Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok pahalıymış ya

canım şu hassas 6 gün öncesi testlerinden yaptım pozitif ama yinede korkuyorum.. çünkü çok hafif lekelenmede başladı
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim. İnşallah bebeğin serinledir canım. Bize de umut olun kimse olumsuz sonuç almasın inşallah

canım geçtim iletişime hastaneyi aradım kahverengi lekelenmenin bu durumun seyri olduğunu eğer kırmızıya dönerse sıkıntı oluşturabileceğini oraya gitmemi iğne olmamı söylediler beklemedeyim bende şu an kesildi lekelenme

Yerinde olsam normal bi doktora giderim bu merkez benim kanamam vardı otur evde jel uygula dedi başka hastaneye gittim hemen iğne yapıldı

Arkadaşlar memorial da olumlu olumsuz sonuç alanlar yazabilir mi??

İyi akşamlar naturel trasfere hazılanıyorum perşembe yumurta catlamamı vurdum ya kasıklarımda agrı var çok bu arada eşimde ameliyatla sperm bulundu erkek faktörünün en zor aşaması arakadaşlar ama Allaha şükür 3 tane embiriyomuz var bzede dua edermisin hamişler çarşamba trasferim var

Embriyo kalitesini söylediler mi canım. Hayırlı uğurlu olsun

İçinde bir merkez canım
Teşekkür ederim cevabın için canım. Eşinizde sperm çıkışı YÖK müydü ameliyat oldu. Bizim de erkek faktörü morfoloji %1 ,hızlı hareket 0.yavaş hareket vardı.ilk deneme tutmadı. Bende 3 hafta sonra adetimle tedaviye başlayacağım inşallah. Sizlerin iyi haberlerini bekliyorum

Sağol canım yok ben lekelenme hiç yaşamadım belki seninde yerleşme kanaması olabilir msjını yeni gördüm kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…