- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
İnş arkadaşım ya düşük yaparken de karnım ağrıdı sonra düştü korkuyorum şimdiİnş öyledir 2.günüm ama hiç gebelik var gibi hissetmiyorum
İBelirtiler kişiden kişiye göre değişiyormuş inşallah seninki gebelik belirtisidir canım.
Çok pahalıymış yaŞöyle ki bide tek gen mutasyonu nadir bir hastalık taşıyıcılığı var eşimle bende;o sebeple ilk pgtde bu mutasyona bakılacak, bunun fiyatı 1300 dolar ; burdan temiz gelen embriyolarda da donen sendromu gibi hastalıklara taranacak, o da embriyo başı 295 dolar demişlerdi ama şimdi duyuyorum birkaç arkadaştan fiyatlar artmış biraz sanırım:3-4 ay öncesi bize bu şekilde fiyat verilmişti
canım bende acayip ağrı hem kasıklarımda hem karnımda bugün 7. günüm hep oldu halada oluyorİnş arkadaşım ya düşük yaparken de karnım ağrıdı sonra düştü korkuyorum şimdi
İ
Test yaptınız mıcanım bende acayip ağrı hem kasıklarımda hem karnımda bugün 7. günüm hep oldu halada oluyor
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim. İnşallah bebeğin serinledir canım. Bize de umut olun kimse olumsuz sonuç almasın inşallahcanım şu hassas 6 gün öncesi testlerinden yaptım pozitif ama yinede korkuyorum.. çünkü çok hafif lekelenmede başladı
Doktorunla iletişime geçmende fayda varcanım şu hassas 6 gün öncesi testlerinden yaptım pozitif ama yinede korkuyorum.. çünkü çok hafif lekelenmede başladı
Yerinde olsam normal bi doktora giderim bu merkez benim kanamam vardı otur evde jel uygula dedi başka hastaneye gittim hemen iğne yapıldıcanım geçtim iletişime hastaneyi aradım kahverengi lekelenmenin bu durumun seyri olduğunu eğer kırmızıya dönerse sıkıntı oluşturabileceğini oraya gitmemi iğne olmamı söylediler beklemedeyim bende şu an kesildi lekelenme
Embriyo kalitesini söylediler mi canım. Hayırlı uğurlu olsunİyi akşamlar naturel trasfere hazılanıyorum perşembe yumurta catlamamı vurdum ya kasıklarımda agrı var çok bu arada eşimde ameliyatla sperm bulundu erkek faktörünün en zor aşaması arakadaşlar ama Allaha şükür 3 tane embiriyomuz var bzede dua edermisin hamişler çarşamba trasferim var
İçinde bir merkez canımArkadaşlar memorial ayrı bi tüp bebek merkezi mi yoksa hastanenin için de mi tüp bebek bölümü
Arkadaşlar memorial ayrı bi tüp bebek merkezi mi yoksa hastanenin için de mi tüp bebek bölümü
Yani bloktasis evresinde dediler canımEmbriyo kalitesini söylediler mi canım. Hayırlı uğurlu olsun
Teşekkür ederim cevabın için canım. Eşinizde sperm çıkışı YÖK müydü ameliyat oldu. Bizim de erkek faktörü morfoloji %1 ,hızlı hareket 0.yavaş hareket vardı.ilk deneme tutmadı. Bende 3 hafta sonra adetimle tedaviye başlayacağım inşallah. Sizlerin iyi haberlerini bekliyorumİçinde bir merkez canım
Sağol canım yok ben lekelenme hiç yaşamadım belki seninde yerleşme kanaması olabilir msjını yeni gördüm kusura bakmacanım allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olur inş. bişey sorucam acaba transfer sonrası beklerken hafif lekelenmeler yaşadınız mı yada yaşayan var ise yazabilirmi kaçıncı günler olduğu ben 1. ve 7. günümde yaşadım çok endişeliyim
Sağolun yok hayır benim naturel oldu bu arada ilk muayene ücretsiz canımBu arada çok sevindim maşallah Allah tamamanına erdirsin ilaçlı denediniz naturelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?