İnşallah canım sağol .. yok istanbulda annemdeydim şimdi kocaelide kendi evimdeyim burda bakıyorum hastabine olarak medicalpark düşünüyorum bakalım kısmetay canım zamanlar herşey yer içersin . Allahın izniyle inş. istanbulda mı bakıyorsun takip doktoru iyi bir doktor bulursan burayada yaz olur mu belki faydalanıcak arkadaşlar olur
Ben 8.gün yapmıştım canım erken gebelik testi kullandımbu arada bir mucize sen evde yannış hatırlamıyorsam test yapmıştın ne zaman yapmıştın benimde kan testi günüm pztesi ve çarşamba günü ama gitmeden önce evde yapmak istiyorum orda şok olmamak için sen kaçıncı günü yapmıştın acaba
tamam canım çok saol ben de bir bakayım 8. gün :)Ben 8.gün yapmıştım canım erken gebelik testi kullandım
5 6 günün daha var canım büyür inşallah sıkıntı stres yapma o da önemliArkadaşlar bugün 4. Günüm 8 tane yumurta gözüktü ama 13, 11, 10, 10 ama diğer 4 tane 7 lik var sizce diğerleri de büyür mü yoksa 4 diye mi düşüneyim yumurtaları diğeri büyümez mi
Kızlar bu naturel transferi herkese yapmıyorlar mı özellikle mi istemek gerekiyor? Ben sizden duyuyorum ilk defa o kadar ilacı boşa mı kullandık acaba yaBenimde hiç yok aramakta istemiyorum şiddetli bel ağrım var o kadar :)
Canım sürekli sayı ve büyüklük değişiyor, takılmamaya çalış ona. Ben de yarın gideceğim bakalım ne kadar büyümüşlerArkadaşlar bugün 4. Günüm 8 tane yumurta gözüktü ama 13, 11, 10, 10 ama diğer 4 tane 7 lik var sizce diğerleri de büyür mü yoksa 4 diye mi düşüneyim yumurtaları diğeri büyümez mi
Muayene sonrası karar veriyorlar ilaçlı ilaçsız olduğuna ama tam olarak neye göre anlamadım .. bana adetlerin düzenli mi dedi evet dedim tamam o zaman muayenede de sıkıntı yok ilaçsız olacak dedi ..Kızlar bu naturel transferi herkese yapmıyorlar mı özellikle mi istemek gerekiyor? Ben sizden duyuyorum ilk defa o kadar ilacı boşa mı kullandık acaba ya
Düzenli adet görenlere yapılıyor cnmKızlar bu naturel transferi herkese yapmıyorlar mı özellikle mi istemek gerekiyor? Ben sizden duyuyorum ilk defa o kadar ilacı boşa mı kullandık acaba ya
Toplama için 18mm olması isteniyor yumurtaların. 20-21hatta 22 ye kadar da yolu var. Kontrollü bir şekilde büyütecekler. Yani 7ler yetişecek gibi görünürse diğer kontrollerde belki önden giden feda edilebilir. Ama yetişmeyecek durumda olursa 10 lar 18 olunca çatlatma iğnesini verirler. Son kontrollerde her gün çagırabilirler kontrole.Arkadaşlar bugün 4. Günüm 8 tane yumurta gözüktü ama 13, 11, 10, 10 ama diğer 4 tane 7 lik var sizce diğerleri de büyür mü yoksa 4 diye mi düşüneyim yumurtaları diğeri büyümez mi
İnşallah Cnm normal de 4 tane fln görülüyordu bakalım inşallh güzel olur sonucu5 6 günün daha var canım büyür inşallah sıkıntı stres yapma o da önemli
İnşallah Cnm bize de haber et olur mu senin kaçıncı günCanım sürekli sayı ve büyüklük değişiyor, takılmamaya çalış ona. Ben de yarın gideceğim bakalım ne kadar büyümüşler
Anladım Cnm ben şaşırdım ilk kez daha fazla söylediler hep 4-5 tane oluyordu inşallah hepsi büyür hepsi döllenir şansım artarToplama için 18mm olması isteniyor yumurtaların. 20-21hatta 22 ye kadar da yolu var. Kontrollü bir şekilde büyütecekler. Yani 7ler yetişecek gibi görünürse diğer kontrollerde belki önden giden feda edilebilir. Ama yetişmeyecek durumda olursa 10 lar 18 olunca çatlatma iğnesini verirler. Son kontrollerde her gün çagırabilirler kontrole.
Canım bende pcos var, en son dün 22 civarı yumurta gördü dr ama kimisi 15 mm kimisi 8 mm. Çok yumurta olması kaliteli olduğu anlamına gelmez dedi. Ben de internetten baktım, pcos ta yumurta çok oluyormuş ama kalitesiz oluyormuş. Yarın bakalım ne dicek pazartesi de yumurta toplama olur muhtemelen dedi. Bi de polip çıktı başımaToplama için 18mm olması isteniyor yumurtaların. 20-21hatta 22 ye kadar da yolu var. Kontrollü bir şekilde büyütecekler. Yani 7ler yetişecek gibi görünürse diğer kontrollerde belki önden giden feda edilebilir. Ama yetişmeyecek durumda olursa 10 lar 18 olunca çatlatma iğnesini verirler. Son kontrollerde her gün çagırabilirler kontrole.
Canım bende 22 tane fln gördü toplamda iğnelerin 1. Haftasında ama bende pcos var zaten. Kimisi 7 mm kimisi 15mm flndı. Pcosta yumurta çok ama kalitesiz oluyormuş. Pazartesi de muhtemelen yumurta toplama olur dedi. Tedavinin başında dondurulmuştan transfer dedi dr. Taze olsaydı da bitseydi keşkeİnşallah Cnm bize de haber et olur mu senin kaçıncı gün
Canım ben korkuyorum o tarz şeylerden içeriği neymiş?Arkadaşlar internette kadınlara özel macun var tedavi sürecindeyim sabahları bir tatlı kaşığı yiyorum sizce sakıncası varmıyor?
Canım benim ilk muayemde yani 3 gun igne kullandiktan sonra biri 13 biri 11 iki tanede 7 vardi diye hatirliyorum digerlerini hic olcmemisti bile antral dediler o 13 olan son muayende 22 oldugu icin catlatma ignem 8. Gun aksam yapildi buna 11 yumurta toplandı ama 6si olgun çıkmıştıArkadaşlar bugün 4. Günüm 8 tane yumurta gözüktü ama 13, 11, 10, 10 ama diğer 4 tane 7 lik var sizce diğerleri de büyür mü yoksa 4 diye mi düşüneyim yumurtaları diğeri büyümez mi
Canım yumurta toplama işlemi sbah öı oluyor? İşlem ne kadar sürüyor? Kaçta girip kaçta çıktın hastaneden? Taze mi dondurulmuş mu transfer yapıldı ? Ay ne çok soru sordum kusura bakma:)Canım benim ilk muayemde yani 3 gun igne kullandiktan sonra biri 13 biri 11 iki tanede 7 vardi diye hatirliyorum digerlerini hic olcmemisti bile antral dediler o 13 olan son muayende 22 oldugu icin catlatma ignem 8. Gun aksam yapildi buna 11 yumurta toplandı ama 6si olgun çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?