Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım gerçekten büyük nimet memorial gibi bir yerde tedavi olabilmek doğum yapmak. Ama ben trabzonda yaşadığım için bi medicalpark var özel o da çol iyi değil ama mecbur ona gidiyoruz. Evet doğumu karşılıyor bende nasip olur o günlere gelirsem ve hala istifa etmemişsem :) istanbulda iyi bir hstanede düşünüyorum tabi o günlere gelebilirsem

Bi
Bir tüp bebek için hiç bi sigorta poliçe hazırlamıyor maalesef

Allah yazmışsa inşAllah o günleri de göreceğiz:)

İ

Evet cnm allianz ile anlaşması olan tüm hastanelerde :)
Bizim araba alianzlı olur mu hahahahah bide adama bağırıp durdum iptal et şunu boşuna ödüyoruz diye tüh bari kendimi de sigortalatsaydım medicalparkta da 3 binmiş yine iyi :)) yani en son arkadaşım doğurduğunda öyleydi zam gelmediyse :))

Bi

Bir tüp bebek için hiç bi sigorta poliçe hazırlamıyor maalesef
Biliyorlar ki maliyeti çok fazla . Ama ben çalışan olduğum için devletten rapor çıkarırsan karşılarız dediler bizde baya araştırdık ama bize rapor çıkmıyo en az iki aşılama diyo. Tüpte sorun var diyoruz rahim filmi istiyorlar. Semra hoca rahim filmi hyatına mal olabilir diyor enfeksiyonum çok fazla olduğu için vücuda yayılabilir komplikasyon olabilir diyor. Aman sağlığımızyerinde olsun sorun çözülsünde maddi kısmına da Allah güç versin ödenir bir şekilde.

Medicalparka normal devlet sigortasıda geçiyor ya cnm o yüzden memorial kadar uçuk olmaz bir de lütfen 20li haftalarda detaylı ultrasonunu 2li testini perinatolojiye yaptır

Allah yardımcın olsun arkadaşım sağlığımız bebeklerimiz yanımızda olsun da inş maddi durumlar çözülür Allahın izni ile

Aaa bende Kocaelideyim burda da en iyi hastane medicalpark :))) bölge bölge değişebilir ama

Aaa bende Kocaelideyim burda da en iyi hastane medicalpark :))) bölge bölge değişebilir ama
Aynen doktordan doktora değişiyor tabi ama ben Trabzon’a biraz alışamadıiım için her şeyi itici geliyor olabilir kabul ediyorum :))) ama trabzonlu arkadaşlarımda şunu söylüyor ki trabzonda adam akıllı kadın doğumcu yok onlar bile diyor ben ne yapayım :)

2 li 3 lü testlere gerek kalmayacak demişlerdi ama .. pgt li embriyo olduğu için
Şimdi down için değilde preeklamsi rahim içi gelişme geriliği olup olmayacağı hakkında ip ucu veren bi değer var ikili testte pappa diye onun için yaptır derim benimde olursa inş pgtli olucak ama yine de yapılcak o değer için

Insallah pozitif olur....

Kızlar selam, hastaneye de sorarım tabi görünce aklıma gelmişken size de soruyım dedim. memorialın acıbadem sigortayla da anlaşaması var mı biliyormusunuz

Kocaelinden gidip gelme sukıntı oluyor mu. Bende izmitteyim çalışıyorum hastaneye günü birlik gideceğim
Eşimin iş saatlerine denk gelmediği için bize pek sıkıntı olmadı sadece trafik derdi oluyordu hep geç kalıyordum .. opu ya da 5 dkka kala girdim hemen aldılar hiç beklemeden :)) Allah yardımcınız olsun kolaylaştrsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…