Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar çatlatma iğnesi olarak lucrin kullanan yok mu hiç yanlış ilaç mı aldım eczaneden acaba

Reçeteniz eliniz de değil mi ? İlaci nasıl kullanacağınızı tarif etmediler mi . Bunları öğrenmeden hastaneden ayrılmayın lütfen . Yanlış aldığınızı düşünmüyorum panik yapmayın .

Pko su olan bazı kişilere veriyorlar kisinin durumuna gore tabi tahminimce .
Bilgisi olanlar yazar muhakkak .

Arkadaşlar merkezden ayrılmadan sıkıntınızı söyleyin aklınız da soru işaretleriyle dönmeyin evinize . Bu süreç yeterince stresli bide bunlara ayrıca stres olmayın . Isteklerinizi söylemeye çekinmeyin randevu saati bilgi vs vs gibi .
Bir bakıma onları doğru şekilde yönlendirecek olan sizsiniz .

Reçetem elimde ve yarın da randevum olduğundan eğitimi de yarın verecekler. Pazar açık eczane bulamayacağımdan ilacı doğru alıp almadığımdan endişe ettim sadece.

Güzelim ben testlerim ı orada yaptirmadim . İlk muayene için de hiç düşünmemistim zaten . Acaba başkası mı sormuştu sana .

Ben de kan tahlilleri mi gönderdim sadece başka bilgi vermedim hastaneye merak eden varsa arar :)

Yani bence de olumlu sonuçtan sonra iyi bir takip dr u yeterli . Rabbim tüp bebek merkezine kimseyi muhtaç etmesin . Takip için bile olsa gitmek istemem kötü hissettiriyor. ..

Reçetem elimde ve yarın da randevum olduğundan eğitimi de yarın verecekler. Pazar açık eczane bulamayacağımdan ilacı doğru alıp almadığımdan endişe ettim sadece.

Anlıyorum hepimiz bazen farklı da olsa böyle durumlarla karşılaştık. Reçeteniz elinizdeyse yanlışlık yoktur rahatlayın . Benim reçetelerim net okunuyor du hep .
Çok mu karışık sizin ki ??

Yumurtalarin buyumeye baslamamsi hali diyebilirim

Kimle karıştırdım seni acaba :))

Yatak yorgan yatıyorum hamd olsun :) midem bulanıyor demekten midem bulandı artık :)) sen nasılsın canım tek yatan ben miyim ya :))

Az kaldı canım sabret biraz daha . Ben hafif geçiriyorum. Yatmıyorum ama çok sıkıldım koltukta kös kös uzan,otur, iş yapma falan filan . Öyle yani :)

Az kaldı canım sabret biraz daha . Ben hafif geçiriyorum. Yatmıyorum ama çok sıkıldım koltukta kös kös uzan,otur, iş yapma falan filan . Öyle yani :)
Maşallah canım .. ya ben hergün ev kaldırırdım sil süpür cam kapı şimdi hem sıkılıyorum hem zorluyorum kendimi kalkayım diye kalkamıyorum 1 ay sonunda normale dönerim inşallah :) Yine de şükürler olsun

Anlıyorum hepimiz bazen farklı da olsa böyle durumlarla karşılaştık. Reçeteniz elinizdeyse yanlışlık yoktur rahatlayın . Benim reçetelerim net okunuyor du hep .
Çok mu karışık sizin ki ??
Çok karışık değil aslında ama ben yanlış aldıysam ve yarın açık eczane bulamam diye fazla panik oldum galiba:) hemşireyi de aradım forumda da sizler yardımcı oldunuz rahatladım şimdi:)

Çok karışık değil aslında ama ben yanlış aldıysam ve yarın açık eczane bulamam diye fazla panik oldum galiba:) hemşireyi de aradım forumda da sizler yardımcı oldunuz rahatladım şimdi:)

Pazar günü eczane sıkıntılı gerçekten . Aklınızda olsun eğer ilacla sıkıntı yaşarsanız hemşirelerde ki eczane cinin kartını isteyin . Hem hastaneye getiriyor ilacı hem de en uygun o veriyordu .

amin, hepimiz inşallah.
evet benim ilk denememdi, benim tüplerimde sıvı birikmesi vardı. önce onun için operasyon geçirdim, tüpler kapatıldı. sonrasında dondurulmuş embriyo ile naturel transfer yapıldı.
Ameliyatı nerde olmuştunuz acaba bende de aynı problem varda ? Hayırlı olsun gebeliğiniz

Pgt ne kadara mal oluyor canım
Şöyle ki bide tek gen mutasyonu nadir bir hastalık taşıyıcılığı var eşimle bende;o sebeple ilk pgtde bu mutasyona bakılacak, bunun fiyatı 1300 dolar ; burdan temiz gelen embriyolarda da donen sendromu gibi hastalıklara taranacak, o da embriyo başı 295 dolar demişlerdi ama şimdi duyuyorum birkaç arkadaştan fiyatlar artmış biraz sanırım:3-4 ay öncesi bize bu şekilde fiyat verilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…