Çok iyi canım inşallah bende de başlanır hayırlı sonuçlar alırız. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım adetin 2. Günü gittim ben tahlillerle fln, ay ı gün başladım
Pgt ne kadara mal oluyor canımBen 2 yaşında kızımı kaybettim genetik nadir bir hastalıktan... biz de bu yüzden uğraşıyoruz tüp bebek,pgt... Allah yardımcımız olsun
Size pgt falan denildi mi canım. Pgt kimlere yapılıyor kiCanım ben zaten tüm tahlillerim fln hepsiyle gittim ve ilk muayenede başladım. Ama normalde ön görüşme fln yapılıor, ben direk başladım
Ah cennet kuşu onlar orda çok mutlular inş bu dünyada kardeşlerine ahirette kendilerine kavuşuruzBen 2 yaşında kızımı kaybettim genetik nadir bir hastalıktan... biz de bu yüzden uğraşıyoruz tüp bebek,pgt... Allah yardımcımız olsun
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sizde problem neydi?? Hastaneyi öneriyor musunKızlar çok şükür dün sonucumu aldım değerim 115 çıktı yarın tekrar kan vericem dua edin nolur bide 5 martta gönül hanıma randevu aldım hayırlısıyla o günde ilk gebelik muayenemi olucam
Pgt düşük olan bayanlara veya kromozom bozuk olanlara bizde yaptırdık eşimde kromozomda 11 le 13 yer değiştirmişSize pgt falan denildi mi canım. Pgt kimlere yapılıyor ki
İlk muayana ücretlimi oluyor ücretsizmiKızlar çok şükür dün sonucumu aldım değerim 115 çıktı yarın tekrar kan vericem dua edin nolur bide 5 martta gönül hanıma randevu aldım hayırlısıyla o günde ilk gebelik muayenemi olucam
Bu arada çok sevindim maşallah Allah tamamanına erdirsin ilaçlı denediniz naturelmiİlk muayana ücretlimi oluyor ücretsizmi
Çok geçmiş olsun canım, kaç tane toplandığını fln söylüyorlar mı hemen? Senin taze mi dondurulmuş mu transfer olacak?
Kızlar çok şükür dün sonucumu aldım değerim 115 çıktı yarın tekrar kan vericem dua edin nolur bide 5 martta gönül hanıma randevu aldım hayırlısıyla o günde ilk gebelik muayenemi olucam
İlk muayana ücretlimi oluyor ücretsizmi
Çok iyi canım inşallah bende de başlanır hayırlı sonuçlar alırız. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.ilk denememde 225 doz kullanmıştım sanırım yüksek değil herhalde.hastaneye getirmeleri çok iyi olur çünkü oraları hiç bilmiyorum ilk defa gideceğim.adetin ilk günü aradığımızda diğer güne randevu veriyorlar mı acabaMesajları okudum da görüşmeye gider gitmez tedavi düşünüyorsanız ilaclarinizi istanbuldan alın öyle dönün. İzmitte bulamayabilirsiniz ve daha pahalıya bulursunuz. Hemşirelerde eczane kartı vardı hastaneye getiriyorlar ilacı ve en uygun o eczacı veriyordu .
Tedavideyken sıkıntısını yaşadığım için yazmak istedim . İlaç dozunuz yüksek olursa tedarikli olun sonra sıkıntı oluyor.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.ilk denememde 225 doz kullanmıştım sanırım yüksek değil herhalde.hastaneye getirmeleri çok iyi olur çünkü oraları hiç bilmiyorum ilk defa gideceğim.adetin ilk günü aradığımızda diğer güne randevu veriyorlar mı acaba
Ondan dolayidır o zaman canm.İnşallah daha fazla bekletmeden sonucunuz belli olur.Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..Maalesef 2.5 ay oldu henüz set up işlemine başlanmadı sipariş edilen materyal henüz gelmemiş;o sebeple başlanamıyor;vardır bunda da bir hayır
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.ilk denememde 225 doz kullanmıştım sanırım yüksek değil herhalde.hastaneye getirmeleri çok iyi olur çünkü oraları hiç bilmiyorum ilk defa gideceğim.adetin ilk günü aradığımızda diğer güne randevu veriyorlar mı acaba
Canım dr bize pgt yi anlattı tekrarlayan düşük vs olmadığı için ilk seferde yaptır diye ısrar etmiyorum ama böyle de bir test var dedi, embriyo başına 300 dolardı sanırımSize pgt falan denildi mi canım. Pgt kimlere yapılıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?