Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım dr bize pgt yi anlattı tekrarlayan düşük vs olmadığı için ilk seferde yaptır diye ısrar etmiyorum ama böyle de bir test var dedi, embriyo başına 300 dolardı sanırım
Anladım canım ben de 2-3 hafta sonra adetimle gideceğim.adetin ilk günü randevu alsam olur mu? Birde orası sadece tüp bebek merkezi değildi sanırım. Benim önceki tedavimde sanırım 8 gün sürmüştü gonolf kullanımı.senin nasıl gidiyor

ilaçlarla ilgili şöyle bir durum var, aklınızda olsun; gonal f soğuk zincir bir ilaç o yüzden evinize kadar soğuk ve sağlıklı şekilde götürebileceğinizden emin olun.
ben de ilk bilmeden almıştım istanbul'da oturuyorum, o gün eve gitmeyecektik ama buza sarılı ilacı alınca mecburen eve gidip buzdolabına bıraktık.

Evet dikkat etmek gerekiyor soğukluğuna.siz ne durumdasınız

çok şükür ve maşallah ki ben 22 haftalık hamileyim. darısı başınıza, burada emek veren herkesin başına inşallah.
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.ilk deneme mi probleminiz neydi.süreç hakkında biraz bahsedebilir misiniz

Böyle zorlandığını belirt, randevularinı hep ilk randevu olarak ayarlasınlar, doktor gelince direk seni görür.

Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.ilk deneme mi probleminiz neydi.süreç hakkında biraz bahsedebilir misiniz

amin, hepimiz inşallah.
evet benim ilk denememdi, benim tüplerimde sıvı birikmesi vardı. önce onun için operasyon geçirdim, tüpler kapatıldı. sonrasında dondurulmuş embriyo ile naturel transfer yapıldı.

amin, hepimiz inşallah.
evet benim ilk denememdi, benim tüplerimde sıvı birikmesi vardı. önce onun için operasyon geçirdim, tüpler kapatıldı. sonrasında dondurulmuş embriyo ile naturel transfer yapıldı.
Merhaba aynı kaderi paylaşıyoruz benimde tüplerim alındı aynı sebepten sizin bağlandı sanırsam bende bağlayın dedim psikolojik olarak orada organ eksikliği düşüncesi olsun istemedim ama doktor böyle olması gerektiğini söyledi benimde dondurulmuş transfer olacak nasipse önümüzdeki ay hakkımızdan hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin benim hidrosalpinks tanısı 4 sene sonra kondu rahim filmine hep normal dediler raporda normal yazıyordu filmde de sadece bi dr şüphe edip 2. Filmi isteyince anladı tek tarafı aldırdım bi sene sonra öbüründe de oldu 25 gün oldu onu da aldırdım inşâAllah bu sefer tutar

çok geçmiş olsun, hiç merak etmeyin inşallah tutunacak bebeğiniz size. tüplerdeki o sıvı zaten tutunmaya engelmiş, sıvı geçisi olmayınca bir problem kalmıyor allahın izniyle.

benim yapışıklık çok fazla olduğu için alamadılar, aslında operasyona başlarken alacaklar diye girmişlerdi. ama alamadılar mecburen bağladılar. bağlanınca yeniden sıvı dolması riski varmış. o yüzden hiç üzülmeyin almaları daha iyi olmuş sizin için.

amin, hepimiz inşallah.
Ne gÜzel ilk denemede hamilesinz.sanırım en zoru erkek faktörü

evet binlerce kez şükürler olsun ve maşallah ki ilk denemede oldu zor hasta kategorisinde olduğum halde, bakalım tabii önemli olan allahın tamamına erdirmesi. sağlıkla kucaklarımıza alabilmemiz.
benim bildiğim de erkek faktörünün en kolay olduğu. bizde erkekle ilgili hiç sorun yoktu gerçi ama burada yazılanları ilk sayfadan itibaren okuduğumda gördüğüm memorial'da erkek faktörüne çok takılmıyor ve kolay çözüyorlar.
sizin probleminiz erkekle ilgiliyse hiç endişe etmeyin zor hasta sınıfında değilsiniz demektir.

Defrent ikinci gebelik testinin ücretini öderken ilk muayene ücretlimi diye sordum evet 380 tl dedi hatta zaten belli ni ücret ödendi en azından gebelik testi ve ilk muayene ücretsiz olabilirdi dedim malesef prosedür böyle denildi .. bende ilk muayenede başka yere gittim o yüzden

B burcuuuuu
Kızlar çok şükür dün sonucumu aldım değerim 115 çıktı yarın tekrar kan vericem dua edin nolur bide 5 martta gönül hanıma randevu aldım hayırlısıyla o günde ilk gebelik muayenemi olucam
Canım hayırlı olsun gözünüzaydın sağlıkla ilerlesin hayırla sağlıkla kucağına al inşallah

Neden en zoru erkek faktörü olsun ki .. benim de eşimin hareketli sperm yoktu .. bence pozitif düşünün .. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah .. merkez konusuna gelince de en iyi yerdesiniz içiniz rahat olsun Türkiye de bir numara .. farklı doktor istemiyorsanızda belirtin benim bütün muayenelerime Gönül hanım girdi ilk görüşmem Sevinç hanımla olmuştu .. bi ara Gönül hanım izinliydi o gün muayeneme tekrar Sevinç hanım girdi ve benimle ilgili herşeye hakimdi zaten bilgileri oluyor ..

Çok teşekkür ederim inşâAllah dediğiniz gibi hiç olmazsa bi sebep vardı engel olan oda kalktı hamdolsun inşâAllah tutar benimde yapışıklık çok olduğu için bağırsaklara çok zor geçmiş ameliyat o yüzden açık ameliyat oldum ilkinde bi çok miyomum vardı onlarda alınmıştı o çok zordu bunda mâşâAllah daha çabuk toparlandım

Bencede merkez çok önemli ben ilk denememi Süleymaniye'de yaptırdım o kadar çok yumurta içinde sadece bi tanesi 5. Güne geldi dondurulacak hiç kalmamıştı herkesin içinde eşime dr dedi sizin problem yüzünden olmadı dedi ikinci deneme Euro fertilde orda 3 tanesi 5. Güne geldi burda daha fazla mâşâAllah bilmiyorum nasip herşey inşâAllah tutunur önemli olan 1 ya da 5 tane olması değil

İnşallah canım Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin ameliyatını da olmuşsun geçmiş olsun güzel olacak inşallah

Cnm bende ücret ödemedim ilk muayeneye gerçi şimdi ücretsiz deseler yine de gitmeyeceğim ilk muayeneye oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…