- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Bu ne acele :))) bekle canım 7.gün yine yaparsın hadi hayırlısı inşallahCnm iğneyi geçen cuma 5te yaptım transferimi perşembe akşam 6da oldum
3 mart cnm normalde ben sabırsız meraklı biri olarak duramadim moralimi bozdumÖyle olacak Allah in izni ile emeklerin bosa gitmesin. Test gunun ne zaman normalde? Guzel haberler ver bize inşallah
Çok erken dmiBu ne acele :))) bekle canım 7.gün yine yaparsın hadi hayırlısı inşallah
İlk denemeyi bahçeci umutta yapmıştım tutmadı. Fakat merkez çok iyiydi çok memnundum.ama aklımda hep memorial vardı. Bence bu işte bir numara memorial çok araştırdım tabi Allah’ın izniyleTrafiği hesaba katip cikmalisiniz yola sürekli . Randevu saatini ona göre iste hep . Opu ya giderken 5.30 da evden çıkmıştık ancak yetiştik. Kartepe deyim bende .
Bazı günler kontrollere yalnız otobüsle bile gittim eşim izin alamadığı için .
İlk deneme ni nerede yapmıştınız?
Çok erken dmikendimi üzdüm yok yere :)
Canım olacak Allah’ın izniyle ben inanıyorumÇok erken dmikendimi üzdüm yok yere :)
Görmeden sevmek bu olsa gerek kızlar hiçbirimiz birbirimizi görmedik ama destekleriniz gerçekten mutlu ediyor beni :)Canım hiç üzme çok erken daha . Olacak inşallah öyle hissediyorum . Keyfine bak stres yapma sakın.
İlk denemeyi bahçeci umutta yapmıştım tutmadı. Fakat merkez çok iyiydi çok memnundum.ama aklımda hep memorial vardı. Bence bu işte bir numara memorial çok araştırdım tabi Allah’ın izniyle
İnşallah canım arkadaşım inşAllah desteğin için bişey diyemiyorum inan çok teşekkür ederim ❤Canım olacak Allah’ın izniyle ben inanıyorum
Çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimize anneliği hayırlısıyla tattırsın inşâAllahİnşallah canım Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin ameliyatını da olmuşsun geçmiş olsun güzel olacak inşallah
Görmeden sevmek bu olsa gerek kızlar hiçbirimiz birbirimizi görmedik ama destekleriniz gerçekten mutlu ediyor beni :)
Amin amin inşAllah bu sefer bende isteyen herkeste sağ salim alır kucağına kimseye evlat acısı yaşatmaz Rabbim inşAllahBurada anladığımız gibi kimse anlamıyor bizleri de ondan :) ben de bakmadan duramıyorum hepinizi merak ediyorum . Eski arkadaşları da sabırsızlıkla kendim gibi heyacanla bekliyorum . Yeni katılan arkadaşlara belki bir faydamız olur diyorum . Nitekim duygular karşılıklı :)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canım bence 6.güjü bekle test yapmak için, bence bebekten dolayı göreceksin çizgileri o gün, inanıyorumGeçmiyor benim ki galiba transferden 1 gün sonra da yaptım ovitrelle geçmiş mi diye o zamanda silikti hâlâ öyle ne geçmez iğneymiş bebekten dolayı olduğunu sanmam keşke öyle olsa
Valla doğru dedin kimse anlamıyor .. 2018 anneleri topiğine de baktım yazdım sarmadı beni :))Burada anladığımız gibi kimse anlamıyor bizleri de ondan :) ben de bakmadan duramıyorum hepinizi merak ediyorum . Eski arkadaşları da sabırsızlıkla kendim gibi heyacanla bekliyorum . Yeni katılan arkadaşlara belki bir faydamız olur diyorum . Nitekim duygular karşılıklı :)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canım nasılsın hangi aşamadasınCanım bence 6.güjü bekle test yapmak için, bence bebekten dolayı göreceksin çizgileri o gün, inanıyorum
Amin amin inşAllah cnm sende bende en kısa zamanda inş güzel günler göreceğiz ❤Canım bence 6.güjü bekle test yapmak için, bence bebekten dolayı göreceksin çizgileri o gün, inanıyorum
transferin hayırlı olsun. heyecan güzel bir duygu ama merak hakkında öyle düşünmüyorum. Sabırlı ol hiç bir şey vaktinden önce olmaz biliyorsun. pozitif alacaksın allahın izniyle ve 9 aylık bir bekleyiş var akabinde. Biraz huzurlu ol allaha bırak. Merak ederek dndişelenerek kendini yıpratma.Amin amin inşAllah bu sefer bende isteyen herkeste sağ salim alır kucağına kimseye evlat acısı yaşatmaz Rabbim inşAllah
Benim endişe yaşamam imkansız cnm bu zamana kadar yaşadıklarımdan dolayı böyleyim maalesef karnım ağrıyor korkuyorum test konusunda haklısın ama cnmtransferin hayırlı olsun. heyecan güzel bir duygu ama merak hakkında öyle düşünmüyorum. Sabırlı ol hiç bir şey vaktinden önce olmaz biliyorsun. pozitif alacaksın allahın izniyle ve 9 aylık bir bekleyiş var akabinde. Biraz huzurlu ol allaha bırak. Merak ederek dndişelenerek kendini yıpratma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?