- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Çok ilginç yani bankodaki yanlış bilgi verdi bana o zaman neyse geçti artık baştan bilseydim söylerdim :)) bu arada biz sizi 3 hafta sonra ararız sonuç için demişlerdi aramadılar benim aramam gerekir mi acaba bilgi vermem gerekir mi durumumla alakalıCnm bende ücret ödemedim ilk muayeneye gerçi şimdi ücretsiz deseler yine de gitmeyeceğim ilk muayeneye oraya
Morfoloji nasıl sizin bizim % 1 di inşallah tutar.siz hamile misinizNeden en zoru erkek faktörü olsun ki .. benim de eşimin hareketli sperm yoktu .. bence pozitif düşünün .. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah .. merkez konusuna gelince de en iyi yerdesiniz içiniz rahat olsun Türkiye de bir numara .. farklı doktor istemiyorsanızda belirtin benim bütün muayenelerime Gönül hanım girdi ilk görüşmem Sevinç hanımla olmuştu .. bi ara Gönül hanım izinliydi o gün muayeneme tekrar Sevinç hanım girdi ve benimle ilgili herşeye hakimdi zaten bilgileri oluyor ..
Bence gerek yok daha çok sinir ederler seni :) bu sefer gebe olursam inş kesinlikle gitmek istemiyorum zorla vajinal muayene ediyorlar sonra düşünce de bebek alakası yok diyolarÇok ilginç yani bankodaki yanlış bilgi verdi bana o zaman neyse geçti artık baştan bilseydim söylerdim :)) bu arada biz sizi 3 hafta sonra ararız sonuç için demişlerdi aramadılar benim aramam gerekir mi acaba bilgi vermem gerekir mi durumumla alakalı
Morfolojide 0 ya da 1 evet hamileyim çok şükür darısı başınıza inşallahMorfoloji nasıl sizin bizim % 1 di inşallah tutar.siz hamile misiniz
Hahaha benim en çok takık olduğum konu hemşireler en son onlarada söyledim gerekeni rahatladım .. aramayım en iyisi çok merak ediyorlarsa kendileri arasınlarBence gerek yok daha çok sinir ederler seni :) bu sefer gebe olursam inş kesinlikle gitmek istemiyorum zorla vajinal muayene ediyorlar sonra düşünce de bebek alakası yok diyolar
Arasalar bile açma inan ben öyle yapmayı düşünüyorum doktoruma mesaj atarım inş hamile isem sonra daha da gitmemHahaha benim en çok takık olduğum konu hemşireler en son onlarada söyledim gerekeni rahatladım .. aramayım en iyisi çok merak ediyorlarsa kendileri arasınlar
Anladım. İnşallah bende bu denemem de hamile kalırım inşallahMorfolojide 0 ya da 1 evet hamileyim çok şükür darısı başınıza inşallah
Olumsuz düşünmeyin .. sperm yumurta bunlar bahane yeterki Rabbim ol desin .. Sevinç hanım bana hiç döllenme olmayabilir onu da söyleyim demişti bende orasını Allah bilir diyip çıkmıştım odasından .. moralimide bozmamıştım ol derse olur dua edelim inşallah isteyen herkesin duacısıyım bize de kucapımıza almayı nasip eder inşallahAnladım. İnşallah bende bu denemem de hamile kalırım inşallah
Hahaha benim en çok takık olduğum konu hemşireler en son onlarada söyledim gerekeni rahatladım .. aramayım en iyisi çok merak ediyorlarsa kendileri arasınlar
inşallah canım. İlk denememde heyecan yoktu şimdi çok heyecanlandım. Allahım herkese nasip eder inşallah:)Olumsuz düşünmeyin .. sperm yumurta bunlar bahane yeterki Rabbim ol desin .. Sevinç hanım bana hiç döllenme olmayabilir onu da söyleyim demişti bende orasını Allah bilir diyip çıkmıştım odasından .. moralimide bozmamıştım ol derse olur dua edelim inşallah isteyen herkesin duacısıyım bize de kucapımıza almayı nasip eder inşallah
Canım selam, ben adetin 1. Günü arayıp 2. Günü görüşme ve tedaviye başlamak için randevu aldım ve direk başladım. Yoğunlar baya, adetinin 2. Günü olduğunu ve tedaviye başlayacağımı mutlaka belirt. Benim bugün iğnelerin 10. Günü. Bugün de devam edeceğim, yarın tekrar kontrole cağırdılarAnladım canım ben de 2-3 hafta sonra adetimle gideceğim.adetin ilk günü randevu alsam olur mu? Birde orası sadece tüp bebek merkezi değildi sanırım. Benim önceki tedavimde sanırım 8 gün sürmüştü gonolf kullanımı.senin nasıl gidiyor
Söyledim bugün dediğin şekilde çok sağol. Şansıma bugün izin günüm ya hiç beklemeden girdimBöyle zorlandığını belirt, randevularinı hep ilk randevu olarak ayarlasınlar, doktor gelince direk seni görür.
hastane konusunda ben çok kararsızım dr lar çok iyi ama çok acele ediyorlar hatta 1 kere doktor ben giyinirken söyle yapıcaz böyle yapıcaz dedi gitti yani o kadar aceleleri varki beklemeden odadan çıktı gitti sanırım hasta yoğunluğu az drHayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sizde problem neydi?? Hastaneyi öneriyor musun
canım allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olur inş. bişey sorucam acaba transfer sonrası beklerken hafif lekelenmeler yaşadınız mı yada yaşayan var ise yazabilirmi kaçıncı günler olduğu ben 1. ve 7. günümde yaşadım çok endişeliyimKızlar çok şükür dün sonucumu aldım değerim 115 çıktı yarın tekrar kan vericem dua edin nolur bide 5 martta gönül hanıma randevu aldım hayırlısıyla o günde ilk gebelik muayenemi olucam
Canım 7200 benim geçen perşembe başladım. 1 haftada zam geldiyse bilemiyorum.Arkadaşlar fiyat 7200 mü yoksa 7800 mü ilaç hariç
Canim telas yapma kullanilabiliyor genelse cok fazla yumurtasi olan ohss olma ihtimali olan hastalara veriyorlar. Ben on gorusmeye gittiğim ay cok fazla antral folukul vardi biz o zaman hangi ilaclari kullaniriz diye rica etmistik emre bey antraller fazla diye catlatma ignesi olarak lucrin daily yazalim demisti. Ama sonrasinda tedavi sirasinsa o ayki kadar yumurta yoktu yucel bey hemsireye lucrine gerek yok demisti senin yumurta sayına ve e2 degerine gore onu yazmislardir telas etmeArkadaşlar çatlatma iğnesi olarak lucrin kullanan yok mu hiç yanlış ilaç mı aldım eczaneden acaba
Ben kıllandımHanımlar selam, yumurta toplama öncesi aşamadayım. bugün de gonal f ve cetrotide devam edeceğim, dr lucrin iğne yazdı bugün. Salı opu olur büyük ihtimal dedi yarın da yücel beyle randevum var. Lucrin ne için sormayı unuttum, çatlatma iğnesi mi? bir de yanlış ilaç mı aldım diye korkuyorum çünkü içinde 14 tane enjektör var. Yarın da pazar yanlış aldıysam ilaç bulamazsam diye korktum. Aranızda lucrini yumurta toplama öncesi kullanan var nı?
Ben kullandım canım ama opu zamanı onu kullanmıştım .. herkesin aynı mı oluyor bilmiyorum .. 40 a kadar çektirmişlerdi yumurta toplama için .. transfer için luveris mi kullanmıştım acaba öyle bişeydi sanırım tam hatırlayamadım şimdiArkadaşlar çatlatma iğnesi olarak lucrin kullanan yok mu hiç yanlış ilaç mı aldım eczaneden acaba
B Bir mucizeCanim telas yapma kullanilabiliyor genelse cok fazla yumurtasi olan ohss olma ihtimali olan hastalara veriyorlar. Ben on gorusmeye gittiğim ay cok fazla antral folukul vardi biz o zaman hangi ilaclari kullaniriz diye rica etmistik emre bey antraller fazla diye catlatma ignesi olarak lucrin daily yazalim demisti. Ama sonrasinda tedavi sirasinsa o ayki kadar yumurta yoktu yucel bey hemsireye lucrine gerek yok demisti senin yumurta sayına ve e2 degerine gore onu yazmislardir telas etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?