Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Niye canım ilk muayenede memorial tercih etmiyorsun?

Alttan muayene ettikleri için arkadaş kötü bir tecrübe yaşadı malesef . Bende hiç düşünmedim açıkçası gerçi şehir dışındayım ama yine de kendime seçtiğim takip dr una giderdim gittim de.

Sonrası için illa orada bakılması gerekmez artık normal seyre girdiğimizi düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim . Bence herkes nerede rahat hissedecekse oraya gitmeli .

Aynen belki alttan muayene sebep olmadı ama ondan sonra olunca insan tedirgin oluyor

Benim de yumurta az ve kalitesiz ne güzel anlatmışsın inşallah bana da nasip olur

Bir de 2 transfer ettiler mi

arkadaşlar cetrotide yaptıktan sonra morarma kanama oluyor suan dokunamıyorum yanlış birşey mi yapıyorum acaba gonal f hiç birşey olmuyor sizler de böyle birşey oldu mu?

arkadaşlar cetrotide yaptıktan sonra morarma kanama oluyor suan dokunamıyorum yanlış birşey mi yapıyorum acaba gonal f hiç birşey olmuyor sizler de böyle birşey oldu mu?
Benim ilk cetrotide da kanama olmustu ve orasi hassas olmustu sonrakilerdede hassasiyet oldu ama kanama olmadi olabiliyor sanirim

Kızlar salı yumurta toplama olacakmış, bu gece çatlatma iğnesini olucam. Gerildim sanki biraz emre bey yada melih bey yapıor dedi hemşire. Asıl toplamayı yapan melih beymiş ama yoğunluk olunca emre bey de giriyor dedi. Gece 1de iğne, saate çok dikkat edin dedi. Aynı gün kaçmyumurta toplandığı söyleniyor değil mi? Sonra kaç gün içinde adet oldunuz? Embriyoların durumu ile ilgili ne zama bilgi veriyorlar, ayhh panikledim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…