli bir büyüklüğe geldiği zaman çatlatma iğnesi vuruluyor ve iğne vurulduktan 6 gün sonrada transfer oluyorsunKızlar merhaba ben 2016 yılında memorial şişli de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 2016 aralık ayında Allah şükürler olsun sağlıklı sıhhatli oğlumu kucağıma aldım oğlum şimdi 14 aylık benim dondurulmuş embriyom var nasipse Haziran yada Temmuz gibi dondurulmuş embriyo için tekrar İstanbul a gideceğim ben İstanbul dışındayım şimdi dondurulmuş tedaviye başlayan arkadaşlar var ise ilaç ne veriyorlar tedavi kaç gün sürüyor kaç günde bir muayene olmak için hastane ye gidiyorsunuz bana bilgi verirseniz çok sevinirim inşallah Allah burdaki arkadaşların ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Kızlar merhaba sanırım pazartesi yumurta toplama olacak. Bu işlem nasıl? Anestezili oluyor değil mi? Kaç yumurta toplandığını embriyoları ne zaman haber veriyorlar? Bu arada ben hep emre beyle devam ediyordum tedavime cumartesi günkü randevumu yücel şahine vermişler, kendisine muayene olan var mı?
Zehra hanıma özellikle şikayetlerinizi bildirin gerekeni yapıyorBenim de son randevumu yücel beye vermişlerdi. Aklıma takılan her şeyi sordum, çok güzel açıkladı. Pozitif biri. Güven verdi bana. Bugün yumurta toplanacak. Bakalım hayırlısı.
Bu hastanede 4 yıl önce de tedavi görmüştüm. Bu sefer çalışanların iletişim problemleri çok açıkçası. Kimsenin umrunda değil kim gelmiş kim gitmiş niye gitmiş. Gerekli yerlere şikayetlerimi bildirmeden gitmeyeceğim buradan.
Bende öyle yapım ozmaan akşamdan akşama içiyimBana akşam iç demişkerdi. 1er saat arayla hep aynı saatte içmiştim canım
Bende dün natural oldum benimde belim çok ağrıyorHerkese merhaba ben Çarşamba gunu naturel transfer oldum. Adet olmakmış gibi karnım ağrıyor. Daha çok erken gerçi ama insan tedirgin oluyor. Naturel olup pozitif sonuç alan arkadaşlar neler yaptılar ne belirti hissettiler paylaşabilirler mi
Evet canım anestezili bir işlem küçük olanları toplamıyorlar kaç yumurta toplandığını aynı gün söylüyorlar odana çıktığın zaman kaç tanesi olgun ve döllendi ertesi gün söylüyorlar ben yücel beyi çok sevdim çok ilgili ve bilgili onunla devam edeceğim inşâAllahKızlar merhaba sanırım pazartesi yumurta toplama olacak. Bu işlem nasıl? Anestezili oluyor değil mi? Kaç yumurta toplandığını embriyoları ne zaman haber veriyorlar? Bu arada ben hep emre beyle devam ediyordum tedavime cumartesi günkü randevumu yücel şahine vermişler, kendisine muayene olan var mı?
evet canım küçükleri almıyorlar çünkü bana 15 sağda 6-7 solda yumurtan var dediler toplam 12 adet toplamdıKızlar birşey daha sormak istiyorum yumurta toplamada tüm yumurtalar aynı boyutta olmuyor, belli boyutun altındakileri almıyorlar mı yada işe mi yaramıyor onlar? Belli boyutun üstünde mi olması gerekli?
Hayırlı olsun ins B nımde belim ara ara agrıyor ama ben uzanmaya bağlıyorum onu izin Almiştım iş yerinde evde uzanarak geçiriyorum belimi ona bağlıyorum . Başkana bi belirtim yok , transferden dolayı da bel agrısı olabilirmişBende dün natural oldum benimde belim çok ağrıyor
Benimde hiç yok aramakta istemiyorum şiddetli bel ağrım var o kadar :)Hayırlı olsun ins B nımde belim ara ara agrıyor ama ben uzanmaya bağlıyorum onu izin Almiştım iş yerinde evde uzanarak geçiriyorum belimi ona bağlıyorum . Başkana bi belirtim yok , transferden dolayı da bel agrısı olabilirmiş
Herkese merhaba ben Çarşamba gunu naturel transfer oldum. Adet olmakmış gibi karnım ağrıyor. Daha çok erken gerçi ama insan tedirgin oluyor. Naturel olup pozitif sonuç alan arkadaşlar neler yaptılar ne belirti hissettiler paylaşabilirler mi
Canım ilk seferde düsük yoksa pek gerek duyulmuyor. Ben 3 kez düsük yasadım malesef. Dondurulmustan transfer nebilim iyi diyorlar rahim dinleniyormus. Bende de düsük nedenleri bulunamadığından bu reglle histeroskopi yapıp rahime nakacaklar. Allah yar ve yardımcımız olsun.Canım ben daha yeni başladım, geçen perşembe iğnelere başladım 1 hafta olacak yarın sabah da kontrolüm var. Daha önce bir aşılama oldu negatif, bana da eğer kısmet olursa dondurulmuştan transfer dediler. Pgt yi bana söyledi emre bey ama ilk seferde yaptırmak gerekli mi bilemedim?
Vallahi 2 cesit varmıs ofiste olan 1500tl tanı amaclı, ameliyathanede 3500tl o injury yani müdehale edilmesi gereken birsey var ise müdahale ediyolarmısHistereskopi ücreti nekadar acaba
Anladım cnm saol, ben ankarada 2500 e çektirdim anestezili herşey temiz dedilerVallahi 2 cesit varmıs ofiste olan 1500tl tanı amaclı, ameliyathanede 3500tl o injury yani müdehale edilmesi gereken birsey var ise müdahale ediyolarmıs
Benim ilk hamileleğim öyleydi sürekli uyurdum kalkar kusar geri uyurdum :) ama 4.ayda tamamen bitiyor genelde cnm sık dışınıP Pamukprensali canım hayırlı olsun tekrardan inşallah güzel haberini de alırız .. ben yatağa bağlı gibi kaldım bian önce ayaklanmak istiyorum :)) hiç bana göre değil yatmak duramıyorum kalkıyorum ama ayaktada duramıyorum geri yatıyorum :))) sayfada bi tek ben tırtladım herhalde
canım çok geçmiş olsun geçicek inş. tekrar kontrole ne zaman gidiceksin hala bişey yememeğe devam ediyormusunP Pamukprensali canım hayırlı olsun tekrardan inşallah güzel haberini de alırız .. ben yatağa bağlı gibi kaldım bian önce ayaklanmak istiyorum :)) hiç bana göre değil yatmak duramıyorum kalkıyorum ama ayaktada duramıyorum geri yatıyorum :))) sayfada bi tek ben tırtladım herhalde
Sağol canım .. bugün bir kase çorba içtim bir tane portakal yedim su içemiyorum en kötüsü de o .. çubuk ve leblebi yiyorum iki üç tane birazcık rahatlatıyo ağzımın hiç tadı yok çok kötü acı bi tat var diş fırçalamaktan macundn da midem bulandı .. ben şimdi kendi evime geldim bugün 7+2 haftaya 8+2 olacak inşallah o zaman gitmeyi düşünüyorum .. takip doktoru bakıyorum şuancanım çok geçmiş olsun geçicek inş. tekrar kontrole ne zaman gidiceksin hala bişey yememeğe devam ediyormusun
ay canım zamanlar herşey yer içersin . Allahın izniyle inş. istanbulda mı bakıyorsun takip doktoru iyi bir doktor bulursan burayada yaz olur mu belki faydalanıcak arkadaşlar olurSağol canım .. bugün bir kase çorba içtim bir tane portakal yedim su içemiyorum en kötüsü de o .. çubuk ve leblebi yiyorum iki üç tane birazcık rahatlatıyo ağzımın hiç tadı yok çok kötü acı bi tat var diş fırçalamaktan macundn da midem bulandı .. ben şimdi kendi evime geldim bugün 7+2 haftaya 8+2 olacak inşallah o zaman gitmeyi düşünüyorum .. takip doktoru bakıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?