Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben ilk tedavim de gonolf 225 dozda kullanıyordum.yumurta rezervin çok iyi demişlerdi 10 yumurta toplandı 8 tane olgun, 5 tane döllendi.kalitesi 4 lü bişeydi tam bilmiyorum 2 tane transfer diğerleri kalitesizmiş dondurulmadı.kötü bi deneyimdi benim için. Bizde erkek hız hareket ve morfoloji kötü.var mı bizim problemimizde olan acaba?

yok canım ben önermem. sonuçta az da olsa narkoz alıyoruz. ben opu sonrası bütün gün kendime gelememiş sürekli baygın halde uyumuştum.

Canım senin de yumurta toplandıktan sonraki 2. Adetinde mi başlayacak transfer hazırlıkları bana öyle demişlerdi sanki, yarın tekrar sorucam kafam iice karıştı çünkü

Canım senin de yumurta toplandıktan sonraki 2. Adetinde mi başlayacak transfer hazırlıkları bana öyle demişlerdi sanki, yarın tekrar sorucam kafam iice karıştı çünkü
Evet sanirim oyle oluyor benim biraz farkli ben opu sonrasi adette lucrin depot oldum bu yuzden adet olmayacagim ama bir adet süresi kadar gecince yani 21. Gun basliyoruz tedaviye

Canım bende pcos var, poliplerim vardı aldırdım ama gene çıkmış sanırım. Prolaktinim yüksekti, aşılama oldum geçen yıl başarısızdı, takip fln da yaptık hiç gebelik oluşmadı
Anladım canım o zaman sizin tutma ihtimali çok yüksek pcos çok önemli değil. Bizim işimiz biraz zor sanırım sağlıklı embriyo oluşması zor galiba

Anladım canım o zaman sizin tutma ihtimali çok yüksek pcos çok önemli değil. Bizim işimiz biraz zor sanırım sağlıklı embriyo oluşması zor galiba
Valla canım hep pcos önemli değil dendi takiple olur, aşılama tutar hiç biri olmadı, inş tüp bebek tutar. Sizde sıkıntı ne? Hangi aşamadasınız şu anda?

yok canım ben önermem. sonuçta az da olsa narkoz alıyoruz. ben opu sonrası bütün gün kendime gelememiş sürekli baygın halde uyumuştum.
Artık durumuma göre bakıcam ama o kadar zor oluyorki şuan işten yalanla dolanla izin almak, bir de mesela 9a randevu veriyorlar, 10da ancak giriyorum. Muayene 5 dk ama 2 saat beklediğim oldu. Geç kaldıkça iyice stres oluyorum, banka işim var dişçiye gidicem hep bi bahane:)

Valla canım hep pcos önemli değil dendi takiple olur, aşılama tutar hiç biri olmadı, inş tüp bebek tutar. Sizde sıkıntı ne? Hangi aşamadasınız şu anda?
Benim arkadaşında 3 yıl olmadı pcos tu.hatta çoğu arkadaşım pcostu kendiliğinden gebe kaldı. Bende bi problem yok yani dr lar hep öyle dedi miyom var ama gebeliğe engel değil dendi.eşimin sperm hız ve morfolojisinde sorun var bu şekilde inşallah tutar çok istiyorum bende

Canım benim eşimin de bence morfolojisi düşük gibi geliodu hep, emre beye sordum hataa, öenöli değil zaten iyi olanları seçicez dedi. Üstünde durmadı yani. Tabi değerlerle alakalıdır. Sen hangi aşamadasın şuan? Daha önce aşılama vs denedimşz mi?

Biz bir kere tüp bebek yaptırdık Bahçeci de tutmadı bu sefer memorial istiyorum.ben eylül ekim gibi düşünüyordum aslında ama beklemenin manası yok dedim.mart adetimle kontrole gideceğim allah izin verirse.bende çalışıyorum izin alırım bi şekilde.bizde hızlı hareket Yok inşallah kaliteli embriyolarımız olur.sen ne aşamadasın canın

Ben de aşılama olumsuz olunca ara verdim 1 sene. Gün saymadım kendi halime bıraktım, hani hep diyorlar ya aklından çıkınca olur die gene olmadı tabi. Artık daha fazla ertelemek istemedim, 32 yaşındayım. Geçen perşembe iğnelere başladım, yarın tekrar kontrole gideceğim. Pazartesi muhtemelen yumurta toplama olacak. Memorial fabrika gibi kalabalık, randevulara sürekli geç alınıyorsun. Sürekli bekliyorsun yani, muayene 5dk sürüyor. Mesajla gelen ilaçları kullanıyorsun. Dr ların sanki sürekli acelesi var. tüm tüp bebek merkezleri mi böyle bilmiyorum. 2. Muayene de 2100 lira ödemeyi istediler, yumurta toplamada da kalanı ödenecekmiş. Ben de bahçeci acıbadem ve memorial arasında kalmıştım. Bahçeciyi mi seçseydim diorum. Canım senin için de hayırlısı ertelemek de pek birşey kazandırmadı bana kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…