Ben ilk tedavim de gonolf 225 dozda kullanıyordum.yumurta rezervin çok iyi demişlerdi 10 yumurta toplandı 8 tane olgun, 5 tane döllendi.kalitesi 4 lü bişeydi tam bilmiyorum 2 tane transfer diğerleri kalitesizmiş dondurulmadı.kötü bi deneyimdi benim için. Bizde erkek hız hareket ve morfoloji kötü.var mı bizim problemimizde olan acaba?Canım dozuna göre değişiyo sen de bilirsin gonal f 330dan aldım ben, 100 civarı da cetrotidetı. Gonalf 450de 4. İlacı aldım.6 tane de diğeri olacak sanırım 2000 civarı oluyo galiba. Daha çatlatma iğnesi almadım. Bi de folik asit 3 5 lira bişi o da. Bi de tüp bebek öncesi eksik testlerm vardı benim ve eşiöin onlarda özelde sgkdan yaptırdım 700 civarı tuttu. Tüp bebek de 7200 bizim. Dondurma fiyatı yok bunda
Kızlar yumurtlama günü işe dönebilir miyim sizce? O kadar zor izin alıyorumki, tüm gün gitmemek gibi bir opsiyonum olmuyor genelde. Daha da transfer fln bir sürü işlem için de hayırlısıyla gitmem gerekecek. İşlem sabah yapılıyor değil mi hep? Öğleye kadar izin alsam yeterli olur mu?
Canım senin de yumurta toplandıktan sonraki 2. Adetinde mi başlayacak transfer hazırlıkları bana öyle demişlerdi sanki, yarın tekrar sorucam kafam iice karıştı çünküSabah erken saatlerde oluyor 8 ile 11 arasi sanirim benim oldugum gun son opu 10.30 daydi. Sabah 9 gibi vardik saat 10daydi opu 12.30 da odadan çıktık kahvaltimizi getirmeyi unuttuklari icin ekstra bir saat bekledik. Dondurulmus olacak henuz transferim olmadi mart sonu gibi olacak nasipse
Allah yardımcınız olsun.inşallah inşallah pozitifi alıp sağlıkla devam edersiniz.probleminiz neydi acabaDün transferimi oldum cnm
Evet sanirim oyle oluyor benim biraz farkli ben opu sonrasi adette lucrin depot oldum bu yuzden adet olmayacagim ama bir adet süresi kadar gecince yani 21. Gun basliyoruz tedaviyeCanım senin de yumurta toplandıktan sonraki 2. Adetinde mi başlayacak transfer hazırlıkları bana öyle demişlerdi sanki, yarın tekrar sorucam kafam iice karıştı çünkü
Canım bende pcos var, poliplerim vardı aldırdım ama gene çıkmış sanırım. Prolaktinim yüksekti, aşılama oldum geçen yıl başarısızdı, takip fln da yaptık hiç gebelik oluşmadıArkadaşlar sizlerde problem nedir??
Anladım canım o zaman sizin tutma ihtimali çok yüksek pcos çok önemli değil. Bizim işimiz biraz zor sanırım sağlıklı embriyo oluşması zor galibaCanım bende pcos var, poliplerim vardı aldırdım ama gene çıkmış sanırım. Prolaktinim yüksekti, aşılama oldum geçen yıl başarısızdı, takip fln da yaptık hiç gebelik oluşmadı
Valla canım hep pcos önemli değil dendi takiple olur, aşılama tutar hiç biri olmadı, inş tüp bebek tutar. Sizde sıkıntı ne? Hangi aşamadasınız şu anda?Anladım canım o zaman sizin tutma ihtimali çok yüksek pcos çok önemli değil. Bizim işimiz biraz zor sanırım sağlıklı embriyo oluşması zor galiba
Artık durumuma göre bakıcam ama o kadar zor oluyorki şuan işten yalanla dolanla izin almak, bir de mesela 9a randevu veriyorlar, 10da ancak giriyorum. Muayene 5 dk ama 2 saat beklediğim oldu. Geç kaldıkça iyice stres oluyorum, banka işim var dişçiye gidicem hep bi bahane:)yok canım ben önermem. sonuçta az da olsa narkoz alıyoruz. ben opu sonrası bütün gün kendime gelememiş sürekli baygın halde uyumuştum.
Bende hareketlerime dikkat ediyorum ama bu sefer yatamıyorum ya :)Bende yatmadım canım ama dikkat ettim hareketlerime :)
İnşallah cnm 27 haftalık kızımı kaybettimAllah yardımcınız olsun.inşallah inşallah pozitifi alıp sağlıkla devam edersiniz.probleminiz neydi acaba
Benim arkadaşında 3 yıl olmadı pcos tu.hatta çoğu arkadaşım pcostu kendiliğinden gebe kaldı. Bende bi problem yok yani dr lar hep öyle dedi miyom var ama gebeliğe engel değil dendi.eşimin sperm hız ve morfolojisinde sorun var bu şekilde inşallah tutar çok istiyorum bendeValla canım hep pcos önemli değil dendi takiple olur, aşılama tutar hiç biri olmadı, inş tüp bebek tutar. Sizde sıkıntı ne? Hangi aşamadasınız şu anda?
Canım ya inşallah bebeğin sağlıkla seninle olsun.yüzün gülsün inşallahİnşallah cnm 27 haftalık kızımı kaybettimpgt yapıldı
Canım benim eşimin de bence morfolojisi düşük gibi geliodu hep, emre beye sordum hataa, öenöli değil zaten iyi olanları seçicez dedi. Üstünde durmadı yani. Tabi değerlerle alakalıdır. Sen hangi aşamadasın şuan? Daha önce aşılama vs denedimşz mi?Benim arkadaşında 3 yıl olmadı pcos tu.hatta çoğu arkadaşım pcostu kendiliğinden gebe kaldı. Bende bi problem yok yani dr lar hep öyle dedi miyom var ama gebeliğe engel değil dendi.eşimin sperm hız ve morfolojisinde sorun var bu şekilde inşallah tutar çok istiyorum bende
Canım çok geçmiş olsun, inş bu sefer hayırlısıyla tamamlarsın işlemlerini, hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeİnşallah cnm 27 haftalık kızımı kaybettimpgt yapıldı
Biz bir kere tüp bebek yaptırdık Bahçeci de tutmadı bu sefer memorial istiyorum.ben eylül ekim gibi düşünüyordum aslında ama beklemenin manası yok dedim.mart adetimle kontrole gideceğim allah izin verirse.bende çalışıyorum izin alırım bi şekilde.bizde hızlı hareket Yok inşallah kaliteli embriyolarımız olur.sen ne aşamadasın canınCanım benim eşimin de bence morfolojisi düşük gibi geliodu hep, emre beye sordum hataa, öenöli değil zaten iyi olanları seçicez dedi. Üstünde durmadı yani. Tabi değerlerle alakalıdır. Sen hangi aşamadasın şuan? Daha önce aşılama vs denedimşz mi?
İnşallah cnmCanım çok geçmiş olsun, inş bu sefer hayırlısıyla tamamlarsın işlemlerini, hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Amin amin inşAllah cnm Rabbim kmseye evlat acısı da hasreti de vermesinCanım ya inşallah bebeğin sağlıkla seninle olsun.yüzün gülsün inşallah
Ben de aşılama olumsuz olunca ara verdim 1 sene. Gün saymadım kendi halime bıraktım, hani hep diyorlar ya aklından çıkınca olur die gene olmadı tabi. Artık daha fazla ertelemek istemedim, 32 yaşındayım. Geçen perşembe iğnelere başladım, yarın tekrar kontrole gideceğim. Pazartesi muhtemelen yumurta toplama olacak. Memorial fabrika gibi kalabalık, randevulara sürekli geç alınıyorsun. Sürekli bekliyorsun yani, muayene 5dk sürüyor. Mesajla gelen ilaçları kullanıyorsun. Dr ların sanki sürekli acelesi var. tüm tüp bebek merkezleri mi böyle bilmiyorum. 2. Muayene de 2100 lira ödemeyi istediler, yumurta toplamada da kalanı ödenecekmiş. Ben de bahçeci acıbadem ve memorial arasında kalmıştım. Bahçeciyi mi seçseydim diorum. Canım senin için de hayırlısı ertelemek de pek birşey kazandırmadı bana kaç yaşındasın?Biz bir kere tüp bebek yaptırdık Bahçeci de tutmadı bu sefer memorial istiyorum.ben eylül ekim gibi düşünüyordum aslında ama beklemenin manası yok dedim.mart adetimle kontrole gideceğim allah izin verirse.bende çalışıyorum izin alırım bi şekilde.bizde hızlı hareket Yok inşallah kaliteli embriyolarımız olur.sen ne aşamadasın canın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?