Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bahçeci çok aşırı kalabalık değildi umut tüp bebekte yaptırdım ben Anadolu yakasında oraya daha yakınım diye seçmiştim. Bir saat de beklediğim oldu ama kalabalık değildi fazla.31 yaşındayım canım bende.muayeneden hemen sonra oradayken mi mesaj atılıyor.iğne ve ilaçları nereden alıyoruZ

Canım sabah muayene oluyorsun 8den 12ye kadar muayeneleri sanırım. Her seferinde farklı hekim gelebiliyor, o da bana değişik geldi bana aynı hekimle devam etmeyi tercih ederdim sanırım. Bana mesajlar genelde öğleden sonra 3 yada sonrasında geldi. Ben ilaçları memorial civarındaki eczanelerden aldım hep.

Bugün yumurta toplandı benden. Odaya çıktığımda kendimdeydim gayet. 2 saat sonra da çıktım hastaneden. Gün içinde de iyiydim çok şükür.

Opu sonrası odaya çıkarmadan bekletiyorlarlar bir yerde kendimize gelmek için. Orada semra hanımı gördüm ilk kez. Semra hanım diye sevinçle seslendiğimi ve yanıma geldiğini hatırlıyorum ama gerisi yok bende :) narkozun etkisiyle ne dedim hiç bilmiyorum :)

Ben İzmit’ten gideceğim ve çalışıyorum yani 3 e kadar mesaj atmalarını mı bekleyeceğim.sen memnun Musun hastaneden

Çok geçmiş olsun canım, kaç tane toplandığını fln söylüyorlar mı hemen? Senin taze mi dondurulmuş mu transfer olacak?

Ben İzmit’ten gideceğim ve çalışıyorum yani 3 e kadar mesaj atmalarını mı bekleyeceğim.sen memnun Musun hastaneden
Yok canım tedavinin ilk günü zaten reçeteni veriyorlar, sadece dozları mesajla bildiriyorlar. İlk gün ilaçları alıp devam ediyorsun, o kısımda sıkıntı olmuyor yani. Memnunmuyum bilmiyorum gerçekten, en baştan itibaren çok beklediğim için bende biraz ön yargı oluştu sanırım. Çok mekanik bir yer, sabit hekimle hemşirelerle ilerlemediğinden de olabilir ama biri gitsin biri gelsin, insanla değil de sanki makineyle çalışıolar gibi hissettirdi bana biraz. Sonu iyi olsun da

Kızlar ben memorial den çok memnun kaldım 2016 mart tedavi oldum hamile kaldım tek embriyo transferi yapıldı 2016 aralık doğum yaptım 14 aylık oğlum var çok şükür şimdi Haziran ya da Temmuz gibi dondurulmuş embriyom var onlar icin tekrar memorial gidicem merkez süperdi ilgi alaka sistem bence orda tedaviniz başladı ise içiniz rahat olsun dondurulmuş transfer tedavisine başlayan arkadaşlar varsa onlardan bilgi istiyorum süreç hakkında

Anladım canım. Ben memorilı çok duydum ve çok araştırdım sanırım en iyisi orası.evet dr değişikliği kötü bir durum ama inşallah pozitif sonuçlar alacağız.bende miyom vardı ilk tedavimde alınmasına gerek yok denilmişti. Şimdi ne diyecekler bakalım ameliyattan da çok korkuyorum

Canım bir git bakalım ne dicek dr lar. Açıkçası tüp bebek merkezine ben ilk defa gittim ne beklemem gerektiğini de bilmiyorum. Benim ve eşimin de çoğu testinin üzerinden 1 sene rmişti ama hepsini tekrarlatmadılar. Eşime sperm testi istemedi, benden kan sayımı prolaktin şeker vs gibi temel testleri istedi. Lh fsh tekrar yapılmadı. Bu önemli bence zaten maddi manevi çok zorlayan bir süreç. Gereksiz işlem yapmıyorlar gibi geldi bana. Polipim 3 mmmiş, büyümezse almaya gerek olmaz dendi

Bana da gerek Yok alınmasına demişlerdi inşallah büyümemiştir. Gerek kalmazsa tedaviye hemen başlanır inşallah. Senin yumurta fazladır pcostan dolayı inşallah sağlıklı da olurlar

Bana da gerek Yok alınmasına demişlerdi inşallah büyümemiştir. Gerek kalmazsa tedaviye hemen başlanır inşallah. Senin yumurta fazladır pcostan dolayı inşallah sağlıklı da olurlar
Canım valla aslında ben geçen sene tüp bebek merkezlerini araştırmıştım, ama 1 senedir öteliyorum. birkaç ay daha bekliyim diodum en son adetimde birden esti adetin 2. Gününe randevu alıp aldığım gün de tedaviye başladım, dr bile ön görüşme sanmıştı eşim bozuldu bi sorsaydın başlamadan die fln dedi hatta ama öteleyerek de kafamdan da atamıyorum kendiliğinden de olmuyor. Bence sen de biran önce randevu alıp başla bir yerden. Pcosta yumurta çok ama kalitesiz oluyormuş, inş sağlıklı olur. Sen de sayıya fln takılma 1 tane olsun sağlıklı olsun diolar burda hep

İlk muayenede başlanmış mı oluyor canım kusura bakma zaman geçince unutmuşum.muayene olunuyor ne yapılacağı mı söyleniyor

Canım ben zaten tüm tahlillerim fln hepsiyle gittim ve ilk muayenede başladım. Ama normalde ön görüşme fln yapılıor, ben direk başladım
Ben de bütün tahlillerimle gidersem problem yoksa hemen başlanır mı ki hemen ilaç verilir mi

Çok teşekkür ederim allah razı olsun. yaklaşık bir buçuk yıl önce bütün testleri yaptırmıştım.acaba tekrar istenir mi. Bir de muayene için gitmeden kaç gün önce aramak gerekir
Bahçeci den memnun olmadın mı,ilk deneme sonrası başka merkez kararı almışsın canım ondan merak ettim;bu Bahçeciden çok memnun olan da var;hiç memnun kalmayan da

Bahçeci den memnun olmadın mı,ilk deneme sonrası başka merkez kararı almışsın canım ondan merak ettim;bu Bahçeciden çok memnun olan da var;hiç memnun kalmayan da
Ben Bahçeciden memnun kaldım canım ama hep memorial vardı aklımda o yüzden değiştirdim aslında temiz ve ilgili bir yerdi bahçeci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…