Ben hamileliğimi öğrendikten sonra normal çay ve kahveyi bıraktım sabahları bir çay bardağı kuşburnu çayı içiyorum kahvaltıda bir sıkıntım olmadı. Kuşburnu çayı içilebilir diye okudum bir zararı olacağını düşünmüyorum.Kızlar bende bir şey sorayım bu midr bulantısı ve halsizlik arasında sanırım şifayıda kaptım :) dün kuşburnu kaynatıp içmiştim bugün de içsem bişey olur mu acaba bitki çayları içmeyin yazıyordu bi yerlerde sankiabartmadan bir kupa içiyorum içeyim mi :)
Aynı bende canım tedaviye başlar başlamaz bırakmıştım çayıda kahveyide çok seviyorum zorlanmayım diye baştan bırakmıştım :) kuşburnuna devam edeyim o zaman sağolasın .. senin nasıl gidiyor hamilelikBen hamileliğimi öğrendikten sonra normal çay ve kahveyi bıraktım sabahları bir çay bardağı kuşburnu çayı içiyorum kahvaltıda bir sıkıntım olmadı. Kuşburnu çayı içilebilir diye okudum bir zararı olacağını düşünmüyorum.
Benim halsizliklerim azalmaya başladı. Yarın bebeğimi göreceğim inşallah heyecanlıyım Çarşamba’da doktor görecekmiş bizi. Benim çok sıkıntım olmadı. Lakin üç ay dolacak Çarşamba günü benim ödem olmaya başladı ellerim davul gibi alyansı çıkartmak zorunda kaldım. Onu söyleyeceğim doktora. Tuz tüketimim çok az. Ama tiroid hastasıyım ondanmı acaba diye düşünüyorum. Tiroid bezlerim Yok on yıldır. Sende üç ayı doldurunca büyük olasılık azalacaktır bulantı ve halsizliğinAynı bende canım tedaviye başlar başlamaz bırakmıştım çayıda kahveyide çok seviyorum zorlanmayım diye baştan bırakmıştım :) kuşburnuna devam edeyim o zaman sağolasın .. senin nasıl gidiyor hamilelik
Lütfen tansiyonlarına dikkat etBenim halsizliklerim azalmaya başladı. Yarın bebeğimi göreceğim inşallah heyecanlıyım Çarşamba’da doktor görecekmiş bizi. Benim çok sıkıntım olmadı. Lakin üç ay dolacak Çarşamba günü benim ödem olmaya başladı ellerim davul gibi alyansı çıkartmak zorunda kaldım. Onu söyleyeceğim doktora. Tuz tüketimim çok az. Ama tiroid hastasıyım ondanmı acaba diye düşünüyorum. Tiroid bezlerim Yok on yıldır. Sende üç ayı doldurunca büyük olasılık azalacaktır bulantı ve halsizliğin
Tansiyonun genelde düşüktür bugün ölçtüm 10-7Lütfen tansiyonlarına dikkat et
20den sonra önemli ödem devam ederse tansiyon ölçümü yap ve idrarda protein baktır muhakkakTansiyonun genelde düşüktür bugün ölçtüm 10-7
Çarşamba günü doktora söyleyeceğim takip ederler büyük olası.20den sonra önemli ödem devam ederse tansiyon ölçümü yap ve idrarda protein baktır muhakkak
Transferleri 5-6 arasında yapıyorlar. Ve sonrasında odanda istediğin kadar kalabiliyorsun. Ben hiç 1 saatten fazla kalmadım ama biraz daha geç vakte kadar bekleyebilirsiniz sanırım. Bu da bir alternatif.Arkadaşlar çarşamba günü trasferim var büyük ihtimal 3 bucuktan sonra olur dediler sakaryadan gidicem ya akşam tirafigine kalırız diye koskuyoruz egerki tırafıge kalırsak 5 6 sürüyor normal 2 bucuk saat aynı gün gelmek istiyoruz yoksa o gece oteldemi kalsak tempo otelde kalmıştık önceden baya iyidi napsak hamişler
İnşallah canım ya sürekli yatakta ve sürekli mızırdanıyorum kendimden kendim bıktım :)) testlerime de bakıldı kan demir eksik ondan da olabilir galiba takviye yaparız demişti ama ben evime geldim artık haftaya bakalım burdaki doktr ne diyecek .. maşallah 3 ayın doldu darısı bize :)Benim halsizliklerim azalmaya başladı. Yarın bebeğimi göreceğim inşallah heyecanlıyım Çarşamba’da doktor görecekmiş bizi. Benim çok sıkıntım olmadı. Lakin üç ay dolacak Çarşamba günü benim ödem olmaya başladı ellerim davul gibi alyansı çıkartmak zorunda kaldım. Onu söyleyeceğim doktora. Tuz tüketimim çok az. Ama tiroid hastasıyım ondanmı acaba diye düşünüyorum. Tiroid bezlerim Yok on yıldır. Sende üç ayı doldurunca büyük olasılık azalacaktır bulantı ve halsizliğin
5 i bulur transfer işlemi genelde öyle olmuş benimde 5 te oldu .. trafikte daha iyi aslında yavaş yavaş gidersiniz :) biz çıktığımızda da trafik vardı iyi de oldu zaten yavaş gelecektik .. koltuğumu yatırdım hafif elim karnımda dua ede ede geldim :)Arkadaşlar çarşamba günü trasferim var büyük ihtimal 3 bucuktan sonra olur dediler sakaryadan gidicem ya akşam tirafigine kalırız diye koskuyoruz egerki tırafıge kalırsak 5 6 sürüyor normal 2 bucuk saat aynı gün gelmek istiyoruz yoksa o gece oteldemi kalsak tempo otelde kalmıştık önceden baya iyidi napsak hamişler
Çok akmadıysa bişey olmaz sanırım ilk seferi benimde olmuştu çünkü .. sonra iğneyi iyice batırdım yavaş yavaş sıktım tamamen bitince çıkardım sorun olmadıArkadaşlar cetrotide ile başım bela da bir kısmı dışarı aktı elim ayağım titredi ne yapıcam şimdi bilemedim
Bende öyl2 yapmıştım giden ilaç yarısından azsa sorun yok demişti hemşireArkadaşlar cetrotide ile başım bela da bir kısmı dışarı aktı elim ayağım titredi ne yapıcam şimdi bilemedim
Evet canım natureldi benim bu arasa aminnnn Rabbim isteyen herkese nasip etsinBurcummmmm123 tebrikler canım Allah tamamına erdirsin tüm pozitif alanları da. Darısı başımıza sen naturel oldun değil mi
Amin balım kalitesini söylediler mi canımEvet canım natureldi benim bu arasa aminnnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim toplama işlemini Melih hoca yaptı. Ağrı sizi olmuyor zaten genel anestezi ile yapılıyor. Sonrasında da hiç ağrım olmadı. Transferim de yapıldı benim onda da hiç ağrı olmuyor. Şimdi bekliycem test icinbana aynı gün eşiniz de gelsin taze transfer yapabiliriz dediler. ilk önceleri çekiniyordum doğrusu çünkü bu iğneler şişiriyor sanki beni ve biraz ağrı, batma ve huzursuzluk yapıyor. sanki her an regl olacakmışım gibi. ancak dün çatlatma iğnemi oldum. o semptomlar geçti. rahatladım doğrusu. yarın yumurta toplama yapılacak. yarın göreceğiz sonucu. bekleyecek miyiz yoksa transfer olacak mı ? senin toplamayı kim yaptı acaba? ağrın sızın var mı? nasılsın?
Geriden gelenler büyümuyormus. 4tane olarak düşünün bence.Arkadaşlar bugün 4. Günüm 8 tane yumurta gözüktü ama 13, 11, 10, 10 ama diğer 4 tane 7 lik var sizce diğerleri de büyür mü yoksa 4 diye mi düşüneyim yumurtaları diğeri büyümez mi
A Asuuhazirannnn kızlaf geriden gelenler büyümüyor diye düşünmeyin benim de geriden gelen 4-5 tane vardı, daha az büyüyen. 15mm varken 7mm fln olanlar büyümez diye düşünüyorum bugün kontrolde onlar da büyümüş 18 mm flndıGeriden gelenler büyümuyormus. 4tane olarak düşünün bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?