- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 36
Ben sabah girdim 15 dk fln sürdü ayılmada bir o kadar sürdü yarım saat dinlendim sonra taksiyle eve dönecektik ama kendimi iyi hissettim içim metrobüse bindirdim eşimi düşün öyle kanamam fln da olmadı inanılmaz çok korkarım narkozdan ama alıştım artık korkarak giriyorum ama sonra bakıyorum birşey olamamışCanım bende pcos var, en son dün 22 civarı yumurta gördü dr ama kimisi 15 mm kimisi 8 mm. Çok yumurta olması kaliteli olduğu anlamına gelmez dedi. Ben de internetten baktım, pcos ta yumurta çok oluyormuş ama kalitesiz oluyormuş. Yarın bakalım ne dicek pazartesi de yumurta toplama olur muhtemelen dedi. Bi de polip çıktı başımabana tedavi başında direk dondurulmuştan transfer olucak dedi dr. Yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyor, ne zaman çıkıyorsunuz hastaneden ortalama?
Öyle deme benim diğer tedavim taze istedim inatla test istemedim kimyasal oldu daha kötü oluyorsun keşke dondurulmuş olsaydı dedim en azından rahimde dinleniyorCanım bende 22 tane fln gördü toplamda iğnelerin 1. Haftasında ama bende pcos var zaten. Kimisi 7 mm kimisi 15mm flndı. Pcosta yumurta çok ama kalitesiz oluyormuş. Pazartesi de muhtemelen yumurta toplama olur dedi. Tedavinin başında dondurulmuştan transfer dedi dr. Taze olsaydı da bitseydi keşke
Adaçayı,Aslanpençesi,Civanperçemi,Çörekotu, Hayıt Tohumu ve Özel Çam Balı bulunmaktadır diyorCanım ben korkuyorum o tarz şeylerden içeriği neymiş?
7800 olmuş ücretler ben yücel beyden çok memnunumİyi akşamlar arkadaşlar.sizlerden yardım almak istiyorum.ben yaklaşık 1 buçuk yıl önce bahçeci umutta tedavi oldum ilk denememdi ve tutmadı.şimdi Şişli memorial düşünüyorum.fiyalar nasıl acaba ve hangi dr u tavsiye edersiniz.yardımlarınıza çok ihtiyacım var.şimdiden çok teşekkür ederim
Cevabınız için çok teşekkür ederim.bende Yücel beyi ve Emre beyi çok duyuyorum.7800 tedavi.ilaçlar ortalama ne kadar tutuyor acaba.siz ne aşamadasınız7800 olmuş ücretler ben yücel beyden çok memnunum
Kızlar bu naturel transferi herkese yapmıyorlar mı özellikle mi istemek gerekiyor? Ben sizden duyuyorum ilk defa o kadar ilacı boşa mı kullandık acaba ya
Canım bu macunu arkadaşımda kullandı ama onun prolaktini yüksekti onun için almıştı 1 ay sonra doğal yolla hamile kalmıştıAdaçayı,Aslanpençesi,Civanperçemi,Çörekotu, Hayıt Tohumu ve Özel Çam Balı bulunmaktadır diyor
Arkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen.toplam ne kadar tutar ilaçlar ortalama . Mart’ta bende tedaviye başlamayı düşünüyorum ilk muayene de ücret veriliyor mu neler istiyorlar. Bi yardımcı oluverinCevabınız için çok teşekkür ederim.bende Yücel beyi ve Emre beyi çok duyuyorum.7800 tedavi.ilaçlar ortalama ne kadar tutuyor acaba.siz ne aşamadasınız
Arkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen.toplam ne kadar tutar ilaçlar ortalama . Mart’ta bende tedaviye başlamayı düşünüyorum ilk muayene de ücret veriliyor mu neler istiyorlar. Bi yardımcı oluverin
Canım dozuna göre değişiyo sen de bilirsin gonal f 330dan aldım ben, 100 civarı da cetrotidetı. Gonalf 450de 4. İlacı aldım.6 tane de diğeri olacak sanırım 2000 civarı oluyo galiba. Daha çatlatma iğnesi almadım. Bi de folik asit 3 5 lira bişi o da. Bi de tüp bebek öncesi eksik testlerm vardı benim ve eşiöin onlarda özelde sgkdan yaptırdım 700 civarı tuttu. Tüp bebek de 7200 bizim. Dondurma fiyatı yok bundaArkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen.toplam ne kadar tutar ilaçlar ortalama . Mart’ta bende tedaviye başlamayı düşünüyorum ilk muayene de ücret veriliyor mu neler istiyorlar. Bi yardımcı oluverin
Çok teşekkür ederim allah razı olsun. yaklaşık bir buçuk yıl önce bütün testleri yaptırmıştım.acaba tekrar istenir mi. Bir de muayene için gitmeden kaç gün önce aramak gerekirrandevu aldığınızda size sms ile istenilen film ve tahliller (rahim filmi, amh, sprem vs.) iletiliyor. dosyanızla gittiğinizde ilk görüşme ve gerekirse muayene oluyor. bunun için ücret alınmıyor.
karar verip başladığınızda ücretin transfere kadar olan kısmını ödüyorsunuz. eğer dondurulacaksa dondurma ücretini opu sonrası ödüyorsunuz.
ilaç tutarı kişiden kişiye değişiyor. çünkü herkesin kullamacağı doz farklı. hatta günlük olarak bile değişebiliyor doz miktarları. çünkü 2 günde bir falan gidip sabah kan veriliyor ve sonuca göre günlük doz belirleniyor.
ortalama 2000-3000 lira gibi düşünebilirsiniz sanırım.
ayrıca tek doktorla devam etmek diye bir durum pek nadir oluyor. çünkü doktorların izin günleri ya da işlemleri kontrol tarihine denk gelebiliyor. bunu çok önemsemeyin çünkü tedavileri semra hanım takip ediyor yöntem ve dozlara o karar veriyor. siz talep etmeseniz bile eğer o gerekli görürse (ya da risk görürse) muayenelerinizden en az birine o da geliyor.
tedaviniz şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.
Dün transferimi oldum cnmCevabınız için çok teşekkür ederim.bende Yücel beyi ve Emre beyi çok duyuyorum.7800 tedavi.ilaçlar ortalama ne kadar tutuyor acaba.siz ne aşamadasınız
canım tedavine göre değişiyor benim 20 bini buldu ilaçlar tedavi vs. embriyoları bazen pgt ye falan gönderiyorlar o zaman bide onun ücretleri ekleniyor 20 binlik bir bütçe ayırmak gerek diye düşünüyorum dr olarakta yücel bey ve emre bey ikiside çok iyi dr lar bayan olarak ta gönül hanım muayne etmişti çok iyi hepsi işinde başarılı ve pozitif insanlarArkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen.toplam ne kadar tutar ilaçlar ortalama . Mart’ta bende tedaviye başlamayı düşünüyorum ilk muayene de ücret veriliyor mu neler istiyorlar. Bi yardımcı oluverin
Canım bişi sorucam semra hanımla ben daha hiç görüşmedim hiç görmeden de biticek sanki normal mi?randevu aldığınızda size sms ile istenilen film ve tahliller (rahim filmi, amh, sprem vs.) iletiliyor. dosyanızla gittiğinizde ilk görüşme ve gerekirse muayene oluyor. bunun için ücret alınmıyor.
karar verip başladığınızda ücretin transfere kadar olan kısmını ödüyorsunuz. eğer dondurulacaksa dondurma ücretini opu sonrası ödüyorsunuz.
ilaç tutarı kişiden kişiye değişiyor. çünkü herkesin kullamacağı doz farklı. hatta günlük olarak bile değişebiliyor doz miktarları. çünkü 2 günde bir falan gidip sabah kan veriliyor ve sonuca göre günlük doz belirleniyor.
ortalama 2000-3000 lira gibi düşünebilirsiniz sanırım.
ayrıca tek doktorla devam etmek diye bir durum pek nadir oluyor. çünkü doktorların izin günleri ya da işlemleri kontrol tarihine denk gelebiliyor. bunu çok önemsemeyin çünkü tedavileri semra hanım takip ediyor yöntem ve dozlara o karar veriyor. siz talep etmeseniz bile eğer o gerekli görürse (ya da risk görürse) muayenelerinizden en az birine o da geliyor.
tedaviniz şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.
Sabah erken saatlerde oluyor 8 ile 11 arasi sanirim benim oldugum gun son opu 10.30 daydi. Sabah 9 gibi vardik saat 10daydi opu 12.30 da odadan çıktık kahvaltimizi getirmeyi unuttuklari icin ekstra bir saat bekledik. Dondurulmus olacak henuz transferim olmadi mart sonu gibi olacak nasipseCanım yumurta toplama işlemi sbah öı oluyor? İşlem ne kadar sürüyor? Kaçta girip kaçta çıktın hastaneden? Taze mi dondurulmuş mu transfer yapıldı ? Ay ne çok soru sordum kusura bakma:)
Bende yatmadım canım ama dikkat ettim hareketlerime :)Kızlar yatmak şart mı ya ben pek yatmıyorum dün oldum transfer ama yatamıyorum sıkıntı olur mu
Canım bişi sorucam semra hanımla ben daha hiç görüşmedim hiç görmeden de biticek sanki normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?