takip ediyorum kolay şeyler değil tabiki allah bir daha yaşatmasın. ne sana nede bir başkasına. onları yaşadın geride kaldı acısı içinde olsada. önemli olan bından sonrası inşallah allahın izniyle onları unutacak güzellikler yaşayacaksın. bitti giiti deniz bundan sonra güzrl olacak diye hergün söyle kendine allah büyük. bende bu sefer iyi olacağını düşünüyorum inanıyorum.Benim endişe yaşamam imkansız cnm bu zamana kadar yaşadıklarımdan dolayı böyleyim maalesef karnım ağrıyor korkuyorum test konusunda haklısın ama cnm
Haklısın cnm korktukça insanın üstüne geliyor bazen diyorum bitti bu defa alicam kucağıma bazende modum düşüyor aynısı olcak diyorum bu grup iyi ki var sizler iyi ki varsınız ❤takip ediyorum kolay şeyler değil tabiki allah bir daha yaşatmasın. ne sana nede bir başkasına. onları yaşadın geride kaldı acısı içinde olsada. önemli olan bından sonrası inşallah allahın izniyle onları unutacak güzellikler yaşayacaksın. bitti giiti deniz bundan sonra güzrl olacak diye hergün söyle kendine allah büyük. bende bu sefer iyi olacağını düşünüyorum inanıyorum.
hayırlısı olsun inşallah herşey çok güzel olur güzel haberlerini bekliyoruzEvet naturel siklus olucak Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
hiç belirtim olmamıştı. test negatif çıkacak kesin modundaydım. b planı oluşturuyordum. ama pozitif oldu şükürBEnim transferimin bugün 5. Günü heyecanlı 5. Gün daha var önümde ama hiçbir belirtim yok . Erken mi belirti için yada pozitif olup hiç belirtisi olmayan varmışdı?
Belirti olunca da evham yapıyoruz cnm emin ol :)BEnim transferimin bugün 5. Günü heyecanlı 5. Gün daha var önümde ama hiçbir belirtim yok . Erken mi belirti için yada pozitif olup hiç belirtisi olmayan varmışdı?
Senin problem neydi kaçıncı deneme canımHatırladım şimdi evet yazmıştın daha önce . İnşallah bu sefer herşey yolunda gider. Bahceci de kötü bir merkez değil ama ben de semra hanım ve labaratuvar a gerçekten güveniyorum.
Herkesin hakkında hayırlısı inşallah hepimiz mutlu şekilde ayrılırız hastaneden .
Ayni sabirsizlik benimse var hatta simdiden nasil yaparim diye planlıyorum3 mart cnm normalde ben sabırsız meraklı biri olarak duramadim moralimi bozdum
Senin problem neydi kaçıncı deneme canım
Benimde ilk transferde 5.gün yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı şimdi daha da sabırsız oldum 3.gün yaptım tırtkadıAyni sabirsizlik benimse var hatta simdiden nasil yaparim diye planlıyorumtransferden sonra iki gece annemde kalacagiz ucuncu gun yolda gecer 4. Gune hicbirsey kalmadigina gore o zaman baslarim testlere kızımda 3. Gun embriyosuydu surekli idrar testi yapmıştım eve stoklamıştım 6. Gun aksami hayalet bir cizgi gordum 7. Gun oglen kanda 16 çıkmıştı bu sefer 5. Gun embriysou oldugu icin 5. Gun daha bakarim kanda herhalde
Canım. Allahım sana da sabırlar versin. Insallah sağlıkla yavrunu kucagına alırsınBen 2 yaşında kızımı kaybettim genetik nadir bir hastalıktan... biz de bu yüzden uğraşıyoruz tüp bebek,pgt... Allah yardımcımız olsun
Canım. Allahım sana da sabırlar versin. Insallah sağlıkla yavrunu kucagına alırsınBen 2 yaşında kızımı kaybettim genetik nadir bir hastalıktan... biz de bu yüzden uğraşıyoruz tüp bebek,pgt... Allah yardımcımız olsun
O cizgi bir kac güne koyilasacak hayirlisi ile canimBenimde ilk transferde 5.gün yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı şimdi daha da sabırsız oldum 3.gün yaptım tırtkadı
Dondurulmuş transfer olan hanımlar biraz bilgi verin bana da bu çatlatma iğnesi ne için yapılıyor ki
Ay canım ya vallahi gözlerim doldu İnan çok sevindim bende tedaviye başlamaya sabırsızlanıyorum.bana umut oldun.sağlıkla gelsin inşallahBizim sıkıntımız çift taraflı . Eşimde morfoloji 0 özellikle baş kısmı sıkıntılı. Benim de çift taraflı büyük çikolata kistlerim var . Bunlara bağlı olarak yumurta sayım çok çok azaldi. Yani zor hasta grubundaydik.
İlk tedavim kocaeli üniversitesinde oldu ama malesef hiç döllenme olmadı ve öylece kaldı .
2. Tedaviyi memorial da yaptık . 3 yumurta toplandı 3 ü döllendi 2 si 5. Gune gitti ve donduruldu. Histereskopi oldum hemen sonrasında transfer naturel olarak yapıldı .
Çok şükür ilk transferde tuttu şuan 9+4 haftalık hala inanamıyorum.
Dualarım sizlerle inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder .
İnşallah cnm arkadaşım inşAllahO cizgi bir kac güne koyilasacak hayirlisi ile canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?