Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm bende ücret ödemedim ilk muayeneye gerçi şimdi ücretsiz deseler yine de gitmeyeceğim ilk muayeneye oraya
Çok ilginç yani bankodaki yanlış bilgi verdi bana o zaman neyse geçti artık baştan bilseydim söylerdim :)) bu arada biz sizi 3 hafta sonra ararız sonuç için demişlerdi aramadılar benim aramam gerekir mi acaba bilgi vermem gerekir mi durumumla alakalı

Morfoloji nasıl sizin bizim % 1 di inşallah tutar.siz hamile misiniz

Bence gerek yok daha çok sinir ederler seni :) bu sefer gebe olursam inş kesinlikle gitmek istemiyorum zorla vajinal muayene ediyorlar sonra düşünce de bebek alakası yok diyolar

Bence gerek yok daha çok sinir ederler seni :) bu sefer gebe olursam inş kesinlikle gitmek istemiyorum zorla vajinal muayene ediyorlar sonra düşünce de bebek alakası yok diyolar
Hahaha benim en çok takık olduğum konu hemşireler en son onlarada söyledim gerekeni rahatladım .. aramayım en iyisi çok merak ediyorlarsa kendileri arasınlar

Hahaha benim en çok takık olduğum konu hemşireler en son onlarada söyledim gerekeni rahatladım .. aramayım en iyisi çok merak ediyorlarsa kendileri arasınlar
Arasalar bile açma inan ben öyle yapmayı düşünüyorum doktoruma mesaj atarım inş hamile isem sonra daha da gitmem

Anladım. İnşallah bende bu denemem de hamile kalırım inşallah
Olumsuz düşünmeyin .. sperm yumurta bunlar bahane yeterki Rabbim ol desin .. Sevinç hanım bana hiç döllenme olmayabilir onu da söyleyim demişti bende orasını Allah bilir diyip çıkmıştım odasından .. moralimide bozmamıştım ol derse olur dua edelim inşallah isteyen herkesin duacısıyım bize de kucapımıza almayı nasip eder inşallah

inşallah canım. İlk denememde heyecan yoktu şimdi çok heyecanlandım. Allahım herkese nasip eder inşallah:)

Canım selam, ben adetin 1. Günü arayıp 2. Günü görüşme ve tedaviye başlamak için randevu aldım ve direk başladım. Yoğunlar baya, adetinin 2. Günü olduğunu ve tedaviye başlayacağımı mutlaka belirt. Benim bugün iğnelerin 10. Günü. Bugün de devam edeceğim, yarın tekrar kontrole cağırdılar

Hanımlar selam, yumurta toplama öncesi aşamadayım. bugün de gonal f ve cetrotide devam edeceğim, dr lucrin iğne yazdı bugün. Salı opu olur büyük ihtimal dedi yarın da yücel beyle randevum var. Lucrin ne için sormayı unuttum, çatlatma iğnesi mi? bir de yanlış ilaç mı aldım diye korkuyorum çünkü içinde 14 tane enjektör var. Yarın da pazar yanlış aldıysam ilaç bulamazsam diye korktum. Aranızda lucrini yumurta toplama öncesi kullanan var nı?

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sizde problem neydi?? Hastaneyi öneriyor musun
hastane konusunda ben çok kararsızım dr lar çok iyi ama çok acele ediyorlar hatta 1 kere doktor ben giyinirken söyle yapıcaz böyle yapıcaz dedi gitti yani o kadar aceleleri varki beklemeden odadan çıktı gitti sanırım hasta yoğunluğu az dr

Kızlar çok şükür dün sonucumu aldım değerim 115 çıktı yarın tekrar kan vericem dua edin nolur bide 5 martta gönül hanıma randevu aldım hayırlısıyla o günde ilk gebelik muayenemi olucam
canım allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olur inş. bişey sorucam acaba transfer sonrası beklerken hafif lekelenmeler yaşadınız mı yada yaşayan var ise yazabilirmi kaçıncı günler olduğu ben 1. ve 7. günümde yaşadım çok endişeliyim

Arkadaşlar çatlatma iğnesi olarak lucrin kullanan yok mu hiç yanlış ilaç mı aldım eczaneden acaba
Canim telas yapma kullanilabiliyor genelse cok fazla yumurtasi olan ohss olma ihtimali olan hastalara veriyorlar. Ben on gorusmeye gittiğim ay cok fazla antral folukul vardi biz o zaman hangi ilaclari kullaniriz diye rica etmistik emre bey antraller fazla diye catlatma ignesi olarak lucrin daily yazalim demisti. Ama sonrasinda tedavi sirasinsa o ayki kadar yumurta yoktu yucel bey hemsireye lucrine gerek yok demisti senin yumurta sayına ve e2 degerine gore onu yazmislardir telas etme

Ben kıllandım
Arkadaşlar çatlatma iğnesi olarak lucrin kullanan yok mu hiç yanlış ilaç mı aldım eczaneden acaba
Ben kullandım canım ama opu zamanı onu kullanmıştım .. herkesin aynı mı oluyor bilmiyorum .. 40 a kadar çektirmişlerdi yumurta toplama için .. transfer için luveris mi kullanmıştım acaba öyle bişeydi sanırım tam hatırlayamadım şimdi

B Bir mucize cycas kızlar çok sağolun aradım şimdi hemşireyi dayanamayıp yanlış mı aldım diye ovitrelle de yazıorlar lucrin de yazılıyor dedi. Bende zaten pcos var 22 civarı yumurta var ama farklı farklı boyutlarda, cycas dediğin gibi çok yumurta var die yazdılar herhalde. Antral folikül dediğin ne oluyor canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…