Amin inşallah canım. Senin kaçıncı denemeydiEşimin iş saatlerine denk gelmediği için bize pek sıkıntı olmadı sadece trafik derdi oluyordu hep geç kalıyordum .. opu ya da 5 dkka kala girdim hemen aldılar hiç beklemeden :)) Allah yardımcınız olsun kolaylaştrsın inşallah
Amin inşallah canım. Senin kaçıncı denemeydiEşimin iş saatlerine denk gelmediği için bize pek sıkıntı olmadı sadece trafik derdi oluyordu hep geç kalıyordum .. opu ya da 5 dkka kala girdim hemen aldılar hiç beklemeden :)) Allah yardımcınız olsun kolaylaştrsın inşallah
Evet maalesef umarım ilk seferde olur diye dua ediyorum heo...Çok pahalıymış ya
İlk deneme canımAmin inşallah canım. Senin kaçıncı denemeydi
Ne güzel bende ilk denemede olur dedim olmadı. İnşallah bu sefer olur. İlk sefer kinden daha fazla heyecan yaptımİlk deneme canım
Ben bilmiyorum cnm benimki allianz diye bi bilgim yokKızlar selam, hastaneye de sorarım tabi görünce aklıma gelmişken size de soruyım dedim. memorialın acıbadem sigortayla da anlaşaması var mı biliyormusunuz
Cnm fiyatlarını bilmiyorum ama pahalı sonuçta. İstersen iyi ce bir araştır ssk ile antlaşması yok sonuçtaCanım memorial doğum ücretleri hakkında bilgin var sanırım banada söylermisin? Bende avrupa yakasındayım ama gittiğim ekstra kadın doğumcu olmadığı için memoriala devam etmeyi düşünüyorum
Yoksa bir rekorami imza atacaksin transferin bugun kacinci gunu gecen biri yazmisti semra hanim ignenin etksii 7. Gun gecer demiş hadi hayırlısı bakalimKızlar ovitrelle kaç gün etkili bugün iğnenin 10.günü hâlâ silik çizgi çıkıyor
Geçmiyor benim ki galiba transferden 1 gün sonra da yaptım ovitrelle geçmiş mi diye o zamanda silikti hâlâ öyle ne geçmez iğneymiş bebekten dolayı olduğunu sanmam keşke öyle olsaYoksa bir rekorami imza atacaksin transferin bugun kacinci gunu gecen biri yazmisti semra hanim ignenin etksii 7. Gun gecer demiş hadi hayırlısı bakalim
Geçmiyor benim ki galiba transferden 1 gün sonra da yaptım ovitrelle geçmiş mi diye o zamanda silikti hâlâ öyle ne geçmez iğneymiş bebekten dolayı olduğunu sanmam keşke öyle olsa
Evet naturel siklus olucak Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinHepimiz için hayırlısı olur inş. Transferin doğal siklusta mı olacak
Kocaelinden gidip gelme sukıntı oluyor mu. Bende izmitteyim çalışıyorum hastaneye günü birlik gideceğim
Transfer gününü sayıyor muyuz cnm peki bende ilkinde pazartesi transfer olmuştum cumartesi yapmıştım çok çok silikti bu sefer duramadm kendime ettim :)Canım çok erken başlamışsın kafan karışacak şimdi ama niye kendine eziyet ediyorsun . Transferden sonra 6. Günü yapmıştım ben silik çıkmıştı. 8. Gün de silik çıktı . Yani pozitif olsa bile hep silik çıkabilir .
Ama ben umutluyum senden güzel haberler vereceksin bize Allahın izniyle inşallah :)
Transfer gününü sayıyor muyuz cnm peki bende ilkinde pazartesi transfer olmuştum cumartesi yapmıştım çok çok silikti bu sefer duramadm kendime ettim :)
Yanlış bişey yapmamış olmak için soruyorum. Geçen hafta salı ovitrelle iğneyi yaptım, Çarşamba’dan itibaren 4 gün rulid ve prednol kullandım sende öyle mi yaptın?Evet naturel siklus olucak Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Cnm iğneyi geçen cuma 5te yaptım transferimi perşembe akşam 6da oldumCanım ben saymadım akşam 7.30 da oldu benim transferim . İlk testim 5 gün sonra yapmışım pardon . 2 gün sonra yine yaptım silik çıktı. Bazılarında pozitif olsa bile hiç çizgi çıkmamış Kediligelin diye bir arkadaş var mesela kanda pozitif çıktı sadece . Bizden baya önce hamile şuan .
Senin kaç gün oldu transfer olalı 3 4 gün diye hatırlıyorum. Bence artık iğnenin etkisi geçmiştir çünkü iğneden 5 6 gün sonra transfer oluyor . Stres yapma sen herşey güzel olacak inşallah .
Öyle olacak Allah in izni ile emeklerin bosa gitmesin. Test gunun ne zaman normalde? Guzel haberler ver bize inşallahGeçmiyor benim ki galiba transferden 1 gün sonra da yaptım ovitrelle geçmiş mi diye o zamanda silikti hâlâ öyle ne geçmez iğneymiş bebekten dolayı olduğunu sanmam keşke öyle olsa
Aynen canım salı ovitrelle yaptım 4 gün de iki ilacı kullandım için rahat olsun yalnış bişey yokYanlış bişey yapmamış olmak için soruyorum. Geçen hafta salı ovitrelle iğneyi yaptım, Çarşamba’dan itibaren 4 gün rulid ve prednol kullandım sende öyle mi yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?