Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben sabah girdim 15 dk fln sürdü ayılmada bir o kadar sürdü yarım saat dinlendim sonra taksiyle eve dönecektik ama kendimi iyi hissettim içim metrobüse bindirdim eşimi düşün öyle kanamam fln da olmadı inanılmaz çok korkarım narkozdan ama alıştım artık korkarak giriyorum ama sonra bakıyorum birşey olamamış

Öyle deme benim diğer tedavim taze istedim inatla test istemedim kimyasal oldu daha kötü oluyorsun keşke dondurulmuş olsaydı dedim en azından rahimde dinleniyor

İyi akşamlar arkadaşlar.sizlerden yardım almak istiyorum.ben yaklaşık 1 buçuk yıl önce bahçeci umutta tedavi oldum ilk denememdi ve tutmadı.şimdi Şişli memorial düşünüyorum.fiyalar nasıl acaba ve hangi dr u tavsiye edersiniz.yardımlarınıza çok ihtiyacım var.şimdiden çok teşekkür ederim

7800 olmuş ücretler ben yücel beyden çok memnunum

Kızlar bu naturel transferi herkese yapmıyorlar mı özellikle mi istemek gerekiyor? Ben sizden duyuyorum ilk defa o kadar ilacı boşa mı kullandık acaba ya

hayır bizim belirtmemiz diye bir durum yok. semra hanım kararı veriyor. iki kriterleri var benim anladığım. 1. düzenli adet görmek 2. muayene yapılan güne göre rahim kalınlığı

bu ikisi uygunsa naturel tercih ediyorlar son dönemde.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.bende Yücel beyi ve Emre beyi çok duyuyorum.7800 tedavi.ilaçlar ortalama ne kadar tutuyor acaba.siz ne aşamadasınız
Arkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen.toplam ne kadar tutar ilaçlar ortalama . Mart’ta bende tedaviye başlamayı düşünüyorum ilk muayene de ücret veriliyor mu neler istiyorlar. Bi yardımcı oluverin

Arkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen.toplam ne kadar tutar ilaçlar ortalama . Mart’ta bende tedaviye başlamayı düşünüyorum ilk muayene de ücret veriliyor mu neler istiyorlar. Bi yardımcı oluverin

randevu aldığınızda size sms ile istenilen film ve tahliller (rahim filmi, amh, sprem vs.) iletiliyor. dosyanızla gittiğinizde ilk görüşme ve gerekirse muayene oluyor. bunun için ücret alınmıyor.
karar verip başladığınızda ücretin transfere kadar olan kısmını ödüyorsunuz. eğer dondurulacaksa dondurma ücretini opu sonrası ödüyorsunuz.
ilaç tutarı kişiden kişiye değişiyor. çünkü herkesin kullamacağı doz farklı. hatta günlük olarak bile değişebiliyor doz miktarları. çünkü 2 günde bir falan gidip sabah kan veriliyor ve sonuca göre günlük doz belirleniyor.
ortalama 2000-3000 lira gibi düşünebilirsiniz sanırım.
ayrıca tek doktorla devam etmek diye bir durum pek nadir oluyor. çünkü doktorların izin günleri ya da işlemleri kontrol tarihine denk gelebiliyor. bunu çok önemsemeyin çünkü tedavileri semra hanım takip ediyor yöntem ve dozlara o karar veriyor. siz talep etmeseniz bile eğer o gerekli görürse (ya da risk görürse) muayenelerinizden en az birine o da geliyor.
tedaviniz şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.

Canım dozuna göre değişiyo sen de bilirsin gonal f 330dan aldım ben, 100 civarı da cetrotidetı. Gonalf 450de 4. İlacı aldım.6 tane de diğeri olacak sanırım 2000 civarı oluyo galiba. Daha çatlatma iğnesi almadım. Bi de folik asit 3 5 lira bişi o da. Bi de tüp bebek öncesi eksik testlerm vardı benim ve eşiöin onlarda özelde sgkdan yaptırdım 700 civarı tuttu. Tüp bebek de 7200 bizim. Dondurma fiyatı yok bunda

Çok teşekkür ederim allah razı olsun. yaklaşık bir buçuk yıl önce bütün testleri yaptırmıştım.acaba tekrar istenir mi. Bir de muayene için gitmeden kaç gün önce aramak gerekir

canım tedavine göre değişiyor benim 20 bini buldu ilaçlar tedavi vs. embriyoları bazen pgt ye falan gönderiyorlar o zaman bide onun ücretleri ekleniyor 20 binlik bir bütçe ayırmak gerek diye düşünüyorum dr olarakta yücel bey ve emre bey ikiside çok iyi dr lar bayan olarak ta gönül hanım muayne etmişti çok iyi hepsi işinde başarılı ve pozitif insanlar

Canım bişi sorucam semra hanımla ben daha hiç görüşmedim hiç görmeden de biticek sanki normal mi?

Kızlar yatmak şart mı ya ben pek yatmıyorum dün oldum transfer ama yatamıyorum sıkıntı olur mu

Kızlar yumurtlama günü işe dönebilir miyim sizce? O kadar zor izin alıyorumki, tüm gün gitmemek gibi bir opsiyonum olmuyor genelde. Daha da transfer fln bir sürü işlem için de hayırlısıyla gitmem gerekecek. İşlem sabah yapılıyor değil mi hep? Öğleye kadar izin alsam yeterli olur mu?

Canım yumurta toplama işlemi sbah öı oluyor? İşlem ne kadar sürüyor? Kaçta girip kaçta çıktın hastaneden? Taze mi dondurulmuş mu transfer yapıldı ? Ay ne çok soru sordum kusura bakma:)
Sabah erken saatlerde oluyor 8 ile 11 arasi sanirim benim oldugum gun son opu 10.30 daydi. Sabah 9 gibi vardik saat 10daydi opu 12.30 da odadan çıktık kahvaltimizi getirmeyi unuttuklari icin ekstra bir saat bekledik. Dondurulmus olacak henuz transferim olmadi mart sonu gibi olacak nasipse

Canım bişi sorucam semra hanımla ben daha hiç görüşmedim hiç görmeden de biticek sanki normal mi?

evet aslında bu bi bakıma sizin için iyi bir durum. çünkü özel talebiniz olmamışsa ve semra hanım sizi görmek istemişse maalesef zor hasta sınıfına giriyorsunuz demek oluyor. ben de hiç talep etmemiştim ama kendisi 2 kez beni görmek istedi. ben zor hasta sınıfındaydım. ama çok şükür ve maşallah ki ilk denememde pozitifi gördüm. allah tamamına erdirsin inşallah tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…