Ewt bende 10binin üstünde olduğunu duydum zaten bir histereskobi 3400 tl se doğumu ben hiç düşenemiyorum orda :)Kafandan söylüyosun demedim zaten ilk msjımda da sormuştum alakasız yazınca tekrar sordum
Evet canım gerçekten büyük nimet memorial gibi bir yerde tedavi olabilmek doğum yapmak. Ama ben trabzonda yaşadığım için bi medicalpark var özel o da çol iyi değil ama mecbur ona gidiyoruz. Evet doğumu karşılıyor bende nasip olur o günlere gelirsem ve hala istifa etmemişsem :) istanbulda iyi bir hstanede düşünüyorum tabi o günlere gelebilirsemOlsun cnm o bile çok büyük nimet mesela Allah izin verirsem hamile isem ahmet göçmen beye gideceğim 520 lira vermek varken 45 lira ödemek çok büyük avantaj geçen haftalarda yine memorialde hemotolojiye gittim doçente 500 küsürdü muayenesi 45 lira ödedim çıktım çok avantajlı bişey peki doğumu da karşılar mi senin sigortan poliçende var mı
Bir tüp bebek için hiç bi sigorta poliçe hazırlamıyor maalesefBende bankada çalıştığım için allianz sigortam var hatta bankanın bize tek avantajı bu diyebilriim. Güzel oluyo böyle şeylerde ama tüp bebeğin hiçbir şeyini karşılmıyoşükür ki prof muayenelerini flan her şeyin yüzde 80nini karşılıyor ameliyatlarında hepsini.
Ama benim tüp ameliyatımı karşılamayacak tüp bebek kategorisine girdiği için
Allah yazmışsa inşAllah o günleri de göreceğiz:)Evet canım gerçekten büyük nimet memorial gibi bir yerde tedavi olabilmek doğum yapmak. Ama ben trabzonda yaşadığım için bi medicalpark var özel o da çol iyi değil ama mecbur ona gidiyoruz. Evet doğumu karşılıyor bende nasip olur o günlere gelirsem ve hala istifa etmemişsem :) istanbulda iyi bir hstanede düşünüyorum tabi o günlere gelebilirsem
Bizim araba alianzlı olur mu hahahahah bide adama bağırıp durdum iptal et şunu boşuna ödüyoruz diye tüh bari kendimi de sigortalatsaydımİ
Evet cnm allianz ile anlaşması olan tüm hastanelerde :)
Biliyorlar ki maliyeti çok fazla . Ama ben çalışan olduğum için devletten rapor çıkarırsan karşılarız dediler bizde baya araştırdık ama bize rapor çıkmıyo en az iki aşılama diyo. Tüpte sorun var diyoruz rahim filmi istiyorlar. Semra hoca rahim filmi hyatına mal olabilir diyor enfeksiyonum çok fazla olduğu için vücuda yayılabilir komplikasyon olabilir diyor. Aman sağlığımızyerinde olsun sorun çözülsünde maddi kısmına da Allah güç versin ödenir bir şekilde.Bi
Bir tüp bebek için hiç bi sigorta poliçe hazırlamıyor maalesef
Medicalparka normal devlet sigortasıda geçiyor ya cnm o yüzden memorial kadar uçuk olmaz bir de lütfen 20li haftalarda detaylı ultrasonunu 2li testini perinatolojiye yaptırBizim araba alianzlı olur mu hahahahah bide adama bağırıp durdum iptal et şunu boşuna ödüyoruz diye tüh bari kendimi de sigortalatsaydımmedicalparkta da 3 binmiş yine iyi :)) yani en son arkadaşım doğurduğunda öyleydi zam gelmediyse :))
Allah yardımcın olsun arkadaşım sağlığımız bebeklerimiz yanımızda olsun da inş maddi durumlar çözülür Allahın izni ileBiliyorlar ki maliyeti çok fazla . Ama ben çalışan olduğum için devletten rapor çıkarırsan karşılarız dediler bizde baya araştırdık ama bize rapor çıkmıyo en az iki aşılama diyo. Tüpte sorun var diyoruz rahim filmi istiyorlar. Semra hoca rahim filmi hyatına mal olabilir diyor enfeksiyonum çok fazla olduğu için vücuda yayılabilir komplikasyon olabilir diyor. Aman sağlığımızyerinde olsun sorun çözülsünde maddi kısmına da Allah güç versin ödenir bir şekilde.
Aaa bende Kocaelideyim burda da en iyi hastane medicalpark :))) bölge bölge değişebilir amaEvet canım gerçekten büyük nimet memorial gibi bir yerde tedavi olabilmek doğum yapmak. Ama ben trabzonda yaşadığım için bi medicalpark var özel o da çol iyi değil ama mecbur ona gidiyoruz. Evet doğumu karşılıyor bende nasip olur o günlere gelirsem ve hala istifa etmemişsem :) istanbulda iyi bir hstanede düşünüyorum tabi o günlere gelebilirsem
Amin arkadaşım amin inşallah gelecek o günler. Senin ağrıların hayırlara işaret kendini rahat tutAllah yardımcın olsun arkadaşım sağlığımız bebeklerimiz yanımızda olsun da inş maddi durumlar çözülür Allahın izni ile
2 li 3 lü testlere gerek kalmayacak demişlerdi ama .. pgt li embriyo olduğu içinMedicalparka normal devlet sigortasıda geçiyor ya cnm o yüzden memorial kadar uçuk olmaz bir de lütfen 20li haftalarda detaylı ultrasonunu 2li testini perinatolojiye yaptır
İnş öyledir arkadaşım Rabbim bu defa nasip eder sağlıkla inş banada sanada isteyen herkese deAmin arkadaşım amin inşallah gelecek o günler. Senin ağrıların hayırlara işaret kendini rahat tut
Aynen doktordan doktora değişiyor tabi ama ben Trabzon’a biraz alışamadıiım için her şeyi itici geliyor olabilir kabul ediyorum :))) ama trabzonlu arkadaşlarımda şunu söylüyor ki trabzonda adam akıllı kadın doğumcu yok onlar bile diyor ben ne yapayım :)Aaa bende Kocaelideyim burda da en iyi hastane medicalpark :))) bölge bölge değişebilir ama
Şimdi down için değilde preeklamsi rahim içi gelişme geriliği olup olmayacağı hakkında ip ucu veren bi değer var ikili testte pappa diye onun için yaptır derim benimde olursa inş pgtli olucak ama yine de yapılcak o değer için2 li 3 lü testlere gerek kalmayacak demişlerdi ama .. pgt li embriyo olduğu için
Insallah pozitif olur....İyi akşamlar naturel trasfere hazılanıyorum perşembe yumurta catlamamı vurdum ya kasıklarımda agrı var çok bu arada eşimde ameliyatla sperm bulundu erkek faktörünün en zor aşaması arakadaşlar ama Allaha şükür 3 tane embiriyomuz var bzede dua edermisin hamişler çarşamba trasferim var
Hepimiz için hayırlısı olur inş. Transferin doğal siklusta mı olacakBende pazartesi transfer olucam canım yarın ararlar bilgilendime icin
Kocaelinden gidip gelme sukıntı oluyor mu. Bende izmitteyim çalışıyorum hastaneye günü birlik gideceğimAaa bende Kocaelideyim burda da en iyi hastane medicalpark :))) bölge bölge değişebilir ama
Kızlar selam, hastaneye de sorarım tabi görünce aklıma gelmişken size de soruyım dedim. memorialın acıbadem sigortayla da anlaşaması var mı biliyormusunuzOlsun cnm o bile çok büyük nimet mesela Allah izin verirsem hamile isem ahmet göçmen beye gideceğim 520 lira vermek varken 45 lira ödemek çok büyük avantaj geçen haftalarda yine memorialde hemotolojiye gittim doçente 500 küsürdü muayenesi 45 lira ödedim çıktım çok avantajlı bişey peki doğumu da karşılar mi senin sigortan poliçende var mı
Eşimin iş saatlerine denk gelmediği için bize pek sıkıntı olmadı sadece trafik derdi oluyordu hep geç kalıyordum .. opu ya da 5 dkka kala girdim hemen aldılar hiç beklemeden :)) Allah yardımcınız olsun kolaylaştrsın inşallahKocaelinden gidip gelme sukıntı oluyor mu. Bende izmitteyim çalışıyorum hastaneye günü birlik gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?