Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İlk denemeyi bahçeci umutta yapmıştım tutmadı. Fakat merkez çok iyiydi çok memnundum.ama aklımda hep memorial vardı. Bence bu işte bir numara memorial çok araştırdım tabi Allah’ın izniyle

Canım hiç üzme çok erken daha . Olacak inşallah öyle hissediyorum . Keyfine bak stres yapma sakın.
Görmeden sevmek bu olsa gerek kızlar hiçbirimiz birbirimizi görmedik ama destekleriniz gerçekten mutlu ediyor beni :)

İlk denemeyi bahçeci umutta yapmıştım tutmadı. Fakat merkez çok iyiydi çok memnundum.ama aklımda hep memorial vardı. Bence bu işte bir numara memorial çok araştırdım tabi Allah’ın izniyle

Hatırladım şimdi evet yazmıştın daha önce . İnşallah bu sefer herşey yolunda gider. Bahceci de kötü bir merkez değil ama ben de semra hanım ve labaratuvar a gerçekten güveniyorum.

Herkesin hakkında hayırlısı inşallah hepimiz mutlu şekilde ayrılırız hastaneden .

Görmeden sevmek bu olsa gerek kızlar hiçbirimiz birbirimizi görmedik ama destekleriniz gerçekten mutlu ediyor beni :)

Burada anladığımız gibi kimse anlamıyor bizleri de ondan :) ben de bakmadan duramıyorum hepinizi merak ediyorum . Eski arkadaşları da sabırsızlıkla kendim gibi heyacanla bekliyorum . Yeni katılan arkadaşlara belki bir faydamız olur diyorum . Nitekim duygular karşılıklı :)

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Dondurulmuş transfer olan hanımlar biraz bilgi verin bana da bu çatlatma iğnesi ne için yapılıyor ki

Amin amin inşAllah bu sefer bende isteyen herkeste sağ salim alır kucağına kimseye evlat acısı yaşatmaz Rabbim inşAllah

Geçmiyor benim ki galiba transferden 1 gün sonra da yaptım ovitrelle geçmiş mi diye o zamanda silikti hâlâ öyle ne geçmez iğneymiş bebekten dolayı olduğunu sanmam keşke öyle olsa
Canım bence 6.güjü bekle test yapmak için, bence bebekten dolayı göreceksin çizgileri o gün, inanıyorum

Valla doğru dedin kimse anlamıyor .. 2018 anneleri topiğine de baktım yazdım sarmadı beni :))

Amin amin inşAllah bu sefer bende isteyen herkeste sağ salim alır kucağına kimseye evlat acısı yaşatmaz Rabbim inşAllah
transferin hayırlı olsun. heyecan güzel bir duygu ama merak hakkında öyle düşünmüyorum. Sabırlı ol hiç bir şey vaktinden önce olmaz biliyorsun. pozitif alacaksın allahın izniyle ve 9 aylık bir bekleyiş var akabinde. Biraz huzurlu ol allaha bırak. Merak ederek dndişelenerek kendini yıpratma.

Benim endişe yaşamam imkansız cnm bu zamana kadar yaşadıklarımdan dolayı böyleyim maalesef karnım ağrıyor korkuyorum test konusunda haklısın ama cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…