Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben hamileliğimi öğrendikten sonra normal çay ve kahveyi bıraktım sabahları bir çay bardağı kuşburnu çayı içiyorum kahvaltıda bir sıkıntım olmadı. Kuşburnu çayı içilebilir diye okudum bir zararı olacağını düşünmüyorum.

Aynı bende canım tedaviye başlar başlamaz bırakmıştım çayıda kahveyide çok seviyorum zorlanmayım diye baştan bırakmıştım :) kuşburnuna devam edeyim o zaman sağolasın .. senin nasıl gidiyor hamilelik

Benim halsizliklerim azalmaya başladı. Yarın bebeğimi göreceğim inşallah heyecanlıyım Çarşamba’da doktor görecekmiş bizi. Benim çok sıkıntım olmadı. Lakin üç ay dolacak Çarşamba günü benim ödem olmaya başladı ellerim davul gibi alyansı çıkartmak zorunda kaldım. Onu söyleyeceğim doktora. Tuz tüketimim çok az. Ama tiroid hastasıyım ondanmı acaba diye düşünüyorum. Tiroid bezlerim Yok on yıldır. Sende üç ayı doldurunca büyük olasılık azalacaktır bulantı ve halsizliğin

Arkadaşlar çarşamba günü trasferim var büyük ihtimal 3 bucuktan sonra olur dediler sakaryadan gidicem ya akşam tirafigine kalırız diye koskuyoruz egerki tırafıge kalırsak 5 6 sürüyor normal 2 bucuk saat aynı gün gelmek istiyoruz yoksa o gece oteldemi kalsak tempo otelde kalmıştık önceden baya iyidi napsak hamişler

Lütfen tansiyonlarına dikkat et

Transferleri 5-6 arasında yapıyorlar. Ve sonrasında odanda istediğin kadar kalabiliyorsun. Ben hiç 1 saatten fazla kalmadım ama biraz daha geç vakte kadar bekleyebilirsiniz sanırım. Bu da bir alternatif.

İnşallah canım ya sürekli yatakta ve sürekli mızırdanıyorum kendimden kendim bıktım :)) testlerime de bakıldı kan demir eksik ondan da olabilir galiba takviye yaparız demişti ama ben evime geldim artık haftaya bakalım burdaki doktr ne diyecek .. maşallah 3 ayın doldu darısı bize :)

5 i bulur transfer işlemi genelde öyle olmuş benimde 5 te oldu .. trafikte daha iyi aslında yavaş yavaş gidersiniz :) biz çıktığımızda da trafik vardı iyi de oldu zaten yavaş gelecektik .. koltuğumu yatırdım hafif elim karnımda dua ede ede geldim :)

Arkadaşlar cetrotide ile başım bela da bir kısmı dışarı aktı elim ayağım titredi ne yapıcam şimdi bilemedim
Çok akmadıysa bişey olmaz sanırım ilk seferi benimde olmuştu çünkü .. sonra iğneyi iyice batırdım yavaş yavaş sıktım tamamen bitince çıkardım sorun olmadı

Kızlar gebelik takibi için ilk muayeneye memoriala giden varmı? Ben gönül hanıma randevu aldım fakat ücretini sormayı unuttum gidipte bilen varmı?

Benim toplama işlemini Melih hoca yaptı. Ağrı sizi olmuyor zaten genel anestezi ile yapılıyor. Sonrasında da hiç ağrım olmadı. Transferim de yapıldı benim onda da hiç ağrı olmuyor. Şimdi bekliycem test icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…