Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin inşallah canım. Senin kaçıncı denemeydi

Amin inşallah canım. Senin kaçıncı denemeydi

Kızlar tekrar hormon testleri falan istenir mi acaba.en son 2 yıl önce bütün testleri yaptırmıştım sıkıntı yoktu.

Kızlar ovitrelle kaç gün etkili bugün iğnenin 10.günü hâlâ silik çizgi çıkıyor

Canım memorial doğum ücretleri hakkında bilgin var sanırım banada söylermisin? Bende avrupa yakasındayım ama gittiğim ekstra kadın doğumcu olmadığı için memoriala devam etmeyi düşünüyorum
Cnm fiyatlarını bilmiyorum ama pahalı sonuçta. İstersen iyi ce bir araştır ssk ile antlaşması yok sonuçta

Yoksa bir rekorami imza atacaksin transferin bugun kacinci gunu gecen biri yazmisti semra hanim ignenin etksii 7. Gun gecer demiş hadi hayırlısı bakalim
Geçmiyor benim ki galiba transferden 1 gün sonra da yaptım ovitrelle geçmiş mi diye o zamanda silikti hâlâ öyle ne geçmez iğneymiş bebekten dolayı olduğunu sanmam keşke öyle olsa

Geçmiyor benim ki galiba transferden 1 gün sonra da yaptım ovitrelle geçmiş mi diye o zamanda silikti hâlâ öyle ne geçmez iğneymiş bebekten dolayı olduğunu sanmam keşke öyle olsa

Canım çok erken başlamışsın kafan karışacak şimdi ama niye kendine eziyet ediyorsun . Transferden sonra 6. Günü yapmıştım ben silik çıkmıştı. 8. Gün de silik çıktı . Yani pozitif olsa bile hep silik çıkabilir .
Ama ben umutluyum senden güzel haberler vereceksin bize Allahın izniyle inşallah :)

Kocaelinden gidip gelme sukıntı oluyor mu. Bende izmitteyim çalışıyorum hastaneye günü birlik gideceğim

Trafiği hesaba katip cikmalisiniz yola sürekli . Randevu saatini ona göre iste hep . Opu ya giderken 5.30 da evden çıkmıştık ancak yetiştik. Kartepe deyim bende .

Bazı günler kontrollere yalnız otobüsle bile gittim eşim izin alamadığı için .

İlk deneme ni nerede yapmıştınız?

Transfer gününü sayıyor muyuz cnm peki bende ilkinde pazartesi transfer olmuştum cumartesi yapmıştım çok çok silikti bu sefer duramadm kendime ettim :)

Transfer gününü sayıyor muyuz cnm peki bende ilkinde pazartesi transfer olmuştum cumartesi yapmıştım çok çok silikti bu sefer duramadm kendime ettim :)

Canım ben saymadım akşam 7.30 da oldu benim transferim . İlk testim 5 gün sonra yapmışım pardon . 2 gün sonra yine yaptım silik çıktı. Bazılarında pozitif olsa bile hiç çizgi çıkmamış Kediligelin diye bir arkadaş var mesela kanda pozitif çıktı sadece . Bizden baya önce hamile şuan .

Senin kaç gün oldu transfer olalı 3 4 gün diye hatırlıyorum. Bence artık iğnenin etkisi geçmiştir çünkü iğneden 5 6 gün sonra transfer oluyor . Stres yapma sen herşey güzel olacak inşallah .

Cnm iğneyi geçen cuma 5te yaptım transferimi perşembe akşam 6da oldum

Öyle olacak Allah in izni ile emeklerin bosa gitmesin. Test gunun ne zaman normalde? Guzel haberler ver bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…