- 25 Mayıs 2017
- 223
- 310
- 53
- 34
Bende pazartesi transfer olucam canım yarın ararlar bilgilendime icinBana da pazar arayacağız dediler ama doktoru sormayı unuttum.
Çok güzel maşallah rabbim bizlerede bütün isteyenlere nasip etsinSağolun yok hayır benim naturel oldu bu arada ilk muayene ücretsiz canım
Bizim problemimiz yoktu canım görünürde ama olmadı sebepsiz yani hastaneyi ve özellikle semra hocayı şiddetle tavsiye ederim önce Allah sonra semra hanım ve ekibiHayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sizde problem neydi?? Hastaneyi öneriyor musun
Aminnnnn canım cümlemizin inşaAllah@burcuuuuu
Canım hayırlı olsun gözünüzaydın sağlıkla ilerlesin hayırla sağlıkla kucağına al inşallah
Canım memorial doğum ücretleri hakkında bilgin var sanırım banada söylermisin? Bende avrupa yakasındayım ama gittiğim ekstra kadın doğumcu olmadığı için memoriala devam etmeyi düşünüyorumcnm mail olarak direk sonucu mu yazıyorum? şişli memorial tercihim değil canım maddi olarak bizi aşar .... özel hastane istiyorum ama sgk ile antlaşmalı olsun :)
520 lira muayene doğumda 13 binKızlar merhabaaa sizlere bi sorum olucak memorial’ın doğum ücretlerini bilen varmı? Sordunuzmu hiç birde aylık kontrol ücretini?
Ohaaa ciddi olamazsın canımm bu ne yaaa altın yatakta falanmı doğum yaptırıyolar yuhhh gerçekten şok oldum biz tüp bebeğe bu kadar ücret ödemiyoruz siz nerden aldınız bu bilgiyi?520 lira muayene doğumda 13 bin
Zaten antibiyotik gibi bişey veriyorlar sen gidince sor gene doktorun kimArkadaslar benim transferimde naturel olucak ikinci muayneye oersembe gunu gidicem benim sorum şu idrar yollarini usuttum galiba yanmam var ne yapmaliyim
Dr gonul hanimZaten antibiyotik gibi bişey veriyorlar sen gidince sor gene doktorun kim
Böyle hastaneler hep böyle cnm benim özel sağlık sigortam vae bu yüzden hiç ücret ödemeden doğum yapma hakkım varOhaaa ciddi olamazsın canımm bu ne yaaa altın yatakta falanmı doğum yaptırıyolar yuhhh gerçekten şok oldum biz tüp bebeğe bu kadar ücret ödemiyoruz siz nerden aldınız bu bilgiyi?
Tmm ama sen nerden öğrendin bunuBöyle hastaneler hep böyle cnm benim özel sağlık sigortam vae bu yüzden hiç ücret ödemeden doğum yapma hakkım var
Telefonla ararsan bilgi almak istiyorum diye söylüyorlar kafamdan söylücek değilim sonuçta.Tmm ama sen nerden öğrendin bunu
İstediğin yerde mi peki :)Böyle hastaneler hep böyle cnm benim özel sağlık sigortam vae bu yüzden hiç ücret ödemeden doğum yapma hakkım var
Evet cnm allianz ile anlaşması olan tüm hastanelerde :)İstediğin yerde mi peki :)
Kafandan söylüyosun demedim zaten ilk msjımda da sormuştum alakasız yazınca tekrar sordumTelefonla ararsan bilgi almak istiyorum diye söylüyorlar kafamdan söylücek değilim sonuçta.
Bende bankada çalıştığım için allianz sigortam var hatta bankanın bize tek avantajı bu diyebilriim. Güzel oluyo böyle şeylerde ama tüp bebeğin hiçbir şeyini karşılmıyoİ
Evet cnm allianz ile anlaşması olan tüm hastanelerde :)
Cnm birde transferden sonra senin kaşık ağrın ya da karın ağrın oldu mu bugün 2.günüm akşam çok karnım ağrıdı şimdi hafifledi ama insan tedirgin oluyorİstediğin yerde mi peki :)
Olsun cnm o bile çok büyük nimet mesela Allah izin verirsem hamile isem ahmet göçmen beye gideceğim 520 lira vermek varken 45 lira ödemek çok büyük avantaj geçen haftalarda yine memorialde hemotolojiye gittim doçente 500 küsürdü muayenesi 45 lira ödedim çıktım çok avantajlı bişey peki doğumu da karşılar mi senin sigortan poliçende var mıBende bankada çalıştığım için allianz sigortam var hatta bankanın bize tek avantajı bu diyebilriim. Güzel oluyo böyle şeylerde ama tüp bebeğin hiçbir şeyini karşılmıyoşükür ki prof muayenelerini flan her şeyin yüzde 80nini karşılıyor ameliyatlarında hepsini.
Ama benim tüp ameliyatımı karşılamayacak tüp bebek kategorisine girdiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?