Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sizde problem neydi?? Hastaneyi öneriyor musun
Bizim problemimiz yoktu canım görünürde ama olmadı sebepsiz yani hastaneyi ve özellikle semra hocayı şiddetle tavsiye ederim önce Allah sonra semra hanım ve ekibi

Arkadaslar benim transferimde naturel olucak ikinci muayneye oersembe gunu gidicem benim sorum şu idrar yollarini usuttum galiba yanmam var ne yapmaliyim

Kızlar merhabaaa sizlere bi sorum olucak memorial’ın doğum ücretlerini bilen varmı? Sordunuzmu hiç birde aylık kontrol ücretini?

cnm mail olarak direk sonucu mu yazıyorum? şişli memorial tercihim değil canım maddi olarak bizi aşar .... özel hastane istiyorum ama sgk ile antlaşmalı olsun :)
Canım memorial doğum ücretleri hakkında bilgin var sanırım banada söylermisin? Bende avrupa yakasındayım ama gittiğim ekstra kadın doğumcu olmadığı için memoriala devam etmeyi düşünüyorum

Ohaaa ciddi olamazsın canımm bu ne yaaa altın yatakta falanmı doğum yaptırıyolar yuhhh gerçekten şok oldum biz tüp bebeğe bu kadar ücret ödemiyoruz siz nerden aldınız bu bilgiyi?
Böyle hastaneler hep böyle cnm benim özel sağlık sigortam vae bu yüzden hiç ücret ödemeden doğum yapma hakkım var

İ

Evet cnm allianz ile anlaşması olan tüm hastanelerde :)
Bende bankada çalıştığım için allianz sigortam var hatta bankanın bize tek avantajı bu diyebilriim. Güzel oluyo böyle şeylerde ama tüp bebeğin hiçbir şeyini karşılmıyo şükür ki prof muayenelerini flan her şeyin yüzde 80nini karşılıyor ameliyatlarında hepsini.
Ama benim tüp ameliyatımı karşılamayacak tüp bebek kategorisine girdiği için

Olsun cnm o bile çok büyük nimet mesela Allah izin verirsem hamile isem ahmet göçmen beye gideceğim 520 lira vermek varken 45 lira ödemek çok büyük avantaj geçen haftalarda yine memorialde hemotolojiye gittim doçente 500 küsürdü muayenesi 45 lira ödedim çıktım çok avantajlı bişey peki doğumu da karşılar mi senin sigortan poliçende var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…