- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Canım ben adet olmayı bekliyorum daha, hsg sonrası karar vereceğiz ne yapacağımıza. Endişeliyim biraz yibe bir şey çıkarsa diye korkuyorum. Dua et bana:)Canım nasılsın hangi aşamadasın
Vajinal muayene yüzünden
Niye canım ilk muayenede memorial tercih etmiyorsun?
Aynen belki alttan muayene sebep olmadı ama ondan sonra olunca insan tedirgin oluyorAlttan muayene ettikleri için arkadaş kötü bir tecrübe yaşadı malesef . Bende hiç düşünmedim açıkçası gerçi şehir dışındayım ama yine de kendime seçtiğim takip dr una giderdim gittim de.
Sonrası için illa orada bakılması gerekmez artık normal seyre girdiğimizi düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim . Bence herkes nerede rahat hissedecekse oraya gitmeli .
Allah tekrarından korusun canım dilerim pozitif alırsın kalitesi neydi embriyonun BalımAynen belki alttan muayene sebep olmadı ama ondan sonra olunca insan tedirgin oluyor
İyi kalite dediler cnm ama sayı olarak söylemediler inş bende sağ salim alırım kucağıma isteyen herkese de nasip olurAllah tekrarından korusun canım dilerim pozitif alırsın kalitesi neydi embriyonun Balım
Allah razı olsun cnm benim Rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamandaAmin balım hepimize duacıyım
Amin İnşallah canim benimhayırlısı olsun inşallah herşey çok güzel olur güzel haberlerini bekliyoruz
Lütfen öyle düsünme daha önce düsük yapınca herseyden korkar oluyorsun ama olumlu düsün olumlu olsun lütfenİnş arkadaşım ya düşük yaparken de karnım ağrıdı sonra düştü korkuyorum şimdi
İ
Haklısın cnm aslında düşük yapmayanlardada bu ağrılar oluyor ama insan dediğin gibi korkuyorLütfen öyle düsünme daha önce düsük yapınca herseyden korkar oluyorsun ama olumlu düsün olumlu olsun lütfen
Benim de yumurta az ve kalitesiz ne güzel anlatmışsın inşallah bana da nasip olurBizim sıkıntımız çift taraflı . Eşimde morfoloji 0 özellikle baş kısmı sıkıntılı. Benim de çift taraflı büyük çikolata kistlerim var . Bunlara bağlı olarak yumurta sayım çok çok azaldi. Yani zor hasta grubundaydik.
İlk tedavim kocaeli üniversitesinde oldu ama malesef hiç döllenme olmadı ve öylece kaldı .
2. Tedaviyi memorial da yaptık . 3 yumurta toplandı 3 ü döllendi 2 si 5. Gune gitti ve donduruldu. Histereskopi oldum hemen sonrasında transfer naturel olarak yapıldı .
Çok şükür ilk transferde tuttu şuan 9+4 haftalık hala inanamıyorum.
Dualarım sizlerle inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder .
Bir de 2 transfer ettiler miBizim sıkıntımız çift taraflı . Eşimde morfoloji 0 özellikle baş kısmı sıkıntılı. Benim de çift taraflı büyük çikolata kistlerim var . Bunlara bağlı olarak yumurta sayım çok çok azaldi. Yani zor hasta grubundaydik.
İlk tedavim kocaeli üniversitesinde oldu ama malesef hiç döllenme olmadı ve öylece kaldı .
2. Tedaviyi memorial da yaptık . 3 yumurta toplandı 3 ü döllendi 2 si 5. Gune gitti ve donduruldu. Histereskopi oldum hemen sonrasında transfer naturel olarak yapıldı .
Çok şükür ilk transferde tuttu şuan 9+4 haftalık hala inanamıyorum.
Dualarım sizlerle inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder .
Benim ilk cetrotide da kanama olmustu ve orasi hassas olmustu sonrakilerdede hassasiyet oldu ama kanama olmadi olabiliyor sanirimarkadaşlar cetrotide yaptıktan sonra morarma kanama oluyor suan dokunamıyorum yanlış birşey mi yapıyorum acaba gonal f hiç birşey olmuyor sizler de böyle birşey oldu mu?
Canım panik olma bende de çok kaşıntı kızarma oldu, hafif kanadı gonal f de hiç olmamıştıarkadaşlar cetrotide yaptıktan sonra morarma kanama oluyor suan dokunamıyorum yanlış birşey mi yapıyorum acaba gonal f hiç birşey olmuyor sizler de böyle birşey oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?