Bahçeci çok aşırı kalabalık değildi umut tüp bebekte yaptırdım ben Anadolu yakasında oraya daha yakınım diye seçmiştim. Bir saat de beklediğim oldu ama kalabalık değildi fazla.31 yaşındayım canım bende.muayeneden hemen sonra oradayken mi mesaj atılıyor.iğne ve ilaçları nereden alıyoruZBen de aşılama olumsuz olunca ara verdim 1 sene. Gün saymadım kendi halime bıraktım, hani hep diyorlar ya aklından çıkınca olur die gene olmadı tabi. Artık daha fazla ertelemek istemedim, 32 yaşındayım. Geçen perşembe iğnelere başladım, yarın tekrar kontrole gideceğim. Pazartesi muhtemelen yumurta toplama olacak. Memorial fabrika gibi kalabalık, randevulara sürekli geç alınıyorsun. Sürekli bekliyorsun yani, muayene 5dk sürüyor. Mesajla gelen ilaçları kullanıyorsun. Dr ların sanki sürekli acelesi var. tüm tüp bebek merkezleri mi böyle bilmiyorum. 2. Muayene de 2100 lira ödemeyi istediler, yumurta toplamada da kalanı ödenecekmiş. Ben de bahçeci acıbadem ve memorial arasında kalmıştım. Bahçeciyi mi seçseydim diorum. Canım senin için de hayırlısı ertelemek de pek birşey kazandırmadı bana kaç yaşındasın?
Canım sabah muayene oluyorsun 8den 12ye kadar muayeneleri sanırım. Her seferinde farklı hekim gelebiliyor, o da bana değişik geldi bana aynı hekimle devam etmeyi tercih ederdim sanırım. Bana mesajlar genelde öğleden sonra 3 yada sonrasında geldi. Ben ilaçları memorial civarındaki eczanelerden aldım hep.Bahçeci çok aşırı kalabalık değildi umut tüp bebekte yaptırdım ben Anadolu yakasında oraya daha yakınım diye seçmiştim. Bir saat de beklediğim oldu ama kalabalık değildi fazla.31 yaşındayım canım bende.muayeneden hemen sonra oradayken mi mesaj atılıyor.iğne ve ilaçları nereden alıyoruZ
Maalesef 2.5 ay oldu henüz set up işlemine başlanmadı sipariş edilen materyal henüz gelmemiş;o sebeple başlanamıyor;vardır bunda da bir hayırCanm biz yaptırdık ama bir ay sürmemisti diye hatırlıyorum.Arayıp sorun bi ne zaman çıkar diye.
Ailenin isteği doğrultusunda karar verilmiyor sanırım;anladımhayır yapmıyorlar. tek embriyo transferi tercih ediyorlar. ama eğer belli kalitenin altındaysa embriyolar ancak o zaman 1 den fazla transfer edeceklerini söylemişti bana semra hanım.
Kızlar yumurtlama günü işe dönebilir miyim sizce? O kadar zor izin alıyorumki, tüm gün gitmemek gibi bir opsiyonum olmuyor genelde. Daha da transfer fln bir sürü işlem için de hayırlısıyla gitmem gerekecek. İşlem sabah yapılıyor değil mi hep? Öğleye kadar izin alsam yeterli olur mu?
Ben İzmit’ten gideceğim ve çalışıyorum yani 3 e kadar mesaj atmalarını mı bekleyeceğim.sen memnun Musun hastanedenCanım sabah muayene oluyorsun 8den 12ye kadar muayeneleri sanırım. Her seferinde farklı hekim gelebiliyor, o da bana değişik geldi bana aynı hekimle devam etmeyi tercih ederdim sanırım. Bana mesajlar genelde öğleden sonra 3 yada sonrasında geldi. Ben ilaçları memorial civarındaki eczanelerden aldım hep.
Çok geçmiş olsun canım, kaç tane toplandığını fln söylüyorlar mı hemen? Senin taze mi dondurulmuş mu transfer olacak?Bugün yumurta toplandı benden. Odaya çıktığımda kendimdeydim gayet. 2 saat sonra da çıktım hastaneden. Gün içinde de iyiydim çok şükür.
Opu sonrası odaya çıkarmadan bekletiyorlarlar bir yerde kendimize gelmek için. Orada semra hanımı gördüm ilk kez. Semra hanım diy sevinçle seslendiğimi ve yanıma geldiğini hatırlıyorum ama gerisi yok bende :) narkozun etkisiyle ne dedim hiç bilmiyorum :)
Yok canım tedavinin ilk günü zaten reçeteni veriyorlar, sadece dozları mesajla bildiriyorlar. İlk gün ilaçları alıp devam ediyorsun, o kısımda sıkıntı olmuyor yani. Memnunmuyum bilmiyorum gerçekten, en baştan itibaren çok beklediğim için bende biraz ön yargı oluştu sanırım. Çok mekanik bir yer, sabit hekimle hemşirelerle ilerlemediğinden de olabilir ama biri gitsin biri gelsin, insanla değil de sanki makineyle çalışıolar gibi hissettirdi bana biraz. Sonu iyi olsun daBen İzmit’ten gideceğim ve çalışıyorum yani 3 e kadar mesaj atmalarını mı bekleyeceğim.sen memnun Musun hastaneden
Anladım canım. Ben memorilı çok duydum ve çok araştırdım sanırım en iyisi orası.evet dr değişikliği kötü bir durum ama inşallah pozitif sonuçlar alacağız.bende miyom vardı ilk tedavimde alınmasına gerek yok denilmişti. Şimdi ne diyecekler bakalım ameliyattan da çok korkuyorumYok canım tedavinin ilk günü zaten reçeteni veriyorlar, sadece dozları mesajla bildiriyorlar. İlk gün ilaçları alıp devam ediyorsun, o kısımda sıkıntı olmuyor yani. Memnunmuyum bilmiyorum gerçekten, en baştan itibaren çok beklediğim için bende biraz ön yargı oluştu sanırım. Çok mekanik bir yer, sabit hekimle hemşirelerle ilerlemediğinden de olabilir ama biri gitsin biri gelsin, insanla değil de sanki makineyle çalışıolar gibi hissettirdi bana biraz. Sonu iyi olsun da
Canım bir git bakalım ne dicek dr lar. Açıkçası tüp bebek merkezine ben ilk defa gittim ne beklemem gerektiğini de bilmiyorum. Benim ve eşimin de çoğu testinin üzerinden 1 sene rmişti ama hepsini tekrarlatmadılar. Eşime sperm testi istemedi, benden kan sayımı prolaktin şeker vs gibi temel testleri istedi. Lh fsh tekrar yapılmadı. Bu önemli bence zaten maddi manevi çok zorlayan bir süreç. Gereksiz işlem yapmıyorlar gibi geldi bana. Polipim 3 mmmiş, büyümezse almaya gerek olmaz dendiAnladım canım. Ben memorilı çok duydum ve çok araştırdım sanırım en iyisi orası.evet dr değişikliği kötü bir durum ama inşallah pozitif sonuçlar alacağız.bende miyom vardı ilk tedavimde alınmasına gerek yok denilmişti. Şimdi ne diyecekler bakalım ameliyattan da çok korkuyorum
Bana da gerek Yok alınmasına demişlerdi inşallah büyümemiştir. Gerek kalmazsa tedaviye hemen başlanır inşallah. Senin yumurta fazladır pcostan dolayı inşallah sağlıklı da olurlarCanım bir git bakalım ne dicek dr lar. Açıkçası tüp bebek merkezine ben ilk defa gittim ne beklemem gerektiğini de bilmiyorum. Benim ve eşimin de çoğu testinin üzerinden 1 sene rmişti ama hepsini tekrarlatmadılar. Eşime sperm testi istemedi, benden kan sayımı prolaktin şeker vs gibi temel testleri istedi. Lh fsh tekrar yapılmadı. Bu önemli bence zaten maddi manevi çok zorlayan bir süreç. Gereksiz işlem yapmıyorlar gibi geldi bana. Polipim 3 mmmiş, büyümezse almaya gerek olmaz dendi
Canım valla aslında ben geçen sene tüp bebek merkezlerini araştırmıştım, ama 1 senedir öteliyorum. birkaç ay daha bekliyim diodum en son adetimde birden esti adetin 2. Gününe randevu alıp aldığım gün de tedaviye başladım, dr bile ön görüşme sanmıştı eşim bozuldu bi sorsaydın başlamadan die fln dedi hatta ama öteleyerek de kafamdan da atamıyorum kendiliğinden de olmuyor. Bence sen de biran önce randevu alıp başla bir yerden. Pcosta yumurta çok ama kalitesiz oluyormuş, inş sağlıklı olur. Sen de sayıya fln takılma 1 tane olsun sağlıklı olsun diolar burda hepBana da gerek Yok alınmasına demişlerdi inşallah büyümemiştir. Gerek kalmazsa tedaviye hemen başlanır inşallah. Senin yumurta fazladır pcostan dolayı inşallah sağlıklı da olurlar
İlk muayenede başlanmış mı oluyor canım kusura bakma zaman geçince unutmuşum.muayene olunuyor ne yapılacağı mı söyleniyorCanım valla aslında ben geçen sene tüp bebek merkezlerini araştırmıştım, ama 1 senedir öteliyorum. birkaç ay daha bekliyim diodum en son adetimde birden esti adetin 2. Gününe randevu alıp aldığım gün de tedaviye başladım, dr bile ön görüşme sanmıştı eşim bozuldu bi sorsaydın başlamadan die fln dedi hatta ama öteleyerek de kafamdan da atamıyorum kendiliğinden de olmuyor. Bence sen de biran önce randevu alıp başla bir yerden. Pcosta yumurta çok ama kalitesiz oluyormuş, inş sağlıklı olur. Sen de sayıya fln takılma 1 tane olsun sağlıklı olsun diolar burda hep
Canım ben zaten tüm tahlillerim fln hepsiyle gittim ve ilk muayenede başladım. Ama normalde ön görüşme fln yapılıor, ben direk başladımİlk muayenede başlanmış mı oluyor canım kusura bakma zaman geçince unutmuşum.muayene olunuyor ne yapılacağı mı söyleniyor
Ben de bütün tahlillerimle gidersem problem yoksa hemen başlanır mı ki hemen ilaç verilir miCanım ben zaten tüm tahlillerim fln hepsiyle gittim ve ilk muayenede başladım. Ama normalde ön görüşme fln yapılıor, ben direk başladım
Bahçeci den memnun olmadın mı,ilk deneme sonrası başka merkez kararı almışsın canım ondan merak ettim;bu Bahçeciden çok memnun olan da var;hiç memnun kalmayan daÇok teşekkür ederim allah razı olsun. yaklaşık bir buçuk yıl önce bütün testleri yaptırmıştım.acaba tekrar istenir mi. Bir de muayene için gitmeden kaç gün önce aramak gerekir
Canım adetin 2. Günü gittim ben tahlillerle fln, ay ı gün başladımBen de bütün tahlillerimle gidersem problem yoksa hemen başlanır mı ki hemen ilaç verilir mi
Ben Bahçeciden memnun kaldım canım ama hep memorial vardı aklımda o yüzden değiştirdim aslında temiz ve ilgili bir yerdi bahçeciBahçeci den memnun olmadın mı,ilk deneme sonrası başka merkez kararı almışsın canım ondan merak ettim;bu Bahçeciden çok memnun olan da var;hiç memnun kalmayan da
Ben 2 yaşında kızımı kaybettim genetik nadir bir hastalıktan... biz de bu yüzden uğraşıyoruz tüp bebek,pgt... Allah yardımcımız olsunİnşallah cnm 27 haftalık kızımı kaybettimpgt yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?