Arkadaşlar çatlatma iğnesi olarak lucrin kullanan yok mu hiç yanlış ilaç mı aldım eczaneden acaba
Reçetem elimde ve yarın da randevum olduğundan eğitimi de yarın verecekler. Pazar açık eczane bulamayacağımdan ilacı doğru alıp almadığımdan endişe ettim sadece.Reçeteniz eliniz de değil mi ? İlaci nasıl kullanacağınızı tarif etmediler mi . Bunları öğrenmeden hastaneden ayrılmayın lütfen . Yanlış aldığınızı düşünmüyorum panik yapmayın .
Pko su olan bazı kişilere veriyorlar kisinin durumuna gore tabi tahminimce .
Bilgisi olanlar yazar muhakkak .
Arkadaşlar merkezden ayrılmadan sıkıntınızı söyleyin aklınız da soru işaretleriyle dönmeyin evinize . Bu süreç yeterince stresli bide bunlara ayrıca stres olmayın . Isteklerinizi söylemeye çekinmeyin randevu saati bilgi vs vs gibi .
Bir bakıma onları doğru şekilde yönlendirecek olan sizsiniz .
Defrent ikinci gebelik testinin ücretini öderken ilk muayene ücretlimi diye sordum evet 380 tl dedi hatta zaten belli ni ücret ödendi en azından gebelik testi ve ilk muayene ücretsiz olabilirdi dedim malesef prosedür böyle denildi .. bende ilk muayenede başka yere gittim o yüzden
Reçetem elimde ve yarın da randevum olduğundan eğitimi de yarın verecekler. Pazar açık eczane bulamayacağımdan ilacı doğru alıp almadığımdan endişe ettim sadece.
Yumurtalarin buyumeye baslamamsi hali diyebilirimB Bir mucizecycas kızlar çok sağolun aradım şimdi hemşireyi dayanamayıp yanlış mı aldım diye ovitrelle de yazıorlar lucrin de yazılıyor dedi. Bende zaten pcos var 22 civarı yumurta var ama farklı farklı boyutlarda, cycas dediğin gibi çok yumurta var die yazdılar herhalde. Antral folikül dediğin ne oluyor canım?
Kimle karıştırdım seni acaba :))Güzelim ben testlerim ı orada yaptirmadim . İlk muayene için de hiç düşünmemistim zaten . Acaba başkası mı sormuştu sana .
Ben de kan tahlilleri mi gönderdim sadece başka bilgi vermedim hastaneye merak eden varsa arar :)
Yani bence de olumlu sonuçtan sonra iyi bir takip dr u yeterli . Rabbim tüp bebek merkezine kimseyi muhtaç etmesin . Takip için bile olsa gitmek istemem kötü hissettiriyor. ..
Kimle karıştırdım seni acaba :))
Yatak yorgan yatıyorum hamd olsun :) midem bulanıyor demekten midem bulandı artık :)) sen nasılsın canım tek yatan ben miyim ya :))Biri sormuş demek ki :) ama ben de denk gelmedim mesajlarda yada gözüme çarpmadı.
Nasılsin peki daha iyimisin .
Yatak yorgan yatıyorum hamd olsun :) midem bulanıyor demekten midem bulandı artık :)) sen nasılsın canım tek yatan ben miyim ya :))
Maşallah canım .. ya ben hergün ev kaldırırdım sil süpür cam kapı şimdi hem sıkılıyorum hem zorluyorum kendimi kalkayım diye kalkamıyorum 1 ay sonunda normale dönerim inşallah :) Yine de şükürler olsunAz kaldı canım sabret biraz daha . Ben hafif geçiriyorum. Yatmıyorum ama çok sıkıldım koltukta kös kös uzan,otur, iş yapma falan filan . Öyle yani :)
Çok karışık değil aslında ama ben yanlış aldıysam ve yarın açık eczane bulamam diye fazla panik oldum galiba:) hemşireyi de aradım forumda da sizler yardımcı oldunuz rahatladım şimdi:)Anlıyorum hepimiz bazen farklı da olsa böyle durumlarla karşılaştık. Reçeteniz elinizdeyse yanlışlık yoktur rahatlayın . Benim reçetelerim net okunuyor du hep .
Çok mu karışık sizin ki ??
Çok karışık değil aslında ama ben yanlış aldıysam ve yarın açık eczane bulamam diye fazla panik oldum galiba:) hemşireyi de aradım forumda da sizler yardımcı oldunuz rahatladım şimdi:)
Teşekkür ederim canım :)Canım 7200 benim geçen perşembe başladım. 1 haftada zam geldiyse bilemiyorum.
Canım gebelik belirtilerinden biriymiş karın ağrısıKızlar adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum
İnş öyledir 2.günüm ama hiç gebelik var gibi hissetmiyorumCanım gebelik belirtilerinden biriymiş karın ağrısı
Belirtiler kişiden kişiye göre değişiyormuş inşallah seninki gebelik belirtisidir canım.İnş öyledir 2.günüm ama hiç gebelik var gibi hissetmiyorum
Ameliyatı nerde olmuştunuz acaba bende de aynı problem varda ? Hayırlı olsun gebeliğinizamin, hepimiz inşallah.
evet benim ilk denememdi, benim tüplerimde sıvı birikmesi vardı. önce onun için operasyon geçirdim, tüpler kapatıldı. sonrasında dondurulmuş embriyo ile naturel transfer yapıldı.
Şöyle ki bide tek gen mutasyonu nadir bir hastalık taşıyıcılığı var eşimle bende;o sebeple ilk pgtde bu mutasyona bakılacak, bunun fiyatı 1300 dolar ; burdan temiz gelen embriyolarda da donen sendromu gibi hastalıklara taranacak, o da embriyo başı 295 dolar demişlerdi ama şimdi duyuyorum birkaç arkadaştan fiyatlar artmış biraz sanırım:3-4 ay öncesi bize bu şekilde fiyat verilmiştiPgt ne kadara mal oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?