Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben 2 yaşında kızımı kaybettim genetik nadir bir hastalıktan... biz de bu yüzden uğraşıyoruz tüp bebek,pgt... Allah yardımcımız olsun
Ah cennet kuşu onlar orda çok mutlular inş bu dünyada kardeşlerine ahirette kendilerine kavuşuruz

Kızlar çok şükür dün sonucumu aldım değerim 115 çıktı yarın tekrar kan vericem dua edin nolur bide 5 martta gönül hanıma randevu aldım hayırlısıyla o günde ilk gebelik muayenemi olucam
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sizde problem neydi?? Hastaneyi öneriyor musun

Çok iyi canım inşallah bende de başlanır hayırlı sonuçlar alırız. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Mesajları okudum da görüşmeye gider gitmez tedavi düşünüyorsanız ilaclarinizi istanbuldan alın öyle dönün. İzmitte bulamayabilirsiniz ve daha pahalıya bulursunuz. Hemşirelerde eczane kartı vardı hastaneye getiriyorlar ilacı ve en uygun o eczacı veriyordu .

Tedavideyken sıkıntısını yaşadığım için yazmak istedim . İlaç dozunuz yüksek olursa tedarikli olun sonra sıkıntı oluyor.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.ilk denememde 225 doz kullanmıştım sanırım yüksek değil herhalde.hastaneye getirmeleri çok iyi olur çünkü oraları hiç bilmiyorum ilk defa gideceğim.adetin ilk günü aradığımızda diğer güne randevu veriyorlar mı acaba

Siz eczane kartıni isteyin hemşirelerden arayıp istersiniz getirirler. Randevu işi bazen sıkıntılı olabiliyor siz direk tedaviye başlamayı düşünüyorsunuz bunu aradığınız da belirtin muhakkak . Yani hem görüşme hem tedavi başlama randevusu artık nasıl olur bilemem .

Bu aralar çok yoğun diyorlardı arkadaşlar randevularda sıkıntı olmuş filan . Siz yine de adet tarihinize göre önceden bi arasanız Daha iyi olur bence . Çünkü görüşme ayarlanacak semra hanımla .

Maalesef 2.5 ay oldu henüz set up işlemine başlanmadı sipariş edilen materyal henüz gelmemiş;o sebeple başlanamıyor;vardır bunda da bir hayır
Ondan dolayidır o zaman canm.İnşallah daha fazla bekletmeden sonucunuz belli olur.Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..

Ben Antepten geldim. istedikleri tüm tahlilleri söylediler yaptırdım 1 ay öncesinde. Mail attım. Eskiden kalan dosyam vardı zaten. Gönül hanım aradı konuştuk telefonda. Adeti bekleyin fsh e2 baktırın(bende problem fsh), okey dersek gelirsiniz dedi. Nitekim öyle de oldu. Gel dediler, randevuyu aldım hemen ertesi güne, o akşam İstanbuldaydım. 2.gün iğnelere başladık.
İlaçları da gonal f 260, cetrodite 100 tl den aldım hastanenin dibindeki eczaneden. 225 kullandım tüm tedavi boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…