Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ben adet olmayı bekliyorum daha, hsg sonrası karar vereceğiz ne yapacağımıza. Endişeliyim biraz yibe bir şey çıkarsa diye korkuyorum. Dua et bana:)
Ederim tabiki hatta ben sana niyet bir meryem suresi okuyacağım Allahım kabul etsin şimdiden yarın adına yolluyorum inşallah .. Olacak Allahın izniyle ben inanıyorum

Yanlış bişey yapmamış olmak için soruyorum. Geçen hafta salı ovitrelle iğneyi yaptım, Çarşamba’dan itibaren 4 gün rulid ve prednol kullandım sende öyle mi yaptın?
Bende öyle yapıyorum canım perşembe ignemi vurdum cumadan itibaren günde birtane prednol ve rulid içiyorum. Agrın oldumu igneden sonra

Yaa çok güzel maşallah rabbim tamamına erdirsin kucagına almak nasip olsunn:)

Kızlar bende bir şey sorayım bu midr bulantısı ve halsizlik arasında sanırım şifayıda kaptım :) dün kuşburnu kaynatıp içmiştim bugün de içsem bişey olur mu acaba bitki çayları içmeyin yazıyordu bi yerlerde sanki abartmadan bir kupa içiyorum içeyim mi :)

C vitamini tüketebilirsin portal mandalina sık bal koy iyi gelıyor ama hamilelere iyi gelir herelde

çok geçmiş olsun.
adaçayı dışındaki bitki çayları olumsuz etki yapmaz diye biliyorum. ıhlamur içebilirsin. içine limon ayva kabuğu ve zencefil de eklersen harika olur. ben de yılbaşında çok fena olmuştum. öyle ayağa kalktım.

Sağol canım onu da deneyim normalde hiç ilaç içmem hasta olacağımı anlayınca kuşburnu kaynatırım limonla çok iyi gelir şimdi de öyle yaptım bi yandan da korktum :) ıhlamuruda içilmiyor biliyordum mesela iyi oldu bak demen yarında ondan yaparım sağolasın

Hamile olan arkadaşlar cevap verebilir mi? Belirti yaşadınız mı yoksa hiçbir belirti YÖK müydü.insan hamile olduğunu anlıyor mu acaba

kas gevşetici etkisi varmış ıhlamurun, o yüzden doğuma yakın zamanlarda önermezlermiş canım. ama yine de kontrollü içmekte fayda var. bana doktor üstüne basa basa adaçayı içme dedi.

bir de kivi çok iyi c vitamini açısından.

kas gevşetici etkisi varmış ıhlamurun, o yüzden doğuma yakın zamanlarda önermezlermiş canım. ama yine de kontrollü içmekte fayda var. bana doktor üstüne basa basa adaçayı içme dedi.
O zaman ıhlamuruda abartmadan içmek lazım 1 kupa yeterli oluyor zaten .. tedaviye başlayınca çayı kahveyi bırakmıştım kendimi kuşburnu çayına vurmuştum demleyip normal çay gibi içiyordum :)) şimdi 1 taneyle yetineyim

Canım hic panik olma benimkini de Emre bey yapmıstı. Opuda kac yumurta topladıgını hastaneden cıkmadan söylüyorlar. Ertesi gün kacı döllendi diye arıyorlar. 3. Ve 5. Gün bilgi veriyorlar. Nen adeti tam 6 gün sonra olmustum

Toplama işleminin hemen ardından odaya gelip söylüyorlar kaç tane yumurta toplandığını,
ertesi gün yani 1.gün kaç tane yumurtanın döllendiğini haber veriyorlar,
2.gün aramıyorlar,
3.günden sonra hergün embriyoların dumunu, kaç tane kaldığını, kaç tanesinin iyi orta ve kötü kalitede olduğunu arayıp söylüyorlar. Dayanamayıp aradığında da bilgi veriyorlar

İğneden 36 saat sonra seni işleme alıyorlar. Sıraya koyup ona göre çatlatma iğnesi için saat veriyorlar. Yani iğneyi gece 1 de yapacağınız için işleme salı 13.00da gireceksiniz. Kaç yumurta toplandığının bilgisini aynı gün hastaneden çıkmadan veriyorlar. Ertesi gün arayıp kaçı olgun kaçı döllendi bilgisini veriyorlar. Sonrasında da 3. ve 5.gün bilgi veriyorlar. 4.gün de isterseniz siz arayıp bilgi alabiliyorsunuz. Lucrinle çatlatmada 1hafta 10gun içinde olursunuz demişlerdi benim 5.gün olmuştu.

Canım ben kaybettiğim gebeliğimde diyetisyen yardımı alıyordum o kızda hamileydi kardeşimin eşi de kilolu hamileliği süresince o kızdan yardım aldı bebek kilo aldı biz almamıştık tabi benim 5. Ayda sonlandı ama bu diyetisyen bana sabah kuşburnu çayı veriyordu her sabah

Canım bitkisel die içiyoruz bişiler ama bitkilerin içindeki birçok şey de zararlı olabiliyor hatta bazen ilaçlar daha az zararlı bence içme ya dr a sor gene de

Çoook teşekkürler lucrinle çatlatma olacak, 2. Adetle de transfer başlayacak kısmetse embriyo gelişirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…